Author Topic: Olivier Sorlin  (Read 22784 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Olivier Sorlin
« Reply #620 on: January 10, 2011, 10:14:16 »
γύρνα ΧΘΕΣ...
δε θα μας ανεβάσει επίπεδο ώστε να γαμαμε και να δέρνουμε ΑΛΛΑ θα γίνουμε τουλάχιστον ότι είμασταν περισυ σε ματς με μικρότερους...
Λείπει πολύ πάντως.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #621 on: January 10, 2011, 13:10:58 »
Λόγοι "βεντέτας" ήταν. ο Σορλίν ούτε λόγω οικονομικών λόγων έφυγε αλλά ούτε και οικογενειακών

Δηλαδή; ???

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
« Reply #622 on: January 10, 2011, 23:44:38 »
Γμτ μόνο εγώ δεν θέλω έναν "σορλεν" στον ΠΑΟΚ? Πολυεργαλείο. ΝΑΙ. την πρώτη περίοδο που έπαιξε. Από εκεί και πέρα με την "τύπου" προετοιμασία που έκανε εδώ, ήταν αργός, προβλέψιμος, δυσκίνητος για αμυντικό χαφ (δεν μιλάω για γραμμή γιατί είναι κρίμα να τον κρίνουμε εκεί).
Όσο συμπαθής και να μου ήταν...δεν...δεν.

giannis80

• Guest
« Reply #623 on: January 10, 2011, 23:54:56 »
Για να ξεκουράζει τον Γκαρσία και να παίζουμε 4-4-2 με αυτόν και τον βιτόλο στα χαφ, καλός είναι. Μας χαλάει να ξεκουράζεται ο γκαρσία σε ματς τύπου ΠΑΟΚ-εργοτέλης?

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #624 on: January 11, 2011, 01:58:49 »
ωραια πραγματα... με σορλεν πισω τα πιασαμε τα λεφτα μας. ααα ρε κα'ι'μενε ΠΑΟΚ.......
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

baron

• Guest
« Reply #625 on: January 11, 2011, 03:47:35 »
Βασικά γιατί δεν κλείνει το topic για έναν μικρομεσαίο παίκτη που ούτε μεγαλούργησε αλλα και ούτε άφησε τεραστια κενά η φυγή του? Μάλλον για να μπαίνουν copy μαλακίες δημοσιεύματα

zagorakis

• Guest
« Reply #626 on: May 16, 2011, 16:11:39 »
Åëåýèåñïò ìüíï ãéá ÐÁÏÊ…

Óçìåñéíü äçìïóßåõìá öÝñíåé ôçí ÁÅË íá åíäéáöÝñåôáé ãéá ôïí ÏëéâéÝñ ÓïñëÝí, ìéá êáé üðùò áíáöÝñèçêå ï ÃÜëëïò ðïäïóöáéñéóôÞò ðñïôÜèçêå óôçí ÅëëçíéêÞ ïìÜäá.

Ôï ðåñéâÜëëïí ôïõ ÏëéâéÝñ ÓïñëÝí äéáøåýäåé ôçí óõãêåêñéìÝíç ðëçñïöïñßá, ìåôáöÝñïíôáò üôé ï ßäéïò ï ðáßêôçò ãåëïýóå üôáí Üêïõóå ôï óõãêåêñéìÝíï óåíÜñéï.

Ôï óßãïõñï åßíáé üôé ï ÓïñëÝí ÄÅÍ ðñïôÜèçêå óôçí ËÜñéóá, åíþ óßãïõñï åßíáé üôé áí ç ÅâéÜí ôçò ïðïßáò çãåßôáé óôï êÝíôñï, êáôáöÝñåé íá åîáóöáëßóåé ôçí Üíïäï óôçí ðñþôç êáôçãïñßá ôçò Ãáëëßáò, ôüôå ôï óõìâüëáéü ôïõ áíáíåþíåôáé áõôüìáôá êáé ãéá ôçí åðüìåíç óåæüí.

¼ðùò ãßíåôáé ãíùóôü, ìüíï Ýíá åíäå÷üìåíï õðÜñ÷åé ãéá íá ìåßíåé åëåýèåñïò ï ÃÜëëïò ìÝóïò. Ï ßäéïò ï ðïäïóöáéñéóôÞò Ý÷åé âÜëåé üñï óôï óõìâüëáéü ôïõ, üôé ìðïñåß íá ìåßíåé åëåýèåñïò ìüíïò áí óõìöùíÞóåé íá åðéóôñÝøåé óôïí ÐÁÏÊ.

Óôçí Ãáëëßá áíáöÝñåôáé üôé Óåíô ÅôéÝí, ÌïíðåëéÝ êáé ÏóÝñ Ý÷ïõí åêöñÜóåé åíäéáöÝñïí ãéá ôïí ðáßêôç ðïõ ðñùôáãùíéóôåß óôï ðñùôÜèëçìá ôçò äåýôåñçò êáôçãïñßáò.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=8306

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #627 on: August 06, 2011, 22:32:23 »
Χαζευα τωρα γαλλικο πρωταθλημα. Επαιζε η Evian (ειναι 1η εθνικη φετος) και προηγειται 2-0 εκτος εδρας. Το πρωτο γκολ το εβαλε ο ...Sorlin!

zagorakis

• Guest
« Reply #628 on: August 06, 2011, 23:00:06 »
Και ειναι απλα μια ομαδα του κολου. Μεσα σε 6 λεπτα φαγαν 2 γκολ και εγινε 2-2 στο ημιχρονο  ;D

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #629 on: August 08, 2011, 00:15:18 »
Γκολαρα εβαλε παντως ο Ολιβιε. Βολε απο τη γωνια της μεγαλης περιοχης, πολυ ωραιο.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #630 on: August 08, 2011, 00:21:44 »
Φέτος όμως δεν θα λείπει. Ευτυχώς.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #631 on: February 13, 2013, 12:10:35 »
Είναι να μην κολλήσει κανείς το μικρόβιο. Μετά, μόνιμα ανίατος.

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/taxus_kai_kalos_ntripladoros_o_kamara.2126977.html

"Tαχύς και καλός ντριπλαδόρος ο Καμαρά"

Ο Ολιβιέ Σορλέν θεωρεί καλές τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ που τον θεωρεί φαβορί για τη 2η θέση.

Δημοσίευση: 13 Φεβ. 2013 11:30

Ο Γάλλος μέσος που είχε ένα πετυχημένο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ μίλησε στα "ΣΠΟΡ" για τη φετινή ομάδα του "Δικεφάλου" την οποία παρακολουθεί.

"Σίγουρα στον ΠΑΟΚ έπαιζα για άλλους στόχους και έχω πολύ δυνατές αναμνήσεις από την προσπάθεια που κάναμε με την ομάδα στα χρόνια που έμεινα στα Θεσσαλονίκη", τόνισε αρχικά ο Γάλλος χαφ.

Παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ;

"Συνέχεια! Οταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου με την Εβιάν, δεν χάνω ματς του ΠΑΟΚ! Ξέρω ότι η ομάδα βρίσκεται στα 2η θέση της βαθμολογίας και προσπαθεί να βγει και πάλι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως την τελευταία χρονιά που ήμουν κι εγώ στη Θεσσαλονίκη...".

Τελικά γιατί έφυγες από τον ΠΑΟΚ;

"Ας μην επιστρέφουμε στα παλιά και να λέμε τα ίδια. Ήταν οικογενειακοί οι λόγοι που έφυγα από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ για να επιστρέψω στη Γαλλία...".

Αφού παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ και από τη Γαλλία, πώς σου φαίνεται το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος;

"Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη διαφορά στην πρώτη θέση, αλλά ΠΑΟΚ σίγουρα είναι το πρώτο φαβορί για την 2η θέση. Είναι καλύτερη ομάδα από εκείνες που ακολουθούν. Ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο Λεβαδειακός και τα Γιάννινα δεν μπορούν να συγκριθούν με τον ΠΑΟΚ... Τα οικονομικά προβλήματα έχουν ρίξει πολύ πίσω την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, άρα νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρει γιατί προσπαθεί πολλά χρόνια να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".

Εχεις επαφές με τον ΠΑΟΚ;

"Η αλήθεια είναι ότι μέσα από την ομάδα δεν έχω με κάποιον επαφή, αλλά αυτό είναι και λόγω γλώσσας καθώς εγώ δεν μιλάω αγγλικά και κανείς δεν μιλάει γαλλικά! Έχω επαφή με τον Ελληνα πρώην ατζέντη μου τον Αντρέα Ικίμη, αλλά και με τον Γρηγόρη, έναν ΠΑΟΚτσή που κάναμε πολλή παρέα όσο ήμουν στη Θεσσαλονίκη.Με την ευκαιρία θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου στον Ζήση Βρύζα, που είναι πρόεδρος, αλλά και στον Κώστα Ιωσηφίδη που παραμένει στην ομάδα, όπως βέβαια και σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ...".

Γνωρίζεις τον Καμαρά;

"Φυσικά τον ξέρω! Ηταν στις Ακαδημίες της Ρεν και πριν έρθω στον ΠΑΟΚ, τον Ιανουάριο του 2009 ήμασταν για λίγους μήνες και συμπαίκτες. Φέτος ήταν στη Σοσό, η οποία είναι αντίπαλος της Εβιάν στη μάχη για την παραμονή! Μεγάλο του προσόν είναι η ταχύτητα, είναι ποιοτικός παίκτης και καλός ντριπλαδόρος. Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει΄τους στόχους του. καλή μεταγραφή όμως είναι και ο Ιτάνζ, τον οποίο θυμάμαι από τη Λανς πριν έρθει στην Ελλάδα. Εκανε καλές κινήσεις ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του, αφού και ο Κατσουράνης είναι μεγάλος παίκτης..."

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #632 on: February 13, 2013, 15:09:15 »
Σορλεν λεμε και κλαιμε...
(ή Σορλιν ή και Σορλαν αν εισαι ο rabbit  :'( )

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #633 on: February 13, 2013, 18:40:11 »
Ετσι προχειρα το λεω, μπορει να κανω κ λαθος αλλα νομιζω αυτη ειναι η τελευταια καλη μεταγραφη του ζιζι
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
« Reply #634 on: February 13, 2013, 19:15:14 »
o Sorlin ήταν τεράστια παιχτάρα, αθόρυβος αλλά τρομερά ουσιαστικός. Κρίμα που έφυγε για "οικογενειακούς λόγους" αμέσως μετά το μάτς με την Φενέρ
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #635 on: February 13, 2013, 19:53:21 »

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/taxus_kai_kalos_ntripladoros_o_kamara.2126977.html

καλός ντριπλαδόρος ο Καμαρά

εχει τριπλα τελικα η δεν εχει?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #636 on: February 13, 2013, 20:16:26 »
Να γινει poll αμεσα  :'(  :'(

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
« Reply #637 on: February 14, 2013, 05:38:02 »
τελικά την Σορλέναινα την είδαμε, ή μόνο ο Βιολίδης;
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #638 on: February 14, 2013, 16:01:58 »
Αν δεν γυρνουσε τη μπαλα πισω απ΄το κεντρο συνεχεια, θα διεκδικουσε θεση κ στην ανδρων γαλλιας μεσω ΠΑΟΚ...