Author Topic: Dorvalino Alves Maciel  (Read 32202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Dorvalino Alves Maciel
« Reply #20 on: January 26, 2009, 11:29:21 »
Του φυγε ο χαβιτο χτες πανω απο 5 φορες.. αμυντικα δεν το χει καθολου.. οταν βγαινει μπροστα ομως ειναι κινδυνος θανατος.. με καλη ντριμπλα και φοβερη σεντρα..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #21 on: January 26, 2009, 12:12:24 »
O γαμάτος αυτός τυπάκος που κάθε φορά που τον παίρνει η κάμερα κοντινό πεθαίνω στο γέλιο θυμούμενος τον ... δίδυμο αδερφό του ζαμπονίτο του Scary Movie κ το wazzaaaaa, ως γνήσιος 100% βραζιλιάνος δεν έχει  καμία σχέση με τα back. O άνθρωπος είναι χαφ, μην πω χαφάρα, η ντρίμπλα πάνω στη γραμμή ήταν τεράστια καύλα....Πάντως back δεν........

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #22 on: January 26, 2009, 12:57:39 »
Μπακ δεν ειναι καποιος τα μπερδεψε στον τυπο και μας τον λανσαρανε σαν τετοιον.Αλλα αριστερο χαφακι ειναι τελειο δεν το συζηταω.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #23 on: January 26, 2009, 14:54:38 »
Ευκαιρια λοιπον την Τεταρτη, τωρα που λειπει και ο Κονσεισαο, να τον βαλει μπροστα αριστερα και να βαλει πισω αριστερα το Δαρλα.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #24 on: January 26, 2009, 15:25:00 »
Εγώ τον κρίνω επιφυλακτικά γιατί το παλικάρι έχει ελάχιστο καιρό που ήρθε. Άλλοι προσαρμόζονται γρηγορότερα άλλοι θέλουν περισσότερο χρόνο.
Γενικά, διάκειμαι αρνητικά απέναντι σε παίκτες αυτής της σχολής. Είτε είναι χαφ είτε είναι μπακ με χαλάει να βλέπω το "κάτι παραπάνω". Ας κάνω λάθος, αλλά με τα δικά μου μάτια, και στο ματς της Τούμπας που ξεκίνησε, φαινόταν ότι κυνηγούσε το περιττό σε μερικές φάσεις. Πάντως και χαφ να παίξει, όπως γράφουν πολλά αδέρφια, μόνο να παίξει απλά για να μην κουράσει, γιατί κατά τ' άλλα την ξέρει την μπάλα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: January 28, 2009, 18:13:16 »
Η απουσία Κονσεισάο, θα του δώσει την δυνατότητα για να εκτελέσει φάουλ έξω από την περιοχή.
Από ότι μου σφύριξαν είναι εξαιρετικός εκτελεστής.
Αρκεί να κερδίσουμε κανα δύο και να γράψει το ένα ή και τα δύο. ;)
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #26 on: January 29, 2009, 00:24:05 »
ξε αγχώσου ρε....δεν περιμένουμε να είσαι ο Ribery...μη μασας! εμείς θα σε στηριξουμε! ΠΑΙΞΕ λέμε......

Argonath4

• Guest
« Reply #27 on: January 29, 2009, 01:22:45 »
Πολύ καλός σήμερα και γενικά όταν παίζει μπροστά. Όταν θα είναι 100% ετοιμος θα βγάζει ματια... και βλεπω να γινεται το πουλεν μου  :D

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #28 on: January 29, 2009, 04:21:23 »
Ο λίνο νομίζω σήμερα ήτανε ο δεύτερος πιο ευτυχισμένος άνυρωπος στον κόσμο μετά από μένα  ;D Μακάρι κάποιος να τον πήρε βίντεο . Δεν μπορείτε να καταλάβετε πως έκανε . Ποποπο δεν είμαστε καλά το χαμόγελο δεν σταματάει το γαμημένο . Γαύρε πλύσου
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: January 29, 2009, 04:43:02 »
ο χειροτερος του ΠΑΟΚ για μενα σημερα αλλα 2 αγωνες ολοι κι ολοι με την ομαδα και οχι στη στανταρ θεση του.σιγουρα θα παει καλυτερα
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

chiltsid

• Guest
« Reply #30 on: January 29, 2009, 04:56:40 »
δεν του βγηκανε πολλα πραματα,μεχρι το 70 ηταν κακος και πολλες φορες δεν βοηθουσε τον δαρλα,απο κει κ μετα ανεβηκε.
ειναι αρχη ακομα,αλλα περιμενω περισσοτερα.

ive4

• Guest
« Reply #31 on: January 29, 2009, 08:39:30 »
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μόνο λάθη και περιττές ενέργειες, αλλά το έχει το ποδόσφαιρο και όταν αρχίσει να δένεται με τους συμπαίκτες, θα προσφέρει πολλά.

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #32 on: January 29, 2009, 08:44:55 »
και φυσικά η θέση του είναι όπως έπαιξε χτες ετσι?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #33 on: January 29, 2009, 10:12:47 »
κανεις δεν εχει προσεξει οτι ειναι ιδιος με εναν ηθοποιο???ψαχνω φωτογραφια του ηθοποιου αλλα δεν βρισκω,ειναι ενας που παιζει συνεχεια κωμικους ρολους και πινει ντουμανια :rasta:

northeagle_4

• Guest
« Reply #34 on: January 29, 2009, 10:26:41 »
Για μενα εηταν χθες ο χειροτερος παικτης μεχρι το 87 μετα ανεβασε την αποδοση του κατακορυφα.Τα τακουνακια και οι περιτεχνες ενεργειες σε τετοια ματς ουσιας ειναι περιττα(φτυαει και το κολλημα μου με τους βραζιλιανους)
 Αν εκμεταλλευτει ο Σαντος τα μεγαλα του προσοντα και δουλεψουν για την ομαδα θα ειναι αρχοντας ο Λινο.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #35 on: January 29, 2009, 10:53:13 »
κανεις δεν εχει προσεξει οτι ειναι ιδιος με εναν ηθοποιο???ψαχνω φωτογραφια του ηθοποιου αλλα δεν βρισκω,ειναι ενας που παιζει συνεχεια κωμικους ρολους και πινει ντουμανια :rasta:

;D Marlon Wyans αριστερά !

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: January 29, 2009, 11:00:38 »
ΩΡΑΙΟΣ! :prosk: :joint:

guest4

• Guest
« Reply #37 on: January 29, 2009, 11:27:18 »
είναι τρακαρισμένος.
όντως δεν τα πήγε καλά,
αλλά μην ξεχνάτε ότι και στις 2 κλασικές ευκαιρίες
που είχαμε ήταν μεσα. ειδικά στη 2η έκανε πολύ καλή διείσδυση.
πιστεύω ότι όταν πάρει λίγο αέρα θα παίξει όπως όλοι θέλουμε.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #38 on: January 29, 2009, 13:56:57 »
Για μενα εηταν χθες ο χειροτερος παικτης μεχρι το 87 μετα ανεβασε την αποδοση του κατακορυφα.Τα τακουνακια και οι περιτεχνες ενεργειες σε τετοια ματς ουσιας ειναι περιττα(φτυαει και το κολλημα μου με τους βραζιλιανους)
 Αν εκμεταλλευτει ο Σαντος τα μεγαλα του προσοντα και δουλεψουν για την ομαδα θα ειναι αρχοντας ο Λινο.

Ακριβως τα ιδια θα λεγα.
+1000

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #39 on: January 29, 2009, 14:02:31 »
Πάντως έχει την καλύτερη ίσως φυσική κατάσταση από τους 22 που ήταν στο γήπεδο και αυτό φάνηκε μετά το 85 και στην παράταση.
Επίσης κράτησε το Νέτο πίσω για ολόκληρο τον αγώνα,νομίζω δεν το πε κανείς
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ