Author Topic: παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 107 - 97 Σάββατο 20/12/2008 ώρα 18:00 Αντ1  (Read 1607 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Πάμε για μια καλή εμφάνιση κ οτι κάτσει, δεν θα κρίνει αυτο το παιχνίδι τη χρονιά μας αλλα ας βάλουν λίγο εγωισμό οι παίχτες μας στο παιχνίδι!!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τι να γράψει κανείς σε αυτό το τόπικ τώρα...! Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου η διαφορά με την οποία θα χάσουμε, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δω μαχητικότητα από τους παίχτες μας, να μην κατέβουν στο γήπεδο με τη λογική "θα φάμε 30 πόντους". Και με το γαύρο χαμένο ματς το'χαμε, αλλά η ομάδα το πάλεψε. Για να δούμε...

Στα θετικά του αγώνα η απουσία του Πέκοβιτς. Ντέγιαν έφτασε η ώρα να αποδείξεις τι αξίζεις!  :lol: :lol: :lol:
« Last Edit: December 15, 2008, 11:50:33 by corrupt »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Ποιος παναθηναΪκος μωρέ τώρα....έλα διπλό άνετα με 20 ποντάκια...
Σοβαρά τώρα, τι να περιμένεις από αυτό το ματς...Πάμε για ό,τι καλύτερο..
ΑΡχίΔια

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
στοχος απλα μια αξιοπρεπης εμφανιση!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
στοχος ειναι η νικη οταν παιζει ο ΠΑΟΚ ασχετα με το τι θα γινει

Offline univ

• Αποστολή
  • **
δεν ειμαστε ΜΕΝΤ ουτε ΒΑΟ. Αλλοθι σε κανεναν ακομα και αν παιζουμε με την μικτη κοσμου. Ζηταω το αυτονοητο , νικη παντου και παντα. Τα υπολοιπα σχολια δεν ειναι για μας τους οπαδους αλλα για τους δημοσιογραφους.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline ved

• Αλλαγή
παιξτε το ολοι διπλο!!  ;D

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Τι να γράψει κανείς σε αυτό το τόπικ τώρα...! Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου η διαφορά με την οποία θα χάσουμε, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δω μαχητικότητα από τους παίχτες μας, να μην κατέβουν στο γήπεδο με τη λογική "θα φάμε 30 πόντους". Και με το γαύρο χαμένο ματς το'χαμε, αλλά η ομάδα το πάλεψε. Για να δούμε...

Στα θετικά του αγώνα η απουσία του Πέκοβιτς. Ντέγιαν έφτασε η ώρα να αποδείξεις τι αξίζεις!  :lol: :lol: :lol:

η διαφορα φιλε corrupt ειναι οτι με γαυρο ειχες πεδουλακη στον παγκο ενω τωρα........εχεις καλαφατακη που χανει απο καβαλα και κερδιζει με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δυσκολια(και με κωλοφαρδια) στο τελευταιο λεπτο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ την ολυμπια,το μαρουσι και την αεκ!
προσωπικα δεν περιμενω ΤΙΠΟΤΑ καλο απο την ομαδα ΑΥΤΟΥ του προπονητη.......αντιθετα περιμενω τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ στο συγκεκριμενο ματς.....μακαρι να διαψευστω!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
στοχος ειναι η νικη οταν παιζει ο ΠΑΟΚ ασχετα με το τι θα γινει

Offline Geo

• Αλλαγή
Νίκη μέσ'τη χαμουτζία ΠΑΟΚ 'λε ...ολέ!

Μετά το κλαρίνο από τη μπαρτσελόνα ο ομπράντοβιτς ετοιμάζεται για ένα όμποε από τον ΠΑΟΚ.

οοοοοοοοοοο δεν γίνεται αλλιώς....

ρουσλάνας γιός...παναθηναϊκός!

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
ευκαιρια για μια πολυ δυνατη προπονηση  :D
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Να μπουν μεσα και να φτυσουν το γαλα που βυζαξαν. Πρωτα εμεις και μετα αυτοι
Η χαλαροτητα και ο χαβαλες μονο καλο δεν κανουν , αντιθετως διαιωνιζουν τη μετριοτητα.

mpougatsas

• Guest
Η ομάδα πρέπει να κατέβει ψύχραιμη, σοβαρή και πειθαρχημένη.Πρέπει οι παίχτες να ακολουθήσουν πιστά τις εντολές του κόουτς και να τις κάνουν πράξη εντός του γηπέδου. Να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν και μπορούν και όλα θα πάνε κατευχήν.Επίσης να προσέξουν να μην χαλαρώσουν στο τελευταίο δεκάλεπτο όπως γίνεται στα τελευταια παιχνίδια και να κυνηγήσουν και τη διαφορά, για το ενδεχόμενο ισοβαθμίας στο τέλος του πρωταθλήματος. :) 

MetroStar

• Guest
H Mπάρτσα διπλό τους πήρε χαλαρά. Και με το μισο μπάτζετ περίπου.

mpougatsas

• Guest
Ευκαιρία να ρεφάρουμε και την ήττα στην καβάλα  8)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
διαμαντιδη βαλε την ΠΑΟΚτσηδικη φανελα και παιξε με την ομαδα που ολοι ξερουμε οτι εισαι οπαδος της... :)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

MetroStar

• Guest
Σοβαρά? ΠΑΟΚτσής είναι?

SKAILS

• Guest
παιδια ετσι πως μας ειδα με την αεκ,πραγματικα το ματς με τον βαζελο δε θελω να το δω...ευχομαι να παρουμε το διπλο,αλλα λογικα μια 15αρα στο κεφαλι κ ευχαριστημενοι να μαστε...απο τον μπασκετικο ΠΑΟΚ εχω απογοητευτη,οχι για τις πολλες ηττες,εξαλλου μια κανουρια ομαδα θελει χρονο,αλλα για την οργανωση κ τις κινησεις του προεδρου,τελοσπαντων,να μην τα ξαναλεμε,μακαρι να κοιμηθει ο θεος την κυριακη στις 17:00..

υγ:στα τελευταια 4 ματς καναμε 3 νικες,αλλα πραγματικα ειναι αποτυχια που χασαμε στην καβαλα
(παρολο που εχει καλη ομαδα),πρεπει ως το τελος να καταφερουμε να βγουμε 6η μπας κ γινει τιποτα στα play off

northeagle_4

• Guest
Ενταξει δεν ηθελα να το γραψω πριν ψυχρα οπως το εχω στο μυαλο μου και μεσα μου,δεν θελω να μαλωσω με αδερφο αλλα αυτη η νοοτροπια που καλλιεργουμε στον ΠΑΟΚ(εμεις σαν καοσμος) κικραινει την ομαδα ακομα πιο πολυ απο την αγωνιστικη καθηζιση τα τελευταια χρονια.Δεν ειναι δυνατον να μπαινεις στο παιχνιδι με νοοτροπια τετοια και ναι ψυχρα και ρεαλιστικα ο βαζελος ειναι 2 επιπεδα πανω και εγω λεω ε και ?
ποσες φορες παλιοτερα μπαιναμε σε ματς που ηταν αντικειμενικα χαμενα και τα κερδιζαμε,ποσες φορες ανατρεψαμε διαφορες ακομα και 26 ποντων και δεν ευθηνεται μονο η καλη ομαδα που ειχαμε για αυτο αλλα σε μεγαλο βαθμο και η νοοτροπια του κοσμου που μεταλαμπαδιαζε στο αγωνιστικο τμημα.
 Αν θελετε να μιλατε για το ποσους ποντους θα χασουμε πεστε μου τουλαχιστον να μην ξανανοιξω τοπικ του μπασκετ........

mpougatsas

• Guest
Πρέπει να χει πολύ καιρο πάντως η ομάδα να πάρει διπλό από βάζελο στην Αθήνα, είναι κι αυτός ένας λόγος που οι περισσότεροι το θεωρούν ήδη χαμένο το παιχνίδι. Αλλά το θέμα δεν είναι αν το πιστεύουμε  εμείς αλλά να το πιστέψουν οι παίχτες..