Author Topic: Κλήσεις και τιμωρίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απο την super league για την φετινή περίοδο 2008-2009  (Read 4556 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη που θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση του αυτή τη στιγμή είναι ο Ζαγορακης...

Θεωρούσα ότι ο ΠΑΟΚτσής είναι ο πιο φανατικός οπαδός, αλλά ταυτόχρονα και έξυπνος. Έχω αρχίσει να αλλάζω γνώμη δυστυχώς. Ο υπερβολικός φανατισμός για την ομάδα μας τείνει να μας κάνει αυτοκαταστροφικούς.

Μόνοι μας πάμε να βγάλουμε τα μάτια μας....

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
όταν ο Nικολαΐδης τους έστειλε στους μπάτσους τον λέγατε προδότη

δυστυχώς μερικοί μονο έτσι "καταλαβενoυν
από το αφτή και στην φυλακή
και βάλτους και 10000χιλ euro πρόστιμο να δεις  ξαναμπαίνει μέσα κανενας
είναι δυνατόν μετά από τις ντροπιαστικές εικόνες με τα άτομα μέσα σε αγωνιστικό χορό να λέμε ότι φταίει η Σούρερλίγκα
δηλαδή εμείς δεν φταίμε σε τίποτα
θα ήθελα πολύ να σηκωθεί και να φύγει ο ζαγοράκης
και να μας πει άντε ρε μαλακες εσείς μονο για γούμενο αξίζετε,
αλλα θα μου πεις τόσος κόσμος τι φταίει για 100 κομπλεξικούς
βαρέθηκα ειλικρινά βαρέθηκα
όλα είναι θέμα παiδείας
αν ο άλλος έχει μαγκιά να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πετάει και να σπάει ότι και να πεις  πάνε χαμένα το θέμα είναι πως να προστατευτείς από αυτούς τους μαλακες

Offline tsag

• Αλλαγή
Παιδιά η κατάσταση είναι επικίνδυνη. Δεν μπορώ να φανταστώ ποια θα είναι η αντίδραση του Ζαγοράκη καθώς μία ρίξη με τον κόσμο μόνο καταστροφική θα είναι. Άσε που είναι στη μέση και η ΑΜΚ. Έχουμε χάσει τη μπάλα τελείως

Το μόνο γιατρικό στην περίπτωσή μας είναι η αυτοίαση. Δεν ξερω πως αλλά μόνο εμείς μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό το καραγκιοζιλίκι
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

MetroStar

• Guest
Πρόστιμο 50.000 ευρώ στη Σέλτικ

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Celtic/220287.html

Το ποσό των 50.000 ευρώ καλείται να βγάλει από τα ταμεία της η Σέλτικ προκειμένου να πληρώσει την εισβολή οπαδού της στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα του Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA έδωσε διορία τριών ημερών στη Σέλτικ να ασκήσει έφεση, εάν επιθυμεί, αλλά ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας έσπευσε να δηλώσει ότι ο σύλλογος αποδέχεται την κρίση της επιτροπής και δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Η Σέλτικ θεωρήθηκε υπότροπη καθώς παρόμοιο περιστατικό είχε λάβει χώρα και στον περυσινό αγώνα του Champions League με τη Μίλαν, όταν ένας οπαδός της εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά κατά του τερματοφύλακα των "ροσονέρι", Ντίντα.

Στο ποσό των 50.000 ευρώ συμπερλαμβάνεται και το πρόστιμο για την ολιγόλεπτη καθυστέρηση έναρξης της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

====

Η Celtic για εισβολή των οπαδών της στο Champions League θα πληρώσει 50.000, εμεις για εισβολη οπαδων μας στην Super League Greece 1007.000 .Αυτά είναι...

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
εγω τι φταιω να τρωω 20 δακρυγονα στη μαπα και να εχω και εισιτηριο?
επισης τι φταιω που δινει η γρια 1500 ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ οτι ζητηση ειναι για 10.000?
τι φταιω που η αστυνομια κλασσικα κανει τις ιδιες αντιδρασεις?
τι φταιω που με εχεις κατω απο το αβαταρ ΜΠΑΟΚΑΡΑ?
η αλογιστη βια που λες υπαρχει σε κατι λεωφορους λαυριου φιλε.
εγω διεκδικω το δικαιωμα να μπω στο γηπεδο
και αυτη ηταν η απαντηση του ποκ αν θες να ξες για την αντιδραση μας στην αθλητικη κυριακη
δεν θα τους περασει ρε
μη τρωτε παπα

Ωπα, ωπα! Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν κατηγορω αυτους που μπηκανε ετσι, στο κατω-κατω καθε φορα γινεται το ιδιο σκηνικο και μετα δακρυγονα μπαινουν ολοι ετσι (πχ.τελικος με σκουληκια στην τουμπα, ΠΑΟΚ-γαυρος στην τουμπα πριν καμια 3ετια επισης, κτλ.) Και εγω ειχα εισητηριο -και το εχω ακομα κρατημενο αθικτο και μπηκα με ντου..η μαλλον οχι με ντου αλλα τρεχοντας για να γλιτωσω τα δακρυγονα. Ολοι ξερουμε οτι εγινε λαθος(η και προκλητικη) διαχειριση απο τις γριες για τα εισητηρια, αλλα οποια και να ηταν η αντιδραση μας θα επεφτε κραξιμο μεταξυ μας ..πχ.αν δεν παιρναμε καθολου εισ. Δεν με ενδιαφερει αν ηταν απαντηση του ποκ, το εχω γραμμένο στ'@@ μου κι αυτό και τον γκαγκάτση(β.)την αφορμη εδω εμεις τη δινουμε. Ζητω μια σχετικη αυτοσυγκρατηση ρε αρχηγε,ενα σχετικο αυτοελεγχο, ποιος ο λογος να μπουμε στη 13, χωρουσαμε στο πεταλο(εστω και παπας οπως λες, το μεγαλυτερο μερος του προστιμου μπηκε γι'αυτο), ποιος ο λογος να σουλατσαρουμε στον αγων.χωρο την ωρα του αγωνα και να μπαινουμε ολοι μεσα στην ισοφαριση με τις γριες ...οπως στο γκολ του ΓΧ στον τελικο με το σκουληκι ΗΜΑΡΤΟΝ. Ειδα καποιους λιγους να προσπαθουν να ελεγξουν την κατασταση και οι αλλοι απολαμβαναΜΕ το θέαμα. Περιμενες αλλες αντιδρασεις απο την αστυνομια? μηπως εχεις ποτε εκπλαγει απο τις αντιδρασεις της και την νοημοσυνη των στελεχων της? Εγω λεω οτι εφοσον μπηκαμε μεσα, επρεπε να μας αρκει, αυτος ηταν ο στοχος μας, αυτη ηταν η αφορμη να πεσουν και τα δακρυγονα εξω. Το να κανεις ντου στη 13 ειναι σαν να κλεβεις εκκλησία..(η φραση τείνει να εκφυλιστεί, ασχετο). Αλογιστη βια δεν ειναι μονο οι λαυριου, ειναι και τα περσινα με γρια, ειναι και η εισοδος στη 13 χωρις λογο, ειναι κ οι πετρες στις Σερρες και τα επεισοδια στην κατερινη (κομοτηνη δεν ημουν και δεν εχω γνωμη), και αλλα και ειδικα οταν ερχονται παραλληλα με την προσπαθεια που κανουμε ΟΛΟΙ να σηκωσει κεφαλι η ομάδα. Καλό ειναι να μην τρώμε παπάδες και να έχουμε τα μάτια ανοιχτά, αλλα να μη δικαιολογούμε-καλύπτουμε και κατι τα δικά μας αυτοκαταστροφικά. Εμεις πεσαμε στην παγιδα του τραγουδιαρη...

ΥΓ. Αν μας παει κοντρα η ερτ, για ποιο λογο να κλεισουμε συμφωνια μαζι της?

Offline makis

• Αποστολή
  • **
"μετροσταρ" δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι σχέσει έχει αυτό με εμάς
δηλαδή αν το πρόστιμο ήταν 50000 χιλiάδες θα έλεγες δεν "γαμιετε" μπαιστε όλοι μέσα?
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω έστω και ένα euro για τέτοιες μαλακίες να το πληρώνω εγώ από australia γιατί η Σέλτικ μπορεί να έχει λεφτά εμείς πρέπει να πληρώσουμε εμείς ο λαός

Offline ved

• Αλλαγή
Bianco αν και είμαι αντιδραστικός και θέλω πάντα να έχω διαφορετική άποψη, αυτή τη φορά παραδέχομαι ότι συμφωνώ σε όλα μαζί σου. Άψογος !

σιγα το παραξενο,,,κυλισε ο τετζερης και βρηκε το καπακι,  ;D

διαφωνω σε ολα σχεδον ενα προς ενα με μπιανκο αλλα δεν μπαινω στην διαδικασια,,,δεν προκειται να πεισει κανενας τον αλλο οπως παντα.δεν ειναι θεμα αποψης αλλα νοοτροπιας του καθενος και αυτα δεν αλλαζουν.

να πω μονο καθαρα πληροφοριακα οτι εφοσον φυγει ακομα μια μεγαλη ομαδα απο την κεντρικη,,η προσφορα εχουν καταστησει σαφες δεν ισχυει και σπαει η ολη συμφωνια,,ο καθεις τον δρομο του λοιπον.

μπραβο στα παιδια που δεν τα βαλαν με  τον τεραστιο λαο του γριακλη αλλα με 2,000 μπατσους και απειρα δακρυγονα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Θέλω να βγει η παε ΠΑΟΚ κ να πει λαέ του ΠΑΟΚ ως την επόμενη Παρασκευή πήγαινε να ξεπληρώσεις το ποσό του προστίμου.ΑΡ. λογαριασμού χχχχχχχχχχχχ κ μην καθυστερήσεις. ΤΕΛΟΣ.

GeorgT

• Guest
Κ ποιοι θα πάνε να πληρώσουν? Αυτοί που ουτε διαρκείας δεν έχουν αλλα ούτε εισιτήριο θέλουν να αγοράσουν για να μπούνε στην 4 τσαμπε?

Offline maria-mtb

• Βασικός
οχι εγώ κ εσύ ...και την επομενη φορα ισως να μην επιτρεψουμε παλι τα ιδια...είναι ή δεν είναι 100% δικη μας ευθυνη αυτο που εγινε? Ας την αναλαβουμε...γιατι ωρες ωρες ενω τον βριζουμε δε διαφερουμε κ πολυ απο τη συμπεριφορα γουμενου...τρωμε πινουμε κ ο λογαριασμος στην παε...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ν ασχοληθουμε το συγκεκριμενο συμβαν μετα το ματς με τους αρουραιους καλυτερα??
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò êáé ïé óõíåñãÜôåò ôïõ äåí ìðïñïýóáí íá ðéóôÝøïõí óôá áõôéÜ ôïõò áêïýãïíôáò ôá óõíïëéêÜ ðñüóôéìá ðïõ õðïâëÞèçêáí óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ ãéá ôá ìáôò ìå Ðáíáèçíáúêü óôçí Ôïýìðá, ìå ÇñáêëÞ óôï Êáõôáíæüãëåéï êáé óôï ðáé÷íßäé ôùí íÝùí ìå ôïí Ðáíéþíéï!
Ïé «êáìðÜíåò» Ýöôáóáí óôï ýøïò ôùí 130.000 åõñþ, óôá ïðïßá áí ðñïóôåèïýí ôá õðüëïéðá ðñüóôéìá áðü ôçí áñ÷Þ ôçò óåæüí (Üëëá ðåñßðïõ 30.000 åõñþ) öôÜíïõí óôá 150.000 ðñéí óõìðëçñùèåß ôï 1/3 ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò!
Ï èõìüò ôïõ ÆáãïñÜêç äåí Þôáí ìüíï ãéá ôçí Superleague êáé ôïõò éèýíïíôÝò ôçò êáèþò åîáíôëÞèçêáí ôá ðåñéèþñéá áõóôçñüôçôáò, áëëÜ êáé ãéá ôéò áöïñìÝò ðïõ Ý÷ïõí äþóåé ïñéóìÝíïé áíåãêÝöáëïé åîáéôßáò ôùí ïðïßùí ï ÐÁÏÊ êáëåßôáé íá ðëçñþóåé ðñüóôéìá ýøïò «ìßáò ìåôáãñáöÞò»! ÅðéðëÝïí åßíáé ïñáôüò ðëÝïí ï êßíäõíïò ôéìùñßáò êáé ôçò Ôïýìðáò êáèþò ï ÐÁÏÊ åßíáé õðüôñïðïò!
ÓõíïëéêÜ ï ÄéêÝöáëïò ôéìùñÞèçêå ìå ðñüóôéìï 107.500 åõñþ ãéá ôï ìáôò ôç óõìðåñéöïñÜ ôïõ êüóìï ìå ôïí ÇñáêëÞ, 10.000 åõñþ ãéá ôï ìáôò ìå ôïí Ðáíáèçíáúêü, 6.500 åõñþ ãéá ôï ìáôò ôùí íÝùí (!) ìå ôïí Ðáíéþíéï êáé Üëëåò 5.000 åõñþ êëÞèçêå íá ðëçñþóåé ï âïçèüò ðñïðïíçôÞ ôùí íÝùí Ãñçãüñçò ÊáâáëéåñÜôïò êáé ðáñÜëëçëá íá åêôßóåé ðïéíÞ áðáãüñåõóçò óôïõò áãùíéóôéêïýò ÷þñïõò ãéá 15 ìÝñåò!
Ï Á÷éëëÝáò ÌáõñïìÜôçò åêðñïóùðüíôáò ôï ÄéêÝöáëï óôçí åêäßêáóç ôùí èåìÜôùí åéäéêÜ ãéá ôï ìáôò ìå ôïí ÇñáêëÞ åß÷å íá äþóåé «ìÜ÷ç» ãéá 12 êáôçãïñçôÞñéá!
Ôï ðéï óïâáñü Þôáí (âÜóåé êáôçãïñçôçñßïõ…) ïé óõìðëïêÝò óôéò êåñêßäåò ìåôáîý ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ êáé áóôõíïìéêþí. Ï íïìéêüò ôïõ ÐÁÏÊ êáôáëüãéóå åõèýíç óôçí áóôõíïìßá, õðïóôÞñéîå üôé ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ Þôáí õðÝõèõíç ìüíï ãéá ôïõò 1.500 ïðÜäïõò ãéá ôïõò ïðïßïõò åß÷å ðÜñåé åéóéôÞñéá êáé ü÷é ôïõò õðüëïéðïõò ðïõ âñÝèçêáí óôï ãÞðåäï êáé üôé üóá óçìåéþèçêáí Ýãéíáí ðñéí ôçí Üöéîç ôçò áðïóôïëÞò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ óôï ãÞðåäá.
Ôßðïôá áðü áõôÜ äåí Ýãéíå äåêôü, ïýôå ç èÝóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ üôé ôá åðåéóüäéá ãéá ôá ïðïßá êáôçãïñïýíôáí ï ÄéêÝöáëïò Þôáí ìåìïíùìÝíá êáé ü÷é åêôåôáììÝíá. Ïé äéêáóôÝò åðÝìåéíáí üôé Þôáí åêôåôáììÝíá êáé âÜóåé ôçò ðáñáãñÜöïõ 4 ôïõ Üñèñïõ 15 ôïõ ðïéíéêïý êþäéêá ôçò ÅÐÏ ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ ÷ñåþèçêå óôéò ðïéíÝò ìå ôçí êáôçãïñßá åêôåôáììÝíá åðåéóüäéá. ¸ôóé ï êßíäõíïò ôéìùñßáò ôçò Ôïýìðáò åßíáé ïñáôüò êáèþò áí îáíá÷ñåùèåß ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ åêôåôáììÝíá åðåéóüäéá èá ôéìùñèåß ç Ýäñá ìå ìßá áãùíéóôéêÞ êåêåëéóìÝíùí ôùí èõñþí!

http://www.metrosport.gr/?p=8388

gergeo4

• Guest
κανονικα πρεπει ολοι οι συνδεσμοι να βγαλουν απο κοινου μια ανακοινωση ζητωντας συγνωμη απο την δοιηκηση της ΠΑΕ και οτι δεσμευοντε πως δεν θα ξαναεπαναληφθουν τετοιου ειδους φαινομενα..ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...

BIANCONERO

• Guest

δε διαφερουμε κ πολυ απο τη συμπεριφορα γουμενου...τρωμε πινουμε κ ο λογαριασμος στην παε...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
4.....@ Greenleaf, καλο θα ηταν να σκεφτομαστε γενικως..οχι επειδη υπαρχει και κινδυνος τιμωριας εδρας..αλλωστε και αυτη ενα ακομα οικονομικο προστιμο ειναι, τιποτα αλλο. Γιατι πιο πολυ αυτο θα με πονεσει οπως σημερα, και οχι αν θα χασω ενα ματς..πες οτι ειμουν κρεββατωμενος.

Φυσικά πρέπει να σκεφτούμε γενικώς, απλά εγώ τονίζω ότι υπάρχει και η περίπτωση τιμωρίας της έδρας επειδή φέτος είναι διαφορετικά πράγματα, όταν τιμωρούταν η έδρα πιο παλιά, είχαμε 3-4 χιλιάδες διαρκείας, και σε μερικά ματς πήγαιναν και 2.000 άτομα. Άντε βγες εσύ τώρα να πεις σε 20.000 κόσμο ότι δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο, άσχετα αν ήδη έχει πληρώσει. Μετά ξεφεύγει η κατάσταση από το οικονομικό πρόστιμο...

Πρόστιμο 50.000 ευρώ στη Σέλτικ

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Celtic/220287.html

Το ποσό των 50.000 ευρώ καλείται να βγάλει από τα ταμεία της η Σέλτικ προκειμένου να πληρώσει την εισβολή οπαδού της στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα του Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA έδωσε διορία τριών ημερών στη Σέλτικ να ασκήσει έφεση, εάν επιθυμεί, αλλά ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας έσπευσε να δηλώσει ότι ο σύλλογος αποδέχεται την κρίση της επιτροπής και δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Η Σέλτικ θεωρήθηκε υπότροπη καθώς παρόμοιο περιστατικό είχε λάβει χώρα και στον περυσινό αγώνα του Champions League με τη Μίλαν, όταν ένας οπαδός της εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά κατά του τερματοφύλακα των "ροσονέρι", Ντίντα.

Στο ποσό των 50.000 ευρώ συμπερλαμβάνεται και το πρόστιμο για την ολιγόλεπτη καθυστέρηση έναρξης της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

====

Η Celtic για εισβολή των οπαδών της στο Champions League θα πληρώσει 50.000, εμεις για εισβολη οπαδων μας στην Super League Greece 1007.000 .Αυτά είναι...

Ας μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την π...τσα, εδώ αναφέρει ότι η Celtic θα τιμωρηθεί με 50.000 ευρώ για την είσοδο ενός και μόνου οπαδού, αναφέρει πουθενά εκτεταμένα επεισόδια, συμπλοκές με την αστυνομία ή διαρκείς παρουσία του κόσμου στον αγωνιστικό χώρο; Όχι. Αν αυτά που έγιναν στον Ηρακλή, συνέβαιναν σε αγώνα Ch.League, τότε τα 107.000 ευρώ θα μας φαινόταν... παράδεισος!

Υ.Γ: Στο sportdog έχει poll για το αν το πρόστιμο είναι βαρύ ή λογικό, δείτε τα ποσοστά:

Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από τη Σούπερ Λίγκα με πρόστιμο 107.500 ευρώ για τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί του στον αγώνα με τον Ηρακλή. Πώς χαρακτηρίζετε τη συγκεκριμένη ποινή, σε σχέση με όσα συνέβησαν;

Υπερβολική: 21%

Απλώς αυστηρή: 9%

Λογική και σωστή: 36%

Μικρή: 34%

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81195

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Offline blue_eyes

• Βασικός
grennleaf τι συμπερασματα να βγαλεις απο αυτο..δεν μετραει η σελιδα ειναι για γελια

εγω ενα εχω να πω, μετα απο αυτο ποιος θα αδικησει τον Ζαγορ εαν δεν παρει εισητηρια εκτος εδρας; Εγω παντως θα του πω και μπραβο. Εαν δεν ειμαστε ικανοι να παμε καπου να υποστηριξουμε τον ΠΑΟΚ χωρις να ζημιωνεται η ομαδα μην σωσουμε και παμε ποτε..

Offline ved

• Αλλαγή
το εχει κανει ηδη ο ζαγορ πριν απολα αυτα στο σημαντικοτερο εκτος που μπορουσαμε να παμε .

οποτε δεν γαμεις...

Offline toy

• Αλλαγή
Αρα πολύ καλά έγινε και μπήκαν όλοι μέσα ε?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

BIANCONERO

• Guest
Ε, οχι "πριν απο ολα αυτα"..........μετα την καλοκαιρινη προγευση θα ελεγα!

Τωρα που φαγαμε και το κυριως πιατο και χορτασαμε καιρος να παμε για εναν εκτος εδρας υπνακο για ενα χρονο. Καλο θα μας κανει.

Αυτες οι βλαχο μαγκιες ειναι που καναν πολλους απο μας να παρουν την αποφαση να σταματησουν τις εκδρομες τα τελευταια χρονια, φετος κοψαμε και το καυτατζογλειο για πρωτη φορα μιας που ξεραμε εκ των προτερων τι θα αντικρυζαμε αν πηγαιναμε...αντε κοψτε μας και την Τουμπα να τελειωνουμε.

Offline ved

• Αλλαγή
εγω ειπα επακριβως ποιο ηταν το σωστο και ποιο ηταν το λαθος.

οποιοι συμφωνουν με το προστιμο και κυριως με το υψος του απλα κινουντε σε λογικες που αλλες φορες τις κατακρινουμε...πανταζηδες,καρπετοπουλοι πανουτσοι κλπ.

π.χ. στην ψηφοφορια που παρεθεσε ο μπιανκο ο πανουστος προφανως θα ψηφιζε οτι το προστιμο ηταν λογικο. ε αμα λεμε τα ιδια βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας,,,σαν αυτους που μπηκαν στο ταρταν.

τα πραγματα ειναι μετρημενα,,τα ντου καλως εγιναν,,στο ταρταν δεν επρεπε να ειμαστε,,αλλα αυτα σε κανενα σημειοι δεν δικαιολογουν το υψος του προστιμου.

ας ψαχτουμε κιεμεις καλυτερα στη συμπεριφορα μας ας ψαχτουμε και στις αποψεις μας ομως ας ψαχτει  φυσικα  και η διοικηση στον ρολο που εχει στην σουπερλιγκα ...