Author Topic: Olivier Sorlin  (Read 22495 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Olivier Sorlin
« Reply #360 on: January 26, 2010, 15:34:41 »
Βγηκε το πορισμα και για Σορλεν.. μαλιστα...

Τακτικα ηταν αλανθαστος την Κυριακη.. καθυστερησε ομως πολλες φορες την αναπτυξη της ομαδας.. γενικα τον τελευταιο καιρο δειχνει να μην ειναι καλα(τοσο πολυ επηρεαστηκε απο την μπουκα στο σπιτι του? η ειναι κατι αλλο?)
Οπως και να χει αποδειχτηκε σοφη η κινηση του Σαντος να τον προτιμησει εναντι του Κουτσια στο συγκεκριμενο ματς.. ο μικρος καλος χρυσος μπουκαδορος σε φορμα τελευταια.. αλλα απο τακτικης αποψης υστερει..

Ελπιζω να επανελθει ο Σορλεν...δεν μπορει να ειδαμε αλλον παιχτη στο περσινο δευτερο μισο του πρωταθληματος..

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #361 on: January 26, 2010, 16:08:36 »
οσο σκεφτομαι οτι το καλοκαιρι για τον σορλεν δωσαμε 400 χιλ να τον αγορασουμε και 400 για διετες συμβολαιο και για τον βιερινια κατι παραπανω απο τα μισα του γαλλου με πιανουν κλαματα..

ελπιζω τα παθηματα να γινουν μαθηματα για την ΠΑΕ με μερικους παικτες μας

αδερφε ελπιζω να διαψευστω αλλα ευκαιριες σαν αυτη του βιερινια δεν καθονται καθε μερα, δεν ειναι μετρο συγκρισης. Δευτερον, ιουλιο μηνα, μετα τα παιχνιδια που εκανε ο σορλεν, εσυ στη διοικηση, δεν θα εδινες τα 400 να τον αποκτησεις;; πολλα ειναι;;(τηρουμενων των αναλογιων)
δεν θα τον βγαλουμε αποτυχια επειδη δεν επιασε αποδοση ως τωρα, στο κατω κατω ηταν τοσο καιρο τραυματιας, μια μεσα δυο εξω, που να βρει ρυθμο... θα ερθει και η ωρα του.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #362 on: January 26, 2010, 16:18:13 »
μάλιστα...τον σταυρώσαμε και αυτόν..
κλασσικοί μηδενιστές παντογνώστες,μόλις κάτι δεν πάει καλά ξεχνάμε ποιος ήταν,τι πρόσφερε,αν έχει δυνατότητες με τον γνωστό αφορισμό..."τι μαλακία κάναμε"..

ρε άντε αφήστε ήσυχα τον παλλίκαρο λες και πρώτη φορά βλέπεται κάποιον να κάνει "κοιλιά"..
το θέμα είναι αν τον πιστεύεις η όχι..εγώ ναι.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #363 on: January 26, 2010, 16:23:49 »
πεστα...

Βγηκε το πορισμα και για Σορλεν.. μαλιστα...

Τακτικα ηταν αλανθαστος την Κυριακη.. καθυστερησε ομως πολλες φορες την αναπτυξη της ομαδας.. γενικα τον τελευταιο καιρο δειχνει να μην ειναι καλα(τοσο πολυ επηρεαστηκε απο την μπουκα στο σπιτι του? η ειναι κατι αλλο?)
Οπως και να χει αποδειχτηκε σοφη η κινηση του Σαντος να τον προτιμησει εναντι του Κουτσια στο συγκεκριμενο ματς.. ο μικρος καλος χρυσος μπουκαδορος σε φορμα τελευταια.. αλλα απο τακτικης αποψης υστερει..

Ελπιζω να επανελθει ο Σορλεν...δεν μπορει να ειδαμε αλλον παιχτη στο περσινο δευτερο μισο του πρωταθληματος..

πεστα κι εσυ...ναι οκ δεν ειναι αυτο που θελουμε εκει...ναι σε ολους μας γυρναγε τα μυαλα οταν γυρναγε την μπαλα πισω στα σιγουρα...

αλλα το 20λεπτο της πιεσης που στον λινο βγαινανε τρεις απο κει εκανε την δουλεια του...αποδειξη οτι με την αλλαγη του ο κουτσιανικουλης σε μια φαση εχασε τον λουα λουα.αυτος γυρισε την μπαλα στην περιοχη για να την κοψει ο πανταχου παρων γκαρσια περιπου πανω στην γραμμη...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #364 on: January 26, 2010, 16:37:44 »
Παιδια πρεπει να συνειδητοποιήσουμε οτι δεν σημαινει πως επειδη ενας παικτης δεν ειναι βασικος , ειναι κακη μεταγραφη. ΟΚ ο Σορλεν δεν ειναι αυτος που ξεραμε, δεν παυει ομως να ειναι ενας απιστευτα χρησιμος παικτης που εμβαθυνει το ροστερ μας και μας δινει λυσεις.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #365 on: January 26, 2010, 17:25:47 »
κλασσικοί μηδενιστές παντογνώστες,μόλις κάτι δεν πάει καλά ξεχνάμε ποιος ήταν,τι πρόσφερε,αν έχει δυνατότητες με τον γνωστό αφορισμό..."τι μαλακία κάναμε"..

ρε άντε αφήστε ήσυχα τον παλλίκαρο λες και πρώτη φορά βλέπεται κάποιον να κάνει "κοιλιά"..

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #366 on: January 26, 2010, 17:31:08 »

Έτσι είναι ρε αδερφέ diegitο4! Ποιος έχει παίξει μπάλα και δε γνωρίζει ότι είναι φύση αδύνατο να διατηρεί κάποιος την ίδια forma σε όλη του την καριέρα! Ο Οlivier έχει μάθει μπάλα στη Γαλλία κάτι που συνεπάγεται ότι δε μπορεί να ξέχασε αυτά που τόσο καλά έμαθε από παιδί.

Για τους μηδενιστές: Συγκρίνετε τον περσινό Βλάνταν με τον φετινό (για να μη πω με αυτόν από του χρόνου ;D)

Είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει, άσχετα με το ποσο down είναι τελευταία.

Callahan

• Guest
« Reply #367 on: January 26, 2010, 18:05:47 »
Μόλις ανέβουν τα εργομετρικά του θα γαμάει και θα δέρνει. Να χάσει και λίγα έξτρα κιλάκια.

JamaicaN

• Guest
« Reply #368 on: January 26, 2010, 18:52:28 »
και το αλλο που παρατηρησα, ολιβιερ ρε αγορι μου γινετε αλλαγη παιχτης του γκευ κ τον δινεις το χερι ? δν θελω να πω το κλασικο χερεις που πεζεις αλλα αυτα δεν τα κανουν ουτε του πανθρακικου ρε σοβαρεψου παρε εστω το μισο απο το παθος των αλλων..
Ο ανθρωπος στη Γαλλια μεγαλωσε και εμαθε μπαλα και ηθη.....
Δεν ειναι αργεντινος, οκ αλλα δεν θα τον κραξουμε και γι αυτο.... ;)

πεστα κι εσυ...ναι οκ δεν ειναι αυτο που θελουμε εκει...ναι σε ολους μας γυρναγε τα μυαλα οταν γυρναγε την μπαλα πισω στα σιγουρα...
Εμενα παλι μου φανηκε να ξερει ποτε πρεπει να προωθησει και ποτε να ηρεμησει το παιχνιδι....

Τες πα, νομιζω ειναι πολυτελεια για τον ΠΑΟΚ να εχει στον παγκο του εναν Σορλεν

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #369 on: January 26, 2010, 18:57:47 »
όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ
« Last Edit: January 26, 2010, 18:58:56 by Capricorn »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

giannis80

• Guest
« Reply #370 on: January 26, 2010, 20:26:40 »
Οι παίκτες είναι άνθρωποι,δεν είναι ρομποτ.Μερικά πράματα εξωαγωνιστικά τα σκέφτονται.Μετά τη διάρρηξη, η οικογένεια του σορλέν ακόμα στη  Γαλλία είναι,προσπαθούν να την πείσουν να έρθει.Μπήκαν σπίτι,τον λήστεψαν,η οικογένεια λείπει.Όλα αυτά επηρεάζουν λίγο έναν άνθρωπο επαγγελματία.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #371 on: January 27, 2010, 13:54:43 »
ενταξει ρε παιδια ας πανυγηριζουμε που εχουμε και τον σορλεν στον ΠΑΟΚ..δεν μηδενιζω κανεναν παικτη απλα οταν δινεις 400 για τον σορλεν και 250 για τον βιερινια και παιρνεις ελευθερο τον βιτο οπως και να το κανουμε ειναι λαθος

δεν μπορω να σας καταλαβω πολλες φορες πως κανετε ετσι με τους παικτες...ενταξει ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε και βλεπουμε διαφορετικα τους παικτες μας αλλα πολλοι κανετε σαν να πληρωνεστε εσεις τα λεφτα τους. Ο κυριος σορλεν παιρνει 400 τον χρονο απο τα λεφτα που δινουμε ολοι μας και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να τον βλεπω να εχει κορμι συνταξιουχου και να ειναι αδιαφορος μετα την μεταγραφη του. Το μονο που ζητω απο ολους τους επαγγελματιες παικτες του ΠΑΟΚ ειναι να σεβονται τα λεφτα που παιρνουν απο το υστερημα μας. Παιρνει 400 χιλ τον χρονο και θα τον λυπηθω κιολας, πλακα μου κανετε;

Και ας αφησουμε τις δικαιολογιες με την διαρρηξη, ειναι σιγουρα σοβαρο προβλημα αλλα ετσι ηταν απο την αρχη της σεζον φετος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #372 on: January 27, 2010, 14:05:50 »
ενταξει ρε παιδια ας πανυγηριζουμε που εχουμε και τον σορλεν στον ΠΑΟΚ..δεν μηδενιζω κανεναν παικτη απλα οταν δινεις 400 για τον σορλεν και 250 για τον βιερινια και παιρνεις ελευθερο τον βιτο οπως και να το κανουμε ειναι λαθος
blue...
ξέρεις καλά ότι τα 400 του Σορλέν δεν αγοράζουν το πνευμόνι του και τη σπιρτάδα του. Σε αντίθεση ας πούμε με το Βιερίνια και τα 250...
ή την σούπερ εκρηκτικότητα του!

σε κάθε ποδοσφαιριστή αγοράζεις ένα διαφορετικό στοιχείο
ας πούμε εδώ την εμπειρία, την κοφτή ματιά στο γήπεδο, τη γρήγορη σκέψη, τις παραστάσεις που έχει αποκτήσει κτλ κτλ...

αυτό το λέω όχι για να δικαιολογήσω τον Σορλέν στα μάτια μας αλλά γιατί φαντάζομαι ότι ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ είναι commodity και έχει μια τιμή...απλά στην τιμή ο καθένας αγοράζει όποια στοιχεία θεωρεί ότι χρειάζεται η ομάδα του!  ο ΠΑΟΚ πήρε τον Σορλέν για αυτό που κάνει...όχι για να είναι το μηχανάκι, το τρελο τριπλάκι ή δε ξέρω τι...

πάντως ναι έχει πέσει φέτος!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #373 on: January 27, 2010, 14:08:39 »
γενικα ειναι ενας μετριος-προς το καλουτσικος παικτης....κερδισε το συμβολαιο του περσι με μερικες καλες εμφανισεις και μαγκια του......

για εναλακτικη θεση στο χωρο του κεντρου δεν εχω κανενα προβλημα....σαν αριστερος επιθετικος παντως δεν προσφερει....ειδικα οταν απο την αλλη μερια εχεις βιερινια και η διαφορα τους ειναι χαωδης....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
« Reply #374 on: January 27, 2010, 14:28:32 »
Εγώ νομίζω ότι είναι ένας πού καλός και πολύ έξυπνος παίκτης. Όντως έχει "ντε-φορμαριστεί" φέτος αλλά πιστεύω ότι όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα προσφέρει
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #375 on: January 27, 2010, 17:34:18 »

δεν μπορω να σας καταλαβω πολλες φορες πως κανετε ετσι με τους παικτες...ενταξει ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε και βλεπουμε διαφορετικα τους παικτες μας αλλα πολλοι κανετε σαν να πληρωνεστε εσεις τα λεφτα τους. Ο κυριος σορλεν παιρνει 400 τον χρονο απο τα λεφτα που δινουμε ολοι μας και εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να τον βλεπω να εχει κορμι συνταξιουχου και να ειναι αδιαφορος μετα την μεταγραφη του. Το μονο που ζητω απο ολους τους επαγγελματιες παικτες του ΠΑΟΚ ειναι να σεβονται τα λεφτα που παιρνουν απο το υστερημα μας. Παιρνει 400 χιλ τον χρονο και θα τον λυπηθω κιολας, πλακα μου κανετε;

Και ας αφησουμε τις δικαιολογιες με την διαρρηξη, ειναι σιγουρα σοβαρο προβλημα αλλα ετσι ηταν απο την αρχη της σεζον φετος

ρε μπλου την λεξη αδιαφορος την πιστευεις;

γνωμη σου και μαλιστα με σωστα επιχειρηματα ειναι αυτη που ποσταρεις αλλα ταυτοχρονα πετας και καποια πραγματα περα για περα αδικα...

επισης αυτο που βλεπουμε απο τον παικτη ειναι απο την αρχη της χρονιας...κατ'εμε δεν ειναι απλα ντεφορμαρισμα...ολοφανερο προβλημα του η φυσικη του κατασταση...αρα αυτο που λεει ο καλαχαν εχει τεραστια δοση αληθειας αν οντως ισχυει...

Μόλις ανέβουν τα εργομετρικά του θα γαμάει και θα δέρνει. Να χάσει και λίγα έξτρα κιλάκια.

chiltsid

• Guest
« Reply #376 on: January 30, 2010, 23:29:30 »
αλλου για αλλου,απιστευτα κακος!
ουτε προβλημα φυσικης καταστασης ειναι,ουτε ντεφορμαρισμα,ο παικτης παιρνει ευκαιριες και δεν μπορει να συνελθει!
και δεν βλεπω και να προσπαθει οσο θα πρεπε!
αλλων σορλεν πηραμε δανεικο αλλων μεταγραφη,καμια σχεση!
κριμα!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #377 on: January 31, 2010, 04:46:31 »
Νομίζω πως παίζει σε λάθος θέση. Για αριστερό χαφ σίγουρα δε κάνει. Είναι τραγικός...
Ελπίζω να χρησιμοποιηθεί στη θέση που πρέπει. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζει βασικός. Κανένας όμως...καταστρέφει οποιαδήποτε επίθεση περνάει από τα πόδια του
« Last Edit: January 31, 2010, 04:56:43 by w|lD ShaRK »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #378 on: February 07, 2010, 21:50:10 »
Εγώ τον είδα σε καλή κατάσταση. Πολλά τρεξίματα. Επανέρχεται ο παιχταράς
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #379 on: February 07, 2010, 21:52:15 »
τις επομενες δυο αγωνιστικες θα παιξει κ στη φυσικη του θεση..