Παρακαλείται ο nikos1988 να γράψει για γκόμενα από Χαϊδάρι!
εγινε!
σε μια δεξιωση λοιπον για κατι βαφτισια εδω κατω στη γαμημενη πολη αυτη,γνωριζω ενα πολυ κυριλε γκομενακι.πιασαμε τη κουβεντα για σχολες,πτυχια κι αλλες μαλακιες και μ αναφερει οτι σπουδαζει στην αγγλια.καποια στιγμη στο ξεκαρφωτο μου λεει οτι της αρεσει να πηγαινει στο γηπεδο με τους γκομενους της.ακολουθει η συζητηση.
γκομενα=με το αγορι μ πηγαινω στο γηπεδο του παναθηναικου και μ αρεσει πολυ.ηρεμια πολιτισμενος κοσμος.
γκομενα=στην αγγλια εχω πολλους σαλονικιους συμφοιτητες.ειχα ενα φιλο μαλιστα αρειανο και οταν επαιξε μπολτον-αρης πηγαμε στο γηπεδο της μπολτον.λιγα ατομα και παλι ηρεμα ολα μια χαρα.
εγω=μα καλα κι εσυ πηγες να δεις το σκουληκι;
γκομενα=ναι γιατι;;;ο φιλος μ αυτος τουλαχιστον δεν ηταν σαν ενα αλλο ΠΑΟΚτση που γνωριζα.
εγω=(ωπ εδω ειμαστε σκεφτομαι εγω)τι εννοεις της λεω;;
γκομενα=ασε!οι ανθρωποι αυτοι ειναι επικυνδυνοι!!!!
εγω=επικυνδυνοι;;;
γκομενα=ναι ναι!που να στα λεω...εχω ενα αλλο πολυ καλο φιλο στην αγγλια αρρωστο ΠΑΟΚτση.και περσυ μου πε να παμε στην αθηνα στο ατρομητος-ΠΑΟΚ να δουμε την ΠΑΟΚαρα.τη το θελα η ανοητη;τετοια καφρικη ατμοσφαιρα δεν εχω ξαναδει!!!ολη την ωρα φωναζανε,βριζανε,πηγαινανε πανω κατω.ελεος!!!τι φανατιλα ηταν αυτη!!!ειδικα καποια στιγμη να φανταστεις ολο το πεταλο εσπρωχνε με μεγαλη ορμη ο ενας τον αλλο και βρεθηκα ποσα καθισματα πιο κατω!κοντεψα να σκοτωθω!!!και καθως το καναν αυτο φωναζαν κατι περιεργο που δεν το καταλαβα...καπως μπαλουα μπαλεα...δε θυμαμαι καλα...
εγω=αμπαλαεαεα λεγανε...
γκομενα=α μπραβο.παντωσ τετοιο λαθος δε το ξανακανω...δε θελω σχεσεις με ΠΑΟΚια και γενικα οτι εχει να κανει με ΠΑΟΚ...
απιστευτη ιστορια πραγματικα.εφυγα με το χαμογελο στα χειλη!!!!πραγματικα ομως πραγματικα ειμαστε μοναδικοι ρε πουστη μ!!!!!!!!!!!!!!!!!