Author Topic: Δικέφαλος: Ελεύθερος ΠΑΟΚτσής  (Read 621 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Δικέφαλος: Ελεύθερος ΠΑΟΚτσής
« on: January 09, 2009, 14:52:26 »
"Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι καθώς και καταβολή εγγύησης". Το παραπάνω θα διαβάσετε στα ρεπορτάζ εφημερίδων.

Συγκεκριμένα, με τη σύμφωνη γνώμη της δεύτερης τακτικής ανακρίτριας και του εισαγγελέα, οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ που κατηγορούνται για τα μικρο-επεισόδια έξω από τη σκουληκοφωλιά πριν από λίγες ημέρες, πλήρωσαν εγγύηση 5.000 ευρώ, ενώ παράλληλα είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται σε αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, αλλά και κάθε φορά που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το ότι τους απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Πριν φτάσουμε στην παραπάνω απόφαση τα δύο αδέρφια μας δήλωσαν φυσικά αθώα και αρνήθηκαν κατηγορίες οι οποίες άγγιζαν την γελοιότητα. Μάλιστα, ο ένας είχε αρχικά κατηγορηθεί για φυσική αυτουργία, ωστόσο άλλαξε η κατηγορία! Τελικά, και με την υποστήριξη δεκάδων αδερφών μας αλλά και του Σπύρου Μηλιωρίδη και του Παναγιώτη Ποικιλίδη από την ΠΑΕ, μπόρεσαν να αποδείξουν ότι ούτε καν βρίσκονταν στο χώρο των επεισοδίων καθώς εκείνη την ώρα ήταν στο γήπεδο της Τούμπας. Επίσης, ο ένας εκ των δύο κατηγορούμενων ανέφερε πως ο αστυνομικός που τον αναγνώρισε είχε καταθέσει εις βάρος του και σε παλιότερη περίπτωση, αλλά και τότε είχε αθωωθεί.

Μια δεύτερη ανάγνωση της απόφασης δείχνει ότι άτομα που δεν βρίσκονταν σε χώρο των επεισοδίων, που έχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες, που έχουν ως βασικό μάρτυρα κατηγορίας άτομο που προσπάθησε και στο παρελθόν να τους βάλει σε κελί, αντί να δικαιωθούν πλήρως και άμεσα, καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να εγγυηθούν για την ελευθερία τους. Παράλληλα, υποχρεούνται να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους και να προγραμματίζουν επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα αντί να βρίσκονται κοντά στις οικογένειές τους, κοντά σε εμάς, κοντά στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή, σκουλήκια με ανθρώπινη όψη κυκλοφορούν ελεύθερα και συνεχίζουν το έργο της ρουφιανιάς και ψευδομαρτυρίας δηλητηριάζοντας την κοινωνία μας με την ανοχή της Πολιτείας και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός υπευθύνου.

Θα ήθελα να σταθώ σε ένα σημείο της απόφασης το οποίο κατά την άποψή μου δεν έχει καμιά απολύτως βάση αλλά αποδεικνύει το οργανωμένο έγκλημα που εξελίσσεται κάτω από την μύτη μας, εις βάρος των ΠΑΟΚτσήδων.

Το σημείο αυτό έχει να κάνει με την λογική κατηγορία-ποινή. Η βασική κατηγορία (σε παράφραση) ήταν ότι αυτά τα άτομα τα σπάσανε στην ευρύτερη περιοχή της σκουληκοφωλιάς. Εισαγγελέας και ανακριτής βγάλανε απόφαση (ξανά σε παράφραση) ότι όχι δεν σπάσανε τα παιδιά, αλλά θα πρέπει να μην βλέπουν από εδώ και στο εξής τον ΠΑΟΚ για άλφα χρονικό διάστημα. Και έρχονται λοιπόν στο μυαλό μου τα εύλογα ερωτήματα:

Τί σχέση έχουν τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ;

Σε ποιο σημείο της κατηγορίας τα αθλητικά τμήματα του ΠΑΟΚ, και γενικότερα οι οπαδοί του, αναφέρονται ως κατηγορούμενοι;

Τελικά τα παιδιά κατηγορούνται γιατί είναι ΠΑΟΚτσήδες;

Ποια η λογική του "δεν τα έσπασες, αλλά θα έρχεσαι εδώ όταν παίζει ο ΠΑΟΚ;" Καταρχήν υπάρχει λογική; Τιμωρούμε τον ΠΑΟΚτσή γιατί είναι ΠΑΟΚτσής; Ανεξάρτητα εάν η δικαιοσύνη παραδέχεται ότι δεν έσπασε τίποτα;

Η ουσία είναι μία. Τα αδέρφια μας κρίθηκαν ένοχοι για κάτι που δεν έκαναν. Επειδή όμως δεν υπάρχουν αποδείξεις, και επειδή οι μαρτυρίες υπεράσπισης δεν άφηναν περιθώρια για ποινική ποινή, εισαγγελέας και ανακριτής τιμώρησαν τα αδέρφια μας βάσει του μοναδικού στοιχείου που είχαν, το ότι ήταν ΠΑΟΚτσήδες. Και ουσιαστικά τους έβαλαν φυλακή, αφού τους στερούν το δικαίωμα να πηγαίνουν στο γήπεδο! Τραγική ειρωνεία ή προμελετημένο έγκλημα;

Όσο χαρούμενοι κι αν είμαστε για το γεγονός ότι τα αδέρφια μας μπορούν να κυκλοφορούν δημοσίως και πάλι, τόσο εξαγριωμένοι είμαστε που η δικαιοσύνη τους υποχρεώνει να φορούν αλυσίδες οι οποίες περιορίζουν την ελευθερία τους.

Για τον ΠΑΟΚτσή, ελευθερία είναι να μπορεί να δει τον ΠΑΟΚ να παίζει και μπάλα, και μπάσκετ και βόλεϋ, είτε αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

Άλλο το να μπορώ να περπατώ δημόσια, κι άλλο το είμαι ελεύθερος. Τα αδέρφια μας κρίθηκαν ένοχοι γιατί είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, κι αυτή είναι η Αλήθεια.

Συνεπώς, απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των αδερφών μας. ΤΩΡΑ.

Δικέφαλος, 09/01/2009

υγ/ Να σημειωθεί πως εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για ακόμα έναν οπαδό του ΠΑΟΚ.
υγ/ Περαστικά στον πατέρα του αδερφού μας και γρήγορα να είναι καλύτερα.

http://www.paokworld.com/index.php/articles/articlesteam-mainmenu-45/246-eleftheros-PAOKtsis.html
« Last Edit: January 09, 2009, 15:05:03 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Απ: Δικέφαλος: Ελεύθερος ΠΑΟΚτσής
« Reply #1 on: January 09, 2009, 15:24:07 »
+500000000000000000000

mpougatsas

• Guest
« Reply #2 on: January 09, 2009, 15:39:16 »
πολύ σωστή η επισήμανση..
Οι συνοπαδοί μας αν και αθώοι τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο και περιοριστικούς όρους.
Λογικό να υπάρχει χαρά για την έκβαση της προανάκρισης, αλλά το αποτέλεσμα δεν παύει να 'ναι άδικο.
Τα παιδιά που κατηγορούνται(ωσπου να γίνει η δίκη) δεν έχουν δικαίωμα εξόδου απ΄τη χώρα και αντί να βρίσκονται στο γήπεδο σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περνάνε 2ωρα,3ωρα μπορεί και 4ωρα(ανάλογα με το γούστο του κάθα μπάτσου που θα χει υπηρεσία)στα αστυνομικά τμήματα. Γιάυτό ας αφήσουμε τα πανηγύρια κι ας κοιτάξουμε πως θα επιτευχθεί και ουσιαστική αθώωση των αδελφών μας.

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #3 on: January 09, 2009, 15:43:01 »
Αυτη τι στιγμη μιλαει ο Billys απο Νεαπολη στον extraspor.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

baron

• Guest
« Reply #4 on: January 09, 2009, 16:53:05 »
Φιλε δικέφαλε

δεν αμφιβάλλω για τις προθέσεις σου και την υπέρ- Paoktzhdikh ματια που ρίχνεις στο γεγονός, που είναι φυσικά καταπτιστώ όσο και συνηθισμένο.

Διαφωνώ με τα συμπεράσματα που εξάγεις.

Δεν διώκεται ο ΠΑΟΚ αδελφέ. Δεν διώκεται μονο ο Παοκτζής. θα μπορούσα να σου πω και να graπsw άπειρες Ιστορίες Αστυνομικής, Εισαγγελικής, Δικαστικής αυθαιρεσίας.

Και εξηγούμε:

MAT, ΕΚΑΜ, Αντιτρομοκρατική, Z,Ειδικοί Φρουροί, Συνοριακοί Φρουροί, Δημοτικοί Μπάτσοι και και και...

Ρε πούστη μου, είμαι μονο εγώ που έχω χάση τον λογαριασμό?
Ασφαλίτες και καταδότες Έμμισθοι παντού.Τόση ανασφάλεια στην ΜΑΣ προσφερόμενη ασφάλεια δεν υπήρχε ποτε.Κρατική τρομοκρατία.

Παρένθεση για την απόδειξη:

Το 2003 γυρνώ, από Φιλαράκι, την μπότσαρη κατά της 4 το πρωί. Έχω πιeι ένα - δυο τσιγάρα και κάνα δυο μπύρες. ξαφνικά έρχεται ένα jeep κατά πάνω μου, φρενάρει απότομα και 4 τύποι πετάγονται έξω. ντυμένοι με φαιοπράσινες και χωρίς κανένα διακριτικό.
Με πλησιάζει ο ένας και στον ΕΝΙΚΟ, λες και είμαστε φιλαράκια, μου ζητα ταυτότητα.
Όσοι με ξέρουν μπορούν να φανταστούν ότι τα αρχίδια μου πήρε και όχι ταυτότητα. αφού αρχίσαμε να βριζόμαστε, κατάλαβα ότι θα γίνη το ella να δεις.
καθότι καλώς στην αυτοάμυνα άρχισα να ζυγίζω τις πιθανότητες να τα βάλω και με τους τέσσερις. Ούτε φουσκωτοί ούτε μου γέμιζαν το Μάτι για να φοβηθώ.

Εκείνη την στιγμή έρχεται δεύτερο jeep, πάλι χωρίς διακριτικά, αλλα με έναν ένστολο auth την φορα.
Κάτι τους είπε και χωρίς παραπέρα mpla-mpla μπαίνουν στο αμάχη και φεύγουν όλοι, χωρίς συγγνώμη χωρίς εξήγησης, τίποτα.
Και τώρα έρχεται το πραγματικό μπουκέτο στο πρoσwπο μου. Την επομενη μέρα διηγήθηκα την Ιστορία σε γονείς, αδέλφια, ξαδέλφια, φίλους. Ούτε σε έναν φάνηκε "πeριεργη". Eee της ασφαλειας ήταν ψάχναν κάποιον ο ένας, αφού μοιάζεις με αλβανό μου έλεγε ο δεύτερος.Έτσι γίνετε ο τρίτος.

Δικό μου συμπέρασμα από το γεγονός της σύλληψης των 2 οπαδών του ΠΑΟΚ και απευθύνομαι σε όλους:

Τι μπουρδέλο ΕΧΕΤΕ επιτρέψει να καταντήσει η χωρα μου ρε? Πως ανέχεστε να ζείτε έτσι?

Ρε δικέφαλε, πως είναι δυνατόν να γραφής ένα άρθρο και να διαμαρτύρεσαι για πoίνες, δικαστικές πρακτικές?
εάν τους κρατάνε το διαβατήριο?
Τι πρέπει να συμβεί για καταλάβετε ότι ζείτε την απόλυτη κρατική τρομοκρατία και Bia? Τι πρέπει να συμβεί για να ξεσηκωθείτε? Να σας περνούν σηκωτούς μέσα από τα διαμερίσματα σας?

Και τι σχέση έχει ο ΠΑΟΚ με όλα αυτά. Τα ίδια παθαίνουν και γαύροι, βάζελοι χανούμια, της chelsea
ManU της Napoli , Kickers Offenbach και και και.

Αυτό δεν είναι σχέδιο κατά του ΠΑΟΚ. Αντιτρομοκρατική νομοι , "διευθεντηρια", βιομετρικά, βάσης δεδομένων και επιτήρηση.Όλα αυτά και χιλιάδες αλλα γίνανε για να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ?
Το ότι η δημοκρατία μάζεψε τα μπογαλάκια της και την έχει κάνει από την χωρα που κατοικείς το Πήρεs χαμπάρι?
Όχι δεν είναι σχέδeiο κατά του ΠΑΟΚ. Είναι σχέδιο εξόντωσης της δημοκρατίας, της ελευθερίας, τον ατομικών δικαιωμάτων.

Πάνω από όλα όμως για να ΣΑΣ γονατίσουν και να ΣΑΣ σκλαβώσουν ως Εθνική Κοινότητα. Όσοι από εσάς λοιπόν δεν το βλέπετε αυτό και έρχεται η φράση:"Τον έλληνα δεν τον αλλάζεις " και τέτοια σας λέω:
Εγώ που ΣΑΣ βλέπω από έξω φωνάζω: Έχετε αλλάξει και δεν το πήρατε χαμπάρι. ΣΑΣ έχουν πάρει και το σώβρακο.

Ξυπνήστε πριν Σας πάρουν και το Grover.

P.Σ. Με τους "άλλους" ( γερμανούς κλπ.) δεν ασχολούμαι καθόλου. Νεοναζιστικά Φασιστοειδή ήταν, και χιτλερικά βόδια παραμένουν.

Τους παίρνεις ένα p.x.δικαίωμα και σκύβουν πιο πολύ για να τους τον βάλεις πιο καλά.

Έτσι θα καταντήσουμε όλοι. Και ο Παοκτζής και ο της PSG.   

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #5 on: January 09, 2009, 17:14:22 »
φίλε baron,

άλλο το θέμα που πιάνεις εσύ, άλλο αυτό για το οποίο γράφω εγώ.
Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες, άλλωστε ένα γενικότερο κίνημα γενικής υποδούλωσης του Έλληνα (ή του ανθρώπου γενικότερα) μπορεί κάλλιστα να είναι συμβατό και με το ειδικότερο κυνηγητό του ΠΑΟΚτσή. 

Προσωπικά με απασχολεί η ΠΑΟΚτσήδικη πλευρά του θέματος γιατί ενώ τα παιδιά έχουν μάρτυρες που τους αθωώνουν, οι αρχές τους στερούν την ΠΑΟΚτσήδικη ελευθερία τους. Εάν για παράδειγμα, οι αρχές λέγανε ότι κάθε Κυριακή που έχει λειτουργία στην Μητρόπολη θα πρέπει αυτοί να είναι στην ΓΑΔΘ για φέις τσεκ, δεν θα έγραφα τίποτα, τουλάχιστον όχι σε αυτήν την ιστοσελίδα. Δεν τους τιμώρησαν όμως ούτε επειδή είναι χριστιανοί, ούτε επειδή είναι άντρες, ούτε επειδή είναι έμποροι, υπάλληλοι ή άνεργοι, μαύροι κόκκινοι ή κίτρινοι, στρέιτ ή γκέι.

Τους τιμώρησαν βάσει της οπαδικής τους ταυτότητας υποχρεώνοντάς τους να κάθονται στο τμήμα όταν ο ΠΑΟΚ έχει αγώνα. Είτε αυτός είναι στην Ελλάδα, είτε έξω.

Αυτό θέλω να υπογραμμίσω, ότι αθώοι άνθρωποι οι οποίοι κατηγορήθηκαν για σπασίματα τελικά στερούνται της οπαδικής τους ελευθερίας. Άσχετα μεταξύ τους πράγματα.

υγ/ δε μένω στην Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό ;)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6 on: January 09, 2009, 17:30:41 »
Πάντως αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται ούτε καν στο μπαγκλαντές. Από την μία χαίρομαι που τα παιδιά φαίνεται ότι την γλυτώνουν, από την άλλη είναι φοβερό να σου στερούν την δυνατότητα να δείς την ομάδα σου επειδή ........ έτσι τους κατέβηκε (βάλε κ το χρηματικό...). Baron & Δικέφαλε πολύ καλά τα λέτε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #7 on: January 09, 2009, 17:49:31 »
Μοντελο Θατσερ εχει σε αυτα τα πραγματα την πρωτοπορεια και εκει δικαιως και αδικως κυνηγηθηκε κοσμος μονο και μονο επειδη ηταν οργανωμενος,ειναι το ιδιο μοντελο που θελουν να επιβαλλουν και εδω αλλα οχι μονο στο ποδοσφαιρο.ειναι το μοντελο που θα τραβηξει ταξικη γραμμη.....
απο οσα διαβασα για αγγλια τοτε στοχοποιηθηκε πολυς κοσμος ανεξαρτητου δρασης.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #8 on: January 09, 2009, 23:43:13 »
παντως υπαρχει και το καλο της υποθεσης οτι καταγραφτηκαν οι φιλοι και οι εχθροι των οπαδων ακομα και στην μεγαλη δικη μας οικογενεια...

ιντερνετικη.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #9 on: January 10, 2009, 01:46:25 »
και μια διευκρινιση για το παραπανω που εγραψα,,οτι νιωθω καλα που ειμαι σε σαιτ οπαδικο που και το καλεσμα εβαλε στην κεντρικη και αρθρο για το θεμα γραφτηκε και φυσικα εδωσε δυναμικο παρων στην κινηση συμπαραστασης των παιδιων.

εν αντιθεση με αλλο σαιτ που προφανως εχει αλλες προτεραιοτητες.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #10 on: January 10, 2009, 03:21:22 »
πολλοί σωστός ο Δικέφαλος...όπως φυσικά και ο vedder...δεν πειράζει, μακάρι να μην έρθει άλλος στη θέση των παιδιών...και τότε ξεχάσει και μετοχές και αγώνες και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ ακόμη...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #11 on: January 10, 2009, 03:30:35 »
Ενα respect στο Δικεφαλο που εγραψε το αρθρο.

Οταν ειμαστε ενωμενοι δεν εχουμε κανεναν να φοβηθουμε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

JamaicaN

• Guest
« Reply #12 on: January 10, 2009, 03:37:47 »
Baron & Δικέφαλε πολύ καλά τα λέτε

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: January 10, 2009, 10:00:45 »
¼óá ðïëý óùóôÜ êáé ãëáöõñÜ Ýãñáøå ï ÄéêÝöáëïò åßíáé ç ïðáäéêÞ åîåéäßêåõóç üóùí åðßóçò óùóôþí Ýãñáøå êáé ï baron. Ôï üôé ç äéêáéïóýíç åäþ êáé ÷ñüíéá Ý÷åé ðåôÜîåé ôï ìáíôÞëé êáé âëÝðåé ðëÝïí îåêÜèáñá ç êïõöÜëá, åßíáé äåäïìÝíï ãéá üðïéïí äåí èÝëåé íá åèåëïôõöëåß. Ï åõôåëéóìüò ôùí èåóìþí óôç ÷þñá Ý÷åé îåðåñÜóåé êÜèå ðñïçãïýìåíï êáé ïé êñáôéêïß ëåéôïõñãïß (äéêáóôÝò, åéóáããåëåßò, áíáêñéôÝò) üðùò êáé ôá êñáôéêÜ üñãáíá, Ý÷ïõí îåóáëþóåé. Áõôü äå ôï ôåëåõôáßï áíáìÝíåôáé íá ãßíåôáé ðåñéóóüôåñï åìöáíÝò êáé ðåñéóóüôåñï ïîý.

Ôá ðáéäéÜ ðïõ óõíåëÞöèçêáí Ýðñåðå ìå êÜðïéïí ôñüðï íá ðëçñþóïõí, íá ôéìùñçèïýí, ãéáôß ôï êñÜôïò üóï áðñüóùðï åßíáé Üëëï ôüóï åßíáé êáé åêäéêçôéêü.  Êáé åðåéäÞ õðÞñ÷å ï öüâïò åÜí ç ôéìùñßá ôïõò îåðåñíïýóå ôá üñéá ôïõ åðéôñåðôïý íá õðÜñîïõí áíôéäñÜóåéò, áíôßðïéíá ê.ë.ð. äåí ðñï÷þñçóáí óå êÜôé ôÝôïéï. Ôïõò ôéìþñçóáí üìùò óôåñþíôáò ×ÙÑÉÓ ÊÁÌÉÁ ËÏÃÉÊÇ Ýíá êïììÜôé ôçò åëåõèåñßáò ôïõò óõíäåäåìÝíï ìå áõôü ãéá ôï ïðïßï ìðëÝ÷ôçêáí óôç äýíç áõôÞ. Áõôü åßðå ï ÄéêÝöáëïò êáé ðïëý óùóôÜ.

¼óï ãéá áõôÜ ðïõ åßðå ï baron ðåñéãñÜöïõí óáöþò ìéá êïéíùíßá ðïõ ïäåýåé ðñïò ôï ÖÁÑÅÍÁÚÔ 451 (åÜí äåí Ý÷åôå äéáâÜóåé ôï âéâëßï Þ äåí Ý÷åôå äåé ôçí ôáéíßá öñïíôßóôå íá ôï êÜíåôå) ç ïðïßá êáôáöèÜíåé ìå Üëìáôá ðëÝïí êáé ìáò ðëçóéÜæåé üëï êáé ðåñéóóüôåñï.

Êëåßíïíôáò èÝëù íá ðù üôé áõôü ôï üóï åßìáóôå åíùìÝíïé äåí Ý÷ïõìå ôßðïôå íá öïâçèïýìå äõóôõ÷þò íïìßæù üôé áðÝ÷åé ðïëý áðü ôçí ðñáãìáôéêüôçôá. Áëßìïíï åÜí áõôü ôï êñÜôïò, åßôå áôïìéêÜ åßôå ùò ìÝëïò ìéáò ïìÜäáò áíèñþðùí, óå âÜëåé óôü÷ï ãéá ôñïöÞ óôçí êñåáôïìç÷áíÞ ôïõ. Ìðïñåß êÜðïéá óôéãìÞ íá óå áöÞóåé áëëÜ èá Ý÷åéò ðëçñþóåé âáñý ôßìçìá Þ üðùò ëÝíå êáé ïé êáôóéìé÷áßïé:

Êáé êÜðïéá ìÝñá èá óå ëýóïõí
Ìá èá öïâÜóáé íá öýãåéò, èá ôñÝìåéò
Èá óå êëùôóÜíå êáé èá ó’ áñÝóåé äéêÝ ìïõ
Óáí ôï óêõëß ôïõò èá ó’ Ý÷ïõí äéêÝ ìïõ
Ìá äåí èá Ý÷åéò øõ÷Þ íá ôï íïéþóåéò
Èá åßíáé ãéá óÝíá áñãÜ.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

baron

• Guest
« Reply #14 on: January 14, 2009, 15:33:53 »
φίλε baron,

άλλο το θέμα που πιάνεις εσύ, άλλο αυτό για το οποίο γράφω εγώ.
Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες, άλλωστε ένα γενικότερο κίνημα γενικής υποδούλωσης του Έλληνα (ή του ανθρώπου γενικότερα) μπορεί κάλλιστα να είναι συμβατό και με το ειδικότερο κυνηγητό του ΠΑΟΚτσή. 

Προσωπικά με απασχολεί η ΠΑΟΚτσήδικη πλευρά του θέματος γιατί ενώ τα παιδιά έχουν μάρτυρες που τους αθωώνουν, οι αρχές τους στερούν την ΠΑΟΚτσήδικη ελευθερία τους. Εάν για παράδειγμα, οι αρχές λέγανε ότι κάθε Κυριακή που έχει λειτουργία στην Μητρόπολη θα πρέπει αυτοί να είναι στην ΓΑΔΘ για φέις τσεκ, δεν θα έγραφα τίποτα, τουλάχιστον όχι σε αυτήν την ιστοσελίδα. Δεν τους τιμώρησαν όμως ούτε επειδή είναι χριστιανοί, ούτε επειδή είναι άντρες, ούτε επειδή είναι έμποροι, υπάλληλοι ή άνεργοι, μαύροι κόκκινοι ή κίτρινοι, στρέιτ ή γκέι.

Τους τιμώρησαν βάσει της οπαδικής τους ταυτότητας υποχρεώνοντάς τους να κάθονται στο τμήμα όταν ο ΠΑΟΚ έχει αγώνα. Είτε αυτός είναι στην Ελλάδα, είτε έξω.

Αυτό θέλω να υπογραμμίσω, ότι αθώοι άνθρωποι οι οποίοι κατηγορήθηκαν για σπασίματα τελικά στερούνται της οπαδικής τους ελευθερίας. Άσχετα μεταξύ τους πράγματα.

υγ/ δε μένω στην Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό ;)

Δεν είχα διάβαση το προφίλ σου.

Για το ότι τα παιδιά είναι αθώα δεν αμφιβάλλω ούτε στιγμή.

Κρίμα που δεν βλέπεις αυτή την σελίδα ως εργαλείο αντίστασης και μάχης.

Σκέψου και θυμήσου: Την δεκαετία του "80 κάτι ÐÁÏÊôóÜêéá κατέβηκαν Λάρισα να βοηθήσουν τα τυριά όταν  ήθελαν να τους πάρουν το πρωτάθλημα.
Αυτό μου λέει ότι ως ÐÁÏÊôóÜêéá βλέπαμε τα πράγματα πάντα αλλιώς και ποτε στενά οπαδικά και με παρωπίδες.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #15 on: January 14, 2009, 15:54:50 »
Συνεχίζουμε να συζητούμε διαφορετικά θέματα.
Εσύ παίρνεις αφορμή από ένα περιστατικό στο γνήσιο υποσύνολο (ΠΑΟΚ) για να εξάγεις ένα συμπέρασμα για το σύνολο (κοινωνία) ενώ εγώ απλά εξάγω συμπέρασμα για το ίδιο το υποσύνολο. 
Δεν διαφωνούμε σε τίποτα, αλλά η παρούσα ιστοσελίδα έχει κεντρικό θέμα τον ΠΑΟΚ και όχι την κοινωνία του δυτικού κόσμου. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με παρωπίδες. Όπως είπα, εάν στερούσαν από τα παιδιά το δικαίωμα να πηγαίνουν στην εκκλησία δε θα έγγραφα τίποτα εδώ.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα έγραφα κάτι κάπου αλλού.