Author Topic: Dorvalino Alves Maciel  (Read 32201 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Απ: Dorvalino Alves Maciel
« Reply #340 on: October 01, 2010, 01:16:16 »
Πάλι κάταγμα (κάκωση) από καταπόνηση στην ποδοκνημική...όπως και στην προετοιμασία αλλά τότε ήταν στις κνήμες (πιο συχνό)....η ποδοκνημική είναι πιο δύσκολη στην αποκατάσταση...ΣΚΑΤΑ

chiltsid

• Guest
« Reply #341 on: October 01, 2010, 01:21:19 »
τελειωσε αυτος.....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #342 on: October 01, 2010, 01:53:38 »
Κρίμα. Το φάγαμε το παιδί. :P

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #343 on: October 01, 2010, 20:35:25 »
καλη δυναμη  :-\
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #344 on: October 01, 2010, 21:03:53 »
Κρίμα. Το φάγαμε το παιδί. :P

τον έφαγε θες να πεις...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #345 on: October 05, 2010, 19:56:31 »
Μάλλον έφαγε μαχαίρι σήμερα...πριν το 11 δεν τον βλέπω...καλή ανάρρωση

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #346 on: November 03, 2010, 15:26:04 »
Πιστεύει στη νίκη ο Λίνο

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί αύριο τη Βιγιαρεάλ στη Τούμπα και ο Λίνο είναι πεπεισμένος πως ο «δικέφαλος» μπορεί να επικρατήσει επί του «κίτρινου υποβρυχίου».

Ο αμυντικός του συλλόγου της Θεσσαλονίκης μίλησε στον Sport 103. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ: «Δεν είναι και τόσο δύσκολο, όσο πιστεύουν πολλοί. Αυτό το είδαμε και στην Ισπανία. Η Βιγιαρεάλ έχει ποιότητα, αλλά όλοι είδαμε πώς στάθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σε καλή στιγμή. Πρέπει η ομάδα μου να δει τον αντίπαλο με σοβαρότητα. Αν το κάνει, έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει».

Για το που πρέπει να επικεντρώσει ο ΠΑΟΚ την προσοχή του: «Η προσοχή πρέπει να στραφεί σε όλους τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά και σε όλες τις γραμμές της δικής μου ομάδας. Οι Ισπανοί παίζουν ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο ΠΑΟΚ, επαναλαμβάνω, είναι σε καλή στιγμή και πρέπει να το εκμεταλλευτεί αυτό. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει».

Για το αν πρέπει να κυνηγήσει πρώτος το γκολ ο ΠΑΟΚ: «Οι Ισπανοί θα παίξουν προσεκτικά, γιατί τους βολεύει κι η ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυνηγήσει πρώτος το γκολ, ώστε να αποκτήσουν οι παίκτες αυτοπεποίθηση για το υπόλοιπο του αγώνα».

Για τον Σακελλαρίου: «Είναι ένας παίκτης με δύναμη στο παιχνίδι του. Δεν διστάζει κι αυτό είναι καλό στοιχείο, που πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα πρέπει να βασίζεται σε αυτόν τον παίκτη».

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος που δεν μπορεί να βοηθήσει στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ: «Λύπη και απογοήτευση αισθάνομαι που δεν μπορώ να παίξω και να βοηθήσω. Με ικανοποιεί μόνο ότι κάθε μέρα αισθάνομαι καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό ρόστερ και μπορεί να αναπληρωθεί όποιος λείπει. Ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση».

Για το πότε προβλέπει ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες: «Αύριο (4/11) θα υποβληθώ σε νέες εξετάσεις και θα γνωρίζω πότε θα μπορέσω να μπω σε κανονικό πρόγραμμα. Μόλις μάθω πότε θα επιστρέψω, θα είμαι πιο ήρεμος».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας: «Το περιμένουμε αυτό το παιχνίδι όλοι στην ομάδα. Μόνο που τώρα είναι στην Τούμπα ο αγώνας. Όλοι θυμόμαστε τι έγινε την περασμένη σεζόν και θέλουμε τη ρεβάνς. Πάντως, δεν πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό το παιχνίδι, καθώς υπάρχουν κι άλλα σημαντικά ματς μέχρι τότε».

http://www.gazzetta.gr/%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A/item/113379-%CE%A0%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BF-%CE%9B%CE%AF%CE%BD%CE%BF

μας λείπεις μαλακούλη...με το καλό να γυρίσεις!

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #347 on: November 25, 2010, 12:19:43 »
''Καλά είναι τα νέα από την Βραζιλία για τον Λίνο''

Καλά είναι τα νέα από την Βραζιλία για τον Λίνο. Θα έρθει στα μέσα Δεκεμβρίου για επανεξέταση, με την προοπτική επιστροφής του στους αγώνες στον δεύτερο γύρο.

Θετικά εξελίσσεται, έως τώρα, η θεραπεία του Μασιέλ Λίνο, ο οποίος βρίσκεται εδώ και 20 μέρες σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης τραυματισμών αθλητών στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ο Λίνο και οι γιατροί του στο Σάο Πάολο ενημερώνουν τηλεφωνικά το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ για την πορεία της θεραπείας του.

Τα νέα που έρχονται από την πατρίδα του 32χρονου αριστερού μπακ είναι καλά. Βάση του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί, στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται η επιστροφή του Λίνο στην Ελλάδα, προκειμένου να επανεξετασθεί στη Θεσσαλονίκη, πλέον, η πορεία του τραύματός του και να συνεχίσει εδώ το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Το κάταγμα κόπωσης που είχε υποστεί στο καλάμι είναι ένας σπάνιος και χρονοβόρος τραυματισμός στην αποκατάστασή του, αλλά, όλα δείχνουν, ότι τα δύσκολα πέρασαν για τον Βραζιλιάνο μπακ. Στον ΠΑΟΚ, ελπίζουν, ότι θα αρχίσει σταδιακά προπονήσεις μετά τα μέσα Δεκεμβρίου και στις αρχές του καθοριστικού δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος θα τεθεί στη διάθεση του Μάκη Χάβου.

Η απώλεια του Λίνο είναι τεράστια για την επιθετική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, στην οποία ο Βραζιλιάνος είχε πολυσύνθετο ρόλο. Λείπουν εμφανώς οι πλαγιοκοπήσεις του, οι σέντρες του από τα αριστερά και οι πολύ καλές εκτελέσεις του στις στημένες φάσεις. Η επιστροφή του στην 11άδα θα βοηθήσει σημαντικά στην ισχυροποίηση της αριστερής πτέρυγας του δικέφαλου του βορρά και στην δημιουργία ευκαιριών μπροστά στην αντίπαλη εστία. Νωρίτερα, εκτός απρόοπτου πάντα, από τον Λίνο, θα επιστρέψει ο Σνάουτσνερ, ο οποίος, όμως, αποτελεί μια λύση αμυντικής θωράκισης και όχι επιθετικής πνοής, όπως είναι ο ρόλος του Βραζιλιάνου

. Στην ίδια κατηγορία των αμυντικών εναλλακτικών λύσεων με τον Σνάουτσνερ κατατάσσεται και ο Σαβίνι, του οποίου η αποθεραπεία εξελίσσεται θετικά και απρόσμενα γρήγορα.

http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/298714.html

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #348 on: November 30, 2010, 14:27:47 »
Άρχισε τρέξιμο ο Λίνο

Μέσα σε όλα τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, η εξέλιξη της υγείας του Βραζιλιάνου αμυντικού έδωσε έναν τόνο χαράς στους "ασπρόμαυρους"

Ευχάριστα νέα, μετά από καιρό, έφτασαν στα αυτιά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Αυτά, έρχονται από τη Βραζιλία και τον Λίνο. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, βρίσκεται ακόμη στην χώρα από την οποία κατάγεται. Εκεί κάνει ασκήσεις, κυρίως σε πισινά, στο αθλητικό κέντρο της Ατλέτικο Παραναένσε. Από τη Δευτέρα (29/11), σύμφωνα με αυτά που έχει μεταφέρει στο ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, ο Λίνο, με τον οποίο υπάρχει επικοινωνία τουλάχιστον μία φορά στις δύο ημέρες, ξεκινά τρέξιμο. Αυτό, θα γίνει πιο γρήγορα από ότι αναμένονταν, αφού ο οργανισμός του έχει ανταποκριθεί πολύ καλά μετά την επέμβαση που έκανε, αλλά και στη θεραπεία που ακολουθεί.

Αργεί η επιστροφή

Ο Λίνο ήταν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μέσα στον Δεκέμβριο. Υπάρχει περίπτωση, όμως, να μην έρθει, αλλά να περάσει και τις γιορτές των Χριστουγέννων στη Βραζιλία και να βρίσκεται στην Ελλάδα μετά τα Χριστούγεννα. Αυτό, συμβαίνει γιατί πρέπει να κάνει κάποιες ακόμη εξετάσεις εκεί και να στείλει τα αποτελέσματα στους γιατρούς του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι, ο έμπειρος αμυντικός του "Δικέφαλου" είχε υποστεί ρωγμή στον πρόσθιο φλοιό της αριστερής κνήμης και είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 5 Οκτωβρίου.

http://olapaok.gr/podosfairo/arxise_treksimo_o_lino.690316.html

Offline punk_asterix

• Αποστολή
  • **
« Reply #349 on: December 07, 2010, 18:57:54 »
Μακάρι ρέ παιχταρά...

Επέστρεψε φορτσάτος ο Λίνο: «Θέλω πάρα πολύ να παίξω με την Ντιναμό, νιώθω έτοιμος!»

07 Δεκ, 16:16 Από sportdogteam

Ο Λίνο επέστρεψε σήμερα από την πατρίδα του και δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί στον αγώνα με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν για αρκετό καιρό στη Βραζιλία και ακολουθούσε αποθεραπεία μετά το κάταγμα κόπωσης που είχε υποστεί στην κνήμη.

Όπως τόνισε όλα πήγαν καλά και περιμένει πώς και πώς να αγωνιστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω πολύ καλά»

Για την αποθεραπεία του ο Λίνο είπε: «Νιώθω πάρα πολύ καλά. Έχω προπονηθεί πάρα πολύ. Έχω ολοκληρώσει την αποκατάστασή μου. Ειδικά τις τελευταίες πέντε ημέρες έχω προπονηθεί πάρα πολύ καλά. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα κρίνουν την κατάστασή μου. Εγώ θέλω να βοηθήσω όσο πιο σύντομα γίνεται».

«Μάθαινα τα νέα»

Κληθείς να απαντήσει για το αν είχε επαφή όσο καιρό βρισκόταν στη Βραζιλία τόνισε: «Στη Βραζιλία έκανα πάρα πολύ καλή δουλειά, γιατί ήθελα να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γινόταν. Φυσικά και μάθαινα νέα της ομάδας μου. Μιλούσα με τον Γκαρσία, τον Κοντρέρας, τον Βιεϊρίνια και τον Κριστιάνο. Μάθαινα όλες τις πληροφορίες και τους έλεγα πόσο γρήγορα θέλω να επιστρέψω».

«Θέλω να παίξω»

Τέλος, για το ματς με την Ντινάμο επεσήμανε: «Θέλω να παίξω με την Ντιναμό, νιώθω έτοιμος. Φυσικά θέλω να κάνω εξετάσεις γιατί πέρασα έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα κρίνουν αν είμαι έτοιμος, αλλά θέλω πάρα πολύ να παίξω στο ματς με τη Ντιναμό».

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=155767

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #350 on: December 07, 2010, 22:53:48 »
Ελειψες...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #351 on: December 08, 2010, 01:13:38 »
Μπράβο...μικρό θαύμα η εξέλιξη....

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #352 on: December 08, 2010, 09:25:08 »
αυτές οι γρήγορες επιστροφές από τραυματισμούς μας έφαγαν......πλακα έχουμε
My Own WoRST ENeMy.....

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #353 on: December 19, 2010, 18:14:41 »
εγω σε χαρηκα σημερα ρε λινο.Μας θυμισες ευτυχως οτι εχουμε μπακ
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

bagos1

• Guest
« Reply #354 on: December 19, 2010, 18:42:32 »
δεν ειχε καθολου επιστροφες με αποτελεσμα να τα τρωει ολα ο τσιριλο, μερα με την μερα θα δυναμωνει

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #355 on: December 19, 2010, 18:54:33 »
το καλοκαιρι ειναι κοντα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #356 on: December 19, 2010, 19:06:03 »
δεν ειχε καθολου επιστροφες με αποτελεσμα να τα τρωει ολα ο τσιριλο, μερα με την μερα θα δυναμωνει

είχε ανεβάσματα για να έχει επιστροφές??  ::) ::) ::)
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #357 on: December 19, 2010, 19:22:19 »
αν υπηρχε καποιος που εδινε στοιχειωδη επιθετικη πνοη στην ομαδα ηταν αυτος...

αν δεν καταφεραμε τπτ δεν ειναι υπευθυνος και μαλιστα μετα απο απουσια μηνων...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #358 on: December 19, 2010, 20:19:30 »
Αφου ο τσιρίλο παίζει δεξι σεντερ μπακ, πως τα έτρωγε αυτός?
Πηδούσε δλδ και την θέση του κοντρερας και κάλυπτε τον λίνο?

οτιναναι

bagos1

• Guest
« Reply #359 on: December 19, 2010, 20:29:32 »
στις αντεπιθεσεις τις κερκυρας στο Β που μπεικε και ο λινο  ειδες ποτε τον κοντρερας στην θέση του??τοτε αλλο ματς θα εβλεπες! και σχολιαζεις οτι ναναι απλα για να τα λες