Author Topic: Συναντηση των μελων του forum πριν τον αγωνα με τον βαζελο, 19/10/08  (Read 1650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
βαζω και τον fricoula22 επειδη το ζητησε

Offline KATISI4

• Αλλαγή
δυστηχως για μενα στην συναντηση ηρθα αργα.εφτασα στις 5 και ειχανε φυγει ολοι.κριμα γιατι ηθελα να δω πολους απο σας αλλα δεν τα καταφερα.ευελπιστω την αλλη φορα να τα ξαναπουμε.
τσακαλακι ευχαριστω που περιμενες και με εξυπηρετησες με το ''ξεκαρφωτο''εισητηριο.να σαι καλα

Δεν χρειάζονται ευχαριστώ, όταν είναι να βολευτεί ένα ΠΑΟΚτσάκι, δυστυχώς χθες μέχρι τις 7 παρά έδινα εισιτήρια που είχα κρατημένα για άλλους.
« Last Edit: October 20, 2008, 13:45:55 by tsakalaki »

Offline toy

• Αλλαγή
Μια χαρά ήταν χθες στην συνάντηση πολύς κόσμος, είχα την ευκαιρία προσωπικά να γνωρίσω πολύ κόσμο, δυστηχώς όμως οχι για όσο χρόνο θα ήθελα, αλλά δε χανόμαστε το μόνο σίγουρο.
Ενα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του συνδέσμου για την φιλοξενεία
Εις το επανιδείν λοιπόν!
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

CLUB LARISA

• Guest
Ήσουν κ συ στο meeting toy?

Offline toy

• Αλλαγή
Ειμουνα μεν, και μάλιστα τα πα και με το King ρώτησα και για σένα μου παν εγώ είναι αλλά μετά κάτι έγινε και σε χάσαμε .
Την άλλη φορά μεν  ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

soumpasiotis

• Guest
giannis_depo_G4
serreos_4
northeagle_4
logothetis
toy
nikos 1988
jgoudis
opromitheas
billaras (malon +2 filoi)
ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4
GeorgT (+1)
soumpasiotis +3 filoi
fatal
Biv
Zagorakis (δεν εχει ιντερνετ(τρελα ξενερωμενος) και με εξουσιοδοτησε...)
goudas4
zakynthos_4 (episis xwris internet)
CLUB LARISA
King
The_Cure (+ 2 ατομα)

Y.Γ.: Μου αρεσει που ρωτουσα στο live για το πως και δεν ανοιξε ηδη post,γαμω τον καμμενο μου τον εγκεφαλο...!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ,ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ....