Author Topic: Olivier Sorlin  (Read 22791 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Απ: Olivier Sorlin
« Reply #160 on: June 12, 2009, 19:48:58 »
η καλυτερη μεταγραφη ως τωρα!ο παιχταρας πολυεργαλειο εως το 2011!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #161 on: June 12, 2009, 20:05:59 »

και μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκησαν αρκετές μέρες βρέθηκε η χρυσή τομή στα 300.000 ευρώ που θα καταβάλλει τελικά ο ΠΑΟΚ στη Ρεν αντί για 550.000 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή που είχε γραφτεί στα συμβόλαια.

http://www.metrosport.gr/archives/23339

Για εμένα αυτό είναι εξίσου σημαντικό όσο και η ίδια μεταγραφή, μπράβο στον Ζήση και σε όποιον άλλον εμπλέκεται σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντα τα κάνουν με τον δικό τους τρόπο και γλιτώνουμε πολλά λεφτά!

LFPADRAM

• Guest
« Reply #162 on: June 24, 2009, 21:29:47 »
Τα δικαιώματα του Σορλέν ο ΠΑΟΚ

Ο Ολιβιέ Σορλέν ανήκει και τυπικά στον ΠΑΟΚ. Την πώληση των δικαιωμάτων του Γάλλου άσου στον δικέφαλο ανακοίνωσε η Ρεν. Η συμφωνία των δύο συλλόγων ήταν δεδομένη εδώ και καιρό, αλλά ο γαλλικός σύλλογος επέλεξε τη σημερινή μέρα για να αποχαιρετήσει τον 29χρονο μέσο, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για οκτώ χρόνια έχοντας 223 συμμετοχές και 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
http://www.metropolisradio.gr/1622

ive4

• Guest
« Reply #163 on: June 24, 2009, 21:35:38 »
ικανότατος παίκτης που μας ήρθε από το πουθενά, αφού μόνο ο Ζήσης και ο Σάντος τον ήξεραν. Πολύ γεμάτο κέντρο έχουμε, όσες αποβολές και να ρίχνουν τα κοράκια της Αθήνας.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #164 on: June 24, 2009, 21:38:23 »
Áðü ôï site ôçò Stade Rennais http://www.staderennais.com/index.php
Olivier Sorlin, prêté depuis six mois au PAOK Salonique en Grèce, a été définitivement transféré au club grecque aujourd’hui. Le milieu de terrain quitte donc la capitale bretonne après huit saisons passés au club. Au total, Olivier Sorlin a disputé 209 matchs et inscrit onze buts sous le maillot « Rouge et Noir ».

Ãéá ôïõò ïìéëïýíôåò ôçí ÃáëëéêÞí, ìáò ëÝåé ðÜíù êÜôù üôé ï ðáßêôçò, ðïõ åß÷å äáíåéóôåß ðñéí 6 ìÞíåò óôïí ÐÁÏÊ, ìåôáãñÜöçêå ïñéóôéêÜ óÞìåñá óôç óõãêåêñéìÝíç åëëçíéêÞ ïìÜäá, ìðëá-ìðëá-ìðëá...

ÁÕÔÏ ÅÉÍÁÉ ÌÅÔÁÃÑÁÖÇ!
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

thanoserres4

• Guest
« Reply #165 on: June 24, 2009, 21:52:26 »
Θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες φετινές μεταγγραφές μας...Γιατί περί μεταγγραφής πρόκειται όταν πληρώνεις την ομάδα που είχε τα δικαιωματα του!
Σαν παίχτης μου αρέσει πολύ γιατί είναι ''πολύθεσίτης'', έχει αγωνιστική πειθαρχεία και είναι άριστος γνώστης της τακτικής!
Ήρθε χειμώνα και μέσα σε 5 μήνες έβγαλε ματια...τώρα με προετοιμασία θα έιναι ακόμη καλύτερος!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #166 on: June 24, 2009, 23:04:45 »
300k στη Γαλλικη ομαδα, 400Κ στοον παιχτη ανα χρονο, για 2 χρονια λενε τα Σπορ σημερα

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

jmjyiannis

• Guest
« Reply #167 on: June 25, 2009, 01:32:42 »
Θυμηθείτε στο 90 με τη Λάρισα στα πλει οφ, εχοντας φάει όλο τον Δευτερο γύρο στην Τσίτα χωρίς πολλές αλλαγές, πως περασε για την πλάκα τους 2 αμυντικούς και εσκασε τη σέντρα στον Μουσλι....

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #168 on: June 25, 2009, 09:07:22 »
Πολύ καλός παίχτης και έπρεπε να τον πάρουμε..
Πάμε γι' άλλα φέτος!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #169 on: June 25, 2009, 09:38:39 »
θέλω άλλους 4 σαν αυτόν!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #170 on: June 25, 2009, 10:32:20 »
μπραβο στη διοικηση
μεγαλος παικτης
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #171 on: June 25, 2009, 12:10:42 »
άντε μωρή παιχτούρα Σορλέν! :devil:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #172 on: June 26, 2009, 01:47:12 »
ποσο γελοιος ειναι ο μουστακιας ρε γμτ... ωρες ωρες δεν ξερω ποιος ειναι πιο σιχαμενος και λιγδας, αυτος η ο ζαγορας...

πρωτο θεμα στην γαλλια ο σορλεν
τι νομιζουν οτι ειμαστε ρε γμτ, ιθαγενεις

Αν και τωρα θυμηθηκα και τον σαρκοζι να κανει δηλωσεις......  :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
« Reply #173 on: June 26, 2009, 08:57:36 »
πρώτο θέμα παγκόσμια μαζί με τη μεταγραφή του Ρονάλντο είναι ;D

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #174 on: June 29, 2009, 14:08:09 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την FC Stade Rennais για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Olivier Sorlin. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα διετές συμβόλαιο και προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
"Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ήταν η λογική συνέχεια των 6 υπέροχων προηγούμενων μηνών στην ομάδα.

Όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με τους οποίους συνεργάστηκα και το φανταστικό κοινό μας, που γνώρισα στους αγώνες εντός και εκτός Τούμπας, ήταν οι βασικοί λόγοι που ήθελα να παραμείνω. Επιπλέον η οικογένειά μου βρήκε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω όσο διάστημα θα βρίσκομαι εδώ να επιτύχουμε όλους τους στόχους του ΠΑΟΚ".

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=148LJORB8

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #175 on: June 29, 2009, 14:35:47 »
Καλώς ήρθες και επίσημα παιχταρά στην μεγαλύτερη ομάδα του Σύμπαντος.
Υγεία και καλά παιχνίδια όπως μας έχεις μάθει..
ΑΡχίΔια

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #176 on: June 29, 2009, 14:47:39 »
Αυτο το "υπέροχους 6 μηνες¨και το ¨που γνωρισα εντος και εκτος Τουμπας¨ με συγκινησαν. Ενας παικτης που πραγματικα τον εχω μεσα στην καρδια μου!
Βιβα λα Φρανς  :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #177 on: June 29, 2009, 16:29:22 »
Πραγματικά από τους πλέον αθόρυβους παίκτες του πρωταθλήματος. Πολύ καλός και ακούραστος. Με αυτό το ''μονίμως κουρασμένο'' ύφος δεν σταματάει να τρέχει.Υπέρ-χρήσιμος. Άντε καλό πρωτάθλημα να έχεις παικταρά

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #178 on: June 29, 2009, 16:46:40 »
μπραβο στη διοικηση μεταγραφαρα
βαλτε τον σε ενα αεροπλανο να πανε αεροδρομιο για υποδοχη οσοι ψαχνουν για μπαμ μπουμ
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #179 on: June 29, 2009, 21:15:40 »
Έτσι φίλε nik. Να μεταγραφή αεροδρομίου. Γαμούσε κι έδερνε τόσα χρόνια στη Ρεν, ήταν κι αρχηγός της και σημαία της και 6 μήνες εδώ μας έβγαλε τα μάτια ενώ ήταν ανέτοιμος.
Του χρόνου αυτός, ο Ζλάταν, ο Πάμπλο, ο Βιερίνια και άλλοι "ανέτοιμοι" θα ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω