Απίστευτα Νεύρα.
Η ομάδα ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ.Μην ακούσω μαλακίες για στόχους και Ευρωλίγκες και λοιπά και τα @@ μας κουνιούνται.
Ρε
XXXXXXX τομάσεβιτς,τι στο πούτσο ήρθες να κάνεις;;;Σύνταξη παίρνεις ρε
XXXXXX ;Σύνταξη ήρθες να πάρεις ρε
χχχχχχ;Τη μπάλα το Σέντερ τη παίρνει με το δυο χέρια και τη καρφώνει τη γαμημένη στο καλάθι.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ λέη απ.άκουσες;;; Άν θες να παίξεις βόλευ και χαλαρά τράβα στη γριά δανεικός ,αν κάνεις για Α2.
XXXXXXXXX .Ούτε που προσπάθησες να κοντράρεις τον μπάξτερ.ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ.
Τσιάρα ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΡΕ;;; ΆΝΤΕ ΕΙΧΕΣ ΤΡΑΚ ΔΕΚΤΟ.ΓΙΑΤΙ ομως ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΜΥΝΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ τον
xxxxxxxμαυρο τους ρε;;;; Στα 6.25 ρε?Τι κάνεις;;Ρισκάρεις 3 πόντους;;;;
XXXXXXXXX.
Για το βασιλειάδη δεν έχω να πω και πολλά.Έτσι κι αλλιώς δε πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει και πολλά παραπάνω,άποψη την οποία την έχω από την πρώτη θητεία του στον ΠΑΟΚ.
Χαρίσης και άλλα 2 πουλάκια κάθονταν.
Άκινς άκουσα ότι δημιουργείται νέο συγκρότημα ραπ,προλαβαίνεις.(παρόλαυτα περιμένω και άλλα ματς να σε δω,όπως και τον τσιάρα βέβαια,γιατί μπάσκετ ξέρει).
Ο καυκής ήταν καλός και οι 2 μαύροι,ντιαρρά και γκρέγκορυ(άντε να δούμε αν θα μας βγει ποτέ ένας αμερικανός μετά από πόσα χρόνια).
Πεδουλάκη γιατί κρατάς ρε μάστορα τον τσιάρα και τον τομάσεβιτς;Γιατί;;για να μας ανεβάσεις τη πίεση νέα παιδιά; Ευτυχώς έπερνε σε σωστό χρόνο τάιμ άουτ(κάτι που νομίζω έχουμε να δούμε πολύ καιρό).
Επίσης,ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΑ ΠΛΕΗ ΜΑΙΚΕΡ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο SCREANER.Που πάτε ρε
XXXXXXXX ;;;περιμέντε τον
XXXXXXXX τον συμπαίκτη σας.
Κανένα πικ εν ρόλ κάναμε;;Αλήθεια μήπως πόσα συστήματα είχαμε εκτός από ένα cross των γκάρντ;
Αηδιασμένος προσωπικά.Χίλια μπράβο στο πανιώνιο,κέρδισε δίκαια.
Οι διαιτητές αν βγάλεις 2-3 σφυρίγματα ,ήταν καλοί.
Θετικό ότι η κερκίδα βοηθούσε συνεχώς.Μαλακία κατ'εμέ το βρίσιμο στο γιαννούλη.Αλλά έτσι είναι,κάθε καρυδιάς καρύδι θυμάται το μπάσκετ,έρχεται, και λέει ό,τι θέλει.
Τι καραγκιοζιά ήταν αυτή που ακούστηκε στο Ενός λεπτού σιγή;;
Γυρνάω στο φίλο μου και τον λέω,μαλάκα καιρό έχω να δω τόσο ησυχία σε 1ος λεπτόυ σιγή,και ξαφνικά πετάγεται ένας και λέει Γιαννούλη γαμιέσαι..
Γυρνάει με νόημα ο φίλος μου και λέει πάντα θα υπάρχει ένας μαλάκας.ΝΤΡΟΠΗ.
άντε να γυρίζει ο ουέσον να δούμε τι πουλιά θα πιάσουμε.
Βάλε το μαρμαρινό ρε αργύρη μπας και σπρώξει λίγο το ζώο το Μπάξτερ.
Αυτά προς το παρόν.Τα είπα και ξεθύμανα. Όποιος με πει τίποτα επειδή βρίζω παίκτες του ΠΑΟΚ, του θυμίζω,ότι άμα δε νιώθουν οι ίδιοι ότι παίζουν στον ΠΑΟΚ και όχι στην ολύμπια λάρισας τότε δεν έχω καμιά υποχρέωση εγώ να νιώθω ότι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ.
ΧΑΜΗΛΑ Η ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Δεν ξερω για τους αλλους , αλλα ελπιζω να ΜΗΝ ξαναδω αλλη φορα τετοιο ποστ..... ειδικα μετα απο τοσο συντομο χρονικο διαστημα αφου τελειωσε το ματς. Μαθετε να συγκρατατε τα νευρα σας ρε γμτ, αμεσως μετα τα ματς.