Ξεκινησαμε για το γηπεδο με πολυ αισιοδοξια και πολυ χαρα που θα πηγαιναμε να δουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ παλι να παιζει,να νιωσουμε και σημερα τον παλμο της κερκιδας και ανυπομονισια να μοιραστουμε την τρελλα και την αγαπη μας με τα αλλα αδελφια μας.
Στον δρομο του καυτατζογλειου καμια 20 γριες που πιθανως μπερδευτηκανε και θελανε να πανε στο 1ο Καπι Τριανδριας να παιξουνε μπριτζ, βγηκαν στους δρομους και πολυ ''αντρικια '' και @@δατα,την πεφτανε σε οποιο αμαξι περνουσε απο μπροστα τους γεματο ΠΑΟΚτσηδες,με πετρες και καρδονια.
Μπραβο σας βρε...και την αλλη φορα να μας την πεσετε και με αλεξιπτωτα..Αυτη ειναι η μαγκια σας..Μεχρι εκει ειστε ....
Και το βραδυ που θα μαζευτητε μην ξεχασετε να κορδωθειτε για το σημερινο σας ''κατορθωμα''.Αληθεια ποιανου ιδεα ηταν να μας περιμενετε στον δρομο και ενω ειμαστε εν κινησει και δεν μπορουμε να αντιδρασουμε οπως ειναι αναμενομενο,να μας σπατε τα αμαξια?
Εμενα η ζωη με εμαθε παρολο που ειμαι γυναικα και δεν κατουραω ορθια,οταν ο αλλος ειναι σε μειωνεκτικη θεση να μην ορμαω..δεν μαχομαι εκ του ασφαλους...Αυτο ακριβως κανατε σημερα εσεις γριουλες ,γιατι αν τα λεγαμε τετ α τετ ακομα θα τρεχατε..Το ολο πεσιμο σας ειναι καθαρα για πολλα γελια..Αντε και εις ανωτερα...Λαμογια...
Φτανοντας στην ΤΟΥΜΠΑ η αδρεναλινη αρχιζει να ανεβαινει.Μικροι μεγαλοι πιστοι στο ραντεβου..
Ο αερας μας υποδεχεται ψυχρα αλλα δεν καταλαβαινουμε τιποτα..Παμε να παρουμε το ματσακι και αυτο μας φτανει..
Στο 1ο ημιχρονο τα δωσαμε ολοι.Και εμεις και οι παικτες μας.Κερκιδα αρκετα καλη,οι πυρσοι παλι κανανε το θαυμα τους.Τα πανο μας!Αυτα τα ιερα πανο που γραφουν παντα αληθειες..Τα σεβη μου παλικαρια..
Και ερχετε το γκολ..Το πρωτο γκολ που σε ανεβαζει ψηλα,που πεταγονται τα ματια και οι φλεβες σου απο ικανοποιηση και ευχαριστηση...Να χαιρεσε να βλεπεις οδοντοστοιχιες απ'τα πολλα χαμογελα..
Το 2ο ημιχρονο δεν πηγε καλα.Δυστηχως φαγαμε το γκολ και πικραθηκαμε..Η κερκιδα επεσε εντελως,μονο σε κατι κερδισμενα κορνερ φωναζαμε και μετα σιωπη..Να ναι καλα τα παιδια απο τους ΒΕΜ που δεν σταματησαν στιγμη να τραγουδανε και ετσι ξεσηκωνομασταν οι περισσοτεροι.
Η ομαδα δεν τραβηξε στο δευτερο ημιχρονο..Δεν ξερω τι φταιει ουτε ποιος.Το αποτελεσμα γραφτηκε τωρα οτι και να πουμε.Πηραμε την ισοπαλια και πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι για το αλλο Σαββατο με την Ξανθη.Πρεπει να κοιταζουμε μπροστα.Δεν χρειαζονται γκρινιες,ολοι περιμεναμε και θελαμε την νικη..Και παλι καλα τα πηγαν παρολο τις βασικες απουσιες.Και το λεω αυτο γιατι παλι δευτεροι ειμαστε και το κυριοτερο εχω μονο μια ηττα μεχρι τωρα.Καλυτερα ισοπαλια και ενα βαθμο παρα ηττα και χωρις βαθμο.Περιμενω σαφως μια καλυτερη εμφανιση την επομενη αγωνιστικη.
Και σε μερικους που θελουν να γκρινιαξουν και με το δικιο τους να τους πω ενα πραγμα..
ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ...
Φευγοντας απο τον ΝΑΟ χαρηκα πολυ που ειδα καποια αδελφια μου απο το paokworld και μεσα και εξω απο το γηπεδο.Να'στε καλα αλανια..
Ο ΠΑΟΚ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥς ΑΝΘΩΠΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ...
Ευχαριστω τον Θεο που με αξιωσε ακομα μια φορα να ''γευτω'' την ασπρομαυρη τζουρα μου και αυτην την Κυριακη, και περιμενω την στιγμη που θα κλεισω τα ματια μου για τον καθιερωμενο βραδινο υπνο και θα ξαναφερω μνημες, εικονες και χαμογελο στα χειλη καθως θα νιωθω ποσο τυχερη και περηφανη ειμαι που ειμαι ΠΑΟΚ