Χαλάστηκα αρχικα με το καψονι στον Ηλιαδη στο 93.
ΑΛΛΑ
Ο Σαντος ρωτηθηκε στη συνεντευξη τυπου κι ειπε πως ηθελε να κανει ενα "δωρο" στον Ηλιαδη, ανταμεβοντας τον για τη δουλεια που κανει στις προπονησεις, την προσπαθεια του και τον τροπο που φερεται. Ειπε πως του αρεσει πολυ σαν παιχτης και ειδικα σαν χαρακτηρας.Δεν ειχε καταλαβει οτι το παιχνιδι τελειωνε, νομισε πως υπολειπονται 6-7 λεπτα.
Αυτα ειπε.
Κατα τα αλλα θετικοι οι 2 ξενοι.Φαινεται να ξερουν μπαλα και νομιζω θα βοηθησουν.Εμενα προσωπικα καλυτερη εντυπωση μου εκανε ο Σορλεν.
Στο πρωτο ημιχρονο μου φανηκε η ομαδα πως ειχε ορεξη, αν και δεν εκανε ευκαιριες.Σε αντιθεση με οτι ειπωθηκε απο φιλους πριν, εμενα μου φανηκε πιο γρηγορη και το απεδωσα στην απουσια Ιβιτς και Σβουρα. Το κεντρο μου φανηκε να εχει καλυτερη κυκλοφορια με 4 ατομα στην ευθεια.Ο αναστασακος ομως μπροστα καμμια βοηθεια στον Μουσλι, εκτος απο το πολυ ωραιο σουτ ηταν για ακομα μια φορα ανυπαρκτος.Καλυτερα 1000 φορες ο Κλαους και ας εχει και αποδοση ομοια με του ανστασακου.Τουλαχιστον ειναι 20 χρονων και εχεις να περιμενεις βελτιωση.
Η πτωση στο β μετα την αποβολη αδικαιολογητη και ανεξηγητη.Θετικο το οτι σκοραρε ο Βιερινια, θα τον βοηθησει ψυχολογικα ελπιζω.
υγ: Τρομερο αμπαλαεα σε μια φαση απο ολη την 4Α και τη μιση 4.