Author Topic: Ο πιο καλός ο βουτηχτής πρέπει να είναι γαύρος!!  (Read 2142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mpougatsas

• Guest
Ανοίγω καινούριο τόπικ, αφου μπορεί να γραφτεί βιβλίο ολόκληρο με τα ανύπαρκτα πέναλντι που έχει κερδίσει αυτή η εμετική ομάδα εδώ και τόσα χρόνια και σίγουρα θα μας απασχολήσει και στο μέλλον το συγκεκριμένο θέμα.

Τώρα αυτοί ή επιλέγουν εξ αρχής να φέρουν παίχτες στην ομάδα του βρωμοπειραιά με έφεση στις βουτιές εντός αλλά και εκτός περιοχης ή αφιερώνουν ένα μέρος της προπόνησης και της προετοιμασίας τους στο να τους εκπαιδεύσουν στο πως να πέφτουν. Δεν εξηγείται διαφορετικά το οτι όταν βλέπουν πως δεν μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι, αρχίζουν και πέφτουν ένας ένας, ΟΛΟΙ, μέχρι να πάρουν το πέναλντι.

Να το βάλετε στον κώλο σας το πρωτάθλημα κωλόγαυροι.. γιατί ετσι που το χετε καταντήσει αυτό είναι.. πρωτάθλημα του κώλου. 

zan

• Guest
Η μεγαλη σχολη του ρεντη.....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
εμείς τρώμε γκολ οφσάιτ χτες και άλλοι παίρνουν ανύπαρκτα πέναλτυ και πρωταθλήματα!!καλά μας κάνουν, όμως διαμαρτύρεται κανείς δικός μας για τις σφαγές, μούχτι ακούστηκε πουθενα ότι χτες αδικηθήκαμε??? 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

kostas4

• Guest
θελω πολυ να δω τι θα κανει ο μπαμπας γκαγκατσης

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
εμείς τρώμε γκολ οφσάιτ χτες και άλλοι παίρνουν ανύπαρκτα πέναλτυ και πρωταθλήματα!!καλά μας κάνουν, όμως διαμαρτύρεται κανείς δικός μας για τις σφαγές, μούχτι ακούστηκε πουθενα ότι χτες αδικηθήκαμε??? 

Τασουλη, επιτελους ερχεσαι στα λογια μας που λογικα θα ειναι και δικα σου, γιτι πριν λιγες μερες μας τα "μασουσες"

(...) τώρα αν πστεύεις ότι μας κλεψαν τα πρωταθλήματα αυτοί που παίζουν με τζώρτζεβιτς, ζιοβάνι, ζάχοβιτς, ριβάλντο γαλέτι ενώ εμείς με βαγγελή, φρούσο, χαραλάμπους και παντελή κωνσταντινίδη είναι δικαίωμα σου. 

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
φίλε εγώ δεν μίλησα για εποχές που είχαμε ομάδες και ήμασταν ανταγωνιστικοί όπως φέτος !!! το είχα γράψει και σε επόμενο πόστ εκείνη την μέρα οπότε σαν σκηνοθέτης σε ματς του ολυμπιακού έκανες την παράθεση !!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Νομίζω ότι οι λόγοι που δεν πάει ο ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα είναι εμφανέστατοι. Γιατί όταν εμείς την κακή μας εμφάνιση την πληρώνουμε με Χ στις Σέρρες, ο γαύρος και το χανούμι ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσουν με εξίσου κακές εμφανίσεις.

άντε και χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία.
ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
φίλε εγώ δεν μίλησα για εποχές που είχαμε ομάδες και ήμασταν ανταγωνιστικοί όπως φέτος !!! το είχα γράψει και σε επόμενο πόστ εκείνη την μέρα οπότε σαν σκηνοθέτης σε ματς του ολυμπιακού έκανες την παράθεση !!!

ναι, εσυ ειπες οτι δικαια τα επαιρνε γιατι ειχε παιχταραδες. Εγω σου μιλησα για την δεκαετια του 70 που ειχαμε εμεις ομαδαρα ΑΛΛΑ δεν τα παιρναμε. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΒΑΝΕ! Εσυ απαντησες οτι τα επαιρναν ολοι, (δηλαδη τοτε ηταν καθαρα? ή το αντίθετο? οι ανταγωνιστες πολλοι? ή λιγοι? δε ξερω τι εννοουσες...) ανακατευοντας και την δεκαετια του 80, δηλαδη οτι να ναι:

off topic
ναι Τασουλη αλλά στην αρχη με Καραταιδη επαιζε και παλι τα παιρνε. Και γιατι δεν μου λες οταν ο ΠΑΟΚ επαιζε με Κουδα Σαραφη Αποστολιδη Τεραζανιδη Ιωσηφιδη και τοσους ακομα δεν τα επαιρνε?Οεο?

δεν τα έπαιρνε όλα τότε , πήραμε και μεις,πήραν και οι βάζελοι,και τα χανούμια και η λάρισα και ο πανιώνιο και η γρια τίτλους. Τότε είχαμε ομάδάρα και διεκδικούσαμε ,όπως τώρα που κάνουμε πάλι ομαδάρα και θα διεκδικήσουμε τίτλους αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας!!! ΄Κατα την γνώμη μου όσο προσπαθούμε να βρίσκουμε άλοθι για τις αποτυχίες μας είτε αυτές είναι στην ζωή είτε στον αθλητισμό σε άλλους δεν πρόκειτε αν προοδεύσουμε ποτέ. Δεν γουστάρω να βρίσκω δικαιλογίες όταν αποτυγχάνω,δεχομαι την ήττα μου και προσπαθώ να γίνω καλύερος και στο λέω εγώ που ούτε καν ΄την υγιεια μου έχω (έχω μια αρρώστεια που δεν γιατρεύεται) αλλά στ' αρχίδια μου παλεύω δεν ζητιανεύω τίποτα κι όταν αποτυγχάνω προσπαθώ περισσότερο δεν μιξοκλαίω και αποδοκιμάζω με την ψήφο μου όλους αυτούς τους κλέφτες που μας κυβερνάνε, όχι με πέτρες όχι με καταστροφές όχι με αφορισμούς!!!

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
πρωταθλημα του κολου ομαδα του κολου ο ολυμπιακος γιαυτο εχει εκατομυρια εχθρους που δεν τον αντιπαθουνε απλα τον μισουνε και οχι αδικα
.......
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....
ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ ΣΕ ΜΑΤΣ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ .....ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ-ΝΤΟΥΝΤΟΥΔΕΣ .......

northeagle_4

• Guest
καλα η κουλα σπρωχτηκε 3 φορες πιο πολυ σημερα, να τα λεμε και αυτα για τους \"επαναστατες" της φιλαδελφειας....τεσπα

Offline bozik

• Αλλαγή
άσε που με αυτό το πέναλτι έδωσαν άλλοθι στους βάζελους ... να λένε ότι γι αυτό το παίρνει ο gayros και όχι αυτοί(για μας δεν μπορώ να μιλήσω...γιατί εμείς πάμε για όυεφα και κοιτάμε πίσω μας -αντί για μπροστά....άλλωστε εδώ και μια εβδομάδα οι παίκτες μας είναι διακοπές :13: ).......και κακό στον εαυτό τους κάνουν οι ξεφτιλισμένοι gay....5 πονταλακια διαφορα θα είχες ρε gay...κοτόπουλο...τώρα έσωσες τη χρονια του βάζελου...και στιγματίστηκες για μια ολόκληρη χρονια....μπράβο μαλακες gayroi
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
deite poios einai o olympilagos

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

mpougatsas

• Guest
όταν δεν υπάρχουμε σαν ομάδα εντός των γραμμών του γηπέδου και δεν έχουμε κάνει ούτε ένα σουτ σ'όλο τον αγώνα δεν μπορούμε να μιλάμε για διαιτησία.. ΠΑΟΚ είμαστε.. ούτε σκουλίκια ούτε γριές...και φυσικά ούτε γαύροι. 
« Last Edit: December 22, 2008, 04:09:07 by mpougatsas »

guest4

• Guest
....όταν εμείς την κακή μας εμφάνιση την πληρώνουμε με Χ στις Σέρρες, ο γαύρος και το χανούμι ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσουν με εξίσου κακές εμφανίσεις....

Ολη η ουσια ειναι αυτή

...και να συμπληρώσω:
Σε μας υπάρχει η λέξη ΑΤΥΧΙΑ (βλέπε ματς με τριπολη)
Σ' αυτούς η λέξη αυτή είναι απαγορευμένη.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
O πιο καλος ο βουτηχτης ειναι ο Djordjevic.
Μουνοπανο, ερριστικοτατος, γαμογαυρος και πανω απ'ολα βουτηχτης.
Χτες οταν εκαναν καθυστερησεις οι Θρασυβουλοι ετρεξε στον διαιτητη και του λεει: "ολο κατω ειναι". Με ενα παραπονο! Αφου τον λυπηθηκα...

Ετσι ειναι αυτοι ειναι ολο κατω μπας και κρατησουν το x κι εσυ πεφτεις μια και καλη 2 μετρα εξω απ'την περιοχη και ειναι πεναλτυ. Επρεπε να εχει η παε μια σχολη να βγαζει ποδοσφαιριστες καμικαζι. Να εκπαιδευονται απο μικροι για να κοβουν τη μπαλλα σε κατι τετοιους. Εναερια γονατια στον αυχενα και στο κατεβασμα πατημα με τις ταπες στον αστραγαλο.

Μου ηρθαν πολλοι βουτηχτες απο τη μεγαλη σχολη του Ρεντη, οπως πολυ ευστοχα ανεφερε ο αδερφος πιο πανω, αλλα ειπα να τιμησω τον Djordjevic.

guest4

• Guest
πάντως εαν είδατε το ματς με το τυρί(αελ-λεβα), προσέξατε το φαουλ που κερδισε
η αελ λίγα δευτερολεπτα πριν το 2-1?
απίστευτη βουτιά.
έτσι ρε χτίζονται οι μεγάλες ομάδες

guest4

• Guest
ο πιο καλός ο κηπουρός...

http://www.madata.gr/index.php/22/28995.html

Offline bozik

• Αλλαγή
για την ιστορία και όπως ήταν αναμενόμενο,ο διαιτητής του gay δεν τιμωρήθηκε... Τη... γλίτωσε ο Καστανίδης!

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΚΕΔ θα βρεθεί ο E. Κατσιδώνης, σε αντίθεση με τον Καστανίδη που... γλίτωσε οριακά και δεν παραπέμφθηκε... Ο «ρέφερι» της αναμέτρησης ΑΕΚ-Εργοτέλης (3-2), βαθμολογήθηκε με 5 στην εφαρμογή και την ερμηνεία των κανόνων. Την υψηλότερη βαθμολογία (8.32) την πήρε ο Ντάκος για το Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (3-0), ενώ την χαμηλότερη ο Καστανίδης (6.86) για το Ολυμπιακός-Θρασύβουλος (2-1). http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=8186&subid=2&tag=6112&pubid=1599720
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

mpougatsas

• Guest
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=22202&Ln=En
Ακόμα ένα πεναλντι βγαλμένο από σεμινάριο πεσίματος.. πόδι στον αέρα βλέπει η μαίμού και αρχίζει να πέφτει με σκοπό να το πετύχει.. η κατάληξη γνωστή. Μια φάση ακόμα που αποδεικνύει περίτρανα και στους πιο δύσπιστους ποιος έχει τους καλύτερους βουτηχτές σε ελλάδα και ευρώπη.. με άριστα το 10 θα δώσω στη μαιμού ένα......  9  κι αυτό γιατί είχε ελαφρώς ανοιχτά τα πόδια κατά την επαφή με το χόρτάρι αν και ο συντελεστής δυσκολίας ήταν αρκετά υψηλός :)  ;)

Offline Vorious

• Αλλαγή
μεγαλη κοροιδια και αυτο το πεναλντυ...

εις γνωσιν μας παρακολουθουμε το καραγκιοζλικι απο παντα...

δικαιοσυνη δεν υπαρχει στα σοβαρα πραγματα στο μπουρδελο-ελλαδισταν, θα εχει στην μπαλα?

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα