@nomercy4
se prolabe parapanw o @taseos alla no problem.exei plaka
na diabazei kaneis tis malakies pou grafoun ta skoulikia..
kai na gelame me ta xalia twn opadwn tu "papanastasiakou

chrisΟι οπαδοι του ΠΑΟΚ... αυτη η εξαιρετη χιλιοπροστατευμενη και χιλιοτραγουδισμενη φυλη, απο που να αρχισεις και απο που να τελειωσεις για το "φαινομενο" φιλαθλοι του ΠΑΟΚ;
Οι οποιοι με τον ψευτοτσαμπουκα και την ψευτομαγκια καταφερνουν κατα καιρους να επιβαλονται{κυριως στα ματια της Νοτιου Ελλαδος}.
Δεν θα μακρυγορησω,αλλωστε ο χρονος ειναι χρημα, ουτε θα ανατρεξω σε συμβαντα του παρελθοντος για να δικαιολογησω αυτα που λεω. Θα αναφερθω σε ενα πολυ προσφατο γεγονος.
Την Πεμπτη 27/11/03 η ομαδα μου, ο ΑΡΗΣ,αντιμετωπιζει την Περουτζια στην Θεσσαλονικη ως γνωστον το γηπεδο Χαριλαου ειναι κλειστο λογο ανακατασκευης με αποτελεσμα να μαστε "αστεγοι" και την ΟΥΕΦΑ να οριζει ως εδρα του της ομαδας του ΑΡΗ το γηπεδο της Τουμπας.Θα μου πειτε που κολλαν ολα αυτα; Και θα σας απαντησω. Την Δευτερα 24/11/03 προεκυψε προβλημα σε εναν εκ των πυλωνων του Σταδιου και η αιτια......... "βραχυκυκλωμα" {αυτο τουλαχιστων θελησαν να περασουν τα ΜΜΕ ως αιτια}. Μπουνια στο στομαχι ομως δεχτηκαν απο "οπαδους" του ΠΑΟΚ οι οποιοι με σχετικη ανακοινωση ανεφεραν:
«Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για τη φωτιά που προκλήθηκε στο πυλώνα της τούμπας . είναι μια πρώτη αντίδραση - προειδοποίηση που εκφράζει την αντίθεση μας με την απόφαση να δοθεί το γήπεδο της τούμπας προς χρήση σε άλλη ομάδα.
Θα ακολουθήσουν και αλλά αν δεν λάβουν ορισμένοι το μήνυμα.
Είμαστε ομάδα ανένταχτων παοκτσήδων που δεν μπορούσαμε να ανεχθούμε όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Το σύνθημα μας είναι ΠΑΟΚ - θρησκεία - τρομοκρατία.
Εμείς θα ξαναφέρουμε στα γήπεδα τη βία»
Εμεις εδω στα βορεια βεβαια τους ξερουμε, το μήνυμα μου εχει ως σκοπο να μαθουν ολοι τι παστα ειναι οι "μαγευτικοι". Εγω ενα μονο εχω να πω,
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
epistoli pou esteile skouliki sto contra.gr
profanws to agapito skoulikaki den kserei kan ti paizei me tin istoria an akoma pistevei oti i uefa esteile epistoli gia to gipedo.akoma isws mia morfi propagandas apo ta skoulikia pou alli mia fora prospathoun na amavrwsoun to lao mas.kai oi dikoi mas sti dioikisi koimountai ton ipno tou dikaiou...nomizw pws siga siga einai kairos na paroume tin katastasi sta xeria mas na organwthoume kai na deiksoume se olous oti o paok oxi mono paramenei dinatos alla mporei na ginei akoma pio poli