Author Topic: Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε NOVA - ΣΚΑΪ (περίοδος 2009-2012)  (Read 8995 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
 θα ηθελα ο ΠΑΟΚ να ειναι σε ελευθερο καναλι για πολλους λογους με κυριοτερο  το να μπορουν οι πιτσιρικαδες να βλεπουν τη τουμπα τον λαο την ομαδα και να αυξανεται παραπανω ο κοσμος μας....

υπερισχυει ομως στο μυαλο μου το..ο ΠΑΟΚ ειναι επαναστατης γαμιεται ο θρυλος και ο σωκρατης..και δεν γουσταρω ο ΠΑΟΚ να εχει σχεση με το κρατος του κοκκαλισκακη και του βοτανικου....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αυτο που ξερω εγω και μου εχει αποδειξει η διοικηση μεχρι τωρα ειναι οτι η αποφαση της θα ειναι προς το συμφερον του ΠΑΟΚ.
οποτε περιμενουμε.σαμπαθ προσωπικα δεν με νοιαζει αυτο που λες στην συγκεκριμενη περιπτωση...γιατι ριξιμο
ειναι η οποιαδηποτε εξισωση του ΠΑΟΚ με σκουληκι και τυρι...κι εγω εχω μαθει πως ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος κι οχι γειτονια.

Offline sabbath

• Αλλαγή
δεν διαφωνω στο να διεκδικησουμε περισσοτερα απο τη σουπερ κλικα!!!!εννοειτε αυτο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

apostolos

• Guest
Εγώ έκραζα ανέκαθεν το κρατικό κανάλι που επιλεκτικά ως τώρα μετέδιδε τους αγώνες κάποιων ομάδων με τις οποίες τα είχε βρεί...

Και ως έλλην πολίτης διαμαρτυρόμουν για αυτό, αφού εγώ πληρώνω το κρατικό κανάλι άρα ή όλο το πρωτάθλημα θα δείχνετε κύριοι ή κανέναν... Και φυσικά να μην αναφέρω το αίσχος που ονομάζεται αθλητική κυριακή και τις γνωστές αβάντες.....

Δεν μπορώ λοιπόν τώρα που μπορεί να ευνοηθεί η ομάδα μου να κάνω κωλοτούμπα και να πω καλά κάνετε... Ξέρω ότι μας συμφέρει, αλλά παραμένει ένα αίσχος της κρατικής τηλεόρασης να επιλέγει ομάδες και να της προβάλλει.... ΑΙΣΧΟΣ.... Και μην τυχόν διανοηθεί κανένας πουρουπουπού να αρχίσει να γλύφει τον ΠΑΟΚ επειδή μας δείχνει τώρα η ερτ θα είναι ό,τι πιο εμετικό....

Καλά να λέμε είμαστε επαναστάτες αλλά όχι όταν μας βολεύει να γινόμαστε ίσα και όμοια με τους άλλους, διότι όχι επαναστάτης έτσι δεν είσαι αλλά ένας της πλάκας, ένας που δεν ξέρει τι του γίνεται....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Στο σημερινό φύλλο της ΕΞΕΔΡΑΣ είχε αναφορά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας μας. Ανέφερε πως η ΠΑΕ δέχεται πιέσεις απο την ΕΡΤ ώστε να αποχωρήσει απο τη κεντρική επιτροπή διαχείρισης της λιγκας και να έρθει σε συμφωνία μαζί της. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η αναφορά του δημοσιεύματος σε συγκεκριμένο ποσό. Δηλαδή, άφηνε να εννοηθεί πως μια τέτοια συμφωνία θα ήταν εφικτή για ποσό 5 εκ. συν 2 εκ. για αποζημίωση (ρητρα) στο συνδρομητικό κανάλι.
Έχει κανείς πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες και αν πράγματι η ΠΑΕ βρίσκεται σε διάλογο για κάτι τέτοιο? 

Παρολο που δεν ειμαι ελληνας φορολογουμενος....πού ακριβως (θεωρητικα παντα) τα βρισκει η ΕΡΤ αυτα τα λεφτα? Αν το δουμε τελειως ψυχρα το θεμα και περα απο τα ορια του ΠΑΟΚ μας, η ΕΡΤ δινει περιπου 450.000 + ευρω το παιχνιδι στον ΠΑΟΚ, αν ισχυουν τα νουμερα. Τι να πω...και ελπιζω να μην με παρεξηγησετε ετσι? Απλα εγω που ζω πλεον Σουηδια και διαβαζω ειδησεις απο Ελλαδα μου φαινονται τραγικες οι συνθηκες, nowadyas, στο Ελλαντα...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline epic

• Αποστολή
  • **
@dave & sabbath

Επανάσταση δε θεωρείται να κάθεσαι να σε πιάνουν κορόιδο οι Πόρδες και οι Πη-λαλάκηδες. Επανάσταση, όπως το προστάζει η Ιστορία του ΠΑΟΚ, είναι να χτυπάς τη τριάδα-κατεστημένο του ποκ. Για να το πετύχεις αυτό πρέπει να συγκεντρώσεις όσα περισσότερα "όπλα" μπορείς, γιατί θα είσαι πάντα σε μειονεκτική θέση σε σχέση με αυτούς (οικονομικά). Κάποιες φορές ίσως χρησιμοποιήσεις μεθόδους δυσάρεστες αλλά αναγκαίες (ΕΡΤ)... Εξάλλου δε γίνεσαι κατεστημένο μόνο και μόνο επειδή πήγες στην ΕΡΤ! Ρούλης και σκόντα είναι κατεστημένο δηλαδή;
Η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει "ιερή" υποχρέωση να κοιτάξει το συμφέρον της ομάδας μας!
Σιγά μη βάλουμε και τη γάτα μας να κλαίει για τη Σούπερ Κλίκα! Στο κάτω-κάτω, ας κάνουν μια προσφορά που αρμόζει στο μέγεθος του ΠΑΟΚ αν θέλουν να μείνουμε στη κεντρική διαχείριση...
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline dave

• Αλλαγή
αποψη σου, η δικη μου πλησιαζει πιο πολυ αυτη του apostolos ειδικα για το ρολο του κρατους ως μπουρλιοτερη μιας προσπαθειας κεντρικης διαχειρισης δικαιωματων που ως βαση της εχει τη θεληση να ενισχυθουν οι αδυνατοι του πρωταθληματος

οποια κ αν ειναι η αποψη μου ομως ειμαι σιγουρος οτι η διοικηση θα παρει τη πιο συμφερουσα για τον ΠΑΟΚ αποφαση. εξαλλου ο ΠΑΟΚ ουτε ιδρυτικο στελεχος της λιγκας ηταν οπως ο θειος που τους εγραψε μετα στα παπαρια του, ενω ειναι κ σε τοσο δεινη θεση που το οικονομικο πρεπει να ναι το πρωτευοθν κριτηριο

Offline epic

• Αποστολή
  • **
Οι αδύνατοι να ενισχυθούν, όχι όμως από το δικό μας το υστέρημα. Είμαστε οι μοναδικοί ριγμένοι με αυτό το διακανονισμό. Άντε και οι βάζελοι ίσως, σε σχέση με αυτά που θα έπαιρναν από την ΕΡΤ, αν κρίνουμε από το γαύρο. Αλλά τι ανάγκη έχουν αυτοί από λεφτά; Μπορούν άνετα να το παίζουν "φιλολαϊκοί".
Επίσης ένα άλλο ζήτημα είναι το κατα πόσο αυτά τα χρήματα όντως θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των "μικρών" και δε θα καταλήξουν στις τσέπες διάφορων επιτήδειων. Το δεύτερο σενάριο είναι δυστυχώς και το πιο πιθανό. Να χάνει υπερπολύτιμα λεφτά ο ΠΑΟΚ για να αγοράζει κότερα ο Χ απίθανος πρόεδρος της Ψ επαρχιακής ομάδας ή αθηναϊκής γειτονιάς.
Κατα τα άλλα, συμφωνώ για την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξουμε στους διοικούντες.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

kostas4

• Guest
ενω αν μπουμε στην συμφωνια του τυριου και των χανουμοβαζελων που μας εξισωνουν με τα σκουληκια και τον πανιωνιο θα ειναι καλυτερα.ντροπη θα ειναι
μονοι μας θα βγαλουμε τα ματια μας
συμφωνω με epic

makptol

• Guest
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ
10,3 ΚΑΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ 9,6 ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΑ 15 ....ΠΟΙΑ Η ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ 18.000
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ 13 % ΕΝΑΝΤΙ 11,5 %
ΤΟΥ ΠΑΟΚ .......
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΡΟΥΛΗ ΚΟΥΛΑ
ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ Ο ΠΑΟΚ
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑΣ ΤΟΥ............
αυτα που ξερατε να τα ξεχασετε ..........

makptol

• Guest
δηλαδη ενταξη να ενισχυθουν οι αδυνατοι αλλα γιατι να ενισχυθει η αεκ
? ειναι αδυναρη ? γιατι να παρει απο μας στην ουσια χρηματα που δεν τα αξιζει
? ο ρουλης γιατι να εχει 9,6 συντελεστη ΡΕ 9,6 ΕΝΩ ΕΧΕΙ 3% ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ
ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ 12% ΠΕΡΝΕΙΣ 10% ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΤΕ
... :(

fatal_invasion

• Guest
Εγώ έκραζα ανέκαθεν το κρατικό κανάλι που επιλεκτικά ως τώρα μετέδιδε τους αγώνες κάποιων ομάδων με τις οποίες τα είχε βρεί...

Και ως έλλην πολίτης διαμαρτυρόμουν για αυτό, αφού εγώ πληρώνω το κρατικό κανάλι άρα ή όλο το πρωτάθλημα θα δείχνετε κύριοι ή κανέναν... Και φυσικά να μην αναφέρω το αίσχος που ονομάζεται αθλητική κυριακή και τις γνωστές αβάντες.....

Δεν μπορώ λοιπόν τώρα που μπορεί να ευνοηθεί η ομάδα μου να κάνω κωλοτούμπα και να πω καλά κάνετε... Ξέρω ότι μας συμφέρει, αλλά παραμένει ένα αίσχος της κρατικής τηλεόρασης να επιλέγει ομάδες και να της προβάλλει.... ΑΙΣΧΟΣ.... Και μην τυχόν διανοηθεί κανένας πουρουπουπού να αρχίσει να γλύφει τον ΠΑΟΚ επειδή μας δείχνει τώρα η ερτ θα είναι ό,τι πιο εμετικό....

Καλά να λέμε είμαστε επαναστάτες αλλά όχι όταν μας βολεύει να γινόμαστε ίσα και όμοια με τους άλλους, διότι όχι επαναστάτης έτσι δεν είσαι αλλά ένας της πλάκας, ένας που δεν ξέρει τι του γίνεται....

:thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ειναι πολυ λεπτη η γραμμη μεταξυ επαναστασης και επαγγελματισμου...
και μη ξεχναμε οτι αλλο η διοικηση και αλλο οι οπαδοι...ασχετα αν και αυτοι ψιλο οπαδοι ειναι
ας επιλεξει η διοικηση το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ.
αυτο που κανει καθε φορα δλδ

Offline savage republic

• Βασικός
Δάσκαλε, κοίτα και την πολύ εύστοχη υπογραφή σου. Σωστά όλα αυτά που ακούγονται και από τις δύο πλευρές, αν και αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ηθικοί, οφείλουμε να καταγγείλουμε το μαγείρεμα των τηλεοπτικών εσόδων της αεκ. Είναι γνωστό ότι αντί για τα 2-2,5 εκ. που παίρνει, δήλωσε 4εκ. ως τηλεοπτικά έσοδα, βάζοντας μέσα και τον συμψηφισμό που κάνανε για τα χρέη της NETMED Hellas, που κατείχε το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ. Κάτι αντίστοιχο με τη δική μας ιστορία, με τη διαφορά ότι εμείς συμψηφίσαμε το πποσό του προστίμου που μας είχε επιβληθεί από τις απατεωνιές του Μπατατούδη (ο Τζον Γου όλως παραδόξως δεν ευθύνεται, μάλλον έκανε πολύ καλή διαπραγμάτευση για τις τότε συνθήκες). Οπότε πρέπει είτε να ζητήσουμε να συνυπολογιστούν και τα δικά μας αντισταθμίσματα είτε να αφαιρεθούν αυτά από την άεκ. Να δείτε εκεί πώς αλλάζουν τα ποσοστά εμπορικότητας. Οφείλουμε επίσης να παίξουμε το χαρτί της ΕΡΤ, αλλά περισσότερο ως εκβιασμό, όχι να πάμε και στα φράγκα των φορολογούμενων.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Μισό λεπτό ρε παιδιά. Ο ΠΑΟΚτσής φορολογούμενος δεν είναι; Γιατί με τα δικά μας χρήματα να μη μπορούμε να δούμε ''δωρεάν'' την ομάδα μας; Δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο διακινδυνεύεται η επαναστατικότητα του ΠΑΟΚ από μια τέτοια συμφωνία. Δε καταλαβαίνω γιατί ο ΠΑΟΚτσής θα πρέπει να είναι αναγκασμένος να πληρώνει συνδρομή για να βλέπει την ομάδα του.

Μια ενδεχόμενη συμφωνία με την ΕΡΤ θα ισχυροποιήσει τη θέση μας. Πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να μας βλέπουν και θα κερδίσουμε νέους οπαδούς. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα όνομα που θα πρέπει να εκμεταλευτεί. Εφόσον η συμφωνία της superleague μας μειώνει, φυσικά και θα πρέπει να αποχωρήσουμε. Εγώ προτιμώ να μας δείχνει ελεύθερο κανάλι ακόμα και με λιγότερα χρήματα. Το κέρδος μακροπρόθεσμα θα είναι πολύ μεγαλύτερο.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

apostolos

• Guest
Γιατί ρε Σαρκ την ΕΡΤ δεν την πληρώνει μόνο ο ΠΑΟΚτσης φορολογούμενος αλλά όλος ο κόσμος...Αυτά δεν λέγαμε και για τους γαύρους? Τώρα επειδή είμαστε εμείς είναι όλα οκ δηλαδή?
Από πού κι ως πού το κρατικό κανάλι επιλέγει να προβάλλει πανελλαδικώς και τσάμπα όποιες ομάδες του καυλώσει? Ας το κάνει αυτό κανα ΒΒC στην Αγγλία η καμιά RAI στην Ιταλία να δεις τι έχει να γίνει....
Ή όλο το πρωτάθλημα κύριοι της ΕΡΤ ή κανέναν.... Κι εμείς ή όταν θα προβάλλονται άλλη φορά επιλεκτικά οι γαύροι θα κάνουμε τουμπεκί και θα τα αποδεχόμαστε κι όποτε μας παίρνει θα κάνουμε τα ίδια με δαύτους ή θα φωνάζουμε αλλά θα αρνούμαστε να συμπεριφερόμαστε όπως αυτοί....Αυτό είναι το σωστό... Και τα δύο δεν γίνεται....

Offline ved

• Αλλαγή
αν το ποσο ειναι φυσιολογικο οπως ακουγεται για την μεγαλη εμπορικοτητα μας, θα κερδισει και η ερτ και δεν υπαρχει κανενα ηθικο θεμα.

μην βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Γιατί ρε Σαρκ την ΕΡΤ δεν την πληρώνει μόνο ο ΠΑΟΚτσης φορολογούμενος αλλά όλος ο κόσμος...Αυτά δεν λέγαμε και για τους γαύρους? Τώρα επειδή είμαστε εμείς είναι όλα οκ δηλαδή?
Από πού κι ως πού το κρατικό κανάλι επιλέγει να προβάλλει πανελλαδικώς και τσάμπα όποιες ομάδες του καυλώσει? Ας το κάνει αυτό κανα ΒΒC στην Αγγλία η καμιά RAI στην Ιταλία να δεις τι έχει να γίνει....
Ή όλο το πρωτάθλημα κύριοι της ΕΡΤ ή κανέναν.... Κι εμείς ή όταν θα προβάλλονται άλλη φορά επιλεκτικά οι γαύροι θα κάνουμε τουμπεκί και θα τα αποδεχόμαστε κι όποτε μας παίρνει θα κάνουμε τα ίδια με δαύτους ή θα φωνάζουμε αλλά θα αρνούμαστε να συμπεριφερόμαστε όπως αυτοί....Αυτό είναι το σωστό... Και τα δύο δεν γίνεται....
σωστος.αλλα ετσι οπως μας δειχνει η nova προτιμω να μας προβαλλει και χωρις φραγκα το τβ ματζικ...καλυτερα θα μας δειχνει.
εχει παραγινει το κακο με τις μεταδοσεις και προσωπικα αμα ημουν υπευθυνος το πρωτο πραγμα που θα ελεγα θα ηταν
πως αν δεν κανετε οπαδικες μεταδοσεις απο την τουμπα δεν συνεργαζομαι μαζι σας...

Offline sabbath

• Αλλαγή
να δωσουν τα χρηματα στους συνταξιουχους.....

ειναι προκλητικο σε μια εποχη που υπαρχει διεθνης οικονομικη κριση και ο ελληνας μικρομεσαιος δυσκολευεται τοσο πολυ για να τα βγαλει περα να κανουν στον γαυρο προταση 8 μυριων και στον ΠΑΟΚ 4.......

ο ΠΑΟΚ δεν εξαγοραζεται κουφαλες......
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
καλα καποιοι λαικιζετε. εδω θελουν να δωσουν ετσιθελικα 21 δις ευρω στις τραπεζες κ τα 4 εκ. ευρω θα σωσουν την ελληνικη κοινωνια;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...