Author Topic: Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε NOVA - ΣΚΑΪ (περίοδος 2009-2012)  (Read 9048 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Σωστά γράφτηκε ότι η κρατική τηλεόραση δε θα έπρεπε να πάρει τα τηλεοπτικά καμίας ομάδας. Το θέμα είναι όμως περισσότερο ηθικό παρά οικονομικό. Οι πραγματικές σπατάλες του δημοσίου είναι τα 28 δις στις τράπεζες, τα Βατοπέδια, τα άχρηστα εξοπλιστικά προγράμματα ύψους εκατοντάδων δις, οι μίζες των εθνικών εργολάβων, ο άκρατος δανεισμός που φουσκώνει το δημόσιο χρέος και χίλια δυο άλλα...
Το ελληνικό κράτος δε θα το καταστρέψουν τα 17 εκ του γαύρου ή της Σκόντα ή του ρούλη(ποσά υπερβολικά για το συγκεκριμένο προϊόν, αστεία όμως για το Δημόσιο) αλλά αυτοί που συνεχίζουν να ψηφίζουν τα ίδια και τα ίδια...

Ο ΠΑΟΚ αν δε κοιτάξει να μεγαλώσει σιγά-σιγά το μπάτζετ του, δε θα μπορέσει να αντέξει τον ανταγωνισμό με το ποκ σε βάθος χρόνου. Δε ζούμε πλέον στα 70ς ή τα 80ς ούτε θα είναι κάθε χρονιά όπως φέτος για το ποκ, που πέταξαν ένα σωρό λεφτά τζάμπα.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline arwstos

• Αλλαγή
To σωστοτερο απ'ολα ειναι να ξεκινησει απο την αρχη η κουβεντα
για το πως υπολογιζεται η εμπορικη αξια της καθε ομαδας της
Σουπερλιγκας.
Δε μπορει ο ΠΑΟΚ που στα γκαλοπ εχει πανω κατα τα ιδια ποσοστα με την ΑΕΚ(μονο στην ελληνικη επικρατεια - δηλαδη αν βαλουμε Γερμανια κλπ τους αφηνουμε χιλιομετρα πισω), που εχει τα ιδια περιπου διαρκειας με την ΑΕΚ να εχει συντελεστη ισο με το μισο της ΑΕΚ.
Και δε μπορει να λαμβανεται υποψη το προηγουμενο συμβολαιο με το supersport
που ηταν ενα συμβολαιο συμψηφισμου για τη δικαστικη διαμαχη απο την εποχη Μπατατουδη.
Ουτε φυσικα να γινεται συγκριση της τηλεθεασης π.χ. των αγωνων του ΠΑΟΚ
σε συνδρομητικο καναλι με αυτους του αρη σε ελευθερο καναλι.
Χαιρω πολυ! Και η γιαγια που περιμενει να ακουσει ειδησεις απο την ΝΕΤ μπορει
να το εχει αφησει στη νετ και να "βλεπει" τον αρη.

Τα 4 εκατομμυρια ευρω απο την κεντρικη διαχειριση ειναι καλα λεφτα.
Αλλα και 10 να μας δινανε ειναι κοροιδια αυτο που γινεται με τον υπολογισμο της εμπορικης αξιας.

Ο Πηλαδακης και η παρεα του εχουν το μαχαιρι και το καρπουζι.
Ας σοβαρευτουν για να μη τιναξουν τη κεντρικη διαχειριση στον αερα.
Αυτοι θα στειλουν ουσιαστικα τον ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ με τα καραγκιοζιλικια τους
αν τον στειλουν.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειμαι σιγουρος οτι προτιμαει απο ηθικης αποψης να μεινει
τοσο στη κεντρικη διαχειριση οσο και σε ιδωτικο καναλι και αυτο θα κανει στο τελος.
Δε μπορει ομως να συμπεριφερονται στον ΠΑΟΚ ως το μαλακα της υποθεσης.
Το διλλημα νομιζω το εχει πιο πολυ η ΣουπερΛιγκα παρα η διοικηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
καλα καποιοι λαικιζετε. εδω θελουν να δωσουν ετσιθελικα 21 δις ευρω στις τραπεζες κ τα 4 εκ. ευρω θα σωσουν την ελληνικη κοινωνια;

χωρις να θελω αδερφε να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου,πιστευω οτι αυτη θα μπορουσε να ειναι η δικαιολογια ενος γαυρου η ενος βαζελου....τοσα χρονια για αυτα τους κραζουμε και αυτοι χρησιμοποιουν την ιδια καραμελα....

καλυτερα να τα τρωω απ αυτον που εχει το συμδρομητικο η απ τον βγενοπουλο(που του τα τρωω) παρα απ τον ελληνικο λαο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
...
καλυτερα να τα τρωω απ αυτον που εχει το συμδρομητικο η απ τον βγενοπουλο(που του τα τρωω) παρα απ τον ελληνικο λαο....

Δεν τα τρως ομως εσυ ακριβως. Οι υπολοιπες ΠΑΕ (και κυριως η αεκ και ο αρης)
τρωνε χρηματα που επρεπε να πηγαινουν στην δικη σου εταιρια, αν θεωρησουμε
οτι και εσυ εισαι μετοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Φυσικα και ειναι ανηθικο απεναντι στον καθε ελληνα φορολογουμενο αυτο που γινεται με την ΕΡΤ και τις ομαδες.
Ειναι το ιδιο ανηθικο οπως απεναντι στον καθε μετοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χρηματα που επρεπε να δοθουν στην εταιρια της οποιας ειναι μετοχος να πηγαινουν σε αλλες ανταγωνιστριες εταιριες.

apostolos

• Guest
Εγώ όσα υποστηρίζω τα λέω για τον εξής απλό λόγο. Δεν μου αρέσει σαν ΠΑΟΚτσης να έχω δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ειλικρινά το πρόβλημά μου δεν είναι η ελληνική κοινωνία και πού θα πάνε τα λεφτά και πού θα μπορούσαν να έχουν πάει... Ούτε το πρόβλημά μου είναι τι θα γίνει, εξάλλου ένα μπουρδέλο είναι η ελληνική κοινωνία φυσικά και δεν είναι ζήτημα το ποσό και πού αυτό θα πάει...Σιγά....

Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει σαν ΠΑΟΚτση είναι να έχω ΣΥΝΕΠΕΙΑ....Σε όσα λέω και όσα κάνω....

Όταν μονίμως κράζω για εύνοιες άλλων κλπ και έρχεται η ώρα να πάρω κι εγώ αυτό το ρόλο, τότε πρέπει να θυμηθώ τι έλεγα... Όχι να κάνω την πάπια και έλα μωρέ δεν πειράζει... Δεν πάει έτσι τουλάχιστον για μένα... Γιατί αν είναι έτσι να μην ξαναμιλήσουμε όταν οι άλλοι ευονοουνται, δεν νομιμοποιούμαστε να μιλάμε....
Αν είναι να κάνουμε την πάπια και να καβατζωνόμαστε και εμείς όποτε μας παίρνει, οκ, αλλά να μην μιλάμε τότε όταν ευνοούνται οι άλλοι... Να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε κι εμείς να μας κάτσει κάτι χωρίς πολλά πολλά....

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Τότε δε θα έπρεπε να δεχθούμε και τη χορηγία της ΔΕΠΑ. Ή να γίνουν ολυμπιακά έργα στη Τούμπα. Ή το Παλατάκι. Μη τη ψάχνεις, όλη η ελληνική οικονομία βασίζεται στο κράτος και η ευθύνη για τις κρατικοδίαιτες ΠΑΕ (όλες), βαραίνει τη Πολιτεία όχι το "θείο" ή το κάθε "θείο"...
Το ποκ είναι αρκούντως σιχαμερό για το τρόπο που μεθοδεύει το πρωτάθλημα χρόνια τώρα. Εκεί είναι που δε πρέπει να δεχθούμε με τίποτα να ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ο ΠΑΟΚ. Όχι για τις ψωροχορηγίες, που για εμάς είναι θέμα και ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ εξάλλου.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Εγώ όσα υποστηρίζω τα λέω για τον εξής απλό λόγο. Δεν μου αρέσει σαν ΠΑΟΚτσης να έχω δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ειλικρινά το πρόβλημά μου δεν είναι η ελληνική κοινωνία και πού θα πάνε τα λεφτά και πού θα μπορούσαν να έχουν πάει... Ούτε το πρόβλημά μου είναι τι θα γίνει, εξάλλου ένα μπουρδέλο είναι η ελληνική κοινωνία φυσικά και δεν είναι ζήτημα το ποσό και πού αυτό θα πάει...Σιγά....

Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει σαν ΠΑΟΚτση είναι να έχω ΣΥΝΕΠΕΙΑ....Σε όσα λέω και όσα κάνω....

Όταν μονίμως κράζω για εύνοιες άλλων κλπ και έρχεται η ώρα να πάρω κι εγώ αυτό το ρόλο, τότε πρέπει να θυμηθώ τι έλεγα... Όχι να κάνω την πάπια και έλα μωρέ δεν πειράζει... Δεν πάει έτσι τουλάχιστον για μένα... Γιατί αν είναι έτσι να μην ξαναμιλήσουμε όταν οι άλλοι ευονοουνται, δεν νομιμοποιούμαστε να μιλάμε....
Αν είναι να κάνουμε την πάπια και να καβατζωνόμαστε και εμείς όποτε μας παίρνει, οκ, αλλά να μην μιλάμε τότε όταν ευνοούνται οι άλλοι... Να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε κι εμείς να μας κάτσει κάτι χωρίς πολλά πολλά....

επειδη σε βρισκω σωστο και στο ειπα...τοτε θα επρεπε να πεσεις δ'εθνικη.και δεν κανω πλακα αλλα εγω αυτο θα ηθελα τοτε.
σημερα τα δεδομενα αλλαζουν γιατι δεν θελω να ειμαι ο μαλακας της υποθεσης οπως λεει ο αρρωστος.ισονομια σημαινει
ισονομια και αυτο που γινοταν επι τρυπιων διοικησεων ηταν κατα του ΠΑΟΚ.σημερα δεν δεχομαι να παιζεται το παιχνιδι με
παρομοιους ορους οπως τοτε.αν γινει κατι τετοιο τοτε η διοικηση του ΠΑΟΚ θα εχει προβλημα και αυτο το αντιλαμβανεται και η ιδια
πως δεν γινεται...η μας δινει η κεντρικη διαχειρηση αυτα που μας αναλογουν η...θα σκασουν κι αλλες προτασεις ετσι και βγουμε
στην γυρα...οχι μονο η κρατικη
« Last Edit: November 02, 2008, 22:13:31 by gianniwths4 »

Offline babis36

• Αλλαγή
Το διλλημα για την ΠΑΕ ειναι ηθικο. Ο gay ως ανηθικος συλλογος με αντιστοιχο του συλλογου προεδρο διαλεξε την ερτ. Η ξανθουλα δεμενη στο αρμα του gay διαλεξε την ερτ. Η ανταμοιβή της από τον gay μέσω γκαγκάτση και διαιτησιας για την καλη της συμπεριφορα ειναι η 2η!!!!!!! θεση μεχρι σημερα. Ο ΠΑΟΚ δεν εχει την ιδια εμπορικη αξια ουτε με την αεκ. Και εξηγουμαι οτι εχει σαφως μεγαλυτερη. Γιατι απλουστατα εκτος του στην Ελλάδα ιδιου αριθμου φιλαθλων, (και στο εξωτερικο του 10 πλασιου) εχει ΕΔΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ. Ολοι μαγκες θελουν να δουνε τα ντερμπυ της Τουμπας. Ολοι θελουν να δουνε τον πιο φανατικο λαο της Ελλαδας.Ολοι θελουν να δουνε αυτο για το οποιο μιλανε και οι αντιπαλοι.Την ΤΟΥΜΠΑ και τα ντερπυ της. Συνεπως ο ΠΑΟΚ πρεπει να απαιτησει παραπανω απο την αεκ. Και πρεπει να παρει παραπανω ειτε απο την ερτ ειτε απο την κεντρικη. Κατα προτιμηση απο την κεντρικη γιατι νερο στο μυλο του κοκκαλη δεν χρειαζεται να ριχνουμε. Ωστοσο αυτο ειναι προβλημα του πηλαδακη και οχι δικο μας. 
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

BIANCONERO

• Guest
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ...
και στην τελικη ασχετα με το αν θες η οχι να πας σε αλλο καναλι απο οτι η λοιπη ΣΛ απο τη στιγμη που γινονται διαπραγματευσεις τωρα κ θες δικαια να ανεβασεις το ποσοστο σου ΟΦΕΙΛΕΙΣ να παιξεις και αυτο το Χαρτι!

Οποτε κακως το συζηταμε εδω για μενα, κ βαζουμε διλληματα στη διοικηση για το αν πρεπει να παει για ηθικους λογους στην ΕΡΤ...
ΝΑΙ...θελουμε ΕΡΤ..κ θα παμε κ Πηλοφορε ΑΝ ο Π.Α.Ο.Κ δεν παρει αυτα που δικαιουται!! Αυτη πρεπει να ειναι η γραμμη...
Αλλα δε θα φτιαξεις εσυ ολες τις ομαδες εις βαρος ΜΟΝΟ του Π.Α.Ο.Κ...

Οποτε καλως βγαινει οτι υπαρχει απο πισω η ΕΡΤ...γιατι πολυ θελω να δω αν μετα τη φυγη Γαυρου κ πιθανη φυγη δικη μας ελπιζει η υπολοιπη συμμορια οτι θα παρει ποσο εστω κοντα σε αυτο που εχει συμφωνησει σημερα!!

ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΙΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...

Κ το μπαλακι ειναι στο χερι τους...

bagos1

• Guest
είμαι σίγουρος οτι η διοικηση ξέρει τι κάνει και θα κάνει το πιο συμφέρον για το σύλογο. εγώ προσωπικά όμως είμαι σε ένα δίλημα
1) πάμε σε ερτ τσεπώνουμε φράγγα και κερδίζουμε συνεχώς νέους οπαδούς μέσω της ελεύθερης τηλεόρασης απο την άλλη όμως κινδυνεύουμε να χτυπηθούμε απο τον ιό του καναπέ που θα πλήξει και τα εισητήρια διαρκείας αλλά και απο την γενικότερη προσέλευση του κόσμου
 2) απο την άλλη μεριά μένουμε όπως είμαστε σε ένα κλειστό κανάλι η τούμπα γιγαντώνεται απο προσέλευση και μετατρέπεσαι σε μία εβδομαδιαία κλειστή γιορτή με μόνο 28.000 καλεσμένους και απο οικονομικής άποψης πιθανώς να μην πάρουμε αυτά που αξίζουμε.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Για αλλη μια φορα η διοικηση βουλωσε στοματα...

Εγκρίθηκαν τα τηλεοπτικά
Δημήτρης Χατζής | 6/11/2008 4:46:51 μμ

Ομόφωνη ήταν η απόφαση του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκα, για το πολυσηζητημένο θέμα της διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, καθώς οι 14 ομάδες που συμμετέχουν στη κεντρικήδιαχείριση, συμφώνησαν σε όλα (απέχουν από την διαδικασία οι Ολυμπιακός και Ξάνθη). Επίσης, με ψήφους 15 υπέρ και μόλις έναν κατά (αυτόν της Ξάνθης), επιβεβαιώθηκε η ανάληψη της θέσης του γενικού διευθυντή της Σούπερ Λίγκα από τον Πατρίκ Κομνηνό.

* Αναβολή ζητάει ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στην έκτακτη συνέλευση, το ποσό που θα μοιραστούν οι 14 ΠΑΕ στα επόμενα τρία  χρόνια (τόση είναι η διάρκεια σύμβασης) ανέρχεται στα  47.000.000 ευρώ συν τα χρήματα που θα προκύψουν από άλλες χορηγίες. Η κατανομή αυτών των χρημάτων θα γίνει με τον εξής  τρόπο:

1. το 30% θα κατανεμηθεί ισομερώς σε όλες τις ομάδες, ποσοστό που αντιστοιχεί στο ποσό του 1.007.143 ευρώ
2. το 40% ανάλογα με την εμπορική αξία της κάθε ομάδας, αξία που θα καθορίζεται μεταξύ των ΠΑΕ, του Alpha και  του συνδρομητικού καναλιού
3. το 30% ανάλογα με την βαθμολογική θέση της κάθε ομάδας

Αναλυτικά τα ποσά που θα εισέλθουν στο ταμείο της κάθε ανώνυμης εταιρείας (ΠΑΕ)
1. Ο Παναθηναϊκός, που δικαιούται να λαμβάνει το ποσοστό του 13,8%  από τα 47.000.000, ποσοστό που αντιστοιχεί σε
6.502.021 ευρώ
2. Η ΑΕΚ με ποσοστό 11,7% παίρνει 5.481.044 ευρώ
3. Ο ΠΑΟΚ με ποσοστό 9,4%, 4.438.151 ευρώ
4. Ο Αρης με 8,5%, 4.003.929 ευρώ

Οι νεοφώτιστες της ομάδες της Σούπερ Λίγκα, Πανσερραϊκός, Πανθρακικός και Θρασύβουλος δικαιούνται το 5,1%,  δηλαδή 2.406.939 ευρώ. Σύμφωνα με τα ποσά αυτά και σε σχέση με την πρώτη πρόταση που είχε κατατεθεί από την  πλευρά της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη και έκανε λόγο για 48.000.000 ευρώ (για 15 όμως ομάδες), κερδισμένος βγαίνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα  εισπράξει 400.000 ευρώ περισσότερα, ενώ την ίδια ώρα ο Αρης θα λάβει 180.000 ευρώ περισσότερα και το ποσό των υπολοίπων ομάδων κυμαίνεται μεταξύ των 10.000-50.000 ευρώ.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=25402

Ουσιαστικα το 1 εκ. ευρω παραπανω που παιρνει η αεκ ειναι η διαφορα των ποντων που ειχαμε περυσι. Η εμπορικοτητα πρεπει να ειναι το ιδιο.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
αν σκεφτούμε ότι 20000 λέγαν ότι είναι ο πόντος...το χάνουμι(68 πόντους πέρσι) παίρνει περίπου 40000 ευρώ παραπάνω εάν πάρουμε τους ιδιους βαθμούς...αν σκεφτούμε ότι πέρσι είχαμε μόλις 35 βαθμούς...και φέτος ας πούμε ότι θα πάρουμε 55...20000 στο περίπου επί 20πόντους=400000......δηλαδή αυτά που θα πάρουμε  στην χειρότερη είναι.......=4.438.151 ευρώ+400000=4.838.151......δεν είναι και άσχημα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline spartiatis

• Αλλαγή
είπαμε πως η συμφωνία αφορά τους σταθμούς ALPHA και το συνδρομητικό κανάλι. Είναι γνωστό πως θα μοιραστούν τα παιχνίδια στα δυο αυτά κανάλια? Θέλω να πω θα αναλάβει π.χ. το ALPHA 7 ομάδες να δείχνει τα εντός τους και το συνδρομιτικό τις άλλες 7? πως θα γίνει η μοιρασιά?

Offline arwstos

• Αλλαγή
Τωρα μπορουμε να πουμε οτι αποκατασταθηκε ως ενα βαθμο η αδικια με
την εμπορικη αξια της καθε ομαδας.
Αυτα τα νουμερα απ'οτι καταλαβα ειναι και παλι υποθετικα,
αν ισχυε φετος δηλαδη η κεντρικη διαχειριση.
Για του χρονου προφανως θα ισχυσει η φετινη βαθμολογια
οποτε ενα ποσο που θα πλησιαζει τα 5 εκατομμυρια ευρω οπως λεει κι ο bozik
θα ειναι λογικα αυτο που θα παρουμε.

Ουσιαστικα δηλαδη εχουμε για του χρονου σχεδον 4 εκατομμυρια ευρω παραπανω σε σχεση με το αρχικο πλανο τριετιας της διοικησης , αν συνυπολογισουμε
και τη χορηγια του ΟΠΑΠ που ειναι 1 μυριο περιπου το χρονο.

Και ολα αυτα με τεχνικο διευθυντη ουτε τον Αντωνιου που ειναι για
την Αθλητικη Κυριακη, ουτε καποιον που να δουλευει για τις μιζες...

Πλυθειτε κουφαλες, Ο Μουσλι, ο Γκαρσια, κι ο Κοντρερας δεν ειναι τιποτα
μπροστα σε αυτα που θα δειτε και θα παθετε τα επομενα χρονια...

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&tag=7833&pubid=1485239

Η «μοιρασιά» από τα τηλεοπτικά
Η Σούπερ Λίγκα έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα τον πίνακα με τα χρήματα που θα λάμβαναν φέτος οι ομάδες της πρωταθλήματος, με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, βάσει της πρότασης συνολικού ύψους 47 εκ. ευρώ.

Η «μοιρασιά» αφορά τις 14 ομάδες που θα μετάσχουν από του χρόνου στην κεντρική διαχείριση (εξαιρούνται δηλαδή Ολυμπιακός και Ξάνθη) και γίνεται ως εξής: το 30% (14.1 εκ. ευρώ) μοιράζεται ισομερώς, άλλο τόσο βάσει της κατάταξης του πρωταθλήματος, και το υπόλοιπο 40% βάσει της εμπορικής αξίας, η οποία με τη σειρά της υπολογίζεται από τα ισχύοντα τηλεοπτικά συμβόλαια των 14 ομάδων.

Με βάση τα προαναφερόμενα, τα χρήματα που θα αντιστοιχούσαν στις ομάδες είναι τα εξής:
Παναθηναϊκός  6.502.021 ευρώ   
ΑΕΚ                 5.481.044   
ΠΑΟΚ              4.438.151   
Αρης                4.003.929   
Ηρακλής           2.805.134   
Πανιώνιος         2.805.134   
ΟΦΗ                 2.805.134   
Λάρισα              2.805.134   
Αστέρας Τρίπολης   2.805.134   
Εργοτέλης          2.664.185   
Λεβαδειακός       2.664.185   
Πανθρακικός       2.406.939   
Θρασύβουλος       2.406.939   
Πανσερραϊκός      2.406.939

MetroStar

• Guest
Kai πόσα παίρνουμε τώρα?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εμενα μου φαινεται πως η διοικηση πηρε οσα περισσοτερα γινοταν.αυτη την αισθηση εχω.επισης η κεντρικη διαχειρηση εχει την πιθανοτητα
να μας βγει σε καλο γιατι το προιον μπορει να αναβαθμιστει και να αποκτησει μεγαλυτερη αξια στα επομενα τρια χρονια.
αν εμεις συνεχιζουμε σαν λαος και σαν ομαδα σε ιδιους η και μεγαλυτερους ρυθμους τοτε πολλα μπορουν να αλλαξουν και σε εμπορικοτητα
και σε εσοδα.

Offline sany

• Αποστολή
  • **
Καλά μου φαίνονται τα νέα. Έχει ενδιαφέρον να δούμε και τους εμπορικούς συντελεστές των ομάδων όπως διαμορφώνονται με την νέα συμφωνία.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
απορώ η ξανθη που βγηκε απο τη διαχείρηση τι συμβολαιο μπορεί να επιτύχει?
υπαρχει περιπτωση να βγαλει πανω απο 3εκ όσα παιρνουν δηλαδη οι ομαδες της δυναμικότητάς της? χλωμό το κόβω.. θα μου πείτε θα βγάλει άλλα απο τους βαθμους που χαρίζει στο θειο αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο..
μακάρι πάντως εντος έδρας παιχνίδια μας να τα δείχνει το ALPHA  ;)

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Εμένα με ενοχλεί λίγο που παίρνουμε 1 μίριο λιγότερο από το χανούμι και μόνο 400000 παραπάνω από το σκουλίκι.Είμαστε για πολύ παραπάνω