Author Topic: Dorvalino Alves Maciel  (Read 32092 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Απ: Dorvalino Alves Maciel
« Reply #180 on: January 09, 2010, 21:15:57 »
Αλλη μια θετική εμφάνιση παρα τα λάθη.Πολυ καλός
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #181 on: January 09, 2010, 21:28:51 »
γιατι απορειτε με την αμυνα του λινο ρε...εδω ο σαντος εχει μαθει στο κουτσια να παιζει αμυνα δε θα βελτιωνοτανε ο λινο?? ο σαντος ακομα κ το φραντζεσκο θα κανε μηχανακι....

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #182 on: January 09, 2010, 21:31:21 »
Τις σεντρες ομως πρεπει να τις δουλεψει νομιζω...
ολη η ομαδα εχει προβλημα εκει
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #183 on: January 09, 2010, 22:18:28 »
υπεροχο γκολ!κι αλλη καλη εμφανιση απο το λινο που βοηθαει ουσιαστικα για το ξεκλειδωμα των παιχνιδιων.συν τοις αλλοις μοιραζει και θεαμα με τις τριπλιτσες του.
« Last Edit: January 09, 2010, 22:37:15 by nikos 1988 »
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #184 on: January 09, 2010, 22:27:38 »
Πολυ ανεβασμενος στα τελευταια παιχνιδια.. και σημερα απο τους κορυφαιους.. με εξαιρεση ισως μια λαθος πασα απο την αμυνα με το σκορ στο 0-1 που θα μπορουσε να μας κοστισει.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #185 on: January 10, 2010, 00:02:57 »
Ανανέωση συμβολαίου χθες!
Όταν μετά το γκολ κοίταξε στην κερκίδα με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ έκφραση ευγνωμοσύνης κι έστειλε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για εσάς στα παραλληρούντα αδέρφια, πραγματικά ανατρίχιασα.
Πολλοί παίχτες αφιερώνουν γκολ και δείχνουν κερκίδα, αλλά τα μάτια δεν λένε ψέματα ποτέ για το ποιος πραγματικά το νιώθει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #186 on: January 10, 2010, 00:26:31 »
Οποταν ανεβει το μπακ μου ΜΕ ΝΙΩΘΟΥΝΕ ολοι απο αριστερα. Μπραβο στον Ντορβαλινο γιατι πανω απο ολα εχει μια σταθεροτητα και μια συνεπεια σαν παιχτης. Οσο για τις σεντρες σημερα με τετοιο γηπεδο αντε κανε καλυτερες.

Marlon Wayans ΛΕΜΕΕΕΕΕ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #187 on: January 10, 2010, 01:07:57 »
Μινι πουλεν μου παει να γινει!

Ανανεωση.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

chiltsid

• Guest
« Reply #188 on: January 10, 2010, 03:03:08 »
ΣΥΝΕΧΙΣΕ!ΜΠΡΑΒΟ!

dorian.it

• Guest
« Reply #189 on: January 11, 2010, 23:21:50 »
μου θυμιζει λιγο ολιβαρεζ

συνεχισε ετσι παλικαρι

λινοοοοοοοο λινοοοοοοο

fatal_invasion

• Guest
« Reply #190 on: January 12, 2010, 00:16:06 »
Πολύ βιάζεστε με τις ανανεώσεις.

zagorakis

• Guest
« Reply #191 on: January 12, 2010, 15:38:59 »
Λίνο: «Είμαστε βελτιωμένοι αλλά μπορούμε και καλύτερα»

Το έκανε στη Βαλερένγκα, όπου πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν. Το έκανε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ανοίγοντας το δρόμο προς τη νίκη. Το έκανε και στη Λιβαδειά, ακόμη κι αν δεν το ήθελε! Ο Λίνο έχει αποδείξει πως εκτός από αμυντικός, έχει ιδιαίτερα επιθετικά χαρίσματα, στα οποία βοηθά και το βραζιλιάνικο DNA του, ενώ το αριστερό του πόδι είναι «φαρμακερό» στις στημένες φάσεις. Κόντρα στο Λεβαδειακό, ο Λίνο πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου, «κλειδώνοντας» την άνετη επικράτηση. Μετά τη λήξη του αγώνα, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ο αρχικός του σκοπός ήταν να κάνει σέντρα, αλλά οι συμπαίκτες του δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα προς το τέρμα, όπου είχε ήδη χαράξει πορεία. Από ότι φαίνεται ο Βραζιλιάνος «μιλάει» στην μπάλα, που δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταλήξει στα δίχτυα του αντιπάλου, όποια και να ήταν η σκέψη του Λίνο!

-Ένα ακόμη γκολ του ΠΑΟΚ ήρθε από φάουλ που εκτέλεσες.

«Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση για να εκμεταλλευόμαστε τις στημένες φάσεις. Χαίρομαι που έχω επαφή με τα δίχτυα, αλλά περισσότερο που η ομάδα έφτασε σε ακόμη μία νίκη και πήρε τους τρεις βαθμούς. Αυτήν την φορά τα κατάφερα χωρίς να πηγαίνω για απευθείας χτύπημα φάουλ προς την εστία».

-Βοήθησε και η τύχη για το γκολ;

«Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα καν να το εκτελέσω απευθείας. Το φάουλ ήταν σε τέτοιο σημείο που με έκανε να επιχειρήσω την εκτέλεση με συρτή σέντρα στο πρώτο δοκάρι. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα με αυτόν τον τρόπο. Δύο φίλοι μου, ο Φιλομένο και ο Βιεϊρίνια πήγαν στην μπάλα, αλλά δεν την βρήκαν. Ευτυχώς, είχε ήδη πορεία προς το τέρμα και σκόραρα»!

-Η ομάδα φαίνεται ιδιαίτερα βελτιωμένη από το ματς με την Καβάλα. Το αντιλαμβάνεστε;

«Δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Στο παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Σε όλες τις αναμετρήσεις μας, μετά την Καβάλα, ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι μας. Πλέον είμαστε πολύ καλύτεροι. Είμαστε βελτιωμένοι αλλά μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Είμαστε στο επίπεδο που ο προπονητής μας θέλει να είμαστε. Με τον ίδιο τρόπο θέλουμε να συνεχίσουμε. Πιστεύω πως διανύουμε μια πολύ καλή περίοδο στο φετινό πρωτάθλημα».

-Ποιο χαρακτηριστικό της ομάδας ξεχωρίζεις στα τελευταία παιχνίδια;

«Κάθε ματς είναι και μια ξεχωριστή ιστορία. Πιστεύω ότι παίξαμε σε καθένα από τα τελευταία παιχνίδια αρκετά καλά. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσω ένα χαρακτηριστικό, θα έλεγα το γεγονός ότι αμυνόμαστε πολύ καλά. Ακόμη στην επίθεση είμαστε πολύ δυνατοί και γρήγοροι. Το καλύτερο βέβαια χαρακτηριστικό που έχουμε είναι το γεγονός ότι κερδίζουμε τα παιχνίδια».

-Μετά από ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ, πιστεύεις πως έκανες την καλύτερη επιλογή;

«Ακριβώς αυτό πιστεύω. Ήμουν στην Πόρτο και δεν είχα παίξει στα τελευταία δύο ματς, αλλά θα μπορούσα να συνεχίσω. Τότε έμαθα πως ένας προπονητής Πορτογάλος, ο οποίος ήταν και στην Μπενφίκα, με ήθελε στον ΠΑΟΚ. Γνώριζα τον Φερνάντο Σάντος και αυτός ήξερε τις δυνατότητές μου».

-Το συμβόλαιό σου λήγει το καλοκαίρι. Τι σκέφτεσαι για αυτό;

«Το μόνο που σκέφτομαι είναι να δουλεύω σκληρά. Θέλω να δίνω το καλύτερο του εαυτού μου στους αγώνες και να βοηθάω τον ΠΑΟΚ. Όταν θα έρθει η ώρα να σκεφτώ το μέλλον μου, τότε θα το σκεφτώ. Για την ώρα το μυαλό μου είναι μόνο στους αγώνες της ομάδας μου».

-Θέλεις να συνεχίσεις εδώ;

«Δεν σκέφτομαι κανένα καινούριο συμβόλαιο. Δεν σκέφτομαι καμία διαφορετική ομάδα. Ένα πράγμα έχω στο μυαλό μου και αυτό είναι να κάνω το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».

-Στους υπόλοιπους έξι μήνες τι θέλεις να έχεις πετύχει;

«Θέλω να έχω δώσει το καλύτερο του εαυτού μου. Επιθυμία μου είναι να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους που έχει θέσει. Θέλω να πετυχαίνουμε νίκες. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς».

http://www.metrosport.gr/lino-imaste-veltiomeni-alla-boroume-ke-kalitera%C2%BB

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #192 on: January 20, 2010, 20:17:18 »
ενας ακομη παιχτης της ομαδας μας που περναει καταπληκτικη αγωνιστικη περιοδο.ν αρχισω να παρομοιαζω την ικανοτητα του στο γκολ απο φαουλ με τον ενα και μοναδικο στο ειδος φρατζεσκο η θα χαρακτηριστω ως ιεροσυλος?? ;D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #193 on: January 20, 2010, 20:33:26 »
ιερόσυλος ;)

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #194 on: January 20, 2010, 22:21:55 »
ιερόσυλος....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #195 on: January 20, 2010, 23:15:51 »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #196 on: January 20, 2010, 23:20:56 »
τερμα ιεροσυλος
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
« Reply #197 on: January 20, 2010, 23:22:08 »
ιεροσυλος ιεροσυλος..
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #198 on: January 20, 2010, 23:23:17 »
νομιζω πως εχεις δικιο...ποιος φρατζεσκος τωρα;  :icon23:

chiltsid

• Guest
« Reply #199 on: January 21, 2010, 04:37:01 »
γκολαρα και γενικα παλι πολυ καλος,αντε και ενα με της πουτανες να τρελαθουμε εντελως ρε πουστη,στο πρωτο ματς λιγο ηθελε :bwflag: :bwflag: :bwflag: