μόλις γύρισα Αθήνα, άυπνος στα τέρματα είμαι και τσατισμένος...με την τύχη τα έχω βασικά γιΑτί δεν είναι δυνατόν ο Κωστένογλου να παίρνει ισοπαλίες από τον ΠΑΟΚ με μόνο όπλο το κομποσκοίνι ρε στο χέρι...
πέρα από την πλάκα: δυο τρία πραγματάκια για χθες
1. η κατάσταση ήταν απαράδεκτη με την κυκλοφορία! μπλοκαρισμένα τα πάντα, χωρίς λεωφορεία η πόλη, καπνογόνα από το κέντρο να μυρίζουν! μπήκα με 10 λεπτά καθυστέρηση γιατί είχα μπλοκάρει στον περιφερειακό από τα αμάξια που δεν μπορούσαν να περάσουν για κέντρο...μιλάμε για βατερλό κράτους!
2. Πρέπει να μπορούμε να τελειώσουμε τις φάσεις! δεν είναι δυνατόν απο΄το 20 να έχεις 10 κόρνερ και 10 επιθέσεις και να είναι μόνο 1-0. ΠΡΕΠΕΙ εκεί να τους πατάμε...στον ΠΑΟΚ το 1-0 ποτέ δεν έφτασε και βρώμαγε ότι θα το φάμε από το 46...όταν απλά κάτσαμε.
3. Η κερκίδα στο Β ημίχρονο μέχρι το 80 απαράδεκτη...καμία φωνή κανένας παλμός...φάγαμε και τρελή ξενέρα αλλά είχαμε 30 λεπτά να βάλουμε γκολ και εμείς δεν κάναμε τίποτα.
4. Αχαστο αυτό του Αναστασάκου αλλά τελικά όλα γίνονται!
5. Διαφωνώ με όσους μίλησαν με καλά λόγια για Ηλιάδη. Ο τύπος δεν υπάρχει, μόνο πεφτει και δεν βλέπει γήπεδο με ΤΙΠΟΤΑ...πίσω και άγιος ο Θεός. Τα μαρκαρίσματα του μόνο για να έχει ένα αντίπαλο ο ...αντίπαλος! το τετ α τετ οκ μπορεί να χαθεί από όλους με μια λάθος εκτίμηση οπότε δεν τον κακολογώ για αυτό. Απλα΄είναι ποδοσφαιριστής για κανένα χωμάτινο...τρέχει σαν τον Βέγγο χωρίς καμία προσπάθεια, γλιστράει μόνος, μπερδεύει τα κορδόνια, έχει μονίμως λάθος τοποθετήσεις...χθες απλά υπήρχε για να συμπληρωθεί η 11άδα...δεν έχω τι να πω πραγματικα (δείτε τη φάτσα του όταν χάνει το γκόλ...λες και δεν τρέχει τίποτα....)
6. πρέπει ρε σεις ο Μπακαγιόκο μήπως να μάθει κοντρόλ...(

)
δεν πειράζει ΠΑΟΚ είσαι!
μην απογοητεύεστε (γιατί σε αυτό ποντάρουν όλοι!). Χάρηκαν όσο ποτέ με το ότι μας πέρασαν 6 βαθμούς...λες και ήρθαν νωρίς τα Χριστούγεννα ρε λέμε έκαναν!