Author Topic: Dorvalino Alves Maciel  (Read 32131 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Dorvalino Alves Maciel
« on: January 09, 2009, 15:34:52 »
Óôïí ÐÁÏÊ ï Dorvalino Alves Maciel

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé üôé áðÝêôçóå áðü ôçí FC Porto ôïí ÂñáæéëéÜíï Dorvalino Alves Maciel, ìå ôïí ïðïßï õðÝãñáøå óõìâüëáéï ãéá ôïí åðüìåíï 1,5 ÷ñüíï

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=D39E8FC86AFA38CD82566A47872E0FF3?newsCode=20090109152247156

Áíõðüìïíïò íá ðáßîåé

Áíáêïéíþèçêå êáé åðßóçìá ï Ëßíï áðü ôç äéïßêçóç ôïõ ÐÁÏÊ. Ï ÂñáæéëéÜíïò áñéóôåñüò ìðáê õðÝãñáøå óõìâüëáéï óõíåñãáóßáò åíÜìéóé Ýôïõò êáé óôçí óõíÝ÷åéá, Ýêáíå ôéò ðñþôåò ôïõ äçëþóåéò ùò ðáßêôçò ôïõ «ÄéêÝöáëïõ» ôïõ ÂïññÜ. Ï Ëßíï èá öïñÜåé ôç öáíÝëá ìå ôï íïýìåñï 16.

Ï Ëßíï äÞëùóå áñ÷éêÜ: «¸÷ù ðïëý êáëÝò åíôõðþóåéò áðü ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ, ìïõ óõìðåñéöÝñèçêáí Üøïãá. Áíõðïìïíþ íá ãíùñßóù ôïõò íÝïõò óõìðáßêôåò ìïõ. Ïé óôü÷ïé ìïõ óõìâáäßæïõí ìå áõôïýò ôïõ ÐÁÏÊ. Åßìáé äéøáóìÝíïò ãéá ðïäüóöáéñï êáé áõôü èá ôï áðïäåßîù óôï ãÞðåäï. Äéáðßóôùóá üôé ï ÐÁÏÊ åßíáé ìåãÜëç ïìÜäá êáé åßìáé ðåñÞöáíïò ðïõ ìå åðÝëåîå».

Óôçí óõíÝ÷åéá óõìðëÞñùóå: «Ôçí óåæüí 2006-07 åß÷á ìßá ðïëý êáëÞ ÷ñïíéÜ ìå ôçí ÁêáíôÝìéêá, öïñþíôáò áõôü ôï íïýìåñï. Ôï ðñïôéìþ, Þôáí åëåýèåñï, ãé’ áõôü êáé ôï åðÝëåîá».

ÔÝëïò, ï ÂñáæéëéÜíïò ðáßêôçò õðïãñÜììéóå: «Åßôå ìðáê, åßôå ÷áö, åßôå åîôñÝì åßíáé ôï ßäéï ãéá ìÝíá, ðáßæù üðïõ ìïõ ðåé ï ðñïðïíçôÞò åíþ óå åñþôçóç ãéá ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ áðÜíôçóå: «Åßíáé Ýíá áðü ôá ðñþôá ðñÜãìáôá ðïõ ìïõ åßðáí ãéá ôçí ïìÜäá. ¸÷åé Ýíá ðïëý öáíáôéêü êïéíü êáé áíõðïìïíþ íá ôï ãíùñßóù áðü êïíôÜ».

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=148&document_id=116320

GeorgT

• Guest
Απ: Dorvalino Alves Maciel
« Reply #1 on: January 09, 2009, 16:25:43 »
O Μινος κυνηγάει τον δυστυχισμένο Λινο (οπως λεει η ΑΜΘ :P):

(ακολουθεί σε λίγο ακομα ενα βιντ.)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2 on: January 09, 2009, 20:36:52 »
wazaaaaaaaaaaaaa!!!! ;D :P
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #3 on: January 09, 2009, 21:13:35 »
άντε καλώς τον!
 παίξε μπαλάρα ρε παλικάρι!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: January 09, 2009, 22:40:25 »
Αντε Αγορίνα καλό κουράγιο

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: January 10, 2009, 01:48:44 »
Ειναι ο πρωτος παιχτης που κανουμε παρουσιαση????????
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

makptol

• Guest
« Reply #6 on: January 10, 2009, 03:41:40 »
καλως τον σιδερενιος και να ειναι απο τους καλλιτερους παικτες του ΠΑΟΚ.....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #7 on: January 10, 2009, 03:47:45 »
Έχει ένα πολύ φανατικό κοινό και ανυπομονώ να το γνωρίσω από κοντά».

Και θα το γνωρισεις με τους καταδοτες
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

zagorakis

• Guest
« Reply #8 on: January 20, 2009, 09:18:29 »
Λίνο: «Μαγεία ο λαός του ΠΑΟΚ»

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου έκανε την Κυριακή ο Μασιέλ Ντορβαλίνο Άλβες ή απλά Λίνο, όπως είναι γνωστός, στην νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανθρακικό. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος άσος έβγαλε όλο το 90λεπτο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους φιλάθλους όσο και στους συμπαίκτες του. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να μη σταθεί στον κόσμο της ομάδας, που τον κέρδισε από την πρώτη στιγμή. «Είναι μαγεία ο λαός του ΠΑΟΚ», ήταν τα λόγια του Λίνο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στις κερκίδες της Τούμπας στο πρώτο του παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ήδη, ο Λίνο έχει γίνει αγαπητός στο κοινό, που τον αναγνωρίζει από μακριά πλέον χάρη στην ιδιαίτερη κόμμωση του, την οποία επιμελείται η σύζυγος του κάθε εβδομάδα για τρεις ώρες!

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ;
«Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν πάρα πολύ θετικές, ειδικά από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Έμεινα πραγματικά πάρα πολύ ικανοποιημένος από αυτό που είδα. Οι φίλαθλοι μας στήριξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με εκπληκτικό ενθουσιασμό. Ουσιαστικά μας έσπρωξαν προς την νίκη. Όταν παίζεις μπροστά σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, δε γίνεται παρά να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να μπορέσεις να ευχαριστήσεις όλους αυτούς που ήρθαν για να σε δουν. Ήταν μαγική η ατμόσφαιρα στην Τούμπα».
- Η ομάδα την Κυριακή ήταν στο επίπεδο που περίμενες;

«Ο ΠΑΟΚ είχε το επίπεδο που περίμενα, βάσει και των δύο αγώνων που είχα δει. Είδα μια καλή ομάδα στο κυριακάτικο ματς. Η καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μας βοήθησε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που βασίζεται στην καλή κυκλοφορία της μπάλας για να μπορέσει να δημιουργήσει σωστές επιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ ήταν ακόμα καλύτερος στον τελευταίο αγώνα, πράγμα το οποίο πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια».

-Είσαι ευχαριστημένος με την απόδοση σου;

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος κυρίως γιατί είχα να παίξω 90 λεπτά ενάμιση μήνα με την Πόρτο. Το πιο σημαντικό είναι βέβαια ότι κερδίσαμε».

-Στην ομάδα υπάρχουν Πορτογάλοι και Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές που μιλούν την ίδια γλώσσα με σένα. Σε επηρέασε αυτό για να έρθεις στον ΠΑΟΚ;

«Σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν την γλώσσα μου. Είδα τον ΠΑΟΚ στη Γερμανία όταν παίξαμε φιλικό ως αντίπαλοι και κατάλαβα αμέσως ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όταν μου έγινε η πρόταση δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά. Βιερίνια, Κονσεϊσάο, Μάρκος Αντόνιο και φυσικά ο Φερνάντο Σάντος περιμένω να με βοηθήσουν στη προσαρμογή μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ».

-Νιώθεις κομμάτι της ομάδας;

«Όπως είπα και μετά τον αγώνα, οι συμπαίκτες μου μου έδωσαν αυτοπεποίθηση και ηρεμία στον αγώνα, ώστε να ευχαριστηθώ το παιχνίδι και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστώ στην ομάδα και να δείξω στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές μου δυνατότητες».

-Πότε θα είσαι στο 100% των δυνατοτήτων σου;

«Πιστεύω σε δύο με τρία παιχνίδια. Πριν έρθω στον ΠΑΟΚ έκανα προπονήσεις κανονικά με την Πόρτο, όμως δεν μπορεί να συγκριθεί η προπόνηση με τους αγώνες. Χρειάζεται να βρω τον αγωνιστικό μου ρυθμό. Σε περίπτωση που παίξω στα ερχόμενα δυο-τρία ματς θα είμαι στην καλύτερη μου κατάσταση».

-Σε είδαμε να παίζει επιθετικά. Να περιμένουμε να σε δούμε περισσότερο στην επίθεση στο μέλλον;

«Ο προπονητής με έφερε στον ΠΑΟΚ για τα χαρακτηριστικά μου και ένα από αυτά είναι ότι είμαι ένας αρκετά επιθετικογενής αριστερός μπακ. Στο παιχνίδι της Κυριακής προτίμησα στην αρχή να κάνω ασφαλείς επιλογές, δίνοντας περισσότερη βάση στην άμυνα, γιατί αυτό θα μου έδινε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στη συνέχεια ανέλαβα περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Ακόμα δεν είμαι στο 100% της απόδοσης μου και αυτό περιμένω να γίνει στα επόμενα παιχνίδια».

-Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι Ευρώπη και Κύπελλο. Πιστεύεις ότι είναι εφικτοί;

«Οι στόχοι μας είναι εφικτοί βάσει της εικόνας της ομάδας. Κάνουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και βρισκόμαστε κοντά στην πρώτη θέση. Στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε αυτή τη διαφορά. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε που θα βρισκόμαστε και αν θα παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Ουέφα, για να κάνουμε από τη νέα χρονιά πορεία πρωταθλητισμού».

-Είδες από κοντά τον Άρη ως αντίπαλο και τώρα τον αντιμετωπίζεις στο ερχόμενο ματς.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Στον αγώνα κυπέλλου ο Άρης μου φάνηκε ως μια καλά οργανωμένη ομάδα. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι και ο τελικός νικητής. Πιστεύω πως εμείς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

-Πώς σου φαίνεται η Θεσσαλονίκη;
«Δεν έχω προλάβει να δω και πολλά, αν και προσπαθώ να μάθω και να δω όσα περισσότερα γίνεται αυτές τις μέρες που ψάχνω για σπίτι. Μου φαίνεται μια όμορφη πόλη με πολύ ζεστούς ανθρώπους. Μόλις τακτοποιηθώ θα προσπαθήσω να μάθω καλύτερα την πόλη».

- Σε αναγνωρίζουν στο δρόμο;

«Ναι. Με σταματάνε για να μου ζητήσουν αυτόγραφα και να βγούμε φωτογραφίες. Όλοι με συγχαίρουν για την επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ».

http://www.metrosport.gr/?p=12634

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #9 on: January 20, 2009, 19:43:40 »
«Ο ΠΑΟΚ είχε το επίπεδο που περίμενα, βάσει και των δύο αγώνων που είχα δει. Είδα μια καλή ομάδα στο κυριακάτικο ματς. Η καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μας βοήθησε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που βασίζεται στην καλή κυκλοφορία της μπάλας για να μπορέσει να δημιουργήσει σωστές επιθέσεις.

Που έπαιζες πριν μπάλα ρε μεγάλε; Στο φεγγάρι;
Α ρε Τούμπα τι θαύματα κάνεις! Χάζεψε από κερκίδα ο νέος και ένιωθε πως πετούσε και έτσι δεν πατούσε τις λακούβες
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #10 on: January 20, 2009, 21:31:20 »
Αρχίζω να αμφισβητώ τις γνώσεις πορτογαλικών του μεταφραστή...

Callahan

• Guest
« Reply #11 on: January 21, 2009, 03:10:48 »
«Ο ΠΑΟΚ είχε το επίπεδο που περίμενα, βάσει και των δύο αγώνων που είχα δει. Είδα μια καλή ομάδα στο κυριακάτικο ματς. Η καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μας βοήθησε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που βασίζεται στην καλή κυκλοφορία της μπάλας για να μπορέσει να δημιουργήσει σωστές επιθέσεις.

Που έπαιζες πριν μπάλα ρε μεγάλε; Στο φεγγάρι;
Α ρε Τούμπα τι θαύματα κάνεις! Χάζεψε από κερκίδα ο νέος και ένιωθε πως πετούσε και έτσι δεν πατούσε τις λακούβες

Σε σχέση με τον αγωνιστικό χώρο στο ματς με Αρη εννοούσε μάλλον ο Λίνο.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: January 21, 2009, 09:40:59 »
επιτελους ενας μπακ που πατησε τουλαχιστον ημικυκλιο!
ειδαμε και μια τριπλα
ΠΑΟΚ παντου!!!

LFPADRAM

• Guest
« Reply #13 on: January 25, 2009, 22:38:18 »
Εχω την εντυπωση οτι αν αγωνιστει σαν χαφ εχει να μοιρασει πολυ σακουλα. Τοσο ψηλος και τεχνιτης δεν μαρκαρεται ευκολα, και απο οτι εδειξε αποψε το χει.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #14 on: January 25, 2009, 23:59:22 »
αμυντικα παντως ειναι...κλαφτα χαραλαμπε!αλλα πραγματι επιθετικα υπερχρησιμος.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #15 on: January 26, 2009, 00:17:12 »
Προπονητης δεν ειμαι αλλα κατα τη γνωμη μου ταιριαζει σε 4-3-3 στο κεντρο σαν ενας απο τους 3 αριστερα
Δηλαδη ουτε μπακ ουτε επιθετικος

chiltsid

• Guest
« Reply #16 on: January 26, 2009, 01:21:17 »
επιθετικα ειναι πολυ καλος,γρηγορος,εχει τριπλα και πολυ καλο ποδι,αλλα αμυντικα υστερεί.
γνωμη μου ειναι,οταν ο αντιπαλος παιζει με μπουκαδορο,ταχυ πλαγιο να παιζει καλυτερα ο δαρλας,ενω στα εντος εδρας που πρεπει να ειμαστε πιο επιθετικη θα ειναι μανουλα στα αριστερα στα μπακ.

northeagle_4

• Guest
« Reply #17 on: January 26, 2009, 10:21:08 »
 Ο μονος που ειχε προβληματα χθες,ψαχνεται ακομα ο παικτης και θελει προσαρμογη παρολα αυτα επιθετικα ηταν χρησιμος.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #18 on: January 26, 2009, 10:28:19 »
Και σεντρες ξυραφι... Και στο Α' στον Μουσλι που προλαβε ο ενας πουτανας γιος και εβαλε το ποδι και στο Β' (για μενα ο μονος που μας εβγαζε μπροστα μαζι με Σορλεν) σε μια χαμηλη σεντρα που προλαβε παλι ο αλλος πουτανας γιος..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #19 on: January 26, 2009, 10:30:04 »

http://i489.photobucket.com/albums/rr257/vacantplanet/lino.jpg

Μα δειτε στατιστικα. Το παλικαρι δεν ειναι καλος για αμυνα, παιζει πολυ καλυτερα μπροστα. Α ρε μανατζεραρα, η καλυτερη βαση δεδομενων στο ποδοσφαιρο. Τελος!!
Στον κοσμο αλλος κανενας