Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Πανθρακικός 2 - 0 (Κυριακη 19/01/2009 - 19:00)  (Read 2996 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Μέχρι τώρα το πρόβλημα μας ήταν που δεν έπαιζε 4-4-2 και τώρα το νέο μας πρόβλημα είναι οτι Αναστασάκος και Μούσλι δεν πάνε μαζί...
Τι να πώ ρε μάγκες , δεν λέω τίποτα ...

melina

• Guest
Όλα καλά όλα ωραία, την πήραμε τη νίκη! Πάμε για τη συνέχεια.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
ρεεεεεεεε ας απαντήσει κάποιος στον PAOK_VOLOS γιατί μας έσπασαν τα νεύρα να ψάχνουμε το φόρουμ
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Μέχρι τώρα το πρόβλημα μας ήταν που δεν έπαιζε 4-4-2 και τώρα το νέο μας πρόβλημα είναι οτι Αναστασάκος και Μούσλι δεν πάνε μαζί...

Θα συμφωνήσω μαζί σου.
Επίσης να προσθέσω πως ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο να δουλέψει το δίδυμο Αναστασάκος - Μούσλι, πριν τον βγάλουμε άχρηστο για τον ΠΑΟΚ τον Αναστασάκο. Δε λέω πως ο Αναστασάκος είναι ότι καλύτερο μας έτυχε, αλλά για το συμβόλαιό του νομίζω πως τα έχει πάει αρκετά καλά. Και χθες δε νομίζω πως ήταν τόσο τραγικός, απλά ίσως θέλει λίγο χρόνο να δουλευτεί αυτό το δίδυμο. 

Offline nf

• Αποστολή
  • **
thanx Bill
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **

Θα συμφωνήσω μαζί σου.
Επίσης να προσθέσω πως ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο να δουλέψει το δίδυμο Αναστασάκος - Μούσλι, πριν τον βγάλουμε άχρηστο για τον ΠΑΟΚ τον Αναστασάκο. Δε λέω πως ο Αναστασάκος είναι ότι καλύτερο μας έτυχε, αλλά για το συμβόλαιό του νομίζω πως τα έχει πάει αρκετά καλά. Και χθες δε νομίζω πως ήταν τόσο τραγικός, απλά ίσως θέλει λίγο χρόνο να δουλευτεί αυτό το δίδυμο. 

Προσωπικα πιστευω οτι το συγκεκριμενο διδυμο μας κανει ακομα πιο αργους και προβλεψιμους στην επιθεση (και αρα στην αναπτυξη) σε συνδιασμο με τον κουρασμενο Βερον και τον δεδομενα αργο Γκαρσια. Δεν λεω οτι δεν γινεται να δουλεψει, απλα αναφερομαι στην "γευση", αν θελετε, που μου αφησε το χθεσινο ματς.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

GeorgT

• Guest
αργους ναι, αλλα εχεις στην επιθεση δυο θωρηκτα απο την αλλη!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που έλεγε πάντως ο μλκς ο τσάρτας (και συμφωνώ μαζί του), ότι δηλαδή ο Μούσλι χρειάζεται κάποιον δίπλα του για να μπορεί να απασχολεί αμυντικούς και επίσης για να αναγκάζουν τον αντίπαλο να μένει σχετικά χαμηλά στην περιοχή του, έτσι ώστε να μπορούμε να ανεβαίνουμε ψηλά εμείς και να κάνουμε οργανωμένες επιθέσεις. Τώρα αν αυτός θα είναι ο Μπακαγιόκο ή ο Αναστάκος ή ακόμη και ο Αθανασιάδης, αυτό μόνο ο Σάντος το αποφασιζει. Λογικά πάντως θες συνδυασμό έναν βαρύ σωματώδη φορ με έναν πιο ευέλικτο και γρήγορο επιθετικό.

Καλά για το 4-3-3 (που στην ουσία είναι 4-5-1) δεν το συζητάω. Ο μούσλι δεν υπάρχει με αυτό το σύστημα. Αχρηστεύεται εντελώς προσπαθώντας να δεχτει μπαλιά έξω από την περιοχή και παλεύοντας με 2 και 3 αμυντικούς, μιας και οι υπόλοιποι δικοί μας είναι ακόμα πιο πίσω...  Και η μαλακία είναι ότι το εφαρμόζει σε όλα τα ντέρμπυ ο Σάντος, για να μην φάει γκολ. Έλα που κάθε φορα το τρωει όμως!!!  Τι να πω

Κατέβα στο σάπιο μήλο με 4-4-2, ρίξτους 2 μπαλάκια και τέλος. Τόσο απλά. Μην παίζεις άλλο για το μηδέν πίσω!!! Φτάνειιιιιιιιιιιιιιι!!!!

υ.γ. αντε και εγώ "προπονητής" έγινα!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Το δίδυμο Αναστασάκου-Μουσλίμοβιτς μπορεί να μας κάνει πιο αργούς, αλλά ταυτόχρονα διατηρεί πιο φρέσκους τους δύο "πύργους" μας, αφού το "ξύλο" που τρώνε μοιράζεται μεταξύ τους, απασχολούν συνεχώς τα αντίπαλα σέντερ μπακ με αποτέλεσμα να μην προωθούνται στην άμυνα μας, παρά μόνο στα στημένα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σάντος θα το καθιερώσει σε όλα τα παιχνίδια, παρά μόνο σε αυτά που ταιριάζει με το στυλ που αγωνίζεται η αντίπαλη ομάδα και το ποδοσφαιρικό υλικό της.

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα θετικά ή αρνητικά για τους Σορλέν και Λίνο. Είναι ακόμα νωρίς. Θα πρέπει να δέσουν με την ομάδα, να γνωρίζουν το τι ακριβώς θέλει από αυτούς ο προπονητής και να το δίνουν όσο γίνεται πιο ξεκούραστα.

Με μια πρώτη ματιά:
Ο Σορλέν έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλον και τις περισσότερες φορές άδικα, επειδή δεν γνωρίζει ακόμα καλά τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του.
Μόλις εγκληματιστεί, θα μπορεί να βγάλει το 90λεπτο άνετα με μια στάνταρ καλή απόδοση.
Ο Λίνο δίνει το κάτι παραπάνω με ατομικές ενέργειες, αλλά και αυτός θα καταλάβει σύντομα, ότι ο ΠΑΟΚ του Σάντος δεν χρειάζεται αυτό, αλλά την ομαδικότητα, τις γρήγορες πάσες-ξεμαρκάρισμα και την κάλυψη θέσεων των συμπαικτών του, όταν αυτοί προωθούνται ή χάνουν τον παίκτη τους.
gdaou
"γάβροι=κότες"

northeagle_4

• Guest
Nα πω και εγω τα δικα μου,η ομαδα κατα διαστηματα θυμισε τον καλο ΠΑΟΚ του Α' γυρου αν και γενικα καναμε μετριο παιχνιδι,ειχαμε ομως εξαρσεις που φανηκε οτι η ομαδα δουλευει πολυ.
  Ο Λινο στο ντεμπουτο του εδειξε οτι εχει πολλα καλα στοιχεια και θα βοηθησει την ομαδα σε οποιαδηποτε θεση αριστερα.
  Ο Σορλεν παλι εμενε με αρεσε για την απλοτητα του παιχνιδιου του και το τρξιμο που εριξε,μαρκαρε συνεχεια και καλυπτε πολυ σωστα στις αντεπιθεσεις την πλευρα του,βεβαια συμφωνω οτι με φανηκε καιμενα πιο πολυ κεντρικο χαφ και μαλλον επαιξε αριστερα γιατι ο βιερινια ειναι ανετοιμος ακομα για 90.Μου θυμιζει Βερον η περιπτωση του.Με τις 2 αυτες κινησεις η Παε καλυψε πολυ το ροστερ για την δυσκολη συνεχεια αφου πλεον εχει6-7 παικτες να παιξουν αριστερα(Δαρλας,Λινο,Σναουτσερ αρ.Μπακ και Βιερινια,Σερτζιο,Σορλεν,Λινο Αρ. Χαφ εχεις και σβουρα για την στραβη) με λιγα λογια η ομαδα προχωρει με προγραμμα και κλεινει τρυπες αλλα αυτα γινοντε βημα βημα και περιμενω κατι αναλογο να γινει και στην δεξια πλευρα μας.
  Βαλαμε 2 πολυ ωραια γκολ δεν απειληθηκαμε περα απο μια φαη και δειξαμε οτι κοιλιες ,μπακες,πατσαδες του γεναρη ειναι για λαικη καταναλωση.Πολυ καλη ομαδα και οι κομοτηναιοι.
  Δεν ξερω τι λετε για Αναστασακο και συμφωνω οτι με μουσλι δεν ειναι εντυπωσιακοι αλλα ο Ηλιας μεσα στην περιοχη το γκολ το εχει και το απεδειξε γιαυτο και ξεκινησε γιατι ο Σαντος ηθελε αποτελεσματικοτητα και καλα εκανε.
Η ομαδα εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης αν θελουμε να τα δουμε ας κλεισουμε λιγο τα στοματακια μας και ας πιστεψουμε σε αυτο που δημιουργειτε.
  Φανταστικη κερκιδα,καυλα ατελειωτει τα αμπαλαεα.
Συνεχιζουμε............
   "ο Καρκαμανης ερχεται
   και την 4αρα δεχεται
   αααπο ,απο τον Τουρσουνιδη
   και τον Κω και τον Κωστα Λαγωνιδη
   Ο μποτσιεκ ειναι πολωνος
   ομως σκοραρει και αυτος
   μπροοοοστα μπροστα στην Θυρα 1
   με τα κα με τα καγκελα σπασμενα"
« Last Edit: January 19, 2009, 16:34:59 by northeagle_4 »

Diego-4

• Guest
Ο Καρκαμάνης έρχεται North

northeagle_4

• Guest
φλασια σορρυ,το διορθωσα  ;D

Offline Matador

• Αλλαγή
Δεν με αρεσε η ομαδα. Φανηκε κουρασμενη. Κακος ο αγωνιστικος χωρος, σκληρο το τερεν, θυμιζε κατι απο επιφανεια φεγγαριου σε μερικα σημεια. Αναπηδουσε η μπαλα σε πολλα σημεια.
Κραταω τους 3 βαθμους, τους 36 σε 18 αγωνες και........κοιταω μπροστα.

Αρχιζω και παρακολουθω ιδιαιτερα τον Μαλεζακο :thumbok: και τον Χαλκια :thumbok:.
Καλωσοριζω τον Βιερινιακο και του ευχομαι καλη συνεχεια.

Ο Κοντρερας ειναι πολυ αδυναμος στο κεφαλι.

Μπραβο στα τσακαλια τους συνδεσμους για την προσπαθεια. Καιρος ειναι να σταματησει η κουτρα, οχι μονο για τα λεφτα αλλα το κυριοτερο να μην θρυνησουμε θυματα απο την υπερφορτωση της κερκιδας.

Μπραβο στον λαο. Πολυ καλη κερκιδα οπως ακουγοταν απο τηλεοραση. Βεβαια το αμπαλεα το εδειξε πολυ λιγο και φευγαλεα. Παντα αυτο το καναλι δεν δειχνει ικανοποιητικα τον λαο. Ειχε μεγαλη διαφορα απο την τεταρτη οταν καλυψε το ματς ο Αλφα (πολυ καλυτερη).
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Χτές η ομάδα δεν μου άρεσαι καθόλου μιας και δεν είχε πάθος όλες οι πρώτες μπαλιές κερδίζονταν απο τους αντιπάλους και γενικά έλειπε η πιεστική άμυνα που πέζαμε στις πρώτες αγωνιστικές.

Δυστυχώς φίλε αυτά θα τραβούν τα μάτια σου και τα μυαλά σου στο εξής... όταν αφήνεις σβούρα στο πάγκο και τον αντικαθιστάς με αμφιβόλου ποιότητας λινο εκθέτοντας την αριστερή πλευρά σου στον αντίπαλο αυτά θα βλέπεις  8) 8) 8)
- - - -
μεταξύ σοβαρού κι αστείου πιστεύω πως απο τις δυο μεταγραφές περισσότερο ανακουφισμένος θα είναι ο Παντέλας! Πλέον θα τον βλέπουμε σε παιχνίδια όπου το  σκορ θα έχει ήδη κλειδώσει και θα πρέπει να ξεκουράσουμε παίχτη μας στο 75+  = = > σκουλικοφωλιά και οακα  ;D
 Είμαι αισιόδοξος πως οι Λινο και Σορλεν θα βοηθήσουν αρκετά! Δείξανε πως έχουν όρεξη να δουλέψουν και αυτό είναι το σπουδαιότερο  ;)
Καλή μας συνέχεια!

BLACK DOG

• Guest
η ομαδα εχει χασει λιγο απο ολα τα καλα που τη χαρακτηριζαν στον πρωτο γυρο.μου εκανε εντυπωση που ολες τις πρωτες μπαλιες στο κεντρο τις κερδιζαν οι αντιπαλοι.κενα μεγαλα ειχαν τα χαφ με τους επιθετικους και γενικα διακρινω μια κουραση.ο λινο πιο πολυ για επιθετικο χαφ μου κανει που συγκλινει προς το κεντρο και ο σορλαν μου φανηκε πολυ τρεχαλατζης και φιλοτιμος και απο τους παιχτες που χαιρεται να εχει ο προπονητης στην ομαδα.επιμενω οτι ειναι στο χερι του σαντος να ανεβει παλι η ομαδα . πιστευω οτι στο ματς με το ληκι θα τριβουμε τα ματια μας (προς το καλυτερο εννοειται!)

Callahan

• Guest
Γενικά δεν μου άρεσε η ομάδα. Βγάζει μάτια ότι έχει δουλευτεί από την προετοιμασία για 4-5-1 και η τακτική ανάπτυξης του εν λόγο συστήματος είναι προσφυλέστερη στου παίκτες. Επίσης τα 5 άτομα του κέντρου μπορούν και πιέζουν ψηλότερα. Τα δύο αμυντικά χαφ παίρνουν λιγότερα μέτρα και ελέγχουν το ματς καλύτερα. Ο Σάντος, από την άλλη, σκέφτηκε ότι με στημένες μπάλες ή πλάγιες σέντρες θα κάνει έυκολα γκολ με τα δύο βαριά σέντερ φορ και λαμβάνοντας υπ όψιν τα μέτρια σεντερ μπακ του πανθρακικού. Εν μέρη δικαιώθηκε, αλλά η αριθμητική υπεροχή του πανθρακικού στα χαφ, δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να έχει μεγάλη κατοχή της μπάλας και κατα συνέπεια να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. ΛΕΪΖΕΡΑΚΗΔΕΣ αν πετύχω κανέναν σας την έχει γαμήσει πολύ άσχημα. Αντε σοβαρευτείτε ντροπή της Τούμπας. Ντροπή του ΝΑΟΥ.

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Ο Σορλέν έτρεξε περισσότερο από κάθε άλλον και τις περισσότερες φορές άδικα, επειδή δεν γνωρίζει ακόμα καλά τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του.
Μόλις εγκληματιστεί, θα μπορεί να βγάλει το 90λεπτο άνετα με μια στάνταρ καλή απόδοση.
Sorry αλλα δεν μπορώ παρα να προσθέσω (αν και φαντάζομαι δεν το έθεσες κατά αυτόν τον τρόπο): Μόλις διαπιστώσει και αυτός μετά τους Contreras, Garcia και Conceicao ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται 2 ταχύτητες κάτω των ευρωπαϊκών ανεπτυγμένων πρωταθλημάτων και ρίξει τις στροφές του αντίστοιχα θα μπορεί να συγχρονιστεί με τους συμπαίκτες του. :-\
Άλλο "παραδειγμα" χτες, ο Μπακαγιόκο που σε κάποια φάση έκανε μια γρηγορη κούρσα, είχε φτάσει σε πλεονεκτική θέση έξω από την περιοχή και σου δίνει την εντύπωση ότι έχει φτιάξει το μισό goal, τι τα θες, κατέρρευσε επιτόπου σαν σκασμένος από την υπερπροσπάθεια .

Μετά βεβαια σκεπτόμενος ωριμότερα αντί να τρέξει αυτός έβγαλε μαγική μπάλλια στον Vierinia ο οποιος παρεμπιπτοντως έχει αντίστοιχο πρόβλημα με τον Sorlin, αλλα ευτυχώς στη φάση αυτή ήταν θετικό το αποτέλεσμα. Ο μικρός είναι παικταράς και στολίδι για την ομάδα.

Όσο και να κρατιέμαι δε μπορώ ρε παιδιά  λίγη μπαλίτσα λίγη, ένα δεκάλεπτο θέλω να βλέπω. Δεν λέω να διακινδυνεύουμε τους 3 βαθμούς για το θέαμα αλλα καποτε αυτα πηγαιναν και παρεα. Τόσο καταστροφικο έγινε το ποδόσφαιρο?

Τελος παντων, παμε για Νταχαου τώρα εκεί (δε λεω) μόνο το αποτελεσμα μετραει.

Offline ved

• Αλλαγή
βερον γκαρσια ειναι κουρασμενοι ειδικα ο πρωτος. ειναι του ιδιου τυπου παικτες αργοι στα τρεξιματα τους και αν ο αντιπαλος εχει τρεχαλατζηδες καλους στο κεντρο χανουμε την κατοχη. π.χ. βιτολο, εργοτελης εκτος και πανθρακικος εντος.

γνωμη μου,== βαλε τον μπαλαφα σιγουρα και με τον ηλιαδη μαζι αν δεν φτανει για να κουρασεις τους μεσους του αρη στο πρωτο ματς( σπαστοους και τα ποδια μετα το 80 ),,,γιατι στο δευτερο ματς παιζεται η χρονια.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
το μονο σχολιο που εχω να κανω γι αυτο το παιχνιδι ειναι οτι χαρηκα παρα πολυ που κερδισαμε την ομαδα του σιχαμενου του μπασταρδου στυλιανιδη,οσο κι αν αυτο ακουγεται λιγο κουλο.
κυριε υπουργε πηγατε χτες στα μπουζουκια?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!