Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Πανθρακικός 2 - 0 (Κυριακη 19/01/2009 - 19:00)  (Read 3007 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
καλη ιδεα οι δυο επιθετικοι.....

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
για μενα ειναι 3-0 το σκορ, εκει στο τελος εδωσε ενα οφσαιντ για κλαματα

καλουτσικα παιξαμε , αλλα μπορουσαμε και καλυτερα.

βιερινια αλανι!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
απλή μπαλα υπεροχής...χωρίς φανφάρες
Βιερίνια...με επιβεβαιώνει κάθε ματς...(αν τον είχαμε σε όλα τα ματσ φέτος 8α ειχε τελειώσει το πανηγύρι...)
Σορλίν θετικός για πρώτο ματς με αρκετά κοψίματα...θα βελτιωθεί ελπίζω
Λίνο δείχνει ότι μάλλον θα βοηθήσει...
γενικα΄είχαμε πάλι κάτι κουλά αλλά νομίζω ότι είμασταν καλοί με έλεγχο στο παιχνίδι..θύμισε ΠΑΟΚ των πρώτων αγωνιστικών
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ

MetroStar

• Guest
Edit Capricorn

Το ξέρω ότι είναι σπάστης πολλές φορές αλλά αντιδρώντας έτσι παίζεις το παιχνιδάκι του

Για ειρωνία από τους επιστάτες προς τα μέλη δεν προβλέπεται κάποια ποινή Δικέφαλε? Ο κάθε επιστάτης μπορεί να διατυπώνει προσβλητικές απόψεις (παιχνιδακι μου?) και να προσβάλλει να απλά μέλη? Περιμένω να επιληφθείς του θέματος άμεσα.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
...(αν τον είχαμε σε όλα τα ματσ φέτος 8α ειχε τελειώσει το πανηγύρι...)
πραγματικα. αν ηταν ο βιερινια απο την αρχη θα ηταν αλλιως τα πραγματα

βιτολο μπασταρδε γαμω το σπιτι σου ΜΟΓΓΟΛΙ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Ξεπερασαμε τα δυο ατυχη αποτελεσματα με μια καθαρη νικη απεναντι σε ενα σκληροτραχηλο αντιπαλο.

ετσι για να ηρεμησουν και οι διαφοροι που μιλουσανε για "κοιλιες" για "ιανουαριους που δεν πανε το σαντος" κλπ

η εμφανιση σιγουρα δεν ενθουσιασε, αλλα αν παρατηρησατε ο αγωνιστικος χωρος ηταν χωραφι στο οποιο  δεν μπορουσε να παιχτει μπαλα ευκολα (ο πανθραξ σε αυτον τον αγωνιστικο χωρο δεν εκανε ουτε μια σοβαρη επιθεση)

στα συν:

η νικη που σιγουρα θα δωσει περισσοτερη ηρεμια στην ομαδα
οι δυο νεοι που σιγουρα δινουν ΕΠΙΛΟΓΕΣ και λυσεις
το γκολ του βιερινια ωστε να αποκτησει αυτοπεποιθηση. ο παχτης φαινεται οτι ξεχωριζει. κριμα που χαθηκε η μιση χρονια γι αυτον . ελπιζω να βγαζει 90λεπτο συντομα
το γεματο γηπεδο που δειχνει οτι οι ΠΑΟΚτσηδες δεν τρωνε φετος τον παπα των ντεμεκ κακων αποτελεσματων

στα πλην:

η κοκκινη στον παιχτη του πανθρακικου (μαλλον τη χρωστουσαν απο το πρωτο ματς)
το αργο παιχνιδι μας (εφταιγε ειπαμε και ο αγωνιστικος χωρος)
οι συνεχεις διαμαρτυριες του muslimovic (δε λεω τρωει ξυλο το παιδι, αλλα σε λιγο δε θα τον πιστευουν)
η αλλαγη του ηλιαδη μερικα δευτερολεπτα πριν ληξει το ματς.

ΠΑΟΚ γαμα την εβραια την ΠΟΥΤΑΝΑ

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline dave

• Αλλαγή
σημαντικη νικη μπραβο στην ομαδα για την επιστροφη στις επιτυχιες.

πολυ κακη εμφανιση, κυριως στο δευτερο ημιχρονο, ανεξηγητη ελλειψη διαθεσης απο τους παιχτες ακομα και αφου εμεινε με 10 ο πανθραξ που εξοργισε το σαντος.

πολυ κακος διαιτητης σε ενα ευκολο ματς τα κανε θαλασσα κυριως στο πειθαρχικο τομεα με λαθη εκατερωθεν.

πολυ απροσεχτα μαρκαρισματα του βερον που ανετα θα μπορουσαν να του κοστισουν κοκκινη καρτα

ο λινο μεγαλος αλητης επιθετικα αμυντικα δε δοκιμαστηκε οποτε θα δειξει

ο σορλεν αργος ισως απο την ελλειψη αγωνων ομως φαινεται καλος παιχτης αν βρει τη φορμα του

το μεγαλυτερο θετικο του ματς το γκολ του βιειρινια, μεγαλη υποθεση για τη ψυχολογια του.

ελπιζω σε εβδομαδα χωρις τραυματισμους να παμε στα σκουληκια πληρεις με πιο ετοιμους λινο βιειρινια σορλεν και με καλυτερη ψυχολογια

GeorgT

• Guest
Edit Capricorn

Το ξέρω ότι είναι σπάστης πολλές φορές αλλά αντιδρώντας έτσι παίζεις το παιχνιδάκι του

Για ειρωνία από τους επιστάτες προς τα μέλη δεν προβλέπεται κάποια ποινή Δικέφαλε? Ο κάθε επιστάτης μπορεί να διατυπώνει προσβλητικές απόψεις (παιχνιδακι μου?) και να προσβάλλει να απλά μέλη? Περιμένω να επιληφθείς του θέματος άμεσα.

μη παραπονιέσαι γιατι θα βάλει ο Δικέφαλος κ κανόνα για την μ@λακια μεσα στο φορουμ, χεχεχεχε

trelos sporos

• Guest
παιξαμε οσο επρεπε ετσι ωστε να νικησουμε και να μην κουραστει πολυ η ομαδα. ο λινο  καλος δε λεω αλλα ρε παιδια σε καθε προσποιηση η ντριπλα αρχιζαν ολοι οοοοοο νταξει δεν ειναι και ο μεσι. βιερινια παικταρα
 υγ πολυ μουνοπανο αυτος ο βοηθος απ τη πλευρα της 5. κομπλεξ απιστευτο.

υγ2 ας γραψει καποιος που ναι σιγουρος για τα λογια το καινουριο συνθημα

kostas4

• Guest
παιξαμε οσο επρεπε ετσι ωστε να νικησουμε και να μην κουραστει πολυ η ομαδα. ο λινο  καλος δε λεω αλλα ρε παιδια σε καθε προσποιηση η ντριπλα αρχιζαν ολοι οοοοοο νταξει δεν ειναι και ο μεσι.

σωστος ρε φιλε.λες και ηρθε να παιξει σε χωριο.αυτη η νοοτροπια ειναι που μας μικραινει και μας κραταει πισω.

ο λινο φαινεται καλος και ανεβαινει αλλα βεβαια δεν μπορει να κριθει σε αυτο το παιχνιδι.ο σορλεν μου αρεσε αρκετα αλλα κατα το 60 ειχε ψοφησει και αν κουραστηκε τοσο σε αυτο το παιχνιδι σημαινει οτι ειναι πολυ πισω σε φυσικη κατασταση.

Edit Capricorn

Σουλούπωσα λίγο την παράθεση
« Last Edit: January 19, 2009, 01:42:36 by Capricorn »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ την περίμενα τη μέτρια εμφάνιση εν όψει των αγώνων με ρούλη.
Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν στο πρώτο 20λεπτο που η ομάδα αντί να πιέζει, άλλαζε πασούλες.

Ο Σορλίν μου φάνηκε πολύ καλός παίκτης, ξέρει μπάλα, ξέρει και τη θέση. Όταν δέσει με την υπόλοιπη ομάδα θα ανέβει πάρα πολύ. Ο Λίνο έχει πολλή δουλειά ακόμα. Ελπίζω να παίξει ο Δάρλας στα ματς του Χαριλάου. Είδα κάποια πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, αλλα αμυντικά σήμερα ήταν κακός.

Ο Βερόν μέτριος
Γκαρσία ανύπαρκτος στο δεύτερο ημίχρονο
Σέντερ μπακ μια χαρά
Αραμπατζής βελτιωμένος
Μούσλι respect αν και θα πρέπει να χαλαρώσει λίγο, πολλά νεύρα
Κονσεισάο τίποτα σήμερα
Αναστασάκος κάκιστος.

Χοντρή μαλακία η αλλαγή του Σάντος στο 93. Προσέβαλε τον παίκτη.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
ΘΕΤΙΚΑ
  • Η νικη
  • Το μηδεν παθητικο
  • Το καλο ντεμπουτο Σορλαν και Λινο
  • Το γκολ του Βιερινια

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Βασικα ενα, αλλα πολυ σημαντικο. Η ελλειψη φυσικης καταστασης και ταχυτητας. Ο Βερον ειναι εμφανες οτι ειναι σκασμενος (η ποιοτητα του δεν αμφισβητειται, αποδειξη το φοβερο κοντρολ και η πασα στο γκολ). Ο Γκαρσια ειναι βαρυς (ισως η ελλειψη παιχνιδιων). Και ο Κονσεισαο φαινεται (απο καιρο...) οτι δεν μπορει πλεον, δεν εχει την εκρηκτικοτητα. Για μενα δεν υπαρχει ελλειψη παθους η διαθεσης που λενε μερικοι. Ουτε εντολες Σαντος για αμυντικο παιχνιδι. Απλα πολλοι παικτες δεν μπορουνε. Χαρακτηριστικα σε μια φαση στο Β' ημιχρονο ο Πονσε περασε αναμεσα απο Βερον και Γκαρσια σα να ηταν σταματημενοι. Αποτελεσμα μια μετρια εμφανιση με ελαχιστες ευκαιριες (ακομη και οταν οι αλλοι επαιζαν με 10). Με τετοια εμφανιση παμε στο Χαριλαου για μιση με μιαμιση ευκαιρια. Αν μπει, εχει καλως, αν οχι, δυσκολα... Και το σιγουρο ειναι οτι χρειαζομαστε Βερον και Γκαρσια σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τωρα οταν θα κατεβουμε να παιξουμε με τον βαζελο, αλλιως θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.

Και για να μην παρεξηγηθω, δεν γκρινιαζω. Απλως επισημαινω καποια πραγματα. Ουτε πρεπει να απογοητευομαστε με το Χ με το σκουληκι αλλα ουτε και να δινουμε μεγαλη σημασια σε αυτη τη νικη με ενα Πανθρακικο που επαιξη πανω απο μιση ωρα με 10...

trelos sporos

• Guest
τελικα πως τον λενε ρε παιδια σορλεν σορλιν η σορλαν εχω μπερδευτει

Offline dave

• Αλλαγή
Για μενα δεν υπαρχει ελλειψη παθους η διαθεσης που λενε μερικοι. Ουτε εντολες Σαντος για αμυντικο παιχνιδι. Απλα πολλοι παικτες δεν μπορουνε.

εχεις δικιο ανακαλω κ γω περι διαθεσης. εχουμε μεγαλο προβλημα φυσικης καταστασης. λενε ολοι οτι παιζουν οι ιδιοι κ οι ιδιοι καθε κυριακη ως δικαιολογια για την κουραση και την πεσμενη αποδοση. ο ΠΑΟΚ ομως δεν εχει ευρωπαικα παιχνιδια, ειναι πολυ αρνητικο που παιχτες δε μπορουν να αντεπεξελθουν σε ενα παιχνιδι τη βδομαδα. οι ομαδες με μεγαλο ροστερ που δουλεουν το ροτεισον το κανουν γιατι εχουν πολλα παραπανω παιχνιδια απο τους υπολοιπους. γιαυτο αν οντως υπαρχει προβλημα φυσικης καταστασης νομιζω οτι υπαρχουν ευθυνες. δεν ειμαι απολυτος για αυτο ομως, απλα πιστευω οτι ενα παιχνιδι τη βδομαδα επρεπε να το βγαζουν.

τελοσπαντων με τις 2 προσθηκες και την επιστροφη βιειρινια εχουμε πλεον κ αλλες επιλογες. πρεπει οπωσδηποτε να βρεθουν λυσεις που θα ξεκουρασουν βερον και γκαρσια.

MetroStar

• Guest
τελικα πως τον λενε ρε παιδια σορλεν σορλιν η σορλαν εχω μπερδευτει

Σορλέν διαβάζεται. Επειδή είναι γαλλικά γράφεται Sorlin και μπερδεύει πολλούς.

voukefalas80

• Guest
Κερδισαμε και συνεχιζουμε ακαθεκτοι για την 2η θεση.Να παρουμε και την προκριση στο κυπελλακι και ποιος μας σταματα!ε;

Υ.Γ.Τωρα στον δρομο φτανοντας Κατερινη,με πηρε ενας φιλος μου Λαρισαιος φιλος μου που γυρνουσε απο Ξανθη και μου ειπε πως η αποστολη της Λαρισας δεχθηκε επιθεση στον περιφερειακο και εσπασε ενα τζαμι.Ελπιζω να μην ηταν δικοι μας.

MetroStar

• Guest
Δεν ήταν δικοί μας πικραμένα σκουλίκια ήταν που ανέβηκαν στο δάσος για τον νυχτερινό τους περίπατο να ξεχάσουν λίγο και το τετράμπαλο.

Offline tsag

• Αλλαγή
Με χάλασε πολύ αυτό που έκανε με τον Ηλιάδη. Κανένα νόημα!!

Η ομάδα δεν τραβάει πάντως και φαίνεται. Δεν ξέρω εαν είναι κοιλιά ή ο,τιδήποτε άλλο αλλά βρισκόμαστε σε αγωνιστική κάμψη. Μακάρι να πάρουμε 2 διπλά στο σάπιο μήλο αν και δεν βλέπω τον τρόπο.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
ο βαρουχας θα μας τρελανει παλι....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Πολυ πολυ γουσταρα σημερα
μπραβο σ αυτους που περιφρουρουσαν την εισοδο...μπραβο μπραβο
η ομαδα οπως παιζει επαιζε
ο λινο ξερει μπαλα
ο σορλεν θελει ακομα λιγο προπονησεις να μπει στο κλιμα
διαιτητης με κατι κουφα σφυριγματα, γενικα καλος
αντε να δουμε
κανε μας τη χαρη κανε μας τη χαρη ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ αρη...
και το νεο συνθημα που ελεγε ΠΑΟΚΑΡΑ μου μονο για σενα νιωθω τη ζωη μου στα χαμενο καλουτσικο