Author Topic: Dorvalino Alves Maciel  (Read 32159 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Απ: Dorvalino Alves Maciel
« Reply #520 on: September 16, 2011, 01:17:26 »
ακριβως!!

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #521 on: September 16, 2011, 01:21:12 »
δηλαδη με τη δικαιολογια οτι στεναχωρεθηκε πολυ που του ακυρωσε το πεναλτυ, γιαυτο εχασε τη δευτερη προσπαθεια εσεις ειστε οκ? δε θα επρεπε να το βαλει το γαμηδι ο κοσμος να χαλασει?
δε πεζαμε με τον εργοτελη σημερα..

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #522 on: September 16, 2011, 01:49:49 »
ενταξει... ευκολο να τον σταυρωσουμε...

το περσυνο πεναλτι του ιβιτς μας στοιχισε πολυ περισσοτερο... ας συνεχισει οπως σημερα...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #523 on: September 16, 2011, 02:41:19 »
σχεδόν εξαιρετικός σήμερα. Απίστευτη εμφάνιση και μόνο μία άτυχη στιγμή.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #524 on: September 16, 2011, 06:37:05 »
Ωραιος ο Λινο.. λιγο μυαλο μονο να το ξηγιοταν στην ιδια γωνια το πεναλτυ επαναληψης.. αλλα δεν πειραζει.. ΠΑΟΚ!

zagorakis

• Guest
« Reply #525 on: September 19, 2011, 17:02:56 »
"Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ο Λίνο εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τρέχουσα σεζόν, μίλησε για το υπέροχο πρώτο τέρμα του "Δικέφαλου" στο κυριακάτικο (18/9) παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Λάσλο Μπόλονι και των φίλων των "ασπρόμαυρων"

Είναι αναμφίβολα από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν. Ο λόγος για τον Λίνο, ο οποίος μιλώντας στον "Sport 103" επισήμανε πως ο "Δικέφαλος" είναι ικανός φέτος να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λάσλο Μπόλονι. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βραζιλιάνος:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: "Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Πιεστήκαμε από τον Πανιώνιο αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την νίκη".

Για το αν θεωρεί πως τα τέρματα των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη θα τους βοηθήσουν ψυχολογικά: "Και τα δύο τέρματα ήταν ωραία. Αυτά τα δύο γκολ θα βοηθήσουν τους παίκτες που τα πέτυχαν αλλά και την αυτοπεποίθηση της ομάδας εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ".

Για το πρώτο τέρμα του ΠΑΟΚ και την ασίστ του Βιειρίνια στον Αθανασιάδη: "Πρόκειται για μια εξαιρετική πάσα. Ήταν μια βραζιλιάνικη μεταβίβαση. Ο Βιειρίνια ήταν πολύ χαρούμενος για την ενέργεια του και μετά το παιχνίδι του έδωσα συγχαρητήρια".

Για το πως αισθάνεται στην Θεσσαλονίκη πλέον: "Στην αρχή ήταν δύσκολα γιατί είχα προσαρμοστεί για τέσσερα χρόνια στην Πορτογαλία. Όταν ήρθα εδώ έπρεπε να προσαρμοστώ στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και στο τρόπο ζωής εδώ. Τώρα πλέον που έχουν γίνει αυτά μου αρέσει εδώ. Όταν ξυπνάω μου αρέσει που πάω για προπόνηση. Εχω μάθει και τα σημεία της πόλης". Η σύζυγος του Τζιοβάνα για το ίδιο ζήτημα είπε: "Κάνουμε μια ήσυχη ζωή. Γιατί όχι να ζήσουμε και τα επόμενα χρόνια εδώ".

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες του στον ΠΑΟΚ: "Στόχος μας να κερδίσουμε τίτλους στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Αρχικά στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το αν η καλή φετινή του παρουσία οφείλεται και στον Μπόλονι: "Όταν αλλάζει ο προπονητής και οι παίκτες πρέπει να αλλάξουν. Πρέπει να κάνουν το καλύτερο. Ο Μπόλονι είναι καλός τεχνικός. Δουλεύει είτε για ένα παιχνίδι είναι φιλικό είτε επίσημο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση και κάνει τους παίκτες να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να γίνονται καλύτεροι".

Για το μήνυμα που στέλνει στους φίλους του ΠΑΟΚ: "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να πιστέψει σε εμάς. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο. Όλοι οι παίκτες είμαστε ευγνώμονες για την βοήθεια που μας έδωσαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο". Για το αν ο γιος του είναι ΠΑΟΚ, είπε: "Ο γιος μου είναι ΠΑΟΚ φυσικά. Παίρνει μια παιχνιδομηχανή και συνεχώς παίρνει τον ΠΑΟΚ για να παίξει".

Αν ο ίδιος θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει κάποιο τίτλο φέτος: "Όλοι δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Οι νέοι παίκτες που ήρθαν δουλεύουνε αρκετά με τον προπονητή. Πιστεύω πως φέτος μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/mporoume_na_paroyme_to_prwtathlhma.1376063.html

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #526 on: September 19, 2011, 19:32:34 »
Άμα συνεχισεις να παιζεις ετσι, το πολυ πολυ να παρουμε ενα αριστερο μπακ...
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #527 on: September 19, 2011, 19:51:22 »
Ελα ρε πολμαν, προτεραιοτητα εχει να παρουμε δεξι μπακ. αριστερο πηραμε λεοναρντο.....

zagorakis

• Guest
« Reply #528 on: September 21, 2011, 00:21:41 »
"Πρόκριση στους 32 και τίτλο"

Ψηλά για τον ΠΑΟΚ ανέβασε τον πήχη ο Άλβες Λίνο για την τρέχουσα σεζόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό κανάλι. Τι είπε για το χαμένο πέναλτι με την Τότεναμ, τον Μπόλονι και τους συμπαίκτες που ξεχωρίζει ιδιαίτερα

Ο Άλβες Λίνο ήταν από τους πολλούς μοιραίους παίκτες που είχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Τότεναμ, στο οποίο ο "Δικέφαλος" έχασε χρυσή ευκαιρία να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς και να ξεκινήσει με το δεξί στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League.

Παρά το γεγονός αυτό, πάντως, ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν πτοείται, βάζοντας ψηλά τον πήχη σε ό,τι αφορά στους στόχους της ομάδας του την τρέχουσα σεζόν, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στις ελληνικές διοργανώσεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (20/9) στον τηλεοπτικό σταθμό "Europe 1", μίλησε ακόμη και για προσωπικά θέματα. Είπε, συγκεκριμένα:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: "Είναι αλήθεια ότι ήταν σημαντική νίκη. Πριν το παιχνίδι μιλήσαμε και είπαμε ότι είναι σημαντικό να κερδίσουμε, όπως και έγινε".

Για το αν εκτελέσει ξανά πέναλτι: "Φυσικά και θα ξαναεκτελέσω. Ο προπονητής μου έχει εμπιστοσύνη. Μπορεί κάποιος παίκτης να χάσει πέναλτι, αλλά όταν έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, τότε είναι σίγουρο ότι θα εκτελέσει ξανά".

Για το αν στη δεύτερη εκτέλεση άλλαξε απόφαση την τελευταία στιγμή να αλλάξει γωνία: "Στο πρώτο πέναλτι τα είχα αποφασίσει όλα. Ήξερα που θα χτυπήσω. Η απόφαση του διαιτητή για επανάληψη με επηρέασε. Άλλαξα απόφαση και δεν μου βγήκε σε καλό. Το μόνο θετικό είναι ο βαθμός της ισοπαλίας. Ευτυχώς δεν ηττηθήκαμε, παρότι έχασα το πέναλτι".

Για το στόχο που έχουν στο Europa League: "Φέτος αν και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Φέτος στον όμιλο έχουμε δύο ομάδες που έχουν συνηθίσει να παίζουν Champions League, ωστόσο ο στόχος μας για πρόκριση στους "32" είναι ο ίδιος".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει εύκολες νίκες: "Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και σημασία έχει να κερδίζεις. Ξέρουμε ότι με περισσότερα γκολ θα υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία στην ομάδα. Εμείς αυτό μπορούμε να πετύχουμε, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο".

Για το ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ θα επέλεγε να πάρει σε μία ομάδα του εξωτερικού αν ο ίδιος ήταν πρόεδρος: "Ο ΠΑΟΚ έχει ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα. Γι' αυτό θα έπαιρνα πολλούς παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Βιεϊρίνια, ο Έτο, ο Σαλπιγγίδης, ο Αθανασιάδης, από το "Δικέφαλο" γιατί δουλεύουν πολύ και προσπαθούν για την ομάδα".

Για τις δυνατότητες του Έτο: "Ο Έτο είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Δεν ήξερε το ελληνικό πρωτάθλημα όταν ήρθε και γι΄αυτό δεν κατάφερε να προσαρμοστεί αμέσως, αλλά με τον καιρό δείχνει ότι βρίσκει τα πατήματά του και γίνεται καλύτερος".

Για το αν είναι ευτυχία να είναι συμπαίκτης με τον Βιεϊρίνια: "Φυσικά και είναι ευτυχία να παίζω συμπαίκτης με τον Βιεϊρίνια. Τον έχω αντιμετωπίσει και ως αντίπαλο, βέβαια τώρα χαίρομαι που είμαστε συμπαίκτες. Η άποψή μου είναι ότι ναι μεν το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ανταγωνιστικό, αλλά ο Βιεϊρίνια πρέπει να αγωνιστεί και στο εξωτερικό".

Για τη φιλοσοφία του Μπόλονι: "Η φιλοσοφία του είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά και ο καθένας να έχει πίστη στον εαυτό του. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας καλός προπονητής, κάνει καλή δουλειά και εμείς οι ποδοσφαιριστές του έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη".

Για την περσινή δύσκολη χρονιά που είχε λόγω του τραυματισμού και για το πως αισθάνεται τη φετινή σεζόν που δείχνει να "πατάει" καλά: "Πέρσι ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω του τραυματισμού. Έκανα ένα δύσκολο χειρουργείο και έκανα τρεις μήνες αποθεραπεία. Φέτος κατάφερα να βγάλω υγιής όλη την προετοιμασία, δουλεύω όπως θέλω και κάθε μέρα θέλω να γίνομαι καλύτερος".

Για το αν ήξερε κάποια πράγματα πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: "Το να έρθω στην Ελλάδα ήταν δύσκολο. Ήρθα από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη. Ξαφνικά από εκεί που μιλούσα πορτογαλικά ήρθα εδώ και μπορούσα να συνεννοηθώ με λίγους. Παρ' όλα αυτά είμαι ευτυχισμένος που ήρθα εδώ και έχω ζήσει όλα αυτά με τον ΠΑΟΚ".

Για το αν θέλει να κατακτήσει κάποιον τίτλο με τον ΠΑΟΚ πριν αποχωρήσει από την ομάδα: "Ούτως ή άλλως αυτός είναι ο λόγος που έχω έρθει στον ΠΑΟΚ. Θέλω όταν φύγω από εδώ παραπάνω από έναν τίτλο!"

Για το αν γυρνούσα το χρόνο πίσω τι θα άλλαζε: "Αν θα άλλαζα κάτι, θα άλλαζα κάποια άσχημα αποτελέσματα, όπως αυτό με τον Άρη πριν τρία χρόνια. Ξέρουμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάποια παιχνίδια, αλλά δεν μπορέσαμε. Δυστυχώς παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Το παιχνίδι με τον Άγιαξ, αλλά και με την ΑΕΚ για το Κύπελλο ήταν δύο παιχνίδια που στοίχισαν στην ομάδα. Μάλιστα στο παιχνίδι με τον Άγιαξ δεν αγωνίστηκα, επειδή έκανα χειρουργείο και πονούσα περισσότερο γι' αυτό".

Για το πως επέλεξε να είναι Βραζιλιάνος και αμυντικός: "Όταν ξεκίνησα να παίζω, έπαιζα στα χαφ ως δεκάρι. Στην ομάδα που ήμουν ο προπονητής μου ζήτησε να παίξω αριστερά στην άμυνα και έτσι κράτησα τη θέση. Πάντα έπαιζα αριστερό μπακ, αλλά έβαζα γκολ και στη Σάο Πάολο, στη Φλουμινένσε. Από τη Βραζιλία το έκανα αυτό και το ίδιο κάνω στον ΠΑΟΚ".

Για το αν είναι φιλοσοφία του να είναι συνεχώς χαρούμενος: "Εγώ προσπαθώ να ανεβάσω το ηθικό πριν από το παιχνίδι γιατί δεν είναι σωστό να είσαι πιεσμένος. Παρ' όλα αυτά έτσι είμαι και στη ζωή μου, όπως και με τον Γκαρσία και τον Έτο που κάνουμε παρέα".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/prokrish_stoys_32_kai_titlo.1378138.html

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #529 on: September 21, 2011, 09:39:04 »
Πάει το έχει χάσει και αυτός με τον Ετό.....
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #530 on: September 21, 2011, 14:20:26 »
σβαρνα τα μμε παπαρα εχεις παρει
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #531 on: September 21, 2011, 14:22:34 »
Ας παιζουν καλα κ ας κανουν οτι θελουν φιλε μου... Κανενα προβλημα δεν εχω. Και ο συγκεκριμενος παικτης ειναι στους 4-5 καλυτερους της σεζον ως τωρα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #532 on: September 21, 2011, 14:29:06 »
ναι δεν λεω .. αλλα εχει καταντησει μαλακια καθε τρεις και λιγο ο λινο να μιλαει για πρωταθλημα και στην πρωτη στραβη αλλα λογια ν αγαπιομαστε....5η αγωνιστηκη ειμαστε και εχει πει 10 φορες παμε να το παρουμε λες και ειναι παιχνιδι νοκ αουτ κερδισες το πηρες
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

zagorakis

• Guest
« Reply #533 on: September 23, 2011, 13:46:15 »
"Δεύτερο δέρμα μου ο ΠΑΟΚ"

Ο Λίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το δεσιμό του με τον "Δικέφαλο", την θετική ενέργεια που προσπαθεί να περάσει στους συμπαίκτες του, τους Γκαρσία, Κοντρέρας και το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το PAOK Web TV, μίλησε ο Βραζιλιάνος αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλβες Λίνο. Ο αμυντικός του "Δικεφάλου" αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην θετική ενέργεια που προσπαθεί να περάσει στους συμπαίκτες του, στην πρόταση που είχε από το Κατάρ, στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ και στους Γκαρσία, Κοντρέρας.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το ότι είναι το... πειραχτήρι της ομάδας: "Είμαι ένας ποδοσφαιριστής χαρούμενος, με τρομερή διάθεση μέσα και έξω από το γήπεδο. Μ' αρέσει να ανεβάζω τους συμπαίκτες μου και αυτό ανεβάζει κι εμένα. Θεωρώ ότι είναι καλό αυτό που συμβαίνει, να στηρίζω τους παίκτες και όσους βρίσκονται στο πλευρό μας, γιατί ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή μας. Είναι κομμάτι την νοοτροπίας που έχουμε στη Βραζιλία, να διατηρούμε τη θετική ενέργειά μας μέσα και έξω από τα γήπεδα. Έχουμε όμως και ευθύνες. Όταν ξεκίνησα εγώ, με ξεχώρισαν λόγω της προσωπικότητας και της θετικής διάθεσής μου στο γήπεδο".

Για την άποψη του Γκαρσία ότι το ποδόσφαιρο είναι μία μάχη: "Συμφωνώ εν μέρει, γιατί όταν είμαστε στο γήπεδο μπαίνουμε για να αγωνιστούμε μέχρι τέλους, να αποδώσουμε τα μέγιστα, να κερδίσουμε. Έχουμε βιώσει πολλά παιχνίδια "πολέμου" στην Τούμπα και εκτός έδρας, όπου δε θέλαμε να χάσουμε με τίποτα. Αν λοιπόν δεν ήταν πόλεμος, τότε κάθε ομάδα θα ερχόταν να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ χωρίς ίχνος δυσκολίας".

Για το πώς μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ και τη σχέση του με την ομάδα: "Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά, οι όλες διαδικασίες κράτησαν μόνο 5-6 μέρες. Ήταν μία δελεαστική πρόταση από μία ομάδα με στόχους για μία νικηφόρα σεζόν, με μεγαλεπήβολα σχέδια, με πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ, έναν εξαιρετικό προπονητή, με μία διοίκηση με ξεκάθαρο πλάνο, με ιδανικές συνθήκες για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Δεν ήξερα την ιστορία του ΠΑΟΚ, δε γνώριζα πόσο αφοσιωμένους οπαδούς έχει, όπως το ξέρω τώρα, γιατί ο ΠΑΟΚ για μένα είναι το δεύτερο "δέρμα" μου, το δεύτερο σπίτι μου, όπου περνώ πολύ όμορφα και εύχομαι να περάσω ακόμη περισσότερο χρόνο".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Συνήθως δεν κάνω δεύτερες σκέψεις, αλλά συγκεντρώνομαι στα παιχνίδια. Έτσι σκέφτηκα τότε. Αν θεωρούν ότι αξίζω κάτι παραπάνω, θα με κρατήσουν. Αν δε με θέλουν, θα συζητήσουμε κάτι άλλο. Έτσι, τώρα που έχω πολλές συμμετοχές και έχω κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσα για την ομάδα, θεωρώ ότι και οι δύο μεριές πήραν τη σωστή απόφαση. Αν, λοιπόν, τεθεί ξανά το ίδιο θέμα, κάπως έτσι θα σκεφτούμε και μαζί με τη διοίκηση θα αποφασίσουμε το καλύτερο μέλλον του ΠΑΟΚ".

Για την πρόταση που είχε από το Κατάρ: "Είναι αλήθεια ότι δέχτηκα μία πρόταση, η οποία δεν είχε να κάνει τόσο με χρήματα, όσο με άλλες συνθήκες που διαπραγματευόταν ο εκπρόσωπός μου. Εγώ όμως τότε αγωνιζόμουν στο πρωτάθλημα και δεν μπορούσαν να περιμένουν. Έπρεπε να αποφασίσω το μέλλον μου σε μια στιγμή και σκέφτηκα ότι πλέον η οικογένειά μου είναι συνδεμένη με τον ΠΑΟΚ, με τους συμπαίκτες μου, με την πόλη, με την ιστορία του ΠΑΟΚ και έτσι σκέφτηκαν ότι δεν μπορούσα να φύγω. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν έφευγα στο Κατάρ ή τη Σαουδική Αραβία για 2-3 χρόνια και δε με ενδιαφέρει. Είμαι καλά εδώ που είμαι σήμερα".

Για τους Πάμπλο Γκαρσία και Κοντρέρας: "Τους έβλεπα στην τηλεόραση και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα παίζαμε μαζί. Νιώθω ευτυχία που είμαι κοντά τους, με βοηθούν καθημερινά στις προπονήσεις και πάνω απ' όλα συμπορευόμαστε στη ζωή, οι οικογένειές μας είναι ένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα".

Για τα πειράγματα του Γκαρσία: "Όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα τον γουστάρουν, ξέρουν ότι είναι μεγάλο χαβαλετζής. Είτε παίζει, είτε όχι, είναι πάντα ορεξάτος και νευρικός. Ακόμη και αν σε κάποιους δεν αρέσει, πρέπει να συμβιβαστούν ότι αυτός είναι και δε θα αλλάξει. Εμάς όμως μας αρέσει έτσι, με την όποια διάθεσή του".

Για τον Βιεϊρίνια: "Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με τεράστια εξέλιξη, που γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος. Είναι σημαντικός για τον ΠΑΟΚ και πάντα θα είναι. Είναι ένας από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα και είμαι ευτυχισμένος που είμαι συμπαίκτης του".

Για την ανάγκη κατάκτησης ενός τίτλου: "Δουλεύουμε όλοι μαζί τρία χρόνια τώρα. Για μένα ήταν τα τρία καλύτερα χρόνια της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής, γιατί έπαιξα αρκετά, έπαιξα καλά, συνεργάστηκα άψογα με τους συμπαίκτες μου και ξέρω ότι όταν τελειώσει αυτή η εποχή θα λείπει κάτι, ένας τίτλος. Αυτός είναι ο λόγος που το θέλουμε πολύ, γιατί ξέρουμε ότι σε τρία-τέσσερα χρόνια δε θα είμαστε εδώ. Η ομάδα χρειάζεται έναν τίτλο. Έχουμε έμπειρους παίκτες, που ξέρουν να κάνουν το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και αυτό θα διεκδικήσουμε τώρα".

Για τη διαιτησία: "Πρέπει να αλλάξει. Όταν ο ΠΑΟΚ κυνηγάει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ειδικά στην Αθήνα, συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορούμε να χωνέψουμε. Ο διαιτητής δίνει φάουλ ή πέναλτι που δεν υπάρχει, ενώ αντίθετα δε δίνει στον ΠΑΟΚ ένα φάουλ ή πέναλτι που δικαιούται και αυτό μας αφήνει μεγάλη λύπη και θυμό. Πριν από δύο χρόνια, φτάσαμε πολύ κοντά στον τίτλο. Ένας διαιτητής χωρίς εμπειρία διαμόρφωσε εκείνο το αποτέλεσμα, που μας κόστισε πολύ".

Για το μέλλον του: "Όλοι λένε ότι δε δείχνω 34 χρονών, αλλά 26-27 και εξωτερικά και αγωνιστικά. Ναι, είμαι 34, αλλά αισθάνομαι πολύ καλά, σφύζω από υγεία, κάνω ποιοτική ζωή, δε βγαίνω έξω τη νύχτα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Αυτό μου δίνει δύναμη, θέλω να παίξω αρκετά χρόνια ακόμη, νιώθω ότι μαθαίνω ακόμη".

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Όταν παίζουμε στην έδρα με μία ομάδα, είτε λέγεται Εργοτέλης, Πανιώνιος ή Ολυμπιακός, πρέπει να κερδίζουμε. Υποδεχόμαστε μία ομάδα που δείχνει τρομερή σιγουριά, που πεισμώνει και δεν αφήνει στον ΠΑΟΚ τα περιθώρια να παίξει κόντρα σε μία επικίνδυνη ομάδα, αλλά γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε στην Τούμπα, επιζητούμε μόνο τη νίκη και γι' αυτήν θα κάνουμε τα πάντα".

Για τη σχέση του με την κερκίδα και την ατμόσφαιρα της Τούμπας: "Ο κόσμος αγοράζει εισιτήριο, για να δει τους παίκτες να τρέχουν, να αγωνίζονται να πανηγυρίζουν. Δεν μπορώ, λοιπόν, όταν εκτελώ ένα φάουλ, όταν δίνω μια καλή πάσα ή βάζω ένα γκολ, να μην το μοιραστώ μαζί τους. Είναι σημαντικό εκείνη τη στιγμή να το αφιερώσεις σε αυτούς που είναι τρελαμένοι μαζί σου και σε αγαπούν. Έχω παίξει σε δύο μεγάλες ομάδες στη Βραζιλία με φανατική ατμόσφαιρα, τη Σάο Πάολο και τη Φλουμινένσε, αλλά όταν πρωτοαντίκρισα την ατμόσφαιρα στην Τούμπα ήταν κάτι συγκλονιστικό, μίλησα με όλους τους συμπαίκτες μου και παραδεχτήκαμε ότι δε συναντήσαμε ποτέ πριν κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι κάτι που δεν μπορεί να συλλάβει ο νους, που δε θα άλλαζα ποτέ στον κόσμο, γιατί έτσι κάθε φορά που αγωνίζομαι στην Τούμπα παίζω ήρεμος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρω ότι είναι εκεί τρεις ώρες και μας εμψυχώνουν".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/deutero_derma_moy_o_paok.1381416.html

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #534 on: September 23, 2011, 14:03:41 »
εκει στην παε, ποσο δυσκολο ειναι να πειτε στους ποδοσφαιριστας μας να ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ και να παιξουν μπαλα;
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #535 on: September 26, 2011, 01:08:24 »
Εκπληκτικη φαλταριστη σεντρα στο 3ο γκολ.

Παρε βαλε στην κοντη μαιμου.

Ξερεις το τοπι ρε μεγαλε απλα ωρες ωρες μαλακιζεσαι αμυντικα...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #536 on: September 26, 2011, 01:12:14 »
Φυσικα και το ξερει το τοπι.
Αλλα οπως και σχεδον ολα τα βραζιλιανικα μπακ ειναι αδυναμος αμυντικα.Επισης μην ξεχναμε οτι ειναι 34 χρονων και θα παιξει καμια 40αρια παιχνιδια φετος....
Παρα πολυ καλος φετος, και μεχρι τωρα φαινεται 20αρης σε τρεξιματα...
ΠΑΟΚ G4Α

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #537 on: September 26, 2011, 01:22:32 »
Μην αγχωνεσαι,πηραμε Βραζιλιανο να για να τον αντικαταστησει...
 :P
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

zagorakis

• Guest
« Reply #538 on: September 26, 2011, 13:44:29 »
«Ετοιμοι στα δύσκολα»

Ο Ντορβαλίνο Αλβες με συνέντευξη που έδωσε στο «Sport103.fm», είπε ότι ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι έτοιμος για τα δύσκολα παιχνίδια και δε θεωρεί απίθανο, να πάρει δύο νίκες με Ρούμπιν Καζάν και Ολυμπιακό.

Για το αν περίμενε μία εύκολη νίκη εναντίον της ΑΕΚ: «Δε μπορούσα να το φανταστώ ως εύκολο. Δε θεωρούσαμε ότι η ΑΕΚ είναι μία εύκολη ομάδα, ξέραμε πόσο δυσκολεύει την κατάσταση είτε στην Τούμπα, είτε στην Αθήνα. Αυτό που λέγαμε ήταν να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη και να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες. Αυτό που κάναμε στο παιχνίδι δηλαδή».

Για αυτά που τους ζήτησε ο Μπόλονι: «Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Στο μυαλό μας ήταν μόνο η νίκη. Είναι μία νίκη που οφείλεται στους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που έχει ο ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι κερδίσαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι».

Για την απόδοση του Ετο: «Κάθε φορά είναι και καλύτερος. Χθες ήταν το καλύτερο του παιχνίδι. Κάθε μέρα η απόδοσή του βελτιώνεται. Κάνει εκπληκτικές προπονήσεις, προσπαθεί και βελτιώνεται. Αυτό είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω από τη Βραζιλία το πώς έπαιζε και είναι ευχάριστο να παίζεις με έναν παίκτη που έχει αυτήν την εξέλιξη».

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα για Ρούμπιν και Ολυμπιακό: «Θεωρώ ότι είναι έτοιμη η ομάδα. Για αυτό δουλεύουμε. Ξεκινάμε από σήμερα για το επόμενο εμπόδιο. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, πρέπει να πάρουμε αποτέλεσμα, γιατί όχι και τη νίκη για να συνεχίσουμε. Επειτα θα δούμε τον Ολυμπιακό».

Για την καλύτερη ψυχολογία της ομάδας: «Είμαστε προετοιμασμένοι και η ψυχολογία μας είναι για τα δύσκολα. Ξέρουμε ότι η πορεια στο πρωτάθλημα είναι δύσκολα. Δε μας αρέσουν τα ημίμετρα. Ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι λίγο περιπλοκα τα παιχνίδια. Εχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και η προπόνηση για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά είναι πολύ καλή. Είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ το 2 στα 2 με Ρούμπιν και Ολυμπιακό: «Εχουμε ένα συγκεκριμένο σκοπό αυτήν τη χρονιά. Θα χτυπήσουμε στα ίσια και τα δύο παιχνίδια και όλες οι συνθήκες δείχνουν ότι δεν είναι απίθανό. Τον Ολυμπιακό τον έχουμε χτυπήσει στα ίσια στην Αθήνα, οπότε αυτό θα κυνηγήσουμε και φέτος».

Για τη δήλωση του ότι «ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερο δέρμα» του: «Αυτό το οποίο εννοώ, είναι ότι άσχετα με το θέμα της δουλειάς, εννοώ ότι είναι το δεύτερο σπίτι μου. Το πώς αντιλαμβάνομαι τον ΠΑΟΚ, τους συμπαίκτες μου και το κλίμα».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=12083

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #539 on: September 26, 2011, 13:47:51 »
Σε λατρεύω ρε φίλε(κι ας δίνεις περισσότερες συνεντεύξεις κι από το Vitolo)...
Breaking The Waves