Author Topic: Κλήσεις και τιμωρίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απο την super league για την φετινή περίοδο 2008-2009  (Read 4579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Μη φταίνε μόνο οι άλλοι όμως, να κοιτάξουμε λίγο και τι γίνεται και με μας.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Το ΠΑΟΚ - αελ θα διεξαχθεί μόνο με οπαδούς του ΠΑΟΚ και αντίστοιχα το αελ - ΠΑΟΚ μόνο με Λαρισαίους.
Κόπηκε μια εκδρομή ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
wild shark που το άκουσες αυτό?
και ποσο έγκυρο είναι?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Mέχρι να βγεί κάτι επίσημα καλύτερα να μην γίνεται κουβέντα...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Χωρίς φιλάθλους της Λάρισας θα γίνει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την θεσσαλική ομάδα την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στην Τούμπα και αμοιβαία χωρίς τους φίλους του ΠΑΟΚ θα γίνει ο δεύτερος αγώνας των δυο ομάδων στην Λάρισα στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου.

Αυτό συμφωνήθηκε σήμερα στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε στην Τούμπα για τον αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής και στην οποία παρέστησαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Βασίλης Κανάλης, οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές Ηλίας Γεροντίδης και Κωνσταντίνος Τζιμόπουλος, ο Αστυνόμος Α΄ Νίκος Ζησιμόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ Νίκος Φιλιππιάδης, ο εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ, Ηλίας Παπαβασιλείου, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Χρυσόστομος Γκαγκάτσης και της Λάρισας Χρήστος Τσουμάρης.

Αρχικά ο εκπρόσωπος της Θεσσαλικής ομάδας ζήτησε 1500 εισιτήρια αλλά η απαίτηση αυτή δεν μπορούσε να υλοποιηθεί, καθώς η Αστυνομική διεύθυνση Λάρισας στην εισήγησή της επέτρεπε κατά τον αγώνα του Β' γύρου την διάθεση μόλις 300 εισιτηρίων για τις ανάγκες των φίλων του ΠΑΟΚ. Επειδή ο αριθμός αυτός είναι πολύ μικρός για να καλύψει τις ανάγκες της Μακεδονικής ομάδας, κρίθηκε επιβεβλημένο να μην δοθούν εκατέρωθεν εισιτήρια στις δυο ομάδες όταν θα είναι φιλοξενούμενες. Κατόπιν αυτού για τον αγώνα ΠΑΟΚ- Λάρισας θα κυκλοφορήσουν 28.703 εισιτήρια που θα αφορούν μόνο τις ανάγκες των φίλων του γηπεδούχου.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&tag=7833&pubid=1500867
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
και ποσο έγκυρο είναι?

Η λάρισα ζήτησε 1500 ειστι΄τηρια ο ΠΑΟΚ ΄δεχτηκε να τα δώσει όμως η αστυνομική διέυθυυνση λάρισας για τον β΄ γύρω επέτρεπε μόνο 300 είσιτήρια να δώσουν τα τυριά σε μας και δεν δέχτηκε η παε
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Παρακαλώ στο θέμα μας

Κλήσεις και τιμωρίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απο την super league για την φετινή περίοδο 2008-2009 
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Κανείς λογικός άνθρωπος δε συμφωνεί με τα επεισόδια. Η ακραίες και βίαιες αντιδράσεις από μέρους μας δικαιολογούνται όταν έχουν σαν στόχο αυτούς που μας εκμεταλλεύονται και μας καταδικάζουν στη μιζέρια όταν οι ίδιοι καλοπερνάνε εις βάρος μας, όποια ιδιότητα και να έχουν στη ζωή.

Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί όταν κράζουμε άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Κάποιοι μιλάνε για φυλακές και ζητάνε να παραδώσει η παε ΠΑΟΚ φωτογραφίες ΠΑΟΚτσήδων στην αστυνομία. Αυτά είναι εξίσου απαράδεκτά πράγματα με τα επεισόδια.

Πολλοί από εμάς στα νεώτερά χρόνια μας, πάνω στην τρέλλα μας κάναμε χοντράδες, τις μετανιώσαμε και χαιρόμαστε που δεν μπήκαμε φυλακή. Το ίδιο ίσχύει και για κάποιους άλλους σημερινούς 18ρηδες. Είναι καθήκον μας σαν λαός να ψαχτούμε, να οργανωθούμε και να περιορίσουμε αρνητικά φαινόμενα. Πολλοί από τους σημερινούς πιτσιρικάδες αύριο θα αγοράζουν μετοχές και διαρκείας.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Συνολικά ο Δικέφαλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο ...... , 6.500 ευρώ για το ματς των νέων (!) με τον Πανιώνιο και άλλες 5.000 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει ο βοηθός προπονητή των νέων Γρηγόρης Καβαλιεράτος και παράλληλα να εκτίσει ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 15 μέρες!
http://www.metrosport.gr/?p=8388

Ρε πάμε καλά...? 11.500 ευρώ πρόστιμο σε αγώνα νέων...? θα μας τρελλάνουν τελείως....?

Για μένα το πράγμα είναι απλό. Ναί έγιναν χοντρές μαλακίες εντός γηπέδου με την γριά και σίγουρα αξίζουμε να τιμωρηθούμε,όμως αυτό το πρόστιμο είναι ε-ξο-ν-τ-ι-κ-ό... Μας χτυπάν εκεί που πονάμε σε μία περίοδο που κάθε ευρώ μετράει και κυριώτερα έχω την εντύπωση ότι προσπαθούνε να προκαλέσουνε ένταση ανάμεσα στην διοίκηση και στο μοναδικό της στήριγμα τον κόσμο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
και ποσο έγκυρο είναι?

Η λάρισα ζήτησε 1500 ειστι΄τηρια ο ΠΑΟΚ ΄δεχτηκε να τα δώσει όμως η αστυνομική διέυθυυνση λάρισας για τον β΄ γύρω επέτρεπε μόνο 300 είσιτήρια να δώσουν τα τυριά σε μας και δεν δέχτηκε η παε

Το ότι μας δίνουν 300 εισιτήρια ενώ για χρόνια μας έδιναν πολλά παραπάνω και το ότι άλλες ομάδες έκαναν ακόμη και φέτος καλές εκδρομές εκεί τα λέει όλα φίλε μου. Ορθώς δε δέχτηκε η ΠΑΕ τα 300 χαρτάκια γιατί η ιστορία έχει δείξει ότι θα πήγαιναν πολλοί παραπάνω και θα δημιουργούταν φασαρίες. Εξαιτίας ορισμένων, δε δίνεται σε εμάς τους υπόλοιπους η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την ομάδα μας στα εκτός και αυτό με εξοργίζει.

Καλό είναι να λειτουργούμε με βάση τα δεδομένα που έχουμε. Κάνουμε μαλακίες - τιμωρούμαστε. Δε κάνουμε - δε τιμωρούμαστε. Κάνουμε φασαρίες - δε μας θέλουν και δε μας δίνουν εισιτήρια. Τόσο απλά.
Θα πρέπει όλοι μαζί να κάτσουμε να δούμε τι κάνουμε λάθος...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline ved

• Αλλαγή
Κανείς λογικός άνθρωπος δε συμφωνεί με τα επεισόδια. Η ακραίες και βίαιες αντιδράσεις από μέρους μας δικαιολογούνται όταν έχουν σαν στόχο αυτούς που μας εκμεταλλεύονται και μας καταδικάζουν στη μιζέρια όταν οι ίδιοι καλοπερνάνε εις βάρος μας, όποια ιδιότητα και να έχουν στη ζωή.

Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί όταν κράζουμε άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Κάποιοι μιλάνε για φυλακές και ζητάνε να παραδώσει η παε ΠΑΟΚ φωτογραφίες ΠΑΟΚτσήδων στην αστυνομία. Αυτά είναι εξίσου απαράδεκτά πράγματα με τα επεισόδια.

Πολλοί από εμάς στα νεώτερά χρόνια μας, πάνω στην τρέλλα μας κάναμε χοντράδες, τις μετανιώσαμε και χαιρόμαστε που δεν μπήκαμε φυλακή. Το ίδιο ίσχύει και για κάποιους άλλους σημερινούς 18ρηδες. Είναι καθήκον μας σαν λαός να ψαχτούμε, να οργανωθούμε και να περιορίσουμε αρνητικά φαινόμενα. Πολλοί από τους σημερινούς πιτσιρικάδες αύριο θα αγοράζουν μετοχές και διαρκείας.

μπραβο φιλε σου βγαζω το καπελο. οτι πιο ωριμο μα οχι συντηρητικο και μιζερο εχω διαβασει στο φορουμ.

εξελισομαστε μα δεν ξεχναμε...

ετσι μου ειχε πει καποτε ενας φιλος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μεγαλο προστιμο στον ΠΑΟΚ.καποιοι το λετε δικαιο(η τελος παντων ετσι καταλαβαινω-αν το λετε κατι αλλο διαφωτιστε με).
ναι φταινε οι δικοι μας για τα ντου μεσα στο ταρταν
και για τα σουλατσαρισματα στο σημαιακι του κορνερ.αν τα 107 χιλιαρικα ηταν γι'αυτο τοτε οκ...που δεν ηταν γι'αυτο.
ομως το ντου σε ενα ΑΔΕΙΟ γηπεδο που δεν παρειχε εισητηρια στα δικα μου ματια οπως κι αν εγινε ειναι μια μορφη
απαντησης σε μια χουντικη ενεργεια.σε μια ευνομουμενη χωρα το ντου θα τιμωρουταν ισως και με μεγαλυτερο ποσο...
και η χουντικη ενεργεια θα προκαλουσε παρεμβαση εισαγγελεα...τι απ'ολα ειδατε;
υ.γ η διαθεση του αθλητικου δικαστη φαινεται απ'αυτο
Συνολικά ο Δικέφαλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο ...... , 6.500 ευρώ για το ματς των νέων (!) με τον Πανιώνιο και άλλες 5.000 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει ο βοηθός προπονητή των νέων Γρηγόρης Καβαλιεράτος και παράλληλα να εκτίσει ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 15 μέρες!
http://www.metrosport.gr/?p=8388

δικαιο κι αυτο;
δεν ξερω αν γραφτηκε πουθενα αλλου αλλα στην σημερινη σπορντει(οχι δεν την αγοραζω την κωλοφυλλαδα-επεσε στα χερια μου)
στο ρεπορταζ της ομαδας αναφερει το παρασκηνιο της συγκεκριμενης ποινης...μονο γονεις στο γηπεδο
ο διαιτητης ηταν τραγικος και στο τελος ομολογησε οτι ειναι και οπαδος αλλης ομαδας της θεσσαλονικης και γι'αυτο
εκανε οτι ηταν δυνατον να χασει ο ΠΑΟΚ.σε εναν αγωνα νεων.με δυο αποβολες παικτων της β'ομαδας.τι αγιους εφτιαχνε το κορακι δλδ.
οι γονεις( και ο προπονητης) φαγανε 11.500 χιλιαρικα προστιμο...σαν τον γουμενο κανουν αυτοι οι γονεις που στελνουν τα παιδακια στις υποδομες...

υ.γ2 αληθεια στον θρασυβουλο θα παμε;

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
πανω που πηγα να γραψω οτι αυτο ειναι ενα μηνυμα προς την παε μου ηρθε στο μυαλο οτι το μηνυμα ειχε ηδη σταλει μετα τις σερρες που ολοι σκαλιζαν τα γεγονοτα για πιθανη τιμωρια

λοιπον οχι αλλο βλαχοοπαδισμους,τσαμπα μαγκια,ΠΑΟΚ ρετσινα μαλαματινα κλπ.ο φετινος ΠΑΟΚ μπορει και το πρωταθλημα εσυ λαε του ΠΑΟΚ μπορεις?

οποιος θελει να πλακωθει με μπατσους μπορει ανετα να το κανει εκτος γηπεδου
οποιος θελει να πλακωθει με γριες μπορει ανετα να το κανει εκτος γηπεδου
οποιος θελει να τρεχει σε ταρταν ας γραφτει σε συλλογο στιβου

βεβαια να πω την αληθεια θεωρω περισσοτερο υπευθυνη την παε.οταν εχεις αυτα τα δειγματα και ξερεις οτι ο κινδυνος επεισοδιων ειναι μεγαλος πιεσε και παρε τα εισιτηρια που πραγματικα χρειαζεσαι.αν με οποιονδηποτε τροπο αρνουνται μην παιρνεις και μην αναλαμβανεις καμια ευθυνη

apostolos

• Guest
Να πούμε δυο λογάκια για το θέμα....

Κατανοώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έπεσε θύμα της Αντωνίας και της καραστημένης αυτής ιστορίας που παίχτηκε όλη την εβδομάδα πριν το ματς.

Επίσης κατανοώ οτι τα πρόστιμα της σουπερλίγδα πέφτουν με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά όπως όλα πάντοτε....

Αλλά παιδιά εικρινά έχω κουραστεί να βλέπω να αλληλοχαϊδεύουμε τα αυτάκια μας και ο καημένος ο οπαδός του ΠΑΟΚ, και δεν φταίνε τα παιδιά κι όλες αυτές τις παπαριές....
Οι ίδιοι οι σύνδεσμοι τα είπανε, δεν τα λέω εγώ: "Μας έχετε γραμμένους μου φαίνεται..."
Δεν καταλαβαίνεται οτι ο ΠΑΟΚ ότι και να γίνεται αμα τους δίνετε δικαίωμα θα πληρώνει το πιο ακριβό πρόστιμο? Δεν σέβεστε τα λεφτά όλων των "ηλίθιων" συνοπαδών σας που έχουν πάρει διαρκείας?
100 χιλιάρικα ρε? Αυτά ειναι δηλαδή 600 διαρκείας της 4! Έτσι το βλέπω εγώ. Δηλαδή πήρες κύριε μαλάκα απο τη δική μου τσέπη κι από όλους 599 170 ευρώ...Πλάκα μας κάνετε ρε? Πότε θα γίνετε άνθρωποι επιτέλους? Που θα πάει αυτή η ιστοριά?
Σε πριζώνουν ρε κοροίδο και πας και πεφτεις στην παγίδα σαν αρχάριος? Να πω οτι δεν είχαν ξαναγίνει αυτά εντάξει, δεν ήξερε την πάτησε....Σε έκανε ο Αντωνάκης ο τρύπιος κορόιδο ρε?

Και να σου πω να ταν εντελώς αδικαιολόγητο το πρόστιμο, να λεγα εντάξει το παραγάμησε ο σουπερλίγδα δεν κάναμε τίποτα δεν αξίζει, είναι πουστιά...
Εδώ όμως τους δινεις πάτημα....Δώρο τους κάνεις που λέει κι ο Βρύζας και αυτοί τρίβουν τα χέρια τους....

Το λέω να μαστε ξηγημένοι ένα τέτοιο πρόστιμο να ξαναπέσει (με κάποια αφορμή έτσι? όχι εντελώς άδικο), εγώ προσωπικά ούτε διαρκείας ξαναγοράζω, ούτε τίποτα...Δεν θα μου παίρνει ο κάθε μπερδεμένος αγάμητος 15ρης που δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται τα λεφτά από την τσέπη....Ας καθαρίσει αυτός για την ομάδα που είναι τόσο μάγγας και νταής, εγώ κόβω λάσπη....

Offline agraf

• Αλλαγή

Δεν θα μου παίρνει ο κάθε μπερδεμένος αγάμητος 15ρης που δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται τα λεφτά από την τσέπη....Ας καθαρίσει αυτός για την ομάδα που είναι τόσο μάγγας και νταής, εγώ κόβω λάσπη....

Φίλε Απόστολε, δεν είναι σωστό να περιμένουμε από τον αγάμητο 15χρονο να πάρει τον ΠΑΟΚ στην πλάτη του. Όταν εμείς είμασταν 15 κάποιοι άλλοι κάνανε τα κουμάντα και μας αφήσανε ύστερα τον ΠΑΟΚ κληρονομιά. Δεν μπορεί να είναι κριτήριο για το άν θα στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ (ειδικά τώρα που είμαστε στην εντατική) το άν θα είναι φρόνιμος ο πιτσιρικάς οπαδός του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Δεν ξέρω άν θα έπρεπε να ντρέπομαι αλλα ούτε εγώ γαμού...σα στα 15 μου.

apostolos

• Guest
Έλα ρε agraf σχήμα λόγου είναι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, μην με κάνεις να το εξηγώ τώρα...

GeorgT

• Guest
οτι κ να πούμε τώρα 100χιλ η τιμωρία + 100χιλ μικρότερα έσοδα (αν έρθουν οι γριές) ειναι πολλά λεφτα για εμας αυτην την στιγμή κ  δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα δίνουμε για να πηγαίνουμε στα εκτος. Αν ο μόνος τρόπος (προσωρινός) να αποφύγουμε αυτά τα έξοδα είναι να σταματήσουμε τις εκδρομές, τοτε για μένα ειναι η μόνη λυση!

Έχουμε πιο σημαντικά ζητήματα ρε παιδιά απο τις εκδρομες, εδω ο Ζαγορ ξεκίνησε νεο μέτωπο με την πολιτεία για τις υπέρογκες αυξήσεις στα χρέη μας κ εμείς συζητάμε ακομα άλλα πράγματα!

bagos1

• Guest
πηλαδάκη μετά απο αυτά που παρασκηνιακά κίνησες για τιμωρία του ΠΑΟΚ στο φιλικό με Σέρρες περιμένω μόνος σου να επιβάλεις τιμωρία στον εαυτό σου για τα επεισόδια στο αλκαζάρ πρόστιμο κάτω απο 100 000 θα ειναι σκάνδαλο.  τώρα να σε δώ πόσο μάγγας είσαι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
οταν ανακοινωθει τι θα γινει θα μιλησουμε..αν εχει αρχιδια θα βαλει 80.000 προστιμο να μη πω 150.000 γιατι ειναι προεδρος και οφειλει να δινει το καλο παραδειγμα..
εαν οχι καλο ειναι να σκεφτουνε μερικοι παραπανω τι παιζει..
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ..ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΜΩς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..
θυμηθειτε πανιωνιος γαυρος..κλτ κτλ
ολοι τα ιδια σκατα ειμεθα
λιγο πανω λιγο κατω
το θεμα ειναι οτι ο ΠΑΟΚ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΟΣΤΑΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ 10000
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ
« Last Edit: November 15, 2008, 20:17:10 by ÄÁÓÊÁËÏÓ-4 »