Author Topic: ΠΑΟΚ - αεκ 77 - 70 Κυριακή 14/12/2008 παλατάκι ώρα 17:00 novasports  (Read 1254 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Αφού δεν πήρε κανείς την απόφαση να ανοίξει, το topic για το μάτς με το χανούμι, το κάνω πάλι εγώ και ο θεός βοηθός. Την Κυριακή όλοι παλατάκι . Η ομάδα μας χρειάζεται, και έμεις πρέπει να είμαστε εκεί. ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΝΙΚΗ Κ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ.
Οι διαιτητές για την  10ης αγωνιστικής είναι η εξής. Παπαδημητρίου-Μουζάκης-Αφεντουλίδης (Σιμητόπουλος)

http://www.metrosport.gr/?p=10330

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Πρέπει να πάρουμε το ματσάκι οπωσδήποτε, με ήττα μπαίνουμε σε περιπέτειες και δεν βλέπω τον πρόεδρο να αντέχει και πολύ, πόσο μάλλον αν χάσουμε από την προηγούμενη ομάδα του.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

LFPADRAM

• Guest
«Σπουδαία ομάδα»
Την προσοχή του στην Κυριακάτικη (14/12) αναμέτρηση με την ΑΕΚ διατηρεί ο ΠΑΟΚ, έχοντας αφήσει πίσω του το αρνητικό αποτέλεσμα από την Καβάλα. Αυτό επεσήμαναν μιλώντας σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Κζελ Ουέσον και ο Γιάννης Δεμερτζής.

«Αν υπάρχει ένα μάθημα για μας από την ήττα το περασμένο Σάββατο, είναι πως πρέπει να προσπαθούμε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό ήταν που μας στοίχισε, προηγηθήκαμε δέκα πόντους μέχρι και πέντε λεπτά πριν το τέλος και μετά "χαθήκαμε", κάναμε λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε. Όταν είσαι καλή ομάδα, τους δέκα πόντους υπέρ σου τους κάνεις δεκαπέντε και τελειώνεις το παιχνίδι. Δεν επιτρέπεις στον αντίπαλο να πλησιάσει τόσο πολύ και να σε κυνηγήσει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε μια μέτρια ομάδα. Έχουμε όμως τη δυνατότητα να γίνουμε από πολύ καλή, έως σπουδαία ομάδα. Αυτό πρέπει να το καταλάβει κι ο κόσμος, ακόμη ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητά μας και το ποιοι είμαστε μέσα στο γήπεδο, αλλά κι αυτό θα έρθει», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός φόργουορντ και πρόσθεσε για τη μάχη με την Ενωση:

«Δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία το ότι παίζουμε με την ΑΕΚ. Μερικές φορές δημιουργούνται έντονα συναισθήματα αν έχεις φύγει με κακές συνθήκες από μία ομάδα, αλλά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή μου, είναι απλά η ομάδα στην οποία παίζαμε πέρσι εγώ, ο Αλέξης (Κυρίτσης) και ο Σίμτσακ. Το μόνο που θέλουμε είναι να επανέλθουμε μετά την ήττα στην Καβάλα και να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή, προκειμένου να διορθώσουμε τη βαθμολογική μας θέση, να βελτιωθούμε ψυχολογικά και να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Δεν υπάρχει θέμα έξτρα πίεσης στην ομάδα προκειμένου να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Απλά η ήττα στην Καβάλα ήταν άσχημη για μας, ουσιαστικά τους χαρίσαμε το παιχνίδι και ήταν μια ήττα που δεν την περιμέναμε. Αυτό λοιπόν που όλοι μας επιζητούμε είναι να επιστρέψουμε στις νίκες, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε την Κυριακή και κυρίως να προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα μέρα με τη μέρα».

«Μετά την κακή ήττα από την Καβάλα πρέπει να επιστρέψουμε με την ΑΕΚ σε νίκη. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που φτιάχτηκε γρήγορα, αλλά έχει ενθουσιασμό στο παιχνίδι της. Η προσπάθεια μας θα ξεκινήσει από την άμυνα, πρέπει να τρέξουμε και να τελειώσουμε με το παιχνίδι όσο γίνεται γρηγορότερα», πρόσθεσε στα λόγια του συμπαίκτη του ο Γιάννης Δεμερτζής και κατέληξε: «Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παίξουμε για την ομάδα. Καταλαβαίνουμε τον κόσμο και σε μας πείραξε η ήττα από την Καβάλα, τον χρειαζόμαστε δίπλα μας».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10604&subid=2&tag=7851&pubid=1572089

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα

ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!

:D :D

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
θα περιμενω να γραψει καποιος κατι και θα κανω παραθεση του post σου Greanleaf, μιας και συμφωνω απολυτα και δεν επιτρεπεται παραθεση του αμεσως προηγουμενου :P

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Τα κλασσικα τομαρια εκει θα μαστε  :P

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα Μπλα

ΟΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ!

:D :D

ε ναι ΔΑΣΚΑΛΕ αφου ειπαμε, στηριξη παντου...

(θα πονεσουμε ολοκληροι παλι :P)

GeorgT

• Guest
απο κόσμο πως τα βλέπεται, γιατι εγώ ειμαι αρκετά απαισιόδοξος για την κυριακη!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Κάνα 1.500, ως επί το πλείστον γυναικόπαιδα και κουστουμάτοι...

Πάλι θα παραμιλάει όλη η Ελλάδα για την καυτή κερκίδα στην Πυλαία :P

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
Θα μουδιασουμε πάλι..  :o

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
χανουμισα χανουμισα εμαθα πως το κανεις οχι απο κατουρας χανουμισα αλλα απο κει που κλανεις.
                                  ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ αεκ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
Ôï ðñþôï âÞìá ãéá ôç ìðïõôßê ôïõ ÐÁÏÊ
Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ âñßóêåôáé óôçí åõ÷Üñéóôç èÝóç íá áíáêïéíþóåé üôé óôïí áãþíá ÐÁÏÊ – ÁÅÊ ðïõ èá äéåîá÷èåß ôçí ÊõñéáêÞ 14 Äåêåìâñßïõ 2008, èá ëåéôïõñãÞóåé êáé ðÜëé ìåôÜ áðü êáéñü ç ìðïõôßê ðïõ õðÜñ÷åé óôç èýñá 3 ôïõ PAOK Sports Arena. Ïé ößëáèëïé ôçò ïìÜäáò èá Ý÷ïõí ôçí åõêáéñßá íá ðñïìçèåõôïýí ôá ðñþôá åðßóçìá ðñïúüíôá ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ, ôá ïðïßá Ý÷ïõí ôçí åããýçóç ôçò ðïéüôçôáò êáé êáëáéóèçóßáò ôçò åôáéñßáò STAMION, Åðßóçìïõ ÐñïìçèåõôÞ ôçò ÊÁÅ.

Èá ðñÝðåé íá óçìåéùèåß ùóôüóï, üôé óôéò áñ÷Ýò ôïõ íÝïõ Ýôïõò èá äéáôåèïýí ðñïò êáôáíÜëùóç üëá ôá íÝá ðñïúüíôá ôçò ÊÁÅ, (ôüôå èá åßíáé äéáèÝóéìåò êáé ïé åðßóçìåò åìöáíßóåéò ôçò ïìÜäáò) ç ãêÜìá ôùí ïðïßùí áíáìÝíåôáé íá êáëýøåé ôéò áíÜãêåò üëùí ôùí öéëÜèëùí ôçò ïìÜäáò.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
αντε να κανω σεφτε το διαρκειας μου ! τελευταια φορα που ειδα την ομαδα ηταν στο φιλικο στο πανοραμα με την Καβαλα  :'(

GeorgT

• Guest
Ôï ðñþôï âÞìá ãéá ôç ìðïõôßê ôïõ ÐÁÏÊ
Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ âñßóêåôáé óôçí åõ÷Üñéóôç èÝóç íá áíáêïéíþóåé üôé óôïí áãþíá ÐÁÏÊ – ÁÅÊ ðïõ èá äéåîá÷èåß ôçí ÊõñéáêÞ 14 Äåêåìâñßïõ 2008, èá ëåéôïõñãÞóåé êáé ðÜëé ìåôÜ áðü êáéñü ç ìðïõôßê ðïõ õðÜñ÷åé óôç èýñá 3 ôïõ PAOK Sports Arena. Ïé ößëáèëïé ôçò ïìÜäáò èá Ý÷ïõí ôçí åõêáéñßá íá ðñïìçèåõôïýí ôá ðñþôá åðßóçìá ðñïúüíôá ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ, ôá ïðïßá Ý÷ïõí ôçí åããýçóç ôçò ðïéüôçôáò êáé êáëáéóèçóßáò ôçò åôáéñßáò STAMION, Åðßóçìïõ ÐñïìçèåõôÞ ôçò ÊÁÅ.

Èá ðñÝðåé íá óçìåéùèåß ùóôüóï, üôé óôéò áñ÷Ýò ôïõ íÝïõ Ýôïõò èá äéáôåèïýí ðñïò êáôáíÜëùóç üëá ôá íÝá ðñïúüíôá ôçò ÊÁÅ, (ôüôå èá åßíáé äéáèÝóéìåò êáé ïé åðßóçìåò åìöáíßóåéò ôçò ïìÜäáò) ç ãêÜìá ôùí ïðïßùí áíáìÝíåôáé íá êáëýøåé ôéò áíÜãêåò üëùí ôùí öéëÜèëùí ôçò ïìÜäáò.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php

êáëç öáóç, åý÷ïìáé íá âãÜëåé êáëá ðñïúüíôá ç Reebok! (êáëýôåñá ôïõ ãëïõ íá åéíáé äçëáäÞ)

LFPADRAM

• Guest
Καλαφατάκης: «Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή για την 10η αγωνιστική της Α1 την ΑΕΚ (5μ.μ., Novasports 3), η «Ένωση», ωστόσο, δεν είναι το μόνο πράγμα που βρίσκεται στο μυαλό του Γιώργου Καλαφατάκη. Ο Χανιώτης τεχνικός μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα τον τελευταίο καιρό, από ενδεχόμενη ενίσχυση μέχρι και τα όσα είχαν ακουστεί στην αρχή της σεζόν περί Ευρωλίγκα, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως για να πάει μπροστά η ομάδα πρέπει «ο ΠΑΟΚ να είναι πάνω από όλους».

Ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε αρχικά στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Καβάλα, λέγοντας πως «αν και ήταν μία κακή ήττα, πολλές φορές ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να σου δείξει το δρόμο και να αποδειχθεί πολύ πιο σημαντικό από μία νίκη», πριν συνεχίζει για την προσεχή αντίπαλο της ομάδος, την ΑΕΚ: «Πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε στη νίκη στον αγώνα με την ΑΕΚ, βελτιώνοντας την άμυνά μας, γιατί έχουμε ταλέντο στην επίθεση. Πρέπει να βρούμε τους ρόλους μας γιατί σε μία αλλαγή προπονητή όλοι θέλουν να δείξουν το κάτι παραπάνω, κι αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να δούμε σοβαρά. Να μην ξεχνάμε ότι έγιναν όλα γρήγορα και βιαστικά και με την πίεση του αποτελέσματος. Έχουμε κάποια προβλήματα, όχι όμως την προηγούμενη εβδομάδα. Μπήκε και ο Τσιάρας και ήταν καλός στη χθεσινή προπόνηση, έναν μικρό μυικό σπασμό έχει ο Σίμτσακ, αλλά οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας είχαν μεγαλύτερη διάθεση και συμμετοχή από την προηγούμενη.

Γνωρίζουμε και αναλύουμε το παιχνίδι της ΑΕΚ. Είναι μία ομάδα που έχει μία πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε, που είναι ο μοναδικός μας στόχος σε αυτό το παιχνίδι. Η ΑΕΚ παίζει διαφορετικά από παιχνίδι σε παιχνίδι, με διαφορετικά σχήματα, σε ψηλούς και κοντούς. Όταν για παράδειγμα παίζει ο Τόμπσον έχουν έναν άναρχο τρόπο ανάπτυξης κι αυτό είναι πολλές φορές επικίνδυνο. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, σε άμυνα και επίθεσης. Είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης και πειθαρχίας μέσα στο παιχνίδι. Έχουν σουτέρ, έχουν καλούς περιφερειακούς παίκτες και ο τρόπος που λειτουργούν είναι λίγο διαφορετικός από τα συνηθισμένα, αλλά αυτό οφείλεται στο ρόστερ τους και στο οποίο έχουν προσαρμοστεί. Εχουν ταλέντο και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και σεβασμό».

«Τάξαμε περισσότερα στον κόσμο, χωρίς να έχουμε δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις»

Ο Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε και για το άγχος που υπάρχει στην ομάδα με αφορμή τα όσα είχαν ακουστεί στην αρχή της περιόδου κι έκαναν λόγο για έξοδο στην Ευρωλίγκα, κάτι που ήταν αντιστρόφως ανάλογο με τα όσα προσπαθούν να δημιουργήσουν φέτος στον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον για πρώτη χρονιά: «Φυσικά και βαραίνει την ομάδα κάτι τέτοιο. Για να χτίσεις μία ομάδα που την προηγούμενη χρονιά ήταν 12η, εάν θέλεις να βάλεις υψηλούς στόχους και ο ΠΑΟΚ έχει ιστορία και στόχους υψηλούς, πρέπει χτίζοντας μία ομάδα να είσαι πολύ προσεκτικός, γιατί η απογοήτευση είναι μεγάλη. Έδωσες περισσότερα στον κόσμο, χωρίς να έχεις δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, αλλά για να γίνει αυτό και να πας ψηλά θέλει δουλειά. Δεν γίνεται μόνο με τα λόγια. Και στα παιδιά ήρθε ένα μεγάλο βάρος και στον κόσμο ήρθε στεναχώρια, γιατί ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει μάθει σε τίτλους και διακρίσεις, είδε ότι δημιουργήθηκε μία καλή κατάσταση διοικητική και οικονομική και ήθελε κάτι παραπάνω. Όταν είσαι "φτωχός συγγενής" τόσα χρόνια και βλέπεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω σύμφωνα με το παρελθόν σου που είναι τεράστιο κι αν έρθει μία και δεύτερη στραβή απογοητεύεσαι.

Για να βάλω στόχο, πρέπει να δω την ομάδα να παίζει όπως εγώ θέλω. Το ζητούμενο είναι να πάρουμε και τα αποτελέσματα και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και στη διακοπή να βάλουμε τα στοιχεία εκείνα που θέλω. Πάντα, όμως, με βάση το υλικό που έχουμε. Επειδή έχουμε χάσει έδαφος, σιγά-σιγά, φτιάχνοντας καλή ομάδα, να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο τέλος για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα πλέι οφ. Ακόμη και τώρα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε καλή θέση για τα πλέι οφ, ώστε ,έστω και με μειονέκτημα έδρας, να είμαστε ζωντανοί και να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Αυτό, όμως, είναι στα λόγια προς το παρόν, αλλά πρέπει να το κάνουμε και πράξη. Υπάρχουν πάντα αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτό που ξέρω, όμως, κι επειδή έχω εμπιστοσύνη και στη δουλειά μου και στα παιδιά, είναι ότι μπορούμε να προχωρήσουμε βήμα-βήμα, χωρίς να απογοητευόμαστε, ούτε, όμως, και να είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι».

«Για να υπάρχουμε και του χρόνου, πρέπει ο ΠΑΟΚ να είναι πάνω από όλους»

Τέλος, ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων και με αφορμή τα μεταγραφικά σενάρια υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει κάτι σημαντικό. Έχουμε τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου για να κοιτάξουμε για έναν παίκτη, που θα μπορεί να μας κάνει καλύτερους κι αν είναι δυνατόν να κάνει τη διαφορά. Δε λέει κάτι να πάρουμε έναν οποιοδήποτε παίκτη. Πλησιάζοντας η λήξη της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα θα υπάρχουν ομάδες που θα κόψουν συμβόλαια, οπότε πιστεύω ότι θα βρεθεί κάτι στη διακοπή, για να ενσωματωθεί με την ομάδα και να μας βοηθήσει ουσιαστικά. Δεν τέθηκε θέμα για να ενισχυθούμε και στην περιφέρεια λόγω του τραυματισμού του Χαρίση. Ο Καυκής γύρισε, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος, ο Δεμερτζής μας βοήθησε πολύ, ενώ και ο Μουλαομέροβιτς ανεβαίνει, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι το ζητούμενο είναι ο ΠΑΟΚ να υπάρχει και του χρόνου. Ο κ. Δρόσος να υπάρχει και του χρόνου. Κι αυτό που θα πω δεν ξέρω αν είναι καλό για μένα, αλλά το μπάτζετ είναι πολύ μεγάλο για το ρόστερ και τα αποτελέσματα και το να βάλουμε τον πρόεδρο να δώσει κι άλλα χρήματα και να γίνουν αλλαγές επί αλλαγών μπορεί να δώσουν σε μένα μερικές νίκες παραπάνω, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας.

Ο ΠΑΟΚ τώρα που βρίσκει το δρόμο του, είναι σωστό να κάνουμε νοικοκυρεμένη δουλειά, να μην απογοητευτεί ο πρόεδρος και με τα όσα λεφτά που έχει δώσει, για να υπάρχει ο ΠΑΟΚ και του χρόνου και στη συνέχεια. Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά δεν είναι ούτε στο χαρακτήρα μου, ούτε θα βοηθούσε σε κάτι. Δεν είμαι τυφλός, ξέρω τι μου γίνεται, υπάρχουν ελλείψεις και προβλήματα, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να μάθει από τα λάθη του για να γίνει καλύτερος.να βγάλουμε το καλύτερο από κάθε παίκτη. Το να πούμε οτιδήποτε είναι το πιο εύκολο, ειδικά για μένα, αλλά το θέμα δεν είναι να δικαιολογηθώ εγώ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους μας. Μπορεί να γίνει μπούμερανγκ για μένα, αλλά από τη στιγμή που συμφώνησα να έρθω, θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές, δεν έχω παράπονο, προσπαθώ να βοηθήσω τα παιδιά για να πάρουμε το καλύτερο και να καταλάβουν τι φανέλα φορούν και τι σημαίνει ΠΑΟΚ και πάντα έχοντας στο μυαλό μας ότι πρέπει να υπάρχει ΠΑΟΚ και στη συνέχεια».
http://www.gazzetta.gr/content/view/18816/196/

Ενταξει δεν ειναι ο προπονητης που οι περισσοτεροι απο μας ονειρευονται για τον παγκο του ΠΑΟΚ αλλα αυτος ειναι αυτην την στιγμη , πρεπει να τον στηριξουμε και αυτον και την ομαδα,εμπρακτα με την παρουσια μας στο παλατακι. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΙ να ξεχαστει καπως η ξεφτιλα της καβαλας και να ζεσταθει λιγακι και ο κοσμος παλι με την ομαδα μπασκετ.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Βαζουμε και το σλογκαν "ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα" οπως γινεται στην μπαλα μηπως και βαδισουμε στον ιδιο δρομο με το ποδοσφαιρο...

Αντε σοβαρευτειτε εκει στο μπασκετ, προεδρος-προπονητης-παιχτες ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ απο ολους σας και σκληρη δουλεια...Αντε γιατι μας εχετε τρελανει απο το καλοκαιρι για minimum στοχους τριαδας και κλαιν-μαιν..ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙΣΤΑΝ...Ακομα πονανε τα μυαλα μας απο ηττα καβαλας..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

peja_4

• Guest
Αντε ρε ξεκολατε!
Ολοι γηπεδο.
Με νικη πιανουμε 5η θεση και παμε με αξιωσεις
για πιο πανω.
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΡΕ

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
Αντε αδέρφια όλοι παλατάκι αύριο να γαμίσουμε το αεκακι..
αεκ αεκ αντε γαμίσου αεκ
γαμιέται το σπίτι του κάθε ενωσίτη................

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
άντε να ψάχνoυμε και για κανένα λίνκ σιγά σιγά...
« Last Edit: December 14, 2008, 17:14:05 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Niente incontri....Solo scontri