Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Πανθρακικός 2 - 0 (Κυριακη 19/01/2009 - 19:00)  (Read 2970 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Τρομερή κερκίδα, πολύ καιρό είχα να γουστάρω έτσι (δεν είχα και πολλές ευκαιρίες).
Πολλά μπράβο στους συνδεσμίτες και στον Γκαγκάτση για τις προσπάθειές τους για τους τζαμπατζήδες.
Η ομάδα χαλαρά το πήρε κι αυτό το ματσάκι, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Δεν κάνανε ούτε μία σοβαρή ευκαιρία οι αντίπαλοι. Επιτέλους, πάλι σοβαροί.

Σε αντίθεση με την Τετάρτη, σήμερα ευχαριστήθηκα γήπεδο. Απ' όλες τις απόψεις.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Χαλάστηκα αρχικα με το καψονι στον Ηλιαδη στο 93.

ΑΛΛΑ

Ο Σαντος ρωτηθηκε στη συνεντευξη τυπου κι ειπε πως ηθελε να κανει ενα "δωρο" στον Ηλιαδη, ανταμεβοντας τον για τη δουλεια που κανει στις προπονησεις, την προσπαθεια του και τον τροπο που φερεται. Ειπε πως του αρεσει πολυ σαν παιχτης και ειδικα σαν χαρακτηρας.Δεν ειχε καταλαβει οτι το παιχνιδι τελειωνε, νομισε πως υπολειπονται 6-7 λεπτα.
Αυτα ειπε.

Κατα τα αλλα θετικοι οι 2 ξενοι.Φαινεται να ξερουν μπαλα και νομιζω θα βοηθησουν.Εμενα προσωπικα καλυτερη εντυπωση μου εκανε ο Σορλεν.
Στο πρωτο ημιχρονο μου φανηκε η ομαδα πως ειχε ορεξη, αν και δεν εκανε ευκαιριες.Σε αντιθεση με οτι ειπωθηκε απο φιλους πριν, εμενα μου φανηκε πιο γρηγορη και το απεδωσα στην απουσια Ιβιτς και Σβουρα. Το κεντρο μου φανηκε να εχει καλυτερη κυκλοφορια με 4 ατομα στην ευθεια.Ο αναστασακος ομως μπροστα καμμια βοηθεια στον Μουσλι, εκτος απο το πολυ ωραιο σουτ ηταν για ακομα μια φορα ανυπαρκτος.Καλυτερα 1000 φορες ο Κλαους και ας εχει και αποδοση ομοια με του ανστασακου.Τουλαχιστον ειναι 20 χρονων και εχεις να περιμενεις βελτιωση.
Η πτωση στο β μετα την αποβολη αδικαιολογητη  και ανεξηγητη.Θετικο το οτι σκοραρε ο Βιερινια, θα τον βοηθησει ψυχολογικα ελπιζω.

υγ: Τρομερο αμπαλαεα σε μια φαση απο ολη την 4Α και τη μιση 4.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Έγινα ρόμπα, δε περίμενα τόσο πολύ κόσμο στο γήπεδο και τόσο πάθος.
Πολλά μπράβο, αυτός ο λαός αξίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Η κερκίδα πολύ καλή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Ακούστηκε και ένα σύνθημα για πρώτη φορά, προσωπικά δε μου άρεσε, αλλά μήπως υπάρχει σε videακι για τη συλλογή;
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Αρκετός κόσμος στην kερκίδα, νέα ελπιδοφόρα πρόσωπα  στο γήπεδο, τρείς πόντοι στο σακούλι.

Γαμήστε το σκουλίκι x2
« Last Edit: January 19, 2009, 10:46:06 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

MetroStar

• Guest
Φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Το καινούριο σύνθημα είνα ένα από τα πολλά παρείστικα / συνδεσμιακά κτλ που υπάρχουνε και προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ . Αρκετά πρωτότυπος στίχος και ωραίος ρυθμός που ο κόσμος τον έμαθε σχετικά εύκολα . Πολύ καλή κερκίδα γενικά ωραία γούστα από αυτούς που πρέπει ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΕΡΚΙΔΑ . Η ομάδα με απογοήτευσε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνιδι αγωνιστικά . Την δήλωση Ζαγοράκη δεν την κατάλαβα και δεν έπιασα να γίνεται κάτι κατά την είσοδο μάλλον δεν τα πρόλαβα γιατί για να βγαίνει ανακοίνωση τώρα και όχι σε άλλες αφορμές κάτι παίχτηκε σοβαρό
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

tilemachos

• Guest
εμενα το ματσακι μου αρεσε, γιατι ειχε πολυ ουσια. τι να το κανω να παιζει η ομαδα μπαλα και να βλεπει το 3ποντο με το μακαρονι?

Offline toy

• Αλλαγή
Νευρική η ομάδα ειδικά η αμυντική τετράδα που στο β' ημίχρονο είχε "βιδωθεί" πίσω από τα χαφ, η νευρικότητα πήγαζε από τον κοντρέρας.
Πολύ καλός και πάλι ο πάμπλο και με καλά διαστήματα ο βερόν ο οποίος φυσικά στο πρώτο γκόλ κάνει την κίνηση της χρονιάς.
Μου άρεσε ο Λίνο ειδικά στο α' ημίχρονο που ανέβηκε κάποιοες φορές φυσικά του λέιπουν παιχνίδια.
Ο σορλέν μάλλον δοκιμάστηκε σε μια θέση που δεν του πάει,και έδειξε ανέτοιμος, πάντως φάνηκε σε κανα δυο φάσεις η ευφυΐα του που πολύ έχει ακουστεί.
ο κονσεϊσάο με εξάρσεις, ο αραμπατζής δείχνει να συνέρεται φυσικά θέλει πολύ καιρό ακόμα.
Ο μούσλι πολύ καλός και πάλι, ο αναστασάκος μου άρεσε στο β΄ημίχρονο ανήβηκε μετά το σουτ που έκανε και πήρε λίγο τα πάνω του.
Το γκολ του βιεϊρίνια μας θύμησε την ευτυχία του να έχεις γρήγορους παίκτες στην ομάδα σου.
Και ο μπακαγυόκο...

Μου άρεσε πολύ και ο πανθρακικός πολύ καλά δουλεμένη ομάδα.

Επιτέλους μια πολύ καλή κερκίδα με κέφι και ρυθμό παρακαλάμε να μην έχει ντέρμπυ για να γουστάρουμε.

« Last Edit: January 19, 2009, 08:59:59 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

GeorgT

• Guest
Τελικα τα "μικρα" παιχνιδια ειναι κλασεις ανωτερα απο τα δηθεν ντεμπι που ερχετε ο καθε πανυγηρτζης!!

Ας μην ειχε π.χ το κεφι κ τα χαπενινγκς που ειχε με το ρουλη, χθες ειχε πολυ ωραιο παλμο με ωραιες εναλλαγες στα συνθηματα κ εκεινω το φοβερο αμπαλαεα στη 4!!!

Diego-4

• Guest
Συγχαρητήρια στα παιδιά απο την θύρα 4 και τον σύνδεσμο της Τούμπας που στείλανε σπίτια τους , τους τζάμπα μάγκες , που ευρουλάκι δεν έχουν βγάλει απο την τσέπη τους για τον ΠΑΟΚ.
Άντε να καθαρίζουμε , σιγά , σιγά.
Όπως πρέπει να καθαρίσουμε και απο τους σουρούκλες που δεν χάνουν ευκαιρία να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ , πετώντας όλη τη βλακεία τους μέσα στον αγωνιστικο΄χώρο..Άλλαξαμε σελίδα κύριοι , η μαγκιά είναι αλλού..
Μπράβο στον λαό , στην όμαδα για αυτό το ευχάριστο απογευμα..
Συνεχίζουμε.

Offline blue_eyes

• Βασικός
παιδια για πειτε λεπτομερειες για το τι εγινε με την περισφρουρηση..

για την ομαδα:
Χαλκιας - ενταξει οταν χρειαστηκε
Λινο- καλος στο 1ο λιγο κουραστηκε στο 2ο, θετικο ντεμπουτο εδειξε οτι ξερει μπαλα και εχει σωματοτυπο αμυντικου. Εχει στοιχεια που μπορουν να βοηθησουν ειδικα στην Τουμπα με κλειστες αμυνες..
Κοντρερας- θυμισε Παμπλο των πρωτων αγωνιστικων, γυαλιζε το ματι του
Μαλεζας- σταθερος και σωστος
Αραμπατζης- πολυ βελτιωμενος σε σχεση με το ματς με σκουληξ αλλα παλι εδειξε οτι δεν ειναι ο παικτης που θα κανει το κατι παραπανω
Γκαρσια- αργος και χωρις εκρηξη ο Γκαρσια αλλα σταθερος με την μπαλα στα ποδια και εμπειρος. ΠΡοσωπικα βλεπω οτι εκει υστερουμε σαν ομαδα απο τις αλλες στην κορυφη καθως δεν εχουμε εναν τρεχαλατζη παικτη να καλυψει τρυπες στο κεντρο
Βερον- ο γνωστος Βερον. Ετρεξε οσο ειναι να τρεξει και ζητησε μπαλα. Φοβερη κινηση και πασα στο γκολ. Πολλοοι τον περιμεναν οκυρασμενο αλλα δεν εδειξε κατι τετοιο
Κονσεισαο- το πνευμα θελει αλλα το σωμα αρχιζει και κανει νερα
Σορλεν- οχι και τοσο καλο ντεμπουτο. Βεβαια εδειξε οτι δεν γνωριζει την θεση αριστερα και περιμενω να τον δω σε ματς στην φυσικη του θεση στο κεντρο και μετα απο ενα διαστημα προσαρμογης
Αναστασακος- δειχνει οτι δεν εχει την ποιοτητα να παιζει βασικος στον ΠΑΟΚ
Μουσλι- ετρεξε πολυ, εφαγε το ξυλο του αλλα εκανε αυτο που πρεπει να κανει ο καθε επιθετικος

ΣΑντος- δειχνει να καταλαβαινει οτι το σχημα με 2 επιθετικους στην Τουμπα επιβαλλεται. Ελπιζω να ειδε κ οτι Μουσλι και Αναστασακος δεν χωρανε στην ιδια ενδεκαδα. Πολυ καλυτερα να υπαρχει στην κορυφη ο Ζλαταν και πιο πισω ο Μπακα, ο οποιος ειναι 2 κιλα ατσουμπαλος αλλα την δουλεια του την κανει σαν περιφερειακος φορ. Για τον Ηλιαδη να πω οτι πληρωνεται οπως ολοι και θα μπει οταν του πει ο προπονητης. Για βιερινια οντως μας λειπει η ταχυτητα του

Diego-4

• Guest
Quote from: blue_eyes link=topic=9977.msg242550#msg242550
ΣΑντος- δειχνει να καταλαβαινει οτι το σχημα με 2 επιθετικους στην Τουμπα επιβαλλεται. Ελπιζω να ειδε κ οτι Μουσλι και Αναστασακος δεν χωρανε στην ιδια ενδεκαδα. Πολυ καλυτερα να υπαρχει στην κορυφη ο Ζλαταν και πιο πισω ο Μπακα, ο οποιος ειναι 2 κιλα ατσουμπαλος αλλα την δουλεια του την κανει σαν περιφερειακος φορ. Για τον Ηλιαδη να πω οτι πληρωνεται οπως ολοι και θα μπει οταν του πει ο προπονητης. Για βιερινια οντως μας λειπει η ταχυτητα του

Ο Σάντος το ξέρει καλύτερα απο εσένα οτι ο Μπακαγίοκο είναι καλύτερος μέσα στο τερέν απο τον Αναστασάκο , όμως ποτέ δεν ρίχνει όλα του τα όπλα στο παιχνίδι απο την αρχή και καλά κάνει για μένα..διότι εάν το παχνίδι δεν μας πήγαινε εχθές και ήταν κανένα 0-0  μέχρι το 70 , ποιο εύκολα σου κάνει γκόλ ο Μπακαγιόκο που θα έρθει φρέσκος απο τον πάγκο , παρα ο φρέσκος Αναστασάκος.Αυτό λέγεται βάθος πάγκου.
Προσωπικά μου άρεσε πολύ ο Αναστασάκος , θα μπορούσε να έχει ένα υπέροχο γκόλ εάν ήταν λίγο πιο τυχερός , εδωσε αρκετές μάχες...Μπράβο του.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Αν και δέν έχω είκονα απο το ματς (γι αυτο άλλωστε επιστρέψαμε στις νίκες επειδή δεν "ασχολούμαι"

Συμφωνώ με το 10αρι της αργεντινής σε αυτό που είπε με Μπακαγιόκο και Αναστασάκο.

bagos1

• Guest
καταρχάς δεν τίθεται θέμα σύγκρισης αναστασάκου με μπακαγιόκο γιατί ειναι τελείως διαφορετικοί παίκτες, ο γκαρσία για άλλον έναν αγώνα ανύπαρκτος με συνεχείς λάθος μεταβιβάσεις και μια προκλητική κατοχή μπάλας, βερόν σκασμένος, μούσλι εκνευρισμένος, ο Χαλκιάς απλώς θεατής.για τους νέους καλός ο σορλέν αλλά φάνηκε η έλειψη συγχρονισμού με τους υπόλοιπους στις μεταβιβάσεις που έκανε. Ο λίνο είναι ένα πολύ καλό εξτρέμ αλλά αμυντικά (κατα την άποψη μου) δεν πιάνει ούτε τα μισά που μπορεί να δώσει ο δάρλας. Χτές η ομάδα δεν μου άρεσαι καθόλου μιας και δεν είχε πάθος όλες οι πρώτες μπαλιές κερδίζονταν απο τους αντιπάλους και γενικά έλειπε η πιεστική άμυνα που πέζαμε στις πρώτες αγωνιστικές.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
τελικα πως τον λενε ρε παιδια σορλεν σορλιν η σορλαν εχω μπερδευτει

Σορλέν διαβάζεται. Επειδή είναι γαλλικά γράφεται Sorlin και μπερδεύει πολλούς.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Εχοντας ζησει 3 χρονια Γαλλια και με γυναικα Γαλλιδα (μιλαμε γαλλικα στο σπιτι καθημερινα) νομιζω οτι εχω ενα λογο παραπανω  :)  Διαβαζεται Σορλαν αφου η καταληξη ειναι οπως στις λεξεις "vin", "ravin". κλπ.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Συμφωνώ με τον Θέμη.
Σορλάν προφέρεται το όνομα.
Είναι όμως άλφα που βγαίνει από το λαρύγγι κι όχι από το στόμα :)
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Diego-4

• Guest
Και Σορλάν αλλα και Λίνο , δείξανε οτι ξέρουνε μπάλλα και θα βοηθήσουν την ομάδα στην συνέχεια..Το θετικό είναι οτι πλεόν έχουμε πολλές λύσεις σε διάφορες θέσεις και του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα..

Offline JOKER-4

• Αλλαγή

Offline blue_eyes

• Βασικός
Quote from: blue_eyes link=topic=9977.msg242550#msg242550

Ο Σάντος το ξέρει καλύτερα απο εσένα οτι ο Μπακαγίοκο είναι καλύτερος μέσα στο τερέν απο τον Αναστασάκο , όμως ποτέ δεν ρίχνει όλα του τα όπλα στο παιχνίδι απο την αρχή και καλά κάνει για μένα..διότι εάν το παχνίδι δεν μας πήγαινε εχθές και ήταν κανένα 0-0  μέχρι το 70 , ποιο εύκολα σου κάνει γκόλ ο Μπακαγιόκο που θα έρθει φρέσκος απο τον πάγκο , παρα ο φρέσκος Αναστασάκος.Αυτό λέγεται βάθος πάγκου.
Προσωπικά μου άρεσε πολύ ο Αναστασάκος , θα μπορούσε να έχει ένα υπέροχο γκόλ εάν ήταν λίγο πιο τυχερός , εδωσε αρκετές μάχες...Μπράβο του.
οτι ξερει καλυτερα απο εμενα ειναι γεγονος  8)

αλλα διαφωνω με το να μπει στο 70..κατεβαινεις απο την αρχη με μπακα και καθαριζεις το παιχνιδι και δεν περιμενεις το 70 να ειναι 0-0 και να εχεις και την πιεση. Εκει ολα μπορουν να συμβουν. Σκοπος ειναι τετοια ματς να τα κερδιζεις απο την αρχη. Γενικα με την δικη σου φιλοσοφια δεν πρεπει να κατεβαζει την καλυτερη ενδεκαδα στην αρχη αλλα να τους βαζει στο τελος. Φρεσκοι ηταν και οι 2, το ζητημα ειναι και τι ταιριαζει στην ομαδα.

Αναστασακος και Μουσλι δεν πανε μαζι ειναι προφανες. Τωρα το οτι εδωσε μαχες τι να το κανω ρε παιδια; Μαχες εδινε και ο Ουγγρος και ο Νοτιοαφρικανος στο παρελθος (ονοματα δεν λεω) αλλα απο ουσια μηδεν..

PAOK_VOLOS

• Guest
OFF TOPIC

Ρε παιδιά που πηγαν τα 10 τελευταια ποστ του φορουμ που εμφανίζονταν στην κεντρική σελίδα?Αυτή η αλλαγή θα ειναι μόνιμη?Γιατί,κατα τη γνωμη μου,ειναι τρομερα δυσλειτουρικό και χρονοβορο να ψαχνεις στα τυφλα τα τελευταια ποστ.