Author Topic: Προτάσεις για την Articles Team  (Read 549 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LoGotHeTiS

• Guest
Προτάσεις για την Articles Team
« on: December 15, 2008, 11:19:39 »
Μια πρόταση για ένα άρθρο που θα υπογράφετε ως paokworld.

Επειδή το κακό με τα μπλουζάκια paokworld έχει παραγίνει -με αυτά που τυπώνουν άλλοι,και τσεπώνουν και τα λεφτά- και στο τέλος θα νομίζουν ότι εμείς εδώ κάνουμε κανονικό εμπόριο με τόσα πολλά που θα υπάρχουν , κάνω πρόταση να γραφτεί ένα άρθρο που να λέει ποια μπλουζάκια τυπώσαμε και που δόθηκαν τα λεφτά καταδικάζοντας και όσους πάνε να βγάλουν χρήματα με το όνομα του paokworld.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Απ: Προτάσεις για την Articles Team
« Reply #1 on: December 15, 2008, 11:41:39 »
Επίσης ένας άλλος τρόπος να μην γίνεται αυτή η "κλοπή" είναι, να βγει ένα συγκεκριμένο logo paokworld oπού θα μπαίνει σε ότι επίσημο βγάζει το site, ωστέ ό,τι άλλο διαφορετικό δεν θα είναι κανονικό paokworld και επίσης αυτό το logo  να μην βγεί σε ηλεκτρονική μορφή στο forum.
ΑΡχίΔια

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2 on: December 15, 2008, 11:42:58 »
Το εχω ακούσει κι εγώ αρκετές φορές πλέον,
οτι παίζουν φούτερ και μπλούζες μούφα ! Μαλακία χοντρή ,
συμφωνώ απόλυτα με την ιδέα του Λογοθέτη ! (Μιλάμε τώρα για την ΖΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ, έτσι? )
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #3 on: December 15, 2008, 12:04:01 »
Ναι για αυτή.

Και σε πολλές παραλλαγές, από χρυσαφί γράμματα , μέχρι διαφορετικό δικέφαλο από μπροστά κτλ

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: December 15, 2008, 12:57:18 »
Αδέρφια έτσι όπως είναι η κατάστασή τώρα με το διαδίκτυο είναι δύσκολο να ελέγξεις κάτι .  Η σκέψη του Λογοθέτης είναι Μία ωραία λύσh.  Για ένα logo του site που να τυπώνεται Μονό σε προιοντα του το site. 

θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά τα μπλουζακια, φουτερακια  με διάφορων ειδών logos paokworld.com, χρώματά και δικέφαλους γίνεται για προσωπική ευχαρίστησή του καθενός και όχι για εμποριο. 

για παράδειγμά θα τυπώσω και εγώ σίγουρα σε μπλουζακι το σχέδιο που έδειξε ο Χομοπαοκιους με το Garciaα και το Muchas Gracias.άλλα σκέφτομαι και εγώ:   Μήπως πρέπει να σβήσω το logo για να  Μη σκεφτεί  Κάποιος κακόβουλα ότι  Κάνω εμποριο κτλ παρόλο που κάνω κάτι για προσωπική και Μονό ευχαρίστησή.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: December 15, 2008, 13:33:30 »
ÁäåñöÝ ãéá ôï óõãêåêñéìÝíï ðïõ ëåò, äåí åßíáé ó÷Ýäéï ôïõ paokworld..ï HomoPaokus ìïõ æÞôçóå íá ôï ñåôïõóÜñåé ëßãï êáé íá ôï ôõðþóåé..Ôï ó÷Ýäéï Ýôóé ê áëëéþò êõêëïöïñåß åëåýèåñï ÷ùñßò êáìéÜ õðïãñáöÞ, åóý äéáëÝãåéò êáé ðáßñíåéò..Óõí ôïõ üôé ôï ó÷Ýäéï ìå ôïí Ãêáñóßá äåí åßíáé åðßóçìï ôïõ site.

Ôþñá ãéá ôï èÝìá ìáò, êáíåßò äåí ìðïñåß íá óå åìðùäßóåé íá ðÜñåéò ôï ó÷Ýäéï êáé íá ôõðþóåéò üóá ìðëïõæÜêéá èåò êáé íá ôá ðïõëáò êáé 100€ ôï Ýíá (äåí áíáöÝñïìáé óå óÝíá ðñïóùðéêÜ, ãéá ðáñÜäåéãìá óå öÝñíù)..Ãéá íá ìðïñÝóåé ôï Paokworld íá ðñïöõëÜîåé ôçí "ãíçóéüôçôá" ôùí ðñïúüíôùí ôïõ êáé íá áðïöýãåé ôï áèÝìéôï åìðüñéï ðïõ ãßíåôáé ëüãù ôçò äçìïóéüôçôáò ôçò ïìÜäáò ìáò êáé ôïõ site èá ðñÝðåé êáé ìå Ýíá êåßìåíï íá áðïóáöõíßóåé ðïéá åßíáé ôá "åðßóçìá" ìðëïõæÜêéá ôïõ site êáé ðïéá áðü åäþ êáé ìðñüò èá åßíáé ôá åðßóçìá, ìå ôçí ÷ñÞóç åíüò óõãêåêñéìÝíïõ logo Þ åáí ðñüêåéôáé íá ãßíåé êÜðïéá áëëáãÞ ðÜëé íá âãáßíåé ìéá áíáêïßíùóç, ü÷é ôßðïôá Üëëï, ãéá íá äéáöõëÜîåéò ôá "ðíåõìáôéêÜ äéêáéþìáôá" ôïõ site.
ΑΡχίΔια

apostolos

• Guest
« Reply #6 on: May 25, 2009, 13:40:45 »
Παιδιά του κείμενο του Μπάμπη γιατi δεν έχει μπει στην κεντρικη ακόμα? Νομίζω οτι ο άνθρωπος το ζήτησε καθαρά....
Ή μήπως εκεί είναι για να γράφουμε μόνο για τον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ και το κατεστημένο που μας κυνηγάει και τις θεωρίες και τις ατελείωτες αναλύσεις για το ποδόσφαιρο?

Αυτά που έγραψε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ και όχι μόνο επειδή το ζήτησε ο ίδιος, ο οποίος είναι ήρωας κανονικός, αλλά επειδή γραφει πικρές αλήθειες που αν είμαστε παντελονάτοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.....

edit Δικέφαλος:
Απόστολε, το συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει με την Articles Team και εκεί μεταφέρω και το ποστ σου.
Τα μέλη μπορούν να στέλνουν κειμενάκια στην Articles Team και να ζητούν να δημοσιεύονται.
Υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις για ένα κείμενο να μπει στην κεντρική όπως πχ να είναι γραμμένο στα ελληνικά, σε μονοτονικό, να έχει τίτλο, φωτογραφία, κτλ.

edit2: το κείμενο στο οποίο αναφέρεται ο Απόστολος είναι εδώ: http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8958.msg266786.html#msg266786
« Last Edit: May 25, 2009, 13:55:36 by ÄéêÝöáëïò »

GeorgT

• Guest
« Reply #7 on: May 25, 2009, 16:33:22 »
ετσι όπως το έγραψε ο babis δεν μπορεί να ανεβεί στην αρχική βέβαια χωρις κατάλληλη επεξεργασία!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #8 on: May 25, 2009, 23:01:40 »
το κρατάω ψηλά:

Παιδιά του κείμενο του Μπάμπη γιατi δεν έχει μπει στην κεντρικη ακόμα? Νομίζω οτι ο άνθρωπος το ζήτησε καθαρά....
Ή μήπως εκεί είναι για να γράφουμε μόνο για τον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ και το κατεστημένο που μας κυνηγάει και τις θεωρίες και τις ατελείωτες αναλύσεις για το ποδόσφαιρο?

Αυτά που έγραψε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ και όχι μόνο επειδή το ζήτησε ο ίδιος, ο οποίος είναι ήρωας κανονικός, αλλά επειδή γραφει πικρές αλήθειες που αν είμαστε παντελονάτοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.....

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
« Reply #9 on: August 29, 2009, 15:27:46 »
Δικέφαλε τα παίρνεις τα πμ που σου στέλνω ? Δεν μου τα βγάζει στα απεσταλμένα...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #10 on: August 29, 2009, 15:59:45 »
έχεις πμ
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι