Author Topic: εργοτέλης-ΠΑΟΚ 0-0, 4 Οκτωβρίου 2008 ώρα 18:00  (Read 6602 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
λοιπον εγω το εγραψα και χθες το λεω και σημερα
εσεις καταλαβαινετε γιατι το λετε πως παμε για πρωταθλημα...κι εμενα με πειραζει το χ με τον τελη.εδω με πειραξε η ισοπαλια με την ατλετικο τοτε...
κι ολους μας πειραζει δεν νομιζω να υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να μην τον πειραζει εκτος κι αν ειναι ηλικιακα κατω των 10.και παλι παιζεται.
ΑΛΛΑ
υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν πως παμε για πρωταθλημα.υπαρχουν ανθρωποι που θεωρουν αποτυχια το να μην παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα
αυτοι ειναι που γκρινιαζουν και δημιουργουν κακο.το ν'ακους γιατι δεν παιζει ο ενας και ο αλλος σε τρελαινει.εδω χθες ακουσα
καποιον να φωναζει μαλακα τον κοντρερας...τι παραπανω να πω.
εμενα με πληγωνει ο μη ρεαλισμος.δεν εχεις παγκο για πρωταθλημα,οχι μονο σε αξια αλλα και σε νοοτροπια...εδω υπαρχει παικτης
που δεν ανανεωνει γιατι δεν παιζει.
ε για τον ΠΑΟΚ μερικοι παικτες ειναι πολυ μικροι κι εφοσον εχουμε ακομα τετοιους δεν παμε για πρωταθλημα.
ποσο πιο απλα να το πουμε.
αν γινει κανα κουλο και το παρουμε κι εμεις που δεν το πιστευουμε στους δρομους θα μαστε.
δεν γινεται προσπαθεια να πεισω κανεναν.απλα πιστευω οτι να λεμε πως παμε για πρωταθλημα κανει κακο.ακομα κι αν οντως μεσα στα αποδυτηρια
ο σαντος τους ειπε πως παμε...
σκορπιες σκεψεις.

Offline sabbath

• Αλλαγή
σωστος ο γιαννιωτης....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλά έχετε κολήσει όλοι πάμε ή δεν πάμε για πρωτάθλημα...
χέστηκε η φοράδα στο αλώνι ρε! ποιος τις γαμάει τις ταμπέλες?
εγώ ξέρω ότι χθες (όπως και με την κούλα) εγώ στράβωσα και για 10 ώρες έλεγα γαμώ το ματς μου μέσα γαμώ...κάτι με έτρωγε! το ότι προφανώς δε νικήσαμε! εμένα δε με νοιάζει ρε γιατί πάμε! ας πάμε και για καφέ εγώ θέλω ο ΠΑΟΚ να κερδίζει ΠΑΝΤΑ
λήξις! και ναι συμφωνώ με τον bane! στα @@ μου πόσοι θα περάσουν ή όχι από τον εργοτέλη! ρε σεις...με τον εργοτέλη παίζεις! ΔΙΠΛΟ και τέλος...δε θα ευχαριστηθώ και με το χ
άντε...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
rabbit επειδή αυτό στο τέλος πάει για μένα δεν λέω το ανάποδο αλλα από την αρχή του πρωταθλήματος έχουμε την νοοτροπία ότι αποτέλεσμα παίρνουμε να το θεωρούμε ότι το παίρνουμε γιατί οι άλλοι είναι ampaloi
αυτό ήθελα να τονίσω ότι πρέπει να τους κερδίζεις όλους και αυτούς που κερδίσαμε δεν τους κερδίσαμε γιατί δεν ξέρουν να κλοτσάνε αλλα γιατί ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Φιλε γιανιωτη΄μη ρεαλισμος' ειναι να λες οτι δεν παμε για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.......!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@spinos
όχι ρε αδερφέ δε πάει για σένα. δεν είναι κριτική προς κάποιον αλλά άποψη μου. δεν προσωποποιώ (ειδικά εδώ μέσα...)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Φιλε γιανιωτη΄μη ρεαλισμος' ειναι να λες οτι δεν παμε για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.......!
οκ.υποκειμενικα ολα ειναι εξαλλου
μονο μην κραζεις,ετσι και δεν το παρουμε.γιατι μονο αυτο εμενα με πειραζει.το οτι πολλοι κραζουν απλα για να κραξουν
δεν το λεω για σενα εννοειται.για κατι που ειδα στο τοπικ
του σαντος τα λεω...
υ.γ να στραβωνεις που δεν κερδισες τον τελη αλλα πιο πολυ να στραβωνεις γιατι υπαρχουν καποιοι που σε προκαλουν
να κανεις μπουρδελο την καφετερια(να πω και το φορουμ;) που βλεπεις το ματς και σε τρελαινουν μ'αυτα που λενε παρ'οτι εισαι πρωτος στην βαθμολογια...

mpougatsas

• Guest
        Πάμε για πρωτάθλημα.. ΠΑΟΚ είμαστε.. αν κάτσει καλώς.. αν όχι, στα παπάρια μας
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ
           ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ
  αυτός δεν είναι και ο στόχος της διοίκησης Ζαγοράκη για φέτος; ή μήπως κάνω λάθος;

Athinaios--4

• Guest
Συμφων'ω με τον Γιαννιώτη . Αν θέλετε κάποιοι εντάξει πάμε για πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να μην έχουμε μετά γκρίνιες αν η ομάδα βγει 3η-4η .
Για μένα 2η-3η είναι επιτυχία . 1η είναι το όνειρο. 4η είναι απλά το φυσιολογικο .
Τώρα δε θα κάτσουμε να μαλώσουμε μεταξύ μας για το αν πάμε ή όχι για πρωτάθλημα. Σημασία έχει ο στόχος που έχει βάλει Θοδωρης , ο προπονητής και οι παίκτες .
Αυτα.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Συμφωνω ρε φιλε,

ειμαι απο αυτους που δεν κραζουν σε περιπτωση που......αυτοι που κραζουν ανεξελεγκτα και χωρις επιχηρηματα, βριζοντας και απαξιονοντας δεν ειναι να τουσ παιρνεις στα σοβαρα.....

καταρχην για μενα εδω μεσα στο φορουμ δεν πρεπει να κραζει κανεις......ΚΑΝΕΙΣ.....μονο κριτικη....τα κραξιματα καλο ειναι να τα αφησουμε.....ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.....!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

LFPADRAM

• Guest
Áñêåôá êáëï áñèñï ðéóôåõù.

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artid=10053&catid=90

Ï áíéêáíïðïßçôïò ÐÁÏÊ ìðïñåß íá êüøåé äñüìï

Ç äéáðßóôùóç üôé ï ÐÁÏÊ îáíáìåãáëþíåé Ýñ÷åôáé áðü ôï óõìðÝñáóìá üôé ï ÄéêÝöáëïò öåýãåé áíéêáíïðïßçôïò áðü ôçí ÊñÞôç, ìïëïíüôé Ýìåéíå áÞôôçôïò Ýðåéôá áðü 5 áãùíéóôéêÝò ãéá ðñþôç öïñÜ Ýðåéôá áðü 17 ÷ñüíéá. Äåí ôïõ Þôáí áñêåôü ðïõ Ýìåéíå áÞôôçôïò óôçí Ýäñá åíüò -åðßóçò áÞôôçôïõ- áíôéðÜëïõ ðïõ Ý÷åé áöÞóåé ðïëý êáëÞ åíôýðùóç ìÝ÷ñé óÞìåñá óôï ðñùôÜèëçìá êáé Ý÷åé íéêÞóåé 3-0 ôïí Áñç óôï ÐáãêñÞôéï. Ëßãá ëåðôÜ ìåôÜ ôç ëÞîç ôïõ ÅñãïôÝëçò-ÐÁÏÊ ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò äéáôýðùíå ôï ðáñÜðïíü ôïõ åðåéäÞ ç ïìÜäá äåí êáôÜöåñå íá áíáðôõ÷èåß óùóôÜ êáé ðïëý áðü ôá ðëÜãéá, þóôå íá äçìéïõñãÞóåé ìåãáëýôåñï áñéèìü åõêáéñéþí êáé íá áõîÞóåé ôéò ðéèáíüôçôåò åðéôõ÷ßáò. Áõôü ôï ðáñÜðïíï ôïõ ÐïñôïãÜëïõ åßíáé ç êáëýôåñç áðüäåéîç üôé ï öåôéíüò ÐÁÏÊ Ý÷åé áðïöáóßóåé íá áëëÜîåé íïïôñïðßá.

Áðü ôï ðáé÷íßäé ôïõ ÐÁÏÊ Ýëåéøå ç äçìéïõñãßá. Ç Ýëëåéøç åßíáé ìéá óõíÝðåéá ôçò áðïõóßáò ðáéêôþí óáí ôïí ÊïíóåúóÜï êáé ôïí Âéåúñßíéá. Ï ÐÁÏÊ äåí Ý÷åé öôÜóåé áêüìá óôï åðßðåäï íá ìÝíåé áíåðçñÝáóôïò áðü ôÝôïéåò áðïõóßåò. Êé áí èÝëåé íá âåëôéùèåß êáé íá ðñïïäåýóåé, ðñÝðåé íá øÜîåé óôç ìåôáãñáöéêÞ ðåñßïäï ôïõ Éáíïõáñßïõ ãéá íá åíéó÷õèåß ðïéïôéêÜ óôç ìåóáßá ãñáììÞ. Ãéá íá âñåé ìÝóï Þ ìÝóïõò ìå ôçí áñåôÞ íá äçìéïõñãïýí ðéï óõ÷íÜ åõêáéñßåò ãéá ãêïë. Óå Ýíá êáëïêáßñé äåí èá ìðïñïýóå íá ôá êÜíåé üëá. Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé åíéó÷õèåß åðáñêþò ãéá íá ðáñïõóéÜæåôáé óïâáñüò. Åîáêïëïõèåß üìùò íá Ý÷åé áíÜãêåò ãéá íá öôÜóåé óôï åðßðåäï íá Ý÷åé ôçí áðáßôçóç áðü ôï ñüóôåñ ôïõ íá êÜíåé ðñùôáèëçôéóìü. Ï ÐÁÏÊ ðïõ Ý÷åé öôéÜîåé ï ÓÜíôïò åßíáé ðáñþí óôç öåôéíÞ Óïýðåñ Ëßãêá. Êáé åßíáé éêáíüò íá ðåôý÷åé ðåñéóóüôåñá áðü üóá Ýôáîáí ôï êáëïêáßñé ç äéïßêçóç êáé ï ðñïðïíçôÞò ôïõ. Áí óôáèåß ôõ÷åñüò êáé áðïôåëåóìáôéêüò, ï ÐÁÏÊ èá öôÜóåé óôá ×ñéóôïýãåííá ùò êÜôïéêïò ìéáò åê ôùí õøçëüôåñùí èÝóåùí ôïõ âáèìïëïãéêïý ðßíáêá. Áí ôï êáôáöÝñåé áõôü, èá Ý÷åé ôçí åõêáéñßá íá êüøåé äñüìï óôï ðëÜíï ôïõ êáé íá öôÜóåé Ýíá ÷ñüíï íùñßôåñá óôï åðßðåäï ðïõ åðéèõìåß íá âñåèåß: óå êáôÜóôáóç ðñùôáèëçôéóìïý.

Óå áíôßèåóç ìå ôïí ÐÁÏÊ, ï Áñçò äåí ðåßèåé üôé èá âñåèåß óýíôïìá óôçí åõ÷Üñéóôç èÝóç íá ðáñïõóéÜæåé êáëýôåñï èÝáìá áðü ôï ðåñóéíü. Ç íßêç ôï ÓÜââáôï (04/10) èá ôïí âïçèÞóåé øõ÷ïëïãéêÜ. Ç åìöÜíéóç üìùò äåí Ýäåéîå áãùíéóôéêÞ ðñüïäï. Ï Áñçò ôïõ ÅñíÜíôåè ðáñáìÝíåé ìéá áìÞ÷áíç ïìÜäá, ðïõ äåí êáôáöÝñíåé íá âñåé ñõèìü åðåéäÞ äåí áíáðôýóóåôáé ìå ó÷Ýäéï. Ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ðñïóðáèïýí. Äåí êáôáöÝñíïõí üìùò íá ðáñïõóéÜóïõí åéêüíá óáí ôçí ðåñóéíÞ, ìå óõíÝðåéá íá äßíïõí ôçí åíôýðùóç üôé äåí… óêïôþíïíôáé ãéá ôç öáíÝëá ôïõ Áñç. Ç ïìÜäá ôïõ ÅñíÜíôåè Ý÷åé ìðåé óå ìéá ðåñßïäï ðïëý äýóêïëùí áãþíùí äß÷ùò íá Ý÷åé êáôáöÝñåé íá êåñäßóåé ôçí åìðéóôïóýíç ôïõ êïéíïý ôçò. Ìå ôï ãêïë ôïõ ËÝìðï óôéò êáèõóôåñÞóåéò ï Éóðáíüò êÝñäéóå Ýíá äéÜóôçìá çñåìßáò ãéá íá ðáñïõóéÜóåé ôï ôåëéêü ôïõ ó÷Ýäéï. Áí üìùò ðáñïõóéÜóåé ôçí ßäéá ðñïâëçìáôéêÞ åéêüíá ìåôÜ ôç äéáêïðÞ, èá ðñÝðåé íá óôáèåß ðïëý ôõ÷åñüò ãéá íá êåñäßóåé êé Üëëï ÷ñüíï. Äéüôé áõôüò ï Áñçò ìüíï ìå ôç âïÞèåéá ôçò ôý÷çò ìðïñåß íá öýãåé íéêçôÞò áðü ôç ÍÝá Óìýñíç Þ áðü ôçí áíáìÝôñçóç ìå ôïí Ïëõìðéáêü.

Ðïëý ôõ÷åñüò Þôáí ôï ÓÜââáôï ï Ìáñßíïò Ïõæïõíßäçò. Åß÷å ôçí ôý÷ç íá äåé ôïí âïçèü äéáéôçôÞ íá áêõñþíåé ôï ðåíôáêÜèáñï ôÝôáñôï ãêïë ôïõ ÏÖÇ, ìå ôï ïðïßï ïé Êñçôéêïß èá åß÷áí êëåéäþóåé ôç íßêç. Ç ÁÅË åêìåôáëëåýôçêå áõôü ôï ëÜèïò êáé Ýöôáóå óôçí áíáôñïðÞ ðïõ ôçò åðéôñÝðåé íá âñßóêåôáé ôçí ÊõñéáêÞ óôç äåýôåñç èÝóç êáé íá êåñäßæåé ÷ñüíï êáé âáèìïëïãéêÞ Üíåóç ãéá íá âåëôéùèåß êáé íá ðáßîåé êáëýôåñï, ðéï Ýîõðíï êáé ðéï ôáêôïðïéçìÝíï ðïäüóöáéñï.

Ôéò ðçãÝò ðáéäéÜ êáé ôá êåßìåíá ìç îå÷íÜôå, íá ìÝíïõí óáí áñ÷åßï.
« Last Edit: October 05, 2008, 20:09:50 by tsakalaki »

Offline toy

• Αλλαγή
Τα άκρα μας δυστηχώς δεν υπάρχουν και ενοώ επιθετικά, όταν ο μετριότατος φέτος κονσεισαο κάνει την απουσία του αισθητή, όταν ο βιειρίνια που ακόμα δεν βρήκε τα πατήματα του η απουσία του αφήνει πίσω χάος, ειληκρινά λυπάμε πολύ.
Ο λάκης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι για κάνα 20 λεπτο μάξιμουμ αλαγή να μπεί και με τη φόρα του να άλαξει κάτι σε ποσοστό 1 στα 4 ματς.
Ο κωνσταντινίδης διεικδικεί επάξια τον τίτλο Χαραλάμπους της περίοδου που διανύουμε.
Θέλω να πιστέυω ότι επιτέλους ο γεωργίου θα πάρει τη θέση του βιερείνια.
Ο ίβιτς απλά ανύπαρκτος αλλά ίσως με μοναδική διακαιολογία την απουσία επιθετικών ακραίων χαφ.
Αμυντικά νομίζω ότι και πάλι η ομάδα δουλεύει ρολόι.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline babis36

• Αλλαγή
Οπως τα λεει ο toy ειναι τα πραγματα ακριβώς και το διαπυστώνουμε ολοι. Ακρα ανυπαρκτα, Αμυνα ελέω Κοντρερας απιστευτη, Κεντρο λογω ανυπαρξιας ακρων και ντεφορμε Ιβιτς μη δημιουργικο. Οι λύσεις λίγες για τ ακρα αλλα αναγκαστικές. Εξω παντελής μέσα γεωργίου και Κονσεισαο μεχρι το 70 Λακης για 20 λεπτά. Μπακαγιοκο μεχρι στιγμης εκτος τοπου και χρονου.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

ive4

• Guest
δηλαδή πριν μια αγωνιστική πηγαίναμε για πρωτάθλημα και τώρα που είμαστε 2 βαθμούς πίσω από τον πρώτο δεν πάμε για πρωτάθλημα ;
Ας κόψουμε τους ενθουσιασμούς και τις απογοητεύσεις, η πορεία του ΠΑΟΚ είναι φυσιολογική για την δυναμική του και την σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από πέρσυ (πρώτες θέσεις της βαθμολογίας) και φυσιολογική για την κακή εικόνα των τελευταίων ετών (το ότι δεν έχουμε 5 στα 5).

Στηρίζουμε την ομάδα ως το τέλος. 

CLUB LARISA

• Guest

Πόσο πολύ χαίρομαι που βλέπω αληθινά Παοκτσάκια....Τρίχα έλληνα τσολιά, φάτσα τεμέτερον με ολίγον τι απο Μ. Ασία κ ψωλή ως το γόνατο......
Σε 13 μέρες έρχονται στο Ναό τα Laser Line Clinics.....Σκύλε δώστους όσα εισιτήρια σου ζητήσουν.....Σκέψου την ενωμένη ασπρόμαυρη χαμουτζία κ το πάρτι στο ΟΑΚΑ....

Offline univ

• Αποστολή
  • **
ekane mpam oti i omada einai dyo taxititon. i proti taxytita paixton styl sergio kai vierinha kai i deyteri taxytita -palaias kopis- paixton styl panteli kai laki. ekei tha xreiastoume enisxysi i proothisi paixton opos georgiou me tin proypothesi omos oti tha mpoune etoimoi kai den tha mathoun mesa apo xamena apotelesmata.
kata ta alla ola deixnoun oti pane basi planou.
dyskola xanoume kai an mas katsei 1 apo tis 4-5 eykairies pou kanoume kerdizoume.
etsi pisteyo uefa bgainoume.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Συνεχίζουμε τη μαζική στήριξη. Το επόμενο ματς είναι άλλη μια κατάρα που πρέπει να σπάσει. Χρειαζόμαστε παίκτες σε πολλές θέσεις-το ξέρουμε-το βλέπουμε όλοι μας.

Ο λάκης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι για κάνα 20 λεπτο μάξιμουμ αλαγή να μπεί και με τη φόρα του να άλαξει κάτι σε ποσοστό 1 στα 4 ματς.

Δεν είναι ότι μου φταίει μόνο αυτός. Απλά τρελαίνομαι που δεν έχει ίχνος πάθους, που δε σέβεται αυτούς που τον κράτησαν το καλοκαίρι, καθώς πίστευαν σε αυτόν. Για μένα δεν ισχύει ούτε αυτό που λέει ο toy. Ακόμα και γκολ να βάλει, θα κάνει χίλια στραβά που θα ακυρώνουν και αυτό ακόμα το γκολ. Αυτό το παίδι τελείωσε ποδοσφαιρικά εδώ και χρόνια. Απλά περιφέρεται στα γήπεδα, μέχρι να πάει στο ΠΡΟ-ΠΟ του στη Λητή. Δεν τον αφορίζω ούτε θα τον κράξω στο γήπεδο. Ας δεχτώ ότι τόσο μπορεί. Αλλά δείξε ρε πστη μου Λάκη λίγο πάθος. Λίγο γαμημένο πάθος.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

kostas4

• Guest
φανηκε η απουσια του κονσεισαο κυριως αλλα και του βιερινια σε αυτο το ματς.ο κονσεισαο μεσα στο γηπεδο ειναι αρχηγος και δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι ψαχνουν αυτον οταν δεν ξερουν τι να κανουν την μπαλλα.
ευτυχως θα παιξει με τον βαζελο γιατι αυτος ο λακης δεν αντεχεται.αντε ο παντελης κανει και κατι,προσπαθει.ο λακης οχι απλα δεν κανει κατι καλο αλλα ειναι αρνητικος για την ομαδα.
και το συστημα του σαντος στηριζεται πολυ στα ακρα.
ξενερωσα που δεν κερδισαμε αλλα πιο σημαντικο ειναι να κερδισουμε τον βαζελο εδω μεσα

Offline cure

• Αλλαγή
Δυστυχώς ήταν το πρώτο ματς που η ομάδα δεν μπόρεσε να απαντήσει πειστικά στην αμφιβολία μου. Αυτή ήταν αν έχουμε βάθος για να κάνουμε το άλμα. Δεν έχουμε βάθος ως ομάδα.

Έχουμε κάποιους καταπληκτικούς παίχτες, τους καλύτερους στη θέση τους στο πρωτάθλημα, όπως ο Κοντρέρας, ο Βερόν, ο Μουσλίμοβιτς και ο Γκαρσία.
Κάποιους που μπορούν να σταθούν σε καλό επίπεδο, όχι απαραίτητα top επίπεδο αλλά ψηλά, όπως ο Κονσεϊσάο, ο Βιερίνια, ο Μπιζέρα κτλ
Κάποιες εκπλήξεις όπως ο Δάρλας και από κει και κάτω το χάος.

Απογοητεύτηκα και από τους πιτσιρικάδες που μπήκανε χεσμένοι με τον Τέλη, ενώ ο Παπαδόπουλος του γαύρου γάμησε με την κούλα. Ο ΠΑΟΚτσής δυστυχώς δεν έχει μάθει να έχει απαιτήσεις από τους πιτσιρικάδες και μπορεί να τους περιμένει αιώνια. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι φυτώριο.

Προς Θεού δεν γκρινιάζω, απλά διαπιστώνω. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η ομάδα, γιατί ομάδα που παίζει πάντα με τον ίδιο τρόπο μη τη φοβάσαι. Το μία έτσι και μία γιουβέτσι είναι το πρόβλημα.

Κορυφαίος του γηπέδου με διαφορά για μένα ο Γκαρσία, που ήταν ο κυριότερος λόγος που ο Τέλης έκανε μία σοβαρή φάση σε όλο το ματς και σούταρε από τα 30 μέτρα μη τολμώντας να κρατήσει μπάλα πάνω από 2 δευτερόλεπτα.

Συνεχίζουμε κοιτώντας από ψηλά και πλέον όλα τα λεφτά είναι το ματς με τις πράσινες  πουτανίτσες. Εκεί πλέον θα απαντηθεί αυτό που συζητάμε από το καλοκαίρι. Με νίκη είμαστε σε άλλο επίπεδο. Με Χ2 είμαστε για uefa και τριτοτέταρτη θέση. Και του χρόνου για παραπάνω.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

DIMIS

• Guest
be ti pa8ame mbaxalo to kanate bre ÐÁÏÊôóÜêéá,
siga ena X peksame ston teli kai ti egine....
sas pliroforo oti oles h MEGALES omades kanoune kai apo kamia gela kai emeis eimaste MEGALI omada
opote min masate..

FORZA PAOKARA