Author Topic: Έξοδος στην Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο)  (Read 1025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Έξοδος στην Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο)

Σε ποιά μαγαζιά πάτε?Που σας αρέσει? Μπαράκια,κουτούκια,ρεμπετάδικα,ταβέρνες,κλάμπ,καφετέριες,παμπ,μπουζούκια,εστιατόρια, μπαρόκλαμπα, μπαρ-ρέστοραντς, μουσικές σκηνές, εντεχνάδικα, ναργιλεντζίδικα, χαμετυπεία, τετοποιία.

Απορώ πως δεν υπήρχε τέτοιο τόπικ τόσο καιρό.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
και εγω απορω...
λοιπον... Λουκι Λουκ, εναλαξ, Berlin, on the edge, ουρανιο τοξο
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
το On the edge δεν είναι καλή επιλογή, το ποιο πιθανό είναι να φύγεις μπουσουλώντας από τα παρανοϊκά σφηνάκια του μπάρμαν
Καλημέρα
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
και εγω απορω...
λοιπον... Λουκι Λουκ, εναλαξ, Berlin, on the edge, ουρανιο τοξο

Berlin ???? σιριουσλι ??
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ασε cosmo...
τραυματικες εμπειριες απο αυτο το μαγαζι και τον μπαρμαν.. και ακομα περισοτερες απο το πτοιγουμενο μαγαζι που ειχε.. δεν θυμαμε το ονομα του...
mikro..
στο berlin αρχισα να πηγαινο γιατι δουλευε ενα παιδι που ειχαμε γνωριστει σε ενα ευρωπαικο ματς στε Πραγα τοτε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline banis

• Αλλαγή
Για καφεδάκι προτιμώ Θερμαικό ... ΠΑΝΘΕΟΝ ... Διατηρητέο ... 

Για βράδυ ... κάποια απο τα εξής μπαράκια ... Gesualdo ... ΑΝΕΜΟΕΣΑ ... on the road ... το κουρδιστό πορτοκάλι ήταν επίσης καλό αλλά έκλεισε ...

και αν τυχόν βρεθώ ανατολικά ... Bristol & Αύγουστος ...

τα CLUB της πόλης είναι τραγικά και δεν πατάω πλεον το πόδι μου ...

και όσο για τους φαν του ρεμπέτικου ... αξίζει σίγουρα το Χατζή-Μπαξέ ...

Offline ved

• Αλλαγή
ψαγμενος ο μπανις

στο στενο του γυραδικου τουμπα http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t3213 αξιοπρεπεστατη παρακμη

επισης αλαμπρα στη ροτοντα αγαπημενο στεκι http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t678

απο μπαρακια λουκι λουκ

για συναντησεις lbc υπαρχει και το παλιαλογο  :P

Offline savage republic

• Βασικός
Για καφεδάκι προτιμώ Θερμαικό ... ΠΑΝΘΕΟΝ ... Διατηρητέο ... 

Για βράδυ ... κάποια απο τα εξής μπαράκια ... Gesualdo ... ΑΝΕΜΟΕΣΑ ... on the road ... το κουρδιστό πορτοκάλι ήταν επίσης καλό αλλά έκλεισε ...

και αν τυχόν βρεθώ ανατολικά ... Bristol & Αύγουστος ...

τα CLUB της πόλης είναι τραγικά και δεν πατάω πλεον το πόδι μου ...

και όσο για τους φαν του ρεμπέτικου ... αξίζει σίγουρα το Χατζή-Μπαξέ ...

Πες ποιος είσαι. Δεν υπάρχει, θα γνωριζόμαστε. ;D

Offline banis

• Αλλαγή
λες ε  :laugh:... σκεφτόμουν να συμπεριλάβω και το PULP κάπου ενδιάμεσα  :gruebel:... αλλά χαλάστηκα κάπως τις 2 τελευταίες φορές που πήγα και δεν ξαναπάτησα ...  ::)

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
3 χρόνια πέρασαν....................και ο μετροσταρ (με τα άκυρα τοπικ του) δικαιώνεται

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Για καφε παω Sol,για καμμια μπυριτσα Beer FC και για φαι Ουρανο...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Δοξα για μασα και καπακια πριγκηπος για μπυρα all time classic δρομολογιο με αρχηγο πουλεν..  :'(

Μετα παιζουν πολλα και καλα.. το μακεδονικο στα καστρα ανω πολη μετραει ασχημα, ερειπιο στην Αγιου Δημητριου υψιστη μαγαζαρα για καψαλαρε(οτι παρεις στα 2 το 3ο δωρο) και ατομαρα αν και γρια αυτος που το χει, το παλιαλογο στα ανω λαδαδικα φρεσκια μαγαζαρα στην πολη με καλες ζωντανες μουσικες, χατζη-Μπαχτσες οπως ειπε σωστα ο banis ισως πλεον το μονο μερος Θεσσαλονικη για να ακουσεις καλα προπολεμικα ρεμπετικα(απο Τσιτσανη και επειτα φαση εχει αρκετα μαγαζια..) Πιο παλια και κυρα Γιαννουλα μετρουσε με το τζουκμποξ σημα κατατεθεν αλλα εχω πλεον παρα πολλα χρονια να παω, απειρα μωρια για βραδυ, στηριζω αλαμπρα που λεει ο βεντ μια φορα αυτος μας πηγε ωραιο, ταξιδι για οσους νομιζουν πως ειναι ακομα 18 χρονων 1ο ετος στη σχολη και θελουν να χτυπησουν εναλλακτικο γκομενακι που εκστασιαζεται υπο τους ηχους του Καζουλη, του Δεληβορια, του Θηβαιου κτλ κτλ.. και γενικα τυφλη στηριξη πλεον σε τετοιους καιρους σε συνοικιακα καφενεια που την βγαζεις στο τζαμπε..

Για φραπα δεν εχω αποψη περα απο φρατελι μανιακς που στηριζουμε τις σερβιτορες του εδω και χρονια τιποτα αλλο..

Κοσμικα εχω κινηθει ελαχιστες φορες και αυτες μαλλον απο σποντα η επειδη θα γιορταζε κανενας και θα ειδα φως και μπηκα.. London στο λευκο πυργο απο πανω(αν και επαιζε μουσικαρες) goldfish(γελαει ο κοσμος) και ρεμβη νομιζω προς Καλαμαρια μερια αυτο καρα κυριλε..

Αμα θυμηθω κανα αλλο θα επανελθω.. τεραστιος LJ spinos ξεθαψε τοπικ διαμαντι του αληστου μνημης Μετροσταρ 3 χρονια μετα :smiley4:

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
λες ε  :laugh:... σκεφτόμουν να συμπεριλάβω και το PULP κάπου ενδιάμεσα  :gruebel:... αλλά χαλάστηκα κάπως τις 2 τελευταίες φορές που πήγα και δεν ξαναπάτησα ...  ::)

Φράγκο στον βρομώ σκουλήκι
« Last Edit: June 10, 2012, 15:34:49 by cosmopaok »
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **

Έτσι ρε Berg..
Και για στα καπάκια στο «Aris Fitness and Sports» για να γυμνάσουμε τις κορμάρες μας..

Offline corrupt

• Αλλαγή

+1

GeorgT

• Guest
θα σας τη χαλασω, προχθες πο περνουσα απο κει μου φανηκε κλειστο το μπιρο εφ σι

μαλλον, λεω μαλλον ψεματα μας λετε  :D :D

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Δοξα για μασα και καπακια πριγκηπος για μπυρα all time classic δρομολογιο με αρχηγο πουλεν..  :'(

Πιο παλια και κυρα Γιαννουλα μετρουσε με το τζουκμποξ σημα κατατεθεν αλλα εχω πλεον παρα πολλα χρονια να παω,  ταξιδι για οσους νομιζουν πως ειναι ακομα 18 χρονων 1ο ετος στη σχολη και θελουν να χτυπησουν εναλλακτικο γκομενακι που εκστασιαζεται υπο τους ηχους του Καζουλη, του Δεληβορια, του Θηβαιου κτλ κτλ.. και γενικα τυφλη στηριξη πλεον σε τετοιους καιρους σε συνοικιακα καφενεια που την βγαζεις στο τζαμπε..

τι μου θυμισες τώρα

Προσθέτοντας το άσυλο υψιστη ταβέρνα στην Ευαγγελίστρια πριν την ανηφόρα 40 εκκλησιών

Τον αυγουστο στην ανθέων. τα ησυχα βράδια σε μπιτ παζαρ.Και σαν φόρο τιμής σε μαγαζιά που έκλεισαν :club sensus στον eυοσμο
και  libido στα λαδαδικα.

Η φωλιά του κόκορα υπάρχει ακόμα?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline t.b

• Αλλαγή
Έξοδος στην Θεσσαλονίκη?? χμ.... μέχρι το μπαλκόνι γαμώ το κωλοκράτος τους...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

:'( :'(

Με τι λεφτα ρε τα εκανε αυτα ο ιδιοκτητης;;

Λοιπον εγω για καφε συνηθως Θερμαϊκο ή αν δεν βρω εκει που ειναι και το πιο πιθανο κανα Saxofono στην παραλια.
Για βραδυ αποκλειστικα Βαλαωριτου, παιζω σε πολλα μαγαζια μπαλα, με κυριαρχο το La Doze και ενιοτε το Elvis.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Έξοδος στην Θεσσαλονίκη?? χμ.... μέχρι το μπαλκόνι γαμώ το κωλοκράτος τους...