Author Topic: σκουλήκι - ΠΑΟΚ 87 - 76 Σάββατο 15/11/2008 ώρα 16:00 ΑΝΤ 1  (Read 2465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ρε ο κωστακης θα το παρει το ματς!
θα ριξει 6-7 τριποντα και θα τους καθαρισει! ;D ;D
συμφωνω με γυπα σ'αυτα που ειπε.......να προσθεσω ομως οτι σημειο κλεδι ειναι να να αντεξουμε το ξυλο που παιζουν πολλες φορες και το ονομαζουν "πιεστικη αμυνα".......δεν λεω οτι δεν παιζουν και καλη αμυνα αλλα παιζουν ΚΑΙ αρκετο ξυλο!
επισης πολυ σημαντικο περα απο τα τριποντα που ειπε ο γυπας ειναι και οι δυεισδυσεις τον ντιαρα και γκρεγκορυ οπου αν δεν κανω λαθος το σκουληκι δεν εχει καποιον να τους ακολουθησει......περυσι ειχαν ενα μασει που ηταν και αυτος εκρηκτικος.....τωρα;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
γυπα......επειδη αυτο που εγραψες οτι το ερπετο υπερτερει στα ριμπαουντ μου εκανε λιγο εντυπωση και επειδη εχω τρελα με τους αριθμους και τα στατιστικα καθησα και το εψαξα λιγο..........
σε πληροφορω λοιπον οτι το σκουληκι κατεβαζει κατα μ.ο. 2 ριμπαουντ λιγοτερα απο εμας(34-32) και η διαφορα στα επιθετικα ειναι ακομη μεγαλυτερη αν δεν κανω λαθος,οπου τα παμε αρκετα καλα.........
κατα τα αλλα εμεις βαζουμε κατα μ.ο. 3 ποντους περισσοτερους στην επιθεση αλλα δεχομαστε και 8 ποντους παραπανω στην αμυνα........
απο σκορερ δεν εχουν τιποτε ιδιατερο απο τη στιγμη που ο πρωτος ειναι ο μαρσαλ με 11,6 οταν εμεις εχουμε βασιλειαδη με 15,4 και γκρεγκορυ με 15!

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ-GALANIS ξαναχτυπησε!

Offline corrupt

• Αλλαγή
 Σα να τους ξεχνάμε αυτούς με όσα συμβαίνουν τελευταία με τους γαύρους...

ΠΑΟΚ ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΕ...

Offline agraf

• Αλλαγή
All time classic, για όσους το 1992 ήταν κάτω από 15 χρονών και δεν είχαν την χαρά να το δούνε από την κερκίδα ή την τηλεόραση ορίστε το βιντεάκι. Υπομονή, από το 5ο λεπτό και μετά είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι μπάσκετ, είναι μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Φυσικά ακούστε τί λέει ο Μπάνε στο τάιμ-άουτ στον Ίβκοβιτς.

Offline dave

• Αλλαγή
Ω ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ

12 ημουνα αλλα το θυμαμαι σαν τωρα.
πολυ γελιο εχει η καμερα στα ταιμ αουτ οπου φαινεται οτι οι ομαδες κανουν οτι να ναι κ ειδικα οι αμερικανοι των ομαδων δε περνουν πρεφα τι πρεπει να γινει... :D

Offline sabbath

• Αλλαγή
η μεγαλυτερη ψυχαρα στην ιστορια του ΠΑΟΚ.......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

mpougatsas

• Guest
Κι έλεγα ρε πστη μου τόσο καιρό.. ποιόν μου θυμίζει ο καραγκούνης, ποιον μου θυμίζει;;; ;D ;D
πρέπει να τον είχε ίδαλμα τον γιαννάκη μικρός  :)

bagos1

• Guest
Τον σφαγέα Γκόντα που μας βάλανε δεν τον ειδανε στην καε? πρεπει να το κάνουν θέμα

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
All time classic, για όσους το 1992 ήταν κάτω από 15 χρονών και δεν είχαν την χαρά να το δούνε από την κερκίδα ή την τηλεόραση ορίστε το βιντεάκι. Υπομονή, από το 5ο λεπτό και μετά είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι μπάσκετ, είναι μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Φυσικά ακούστε τί λέει ο Μπάνε στο τάιμ-άουτ στον Ίβκοβιτς.

http://www.youtube.com/watch?v=H8bcGKGsyHQ&feature=related
ρε συ agraf ευχαριστω...εγω το 1992 γεννηθηκα και δεν το ηξερα καν αυτο οτι εγινε....Ω ΜΠΑΝΕ ΜΠΑΝΕ!!
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
ΑΡΗ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
Μάλιστα. Δεν μας έλλειπε η πιθανή απουσία Βασιελιάδη έχουμε και διαιτητή τον Γκόντα (βλέπε αποκλεισμό στην λάρισα) Οι άλλοι δύο είναι Αφεντουλίδης και Πιλοϊδης.

Αλήθεια αντί να μπαίνει και ο ΕΣΑΚΕ στα έξοδα γιατί δεν βάζανε τζεβελέκη-δαμιανίδη-σα(β)ουρίδη να σφυρίξουν; Για όσους θυμούνται και πέρισυ είχε γίνει το ίδιο. Είχε οριστεί ένα διαιτητικό τρίο που τον γνωστότερο από αυτούς τον ήξερε μόνο η οικογένειά του και ο περιπτεράς του.

Τουλάχιστον ας έλεγαν στα ίσα ότι το ματσάκι το πάνε για καραμπινάτο άσσο με το έτσι θέλω για να μην μας βγουν κι άλλοι τραυματισμοι.

Αν καταφέρει η ΠΑΟΚΑΡΑ να πάρει αποτέλεσμα θα είναι ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ!!

ΥΣ Οσον αφορά το μέγιστο Μπάνε θυμάμαι ένα εξ αναβολής παιχνίδι με τη γριά το ιβανόγρειο, ημέα Τετάρτη, που είχε βάλει 11/14 τρίποντα
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

καιρος να αρχισει η αναγεννηση του μπασκετ μας γαμωντας τον φιλοξενο κωλο των σκουλικιων

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Εγω παντως βλεποντας το βιντεακι νοσταλγησα τα ωραια εκεινα χρονια με το γηπεδο μοιρασμενο στα δυο. Φοβερη ατμοσφαιρα. Μετα οι "επιπστημονες" του ΣΕΦ τα διελυσαν ολα. Δεν ξερω, αλλα καποια στιγμη τα ΠΑΟΚ-Αρης πρεπει να ξαναρχιουν να γινονται με οπαδους και των δυο. Στο μπασκετ ειναι πιο ευκολο να γινει απο οτι στο ποδοσφαιρο.

Υ.Γ. Καλα τα "αγγλικα" του Λαιου ειναι και γαμω τις φασεις. Stay in the κεντρο!  :D

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
- (bane) μπορώ να πάρω εγκώ μπάλλα..?

- (Λάιος) the guns get the ball..... :D
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Μαγκες απο εκεινη την χρονια μπορω να θημηθω λιγα...αλλα εκεινο το ματς μου ειναι αξεχαστο γιατι γυριζα απο τα αγγλικα ο πιτσιρικας 10 ετων και το εβλεπα σε ενα ψιλικατζιδικο ενω περιμενα το λεοφωρειο!!!
ελπιζω αυριο να γινει κατι παρομοιο!!!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

JamaicaN

• Guest
ΑΡΗ ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...

ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΩ...

Offline agraf

• Αλλαγή
- (bane) μπορώ να πάρω εγκώ μπάλλα..?

- (Λάιος) the guns get the ball..... :D

Όχι βρε, συ, εντάξει, θα ήταν υπερβολικό να έκανε ο Λάϊος εκείνη την στιγμή τέτοιο λογοπαίγνιο.

Στον Μπάρλοου μιλούσε και του εγηξγούσε να κάτσει στο κέντρο ένω οι μπάλα θ απάει ή στον Κόρφα ή στον Μπάνε. The guys get the ball

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
και όμως το κάνει! άκουσε το προσεκτικά. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για πραγματικά guns.....

P.S Respect και στον πάντοτε λογικό κ ψύχραιμο νίκο μπουντούρη
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline toy

• Αλλαγή
gun ήταν γιατί μετά τρέχανε και δεν τους προλαβαίναμε στο μουσείο... ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
εχω ξαναγραψει πως εμενα αυτο το κολλημα με τις αναμνησεις δεν με βρισκει συμφωνο.......μου θυμιζει τους γερους που λενε για τον παλιο καλο καιρο,τον πολεμο κτλ.......και αν και παππους εγω δεν τα γουσταρω αυτα ;D ;D ;D ;D
η αξια του παρελθοντος ειναι μεγαλυτερη απλως οταν την χρησσιμοποιεις για το μελλον.......και το μελλον του ΠΑΟΚ στο μπασκετ αυτη τη στιγμη δειχνει αισιοδοξο........δεν ξερω για το συγκεκριμενο ματς αλλα στην πυλαια με ολους τους παικτες χωρις προβλημα και 8000+ τρελλους θα τους ξεσκισουμε...........

τα σκουληκια στο επισημο site εχουν βαλει την προιστορια των ματς απο την δημιουργια της Α1 δηλ. απο το 1986 αλλα με γηπεδουχο τον ιδιο γιατι προφανως δεν τους συμφερει να βαλουν το συνολο των ματς αφου η διαφορα ειναι σαφως υπερ των ματς..........
ακομα και ετσι ομως με γηπεδουχους αυτους εχουν παρει 19 ματς και εμεις 12......τα 4 απο τα ματς τα εχουν παρει στον ποντο και η μεγαλυτερη διαφορα που εχουν παρει ειναι 17π. ενω εμεις τους εχουμε παρει και με 23 και με 32 ποντους!
ΟΜΩΣ...........τα τελευταια 10 χρονια που εχουμε τα χαλια μας το σκορ με εμας γηπεδουχους ειναι 10-2 υπερ μας!!!!
καλα την περιοδο 1991-1997 που ειχαμε ομαδαρα ζητημα ειναι να ειχαν παρει 2-3 ματς ειτε ως γηπεδουχοι ειτε ως φιλοξενουμενοι.......

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.........ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ(γεια σου ρε θαναση)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!

.....ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..........
ΑΗΤΕ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

Υ.Γ. ο ματζον αποδεικνυει οτι του αξιζει που ειναι σε αυτη την ομαδα καθως ειναι πολυ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑΡΗΣ.........πριν το ματς με την ολυμπια ειχε κανει προκλητικες δηλωσεις για την αντιπαλη ομαδα λεγοντας πως παιζει κατς.......τωρα προσπαθει να ριξει λαδι στη φωτια και να δημιουργησει θεμα λεγοντας πως "....Ο ΠΑΟΚ πηρε τον μουλαομεροβιτς γιατι προφανως δεν ειχε εμπιστοσυνη στους ποιντ γκαρντ που εχει......."

ΜΑΤΖΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ........ :daxtylo: :daxtylo: