Author Topic: Olivier Sorlin  (Read 22734 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Απ: Olivier Sorlin
« Reply #420 on: March 07, 2010, 15:59:31 »
Θέλω να πιστεύω ότι το σσσσσς δεν το έκανε σε κάποιους από μας!!!είσαι παιχταρας και σε πιστεύουμε γαλλε.....
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #421 on: March 07, 2010, 16:45:36 »
Εχω την εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος πάικτης μας είναι ο πιο αδικημένος απο την κερκίδα...Κρίμα και το έχει καταλάβει και ο ίδιος αλλά άλλωστε δε χρειάζεται και πολυ μυαλό όταν μετά το γκόλ του το όνομά του ακούστηκε πολύ χλιαρά από τους παρευρισκόμενους στην Τούμπα...

Ασχετο αλλά το highlight ήταν το "ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ" του εκφωνητή μετά την τρίτη!!! ιαχή του ονόματος του Λινο στο τρίτο γκόλ με Πάνθραξ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #422 on: March 07, 2010, 21:22:41 »
εγω παντως ειδα το δαχτυλο στη μυτη οχι στα χειλια....
κατι αλλο ηθελε να μας πει 8)
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #423 on: March 07, 2010, 22:08:26 »
απορω πως ειδατε σουτ ρε παιδια..απορω..

ive4

• Guest
« Reply #424 on: March 07, 2010, 22:09:50 »
έλα ξεκινάμε! σσσσ, μεταγραφή στον βάζελο και σε 4 χρόνια προετοιμαζόμαστε για επιστροφή του και διχαζόμαστε πάλι!

Callahan

• Guest
« Reply #425 on: March 07, 2010, 23:03:45 »
Το σσσσσσσ είναι συγκεκριμένη χειρονομία. Καμιά σχέση...

kostas4

• Guest
« Reply #426 on: April 12, 2010, 14:29:54 »
γιατι ρε σορλεν να δινεις την μπαλα παντα πισω?γιατι να μην μπορεις να περασεις εναν προσωπικο σου αντιπαλο?

εχω την εντυπωση οτι ο γαλλος παιζει σε λαθος θεση,δεν ειναι αριστερο εξτρεμ με τιποτα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #427 on: April 12, 2010, 14:34:11 »
Μονο που τον βλεπω κουραζομαι
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #428 on: April 12, 2010, 16:20:06 »
γιατι ρε σορλεν να δινεις την μπαλα παντα πισω?γιατι να μην μπορεις να περασεις εναν προσωπικο σου αντιπαλο?

εχω την εντυπωση οτι ο γαλλος παιζει σε λαθος θεση,δεν ειναι αριστερο εξτρεμ με τιποτα

θα θελα πολύ να δώ πως θα κρίναμε "άλλους" παίχτες αν παίζανε μία ολόκληρη χρονιά σε θέση που δεν έχουνε....
Μία φορά έγινε με τον γκαρσία και ακόμη το θυμόμαστε.

Βάλτε τον επιτέλους να παίξει στο άξονα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #429 on: April 12, 2010, 16:30:40 »
Και ποιον θα βαλεις αριστερα?Τον μεσσι ή τον εντινιο?
Δυστυχως αλλη λυση δεν υπαρχει
ΠΑΟΚ G4Α

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #430 on: April 12, 2010, 16:31:56 »
γιατι ρε σορλεν να δινεις την μπαλα παντα πισω?

σαν να ακουω τον ευατο μου οταν γκρινιαζει...............

μα μιλαμε ολες του οι πασες φετος ειναι παντα ΠΙΣΩ........
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #431 on: April 12, 2010, 16:32:30 »
Δηλαδή άμα βάζαμε τον μαλεζά εκεί θα έπρεπε να τον κράξουμε κι όλας..?

Ας πάρουμε κάποιον που να παίζει την θέση .-

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #432 on: April 12, 2010, 16:36:53 »
Ας γίνουν όλα αυτά παράδειγμα για τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό. Έχουμε πολλούς παίκτες που νομίζαμε οτι μπορούν να παίξουν 2 θέσεις κ έχουμε ελάχιστους που όντως μπορούν. Capri, ναι, σύμφωνοι, δεν είναι η θέση του, αλλά η συμμετοχή του φέτος, ακόμα και στον άξονα ήταν απογοητευτική σε σχέση με περσυ. Δεν μεμψιμοιρώ, ούτε λέω να φύγει ο παίκτης, πρέπει όμως να σκεφτούμε, μάλλον πρέπει αυτοί που κρίνουν να σκεφτούνε αν έχουμε την πολυτέλεια να παίζει back up στους κόφτες του χρόνου....

Ας σημειωθεί, πως το σπάσιμο της μπάλας που κάνει πίσω παρότι ήμασταν στη κόντρα χθες, έγινε ενω κινούνταν στον άξονα.....
Αλλιώς συνηθίσαμε πέρσυ τον Σορλέν, κακά τα ψέματα...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #433 on: April 12, 2010, 16:47:27 »
Συμφωνώ και επαυξάνω για τον μεταγραφικό σχεδιασμό όπως και για το πως τον μάθαμε πέρισυ. Φέτος όμως εγώ μόνο το παιχνίδι με πας εκτός τον θυμάμαι στον άξονα και σε αυτό έκανε παππάδες.

Για το σπάσιμο που λές και πάλι συμφωνώ με την μόνη παρατήρηση ότι το κάνανε σχεδόν όλοι όσοι παίξανε χθές, πράγμα που με βάζει σε .... άλλες σκέψεις

Y.Γ : είχε παίξει και με γριά μέσα. Πάλι πολύ καλός..
« Last Edit: April 12, 2010, 17:04:13 by Capricorn »

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #434 on: April 12, 2010, 18:56:28 »
Συμφωνώ και επαυξάνω για τον μεταγραφικό σχεδιασμό όπως και για το πως τον μάθαμε πέρισυ. Φέτος όμως εγώ μόνο το παιχνίδι με πας εκτός τον θυμάμαι στον άξονα και σε αυτό έκανε παππάδες.

Y.Γ : είχε παίξει και με γριά μέσα. Πάλι πολύ καλός..
+1000

Ο σορλεν ειχε κανει δηλωσεις στην αρχη της σεζον οτι προτιμαει να παιζει στον αξονα.
πηρε και το 10. Στον αξονα ηταν καλός, μοιραζε ωραια το παιχνιδι αν θυμαστε με πασ.
Πως αλλιως να το πεί?
Βεβαια στον αξονα εχεις γκαρσια, βιτολο, φωτακη, ιβιτς.

Δεν εχουν σημασια αυτά όμως.
Φυσικά για αριστερά θέλεις αλλον παικτη.
Ο σορλεν ειναι πολυ αργος για να παιζει στην γραμμή.

Αυτα ειναι δουλειες της ομαδας όμως και όχι δικες μας, αυτοι πρεπει να τα κοιτάνε.
« Last Edit: April 12, 2010, 19:07:50 by chuck »

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #435 on: April 12, 2010, 19:06:50 »
ενα καρο δικαιολογιες για τον χειροτερο παικτη φετος μετα τον μουν. φιασκο ολοκληρωτικο. βγαινεις σε κοντρα 4 με 2 στο 80κατι και γυρναει πισω. μου γυρισαν τα μυαλα και τα αντερα και οτι ειχα .δεν το εχω δει ποτε σε ποδοσφαιρο αυτο το πραγμα.μα ποτε ομως. αντε γαμω το κερατο μου γεμισαμε παλτα που τα δικαιολογουμε ολη τη χρονια ,μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με ολα αυτα που βλεπω ενα μηνα τωρα. παρε μαζι σου λινο σαβινι μουν αραμπατζη σναουτσερ και ολη τη σαβουρα που εχουμε μαζεψει και την δικαιολογουμε ολη τη χρονια και κντα την απο δω. μετα μας φταιει ο μουσλι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #436 on: April 12, 2010, 19:09:10 »
ναι ρε Μπανε αλλα μετα την σεζον που έκανε πέρσυ σαν δανεικός, αν δεν τον κρατούσαμε πάλι την διοικηση θα κράζαν οι μισοί.
Θυμάσαι?

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #437 on: April 12, 2010, 22:42:49 »
ο σναουτσνερ δεν ειναι παλτο bane!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #438 on: April 13, 2010, 08:54:13 »
Ο Σορλέν πιστεύω ότι είναι από τους λίγους που ακόμα και όντας ένα κλικ πιο αργός από αντιπάλους στο ένας με ένα μπορεί να περάσει. Επίσης έχει σέντρα και στο άξονα φαίνεται να αποδίδει καλύτερα από ότι στη γραμμή. Ποιός παίκτης του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να βγάλει μπάλια όπως αυτός προχθές με Καβάλα (στο 60-65 αν δεν απατώμαι);

το ότι κόβει τη μπάλα και σταματάει το ρυθμό και την περνάει πίσω προφανώς και μας οδηγεί στην τρέλα (εμένα με σκοτώνει) αλλά μόλις ανοίξει το πλάνο και δεις τι επιλογές έχει για πάσα στον κενό χωρο ή τι επιλογή για πάσα στο CF...λες πάλι καλά που είναι κοντά και ο Χαλκιάς.

γενικά οκ μπορούμε να έχουμε καλύτερους! τουλάχιστον αυτός είναι αργός αλλά μπορεί να περάσει και ένα αντίπαλο ή να κοντρολάρει ή να κρατήσει μπάλα. Άλλοι Βόσνιοι δυσκολεύονται να τριπλάρουν τα Μετέωρα που είναι ακίνητα μόνο 1000000 χρόνια.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #439 on: April 13, 2010, 09:05:59 »
Εγω θα συμφωνησω με τον Bane. Ο παικτης σε ομαδα που θελει να επιβαλλει ρυθμο ειδικα μεσα στην Τουμπα ειναι αρνητικος.Επανηλλειμενα εχει κανει τραγικες επιλογες οταν η ομαδα προαπθησε να βγει μπροστα με παικτες οχι και τοσο τραγικους οταν μιλαμε για Ιβιτς ή Βιερινια. Προσωπικα πολλες φορες μου δεινει την εντυπωση οτι δεν εχει καθαρο μυαλο.Αν εξαιρεσουμε μπροστα τον Ιβιτς και πιο πισω τον Παμπλο ειδικα φετος δεν βλεπω αλλο παικτη που να σκεφτεται και να εχει μια φαντασια στο παιχνιδι του.Με δεδομενο επισης οτι αυτοι οι δυο του χρονου θα υπαρχουν δεν νομιζω οτι χωραει κιαλλο τοσο αργο χαφ στο κεντρο της ομαδας. Για μενα αν βρεθει κατι καλυτερο πρεπει οπωσδηποτε να φυγει αν θελουμε να ανεβασουμε στροφες σαν ομαδα αλλα και παλι δεν ειμαι παρα απλα οπαδος και οχι προφανως προπονητης.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα