εχω ξαναγραψει πως εμενα αυτο το κολλημα με τις αναμνησεις δεν με βρισκει συμφωνο.......μου θυμιζει τους γερους που λενε για τον παλιο καλο καιρο,τον πολεμο κτλ.......και αν και παππους εγω δεν τα γουσταρω αυτα

η αξια του παρελθοντος ειναι μεγαλυτερη απλως οταν την χρησσιμοποιεις για το μελλον.......και το μελλον του ΠΑΟΚ στο μπασκετ αυτη τη στιγμη δειχνει αισιοδοξο........δεν ξερω για το συγκεκριμενο ματς αλλα στην πυλαια με ολους τους παικτες χωρις προβλημα και 8000+ τρελλους θα τους ξεσκισουμε...........
τα σκουληκια στο επισημο site εχουν βαλει την προιστορια των ματς απο την δημιουργια της Α1 δηλ. απο το 1986 αλλα με γηπεδουχο τον ιδιο γιατι προφανως δεν τους συμφερει να βαλουν το συνολο των ματς αφου η διαφορα ειναι σαφως υπερ των ματς..........
ακομα και ετσι ομως με γηπεδουχους αυτους εχουν παρει 19 ματς και εμεις 12......τα 4 απο τα ματς τα εχουν παρει στον ποντο και η μεγαλυτερη διαφορα που εχουν παρει ειναι 17π. ενω εμεις τους εχουμε παρει και με 23 και με 32 ποντους!
ΟΜΩΣ...........
τα τελευταια 10 χρονια που εχουμε τα χαλια μας το σκορ με εμας γηπεδουχους ειναι 10-2 υπερ μας!!!!καλα την περιοδο 1991-1997 που ειχαμε ομαδαρα ζητημα ειναι να ειχαν παρει 2-3 ματς ειτε ως γηπεδουχοι ειτε ως φιλοξενουμενοι.......
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.........ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ(γεια σου ρε θαναση)
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!
.....ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..........
ΑΗΤΕ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
Υ.Γ.
ο ματζον αποδεικνυει οτι του αξιζει που ειναι σε αυτη την ομαδα καθως ειναι πολυ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΡΗΣ.........πριν το ματς με την ολυμπια ειχε κανει προκλητικες δηλωσεις για την αντιπαλη ομαδα λεγοντας πως παιζει κατς.......τωρα προσπαθει να ριξει λαδι στη φωτια και να δημιουργησει θεμα λεγοντας πως
"....Ο ΠΑΟΚ πηρε τον μουλαομεροβιτς γιατι προφανως δεν ειχε εμπιστοσυνη στους ποιντ γκαρντ που εχει......."ΜΑΤΖΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ........