Author Topic: ΠΑΟΚ- πανιώνιος 76 - 80 Τετάρτη 15/10/08 ώρα 18:30 ΝοvaSports1.  (Read 3217 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

biggeorge

• Guest
άντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ....καλή αρχή στο basket....και με το radio θα αφήσουμε τα λαρύγγια μας που λέει και ο φίλος από πάνω....

Offline maria-mtb

• Βασικός
Εχει πολυ κινηση ηδη στο παλατακι οπου βρισκομαι ηδη. Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ!! Σαλονικεις ολοι οι δρομοι οδηγουν στο παλατακι!αφηστε τον καναπε!

Offline smokingpaper

• Κερκίδα
  • *
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic αλλα ξέρει κανεις αν δείχνει πουθενά στο internet το παιχνίδι?

Καλή τύχη στην ΠΑΟΚAΡΑ μας

DimNaoussa

• Guest
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ τον πουσταρα τον νιονιο αντε γιατι μας την εχουν δωσει παντου..καποιοι θελουν και φιλιες με τους νιονιους..ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ

bouros

• Guest
δεν παμε καλα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Σήμερα η ομάδα έδειξε πολλές και χτυπητές αδυναμίες σε άμυνα και επίθεση.

1. Πρόβλημα στην οργάνωση. Χρησιμοποιήθηκαν και οι 3 άσσοι αλλά.......τζίφος
2. Πολλές χαμένες βολές
3. Πολλά λάθη
4. ελάχιστες οργανωμένες επιθέσεις, πολλά παραπάνω τα γιουρούσια..

παρ'όλα αυτά αν είχαν σφίξει την άμυνα τους νωρίτερα ίσως και να το παίρναμε το ματσάκι. Ο πανιώνιος ήταν καλύτερος και (παρά τα κάποια σφυρίγματα που πήρε) κέρδισε δίκαια..

Μπράβο στον κόσμο - πάμε για άλλα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Κραταω μονο το παθος που εδειξε η ομαδα στο τελος.. που πιστεψανε στην ανατροπη... κατα τα αλλα...

1)Αμυνα παιδικη χαρα...(η φαση με τον Μαιλς στο τελος του πρωτου ημιχρονου δεν γινεται ουτε στα τοπικα πρωταθληματα...)
2) Η φροντ λαιν σε κακιστη μερα... Τομασεβιτς, Τσιαρας, Μαρμαρινος, Σιμτσακ...
3) Τα 17 λαθη ειναι παρα πολλα για εντος εδρας παιχνιδι.. (οπως και τα 11 κλεψιματα του Πανιωνιου)
4) Ελειψη ψυχραιμιας απο τους πλαι μεικερ κυριως σε ευκολες φασεις...
5)ΕΜΕΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ... Προμηνυμα για το τι θα επακολουθησει σε ολη τη χρονια.. η απλα ανθρωπινα λαθη?
6) ΨΑΞΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΚΙΝΣ??

Υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης... η ομαδα ειναι χτισμενη απο το 0.. να ερθει και ο Ουεσον... να βρουμε ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ.. να μαθουνε καποιοι οτι στο μπασκετ υπαρχει και η αμυνα...

Δεν πρεπει να απογοητευομαστε απο την ηττα.. να προσγειωθουμε πρεπει..

Κοιταμε την συνεχεια.. Κυριακη στα Τρικαλα..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΗΤΕ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

Μολις γυρισα απο το Παλατακι εχω να πω 3 πραγματα

Εχουμε απιστευτο προβλημα στον Ασσο, δυστυχως ο Ατκινς ειναι ...
Τομασεβιτς απογοητευση, πραγματικα πρεπει να γυρισει ο Ουεσον

Οι δυο μαυροι του Πανιωνιου, το σεντερ τους κ ο Πλαιμευκερ ειναι πολυ καλυτεροι απο τους δικους μας δυστυχως.

ΥΓ. Απορω αν δεν περναμε τον Ντιαρρα που ηταν μεταγραφη τελευταιας στιγμης πως θα ημασταν...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

fatal_invasion

• Guest
Απίστευτα Νεύρα.

Η ομάδα ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ.Μην ακούσω μαλακίες για στόχους και Ευρωλίγκες και λοιπά και τα @@ μας κουνιούνται.

Ρε XXXXXXX τομάσεβιτς,τι στο πούτσο ήρθες να κάνεις;;;Σύνταξη παίρνεις ρε XXXXXX ;Σύνταξη ήρθες να πάρεις ρε χχχχχχ;Τη μπάλα το Σέντερ τη παίρνει με το δυο χέρια και τη καρφώνει τη γαμημένη στο καλάθι.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ λέη απ.άκουσες;;; Άν θες να παίξεις βόλευ και χαλαρά τράβα στη γριά δανεικός ,αν κάνεις για Α2.XXXXXXXXX .Ούτε που προσπάθησες να κοντράρεις τον μπάξτερ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ.

Τσιάρα ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΡΕ;;; ΆΝΤΕ ΕΙΧΕΣ ΤΡΑΚ ΔΕΚΤΟ.ΓΙΑΤΙ ομως ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΜΥΝΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ τον xxxxxxxμαυρο τους ρε;;;;   Στα 6.25 ρε?Τι κάνεις;;Ρισκάρεις 3 πόντους;;;;XXXXXXXXX.

Για το βασιλειάδη δεν έχω να πω και πολλά.Έτσι κι αλλιώς δε πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει και πολλά παραπάνω,άποψη την οποία την έχω από την πρώτη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Χαρίσης και άλλα 2 πουλάκια κάθονταν.

Άκινς άκουσα ότι δημιουργείται νέο συγκρότημα ραπ,προλαβαίνεις.(παρόλαυτα περιμένω και άλλα ματς να σε δω,όπως και τον τσιάρα βέβαια,γιατί μπάσκετ ξέρει).

Ο καυκής ήταν καλός και οι 2 μαύροι,ντιαρρά και γκρέγκορυ(άντε να δούμε αν θα μας βγει ποτέ ένας αμερικανός μετά από πόσα χρόνια).

Πεδουλάκη γιατί κρατάς ρε μάστορα τον τσιάρα και τον τομάσεβιτς;Γιατί;;για να μας ανεβάσεις τη πίεση νέα παιδιά;  Ευτυχώς έπερνε σε σωστό χρόνο τάιμ άουτ(κάτι που νομίζω έχουμε να δούμε πολύ καιρό).

Επίσης,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΑ ΠΛΕΗ ΜΑΙΚΕΡ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο SCREANER.Που πάτε ρε XXXXXXXX ;;;περιμέντε τον XXXXXXXX τον συμπαίκτη σας.

Κανένα πικ εν ρόλ κάναμε;;Αλήθεια μήπως πόσα συστήματα είχαμε εκτός από ένα cross των γκάρντ;

Αηδιασμένος προσωπικά.Χίλια μπράβο στο πανιώνιο,κέρδισε δίκαια.
Οι διαιτητές αν βγάλεις 2-3 σφυρίγματα ,ήταν καλοί.

Θετικό ότι η κερκίδα βοηθούσε συνεχώς.Μαλακία κατ'εμέ το βρίσιμο στο γιαννούλη.Αλλά έτσι είναι,κάθε καρυδιάς καρύδι θυμάται το μπάσκετ,έρχεται, και λέει ό,τι θέλει.

Τι καραγκιοζιά ήταν αυτή που ακούστηκε στο Ενός λεπτού σιγή;;

Γυρνάω στο φίλο μου και τον λέω,μαλάκα καιρό έχω να δω τόσο ησυχία σε 1ος λεπτόυ σιγή,και ξαφνικά πετάγεται ένας και λέει Γιαννούλη γαμιέσαι..
Γυρνάει με νόημα ο φίλος μου και λέει πάντα θα υπάρχει ένας μαλάκας.ΝΤΡΟΠΗ.

άντε να γυρίζει ο ουέσον να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε.

Βάλε το μαρμαρινό ρε αργύρη μπας και σπρώξει λίγο το ζώο το Μπάξτερ.

Αυτά προς το παρόν.Τα είπα και ξεθύμανα. Όποιος με πει τίποτα επειδή βρίζω παίκτες του ΠΑΟΚ, του θυμίζω,ότι άμα δε νιώθουν οι ίδιοι ότι παίζουν στον ΠΑΟΚ και όχι στην ολύμπια λάρισας τότε δεν έχω καμιά υποχρέωση εγώ να νιώθω ότι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ.

ΧΑΜΗΛΑ Η ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Δεν ξερω για τους αλλους , αλλα ελπιζω να ΜΗΝ ξαναδω αλλη φορα τετοιο ποστ..... ειδικα μετα απο τοσο συντομο χρονικο διαστημα αφου τελειωσε το ματς. Μαθετε να συγκρατατε τα νευρα σας ρε γμτ, αμεσως μετα τα ματς.
« Last Edit: October 16, 2008, 07:54:45 by BillYpoglwssioS »

biggeorge

• Guest
ήρεμα ρε fatal...είναι από την sinxisi ηρέμησε και ξανάγραψε μετά από 2-3 μερούλες...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
καυκης-χαρισης-ακινς δεν βοηθησαν καθολου με τον τελευταιο να πηγαινει φουλ για αλλαγη
τομασεβιτς δεν καταφερε να μπει ουτε στιγμη στο κλιμα του αγωνα κανοντας μαγκα τον μπαξτερ
μαρμαρινος-σιμτσακ δεν ακουμπησαν καν
ολα τα λεφτα ντιαρα-γκρεγκορι-βασιλειαδης

πεδουλακης εμφανως ντεφορμε και αδιαβαστος,αργησε να ρισκαρει και να γινει ο γνωστος πεδουλακης με τα σφυριγματα των διαιτητων ειδικα στην αρχη που σφυριζαν οτι να'ναι

ελλειπε το νευρο στο παιχνιδι και στοιχισαν πολυ οι χαμενες βολες

αυτο περι καινουριας ομαδας για την σημερινη εμφανιση περισσοτερο με δικαιολογια μοιαζει αφου η ομαδα δεν εμφανισε σχεδον ουτε ενα συστημα παρα μονο προσωπικες ενεργειες

GeorgT

• Guest

antonis_peraia

• Guest
fatal γιατι δεν γραφεσαι στο basket του paok?
και 19 που εισαι πολλα ειναι για το ποσο ευκολα βγαζεισ συμπερασματα

fatal_invasion

• Guest
Sorry δεν ήξερα ότι πρέπει να είμαι 29 για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη.
Γράψε που διαφωνείς να το συζητήσουμε αν θες.

antonis_peraia

• Guest
αυτα που εγραψες ηταν εμπεριστατωμενη αποψη?
ηρεμησε σου ειπε καποιος πιο πανω...
απλα ηρεμισε
αν ολοι σκεφτοντουσαν σαν εσενα απο αυριο δεν θα υπηρχε τμημα basket paok

Offline bozik

• Αλλαγή
μπορούμε ελευθερα να βρίζουμε τους παίκτες μας? ρωτάω γιατί αν μπορούμε να βρίζουμε τους παίκτες μας ...σημαίνει ότι μπορούμε να βριζόμαστε και άνετα εδώ μέσα μεταξύ μας-η κάνω λάθος επειδή είναι επαγγελματίες-αλλα από την άλλη φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ...άσε μπερδεύτηκα -σιγά το θέμα τώρα...ο καθένας ότι του "κατεβει" λέει...κούτρα είναι....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
δυστυχως περιμενα ηττα και επιβεβαιωθηκα...ισως και να μας εκανε καλο...το μονο σιγουρο ειναι οτι θ ανακαμψουμε!δεν πειραζει!παμε για τα επομενα που σιγουρα θα μαστε καλυτερα.
μπραβο στον κοσμο που εκανε το καθηκον του και εδειξε οτι το μπασκετ του ΠΑΟΚ ξαναγινεται μεγαλο.
 ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest
Πάντως ο Δροσος κόσμο ήθελε, ΚΟΣΜΟ είχε!

Offline Geo

• Αλλαγή
Ο πανιώνιος ήταν σαφώς πιο ομάδα από μας.
Με 17 λάθη! και 15/24 βολές! ....δεν είναι δυνατό να νικήσεις.
παρόλα αυτά μείωσες..και δεν ξεφτιλίστηκες.

η απουσία του ουέσον φάνηκε....

play-maker θέλουμε....

Callahan

• Guest
Η ομάδα είναι ανέτοιμη ακόμα. Υπομονή χρείαζεται και όχι αποδοκιμασίες. Είμαστε πλέον έμπειροι και γνωρίζουμε ότι η ομάδα θέλει χρόνο. Ελπίζουμε σε βελτίωση.