Author Topic: εργοτέλης-ΠΑΟΚ 0-0, 4 Οκτωβρίου 2008 ώρα 18:00  (Read 6660 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
Δύσκολο το αυριανό παιχνίδι, ο Εργοτέλης σίγουρα είναι καλή ομάδα, είναι δουλεμένη από πέρσι, πιο έμπειρη και εμείς έχουμε δύο απουσίες (Σέρτζιο και Βιερίνια) που δεν αναπληρώνται εύκολα. Θέλει υπομονή και προσοχή. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι θα κάνει ότι μπορεί.

Εμείς κοντά στην ομάδα όπως και να χει.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εγώ ξεκινάω μάγκες. Πετάω σε λίγες ώρες για Ηράκλειο.

Καλό ταξίδι σε όσους πάνε και τα λέμε στο πεταλάκι.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

makptol

• Guest
αντε με το καλο να γυρισετε ολοι και με την νικη........

PAMPLO

• Guest
Καλο ταξιδι παλληκαρια και καλη επιστροφη.Φωναξτε και για μας που για διαφορους λογους δεν μπορουμε να βρεθουμε διπλα στην αγαπημενη μας ομαδα.ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΗΤΕ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΕΕΦΑΑΛΕ!!!               :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala:

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
το ματς εχει δυσκολια,αλλα την φετινη ομαδα την εμπιστευομαι.εχω ενα προαισθημα για εναν παικτη αναπληρωματικο αυριο αλλα δεν το λεω...
τα αδερφια μας καλα να πανε και καλα να γυρισουνε.ξερουμε απο πριν οτι θα μας κανουν ετσι κι αλλιως περηφανους
και τελος
ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ...

bouros

• Guest
αντε να ξεκινησει το ματς να ξανανιωσουμε το μεγαλειο του ΠΑΟΚ μας.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
0-0 τελικό
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline zouvalos

• Αλλαγή
ena megalo krima gia ta xamena control tou musli......distixws ta akra mas den leitourgisan swsta kai klasika o ivic den prosfere tipote.....exw tin entipwsi oti o gewrgiou einai PARA POLI KALOS kai kalo tha itan na einai autos vasikos.....o lakis apla den kanei......krima......! den peirazei........!

NIKI ME VAZELO kai sinexizoume......! pousti vitolo, me vierinha pisteuw to mats itan ena aneto diplo......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
μετρια εμφανιση απο την ομαδα αναλογη με αυτη της κομοτηνης και απλα η ομαδα στις 2-3 καλες ευκαιριες που ειχε σταθηκε ατυχη.παντως η ομαδα και το συστημα ειναι δεδομενα και πρεπει να το χωνεψουμε ειτε μας αρεσει ειτε οχι

antongio

• Guest
Κριμα!!!για ενα παιχνιδι που περιμενα το διπλο
σε ενα γηπεδο που θα περασουν λιγοι με 6 βαθμους ...

mpougatsas

• Guest
με τον τρόπο που παίξαμε..
    η αλήθεια είναι οτι δεν το αξίζαμε το διπλό..   τι να πω..;   
   κρίμα πιο πολύ για τα παιδιά που κατέβηκαν ηράκλειο και δεν ανταμήφθηκαν έστω απ΄την εμφάνιση ή την προσπάθεια..   και που δεν μπορέσαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στα αδικοχαμένα αδέρφια.. μέρα που ήτανε..
    τελος παντων.. ένα ματς ήτανε.. τελίωσε.. πάμε παρακάτω..

Offline tool4a

• Αλλαγή
Καλά τα άκρα (κωνστιντινίδης,ίβιτς) πολύ για το πούτσο και οι δύο.Τραγικοί.Εκείνο τι παλλικάρι που είναι ο κοντρέρας ρε...

Τώρα ρε γαμώ την ελλάδα τους θα γαμούσαμε το βάζελο μια ώρα αρχήτερα.Στο διάολο να χάσει η εθνική.
Πάλι μας διακώπτουν.

Τέλος πάντων...καλή επιστροφή να χουν οι δικοί μας απο κάτω.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ευτυχως που εσκασε χ το ματσακι για να καταλαβουμε οτι δεν πρεπει να υπερεκτιμησουμε αυτη την ομαδα
ουεφα νομιζω θα βγουμε εστω και νταηλικι.επισης η διαφορα μας απο τον πρωτο θα ειναι μικρη.
αυτο μας υπσχεθηκαν αυτο θα γινει.

νομιζω πως λακης παντελης ειναι συνταξιουχοι.τρεις τεσσερις φασεις τις χαλασαν μονοι τους.δεν γαμεις.
ο ιβιτς δεν ηταν τοσο κακος οσο ακουσα και διαβασα και σε αλλο φορουμ,κυριως μετα την εισοδο του μπακαγιοκο γιατι ειχε βοηθειες.
και την πασα παρε βαλε την εβγαλε...
ο μπακαγιοκο παραλιγο να το παρει μονος του το ματσακι.χρησιμος παικτης και για μενα αντι για λακη
ειναι ταμαμ
κορυφαιος ο κοντρερας(ξανα;) και πολυ καλος ο χαλκιας
σε πολυ μετρια μερα ο βερον και για μενα παρεσυρε και τον γκαρσια.ο λογος που η ομαδα φανηκε να παιζει τοσο πισω.
δεν ανεβασαν ψηλα την πιεση κυριως λογω της ταχυτητας τους.δεν κρατησαν και την μπαλα και η ομαδα κοβοταν στην μεση,
ενω αναγκαστηκε να τρεξει και πιο πολυ.λαθος αυτο,που φανηκε και με το χανουμι
ο μουσλι ψιλοκουρασμενος και χωρις καθαρο μυαλο
δαρλας μετριος σναουτσερ καλος.
μαλεζας καλουτσικος αλλα εμενα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη.
τελος ο γεωργιου εχει θρασος και τεχνικη.ειναι καλος στα στημενα(στα κορνερ ειδικα) και γνωμη μου ειναι πως πρεπει να παιζει βασικος
μονο γι'αυτο εφοσον λειπουν οι δυο πορτογαλλοι(ακομα κι ο ενας να λειπει...).βαρεθηκα να βλεπω λακη να τα βαραει
ο γκαρσια αμυντικα ετρεξε πολυ και απο τον βερον ηταν καλυτερος.βεβαια τα πα και παραπανω.
επιθετικα δεν περιμενω πολλα απ'αυτον.παραλιγο ομως
να κανει το διπλο με αυτο το φαουλ φωτοβολιδα...

ο σαντος σημερα το πηγε καλα το ματς και σε κοουτσαρισμα.θα ελεγα πιο καλα
σε κοουτσαρισμα παρα σε στησιμο πραγμα σπανιο γι'αυτον.ο εργοτελης ηταν καλη ομαδα με 4-5 καλους παικτες και πιο ξεκουραστος απο μας.
επαιξε κι αυτο τον ρολο του.
η διακοπη θα μας κανει καλο.ειδικα στα πατηματα του γκαρσια και στο ταιριασμα του με τον βερον.το συστημα που παιζουμε
βασιζεται πολυ στα δυο αμυντικα χαφ,στην πιεση που ασκουν και ποσο ψηλα το κανουν.αν δειτε ολα τα ματς αυτο ειναι το σημειο
που ο ΠΑΟΚ αλλαζει αποδοση προς το καλο η προς το κακο.
παμε για νικη με την ζελα και διωξιμο του ολλανδου.

υ.γ θα πρεπει να το καταλαβουμε καλα οτι για να φτασεις απο το μια ζωη 4ος,στην κατρακυλα και στο 9ος ειναι πανευκολο.
αλλα το να φτασεις,κι οχι μονο σ'αυτο το πρωταθλημα αλλα παγκοσμιως,απο το 9ος στο 1ος ειναι παλουκι
και δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη.
παρακαλω τους παντες να μην μιλανε για πρωτη θεση γιατι υπαρχουν πολλοι που δεν καταλαβαινουν τον λογο που λεγεται κατι τετοιο...
υ.γ2 καλη επιστροφη στα αδερφια μας

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Κριμα που χαθηκαν τζαμπα 3 βαθμοι σε μια εδρα που λιγοι θα κερδισουν. Στεκομαι σε αλλη μια φοβερη αμυντικη λειτουργια της ομαδας που σε τεταρτο συνεχομενο παιχνιδι εδειξε πως 10 χρονια να παιζει ο αντιπαλος, γκολ δε μας βαζει με τιποτα.
Απο κει και περα, αυτο που φανηκε πολυ σημερα ειναι οτι στα ακρα χωρις Κονσεισαο και Βιειρινια, εχουμε τεραστιο προβλημα. Ο Λακης και ο Παντελος ειναι πλεον για Β' εθνικη. Αν ο Σαντος συνεχισει την επιμονη του σε αυτο το συστημα, με αυτους τους δυο στα ακρα θα το πληρωσουμε. Ο Γεωργιου ενω στα φιλικα πετουσε, σημερα εδειξε οτι του λειπουν παιχνιδια. Αν τα νεα παιδια δεν παιξουν ουτε με τους τελιδες και τους λεβαδειακους, ποτε θα παιξουν;
Ο Σαντος πηγε παλι για το μισο-μηδεν και δεν του βγηκε. Με χαλασε η εμμονη σε Λακη, Παντελη και Ιβιτς, οπως και η αλλαγη στο 89. Κραταμε τα θετικα και παμε για βελτιωση.
Υ.Γ. Τεραστιο μπραβο στα παιδια που τραβηχτηκαν στην Κρητη και πηρανε μαζι και τα πανω με τα ονοματα των χαμενων αδερφων μας. Ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Σήμερα αν και βγήκε MVP ο musli, δεν ξέρω.. το κοντρόλ το έχανε αρκετά και σε φάσεις που μπορεί να κρίνανε το ματς..
Το παιχνίδι το φοβόμουνα, έδινα περισσότερα στο Χ παρά στο διπλό.
Κρίμα που δεν πήραμε την Νίκη γιατί ήταν και η μέρα τέτοια..
Το παιχνίδι άλλαξε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά τι να το κάνεις..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Όσο μπορούσε να ανεβαίνει όλη η ομάδα ψηλά και να πιέζει κρατώντας την συνοχή στις γραμμές της γινόμασταν απειλητικοί. Όμως χθές δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αρκετές φορές. Γενικά όμως πιστέυω ότι ήμασταν λιγο καλύτεροι από ότι με τον πάνθρακα και αν έβγαινε η τελευταία πάσα,ή έκανε καλύτερα κοντρόλ ο μούσλι, τώρα θα μιλάγαμε για επαγγελματική νικη κτλ....
Πάντως με το σύστημα που παίζουμε η κίνδυνος για τέτοιου είδους γκέλες θα ναι πιθανό να γίνονται (ειδικά σε μέρες σαν και την σημερινή με τέτοιες απουσίες). Συνεχίζουμε και πιστέυω ότι θα μας ωφελήσει πολύ η διακοπή αφού και ο κονσεισάο θα επιστρέψει και οι γαρσία-μπιζέρα θα δέσουν περισσότερο με την ομάδα.

ιβιτς ξύπνα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

kp-83

• Guest
Δυστυχώς η ομάδα μας δεν κέρδισε το παιχνίδι και αφήσαμε 2 σημαντικούς βαθμούς.θα μπορούσε να το "κλέψει" αν ήταν ποιο προσεκτικός στο κοντρόλ της μπάλας ο Μουσλίμοβιτς σε 2 καθέτες μπάλες του Βερόν και του Ίβιτς καθώς και ο Κωνσταντινίδης στο τετ α τετ στο τέλος του α ημιχρόνου.
   Φάνηκε το σημαντικό κενό του Βιερίνια (Θα ναι μεγάλη η απώλεια του "μικρού") αλλά και του "μέτριου" Κονσεισάο   που δεν μπόρεσε να τον καλύψει ο Λάκης (τον περίμενα πολύ καλύτερο).Σε κακή μέρα ο Ίβιτς μακάρι να βρει γρήγορα τον καλό εαυτό του για να μην είναι τόσο μόνος στην επίθεση ο Μουσλίμοβιτς.
   Κρατάμε στα θετικά την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας (μεγάλος παίχτης ο Κοντρέρας) και την σταθερότητα του Χαλκιά.
   Συνεχίζουμε και κοιτάμε τον επόμενο τελικό.....             
                           ΝΙΚΗ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
+1

και καλως ηρθες στο φορουμ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
αν δεν βρεθουν σε καλη μερα βερον και γκαρσια πιστευω θα εχουμε προβλημα γενικοτερο
κοντρερας εχω την εντυπωση δεν υπαρχει αλλος στην ελλαδα
χαλκιας σε 5 παιχνιδια εχει φαει ενα γκολ
υπομονη με λακη & παντελη, τελευταια χρονια ειναι
ακομα ειναι νωρις να ζηταμε θεαμα, ακομη ψαχνεται η ομαδα

παντως η ομαδα ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ζελα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Μόλις γύρισα σπίτι μου και εγώ. Γράψαμε και άλλα (ξεκούραστα αυτή τη φορά) χιλιόμετρα.

Τα είπατε εσείς για την ομάδα, εμένα δε μου άρεσε σήμερα. Το χειρότερο μας παιχνίδι πιστεύω, συμφωνώ και επαυξάνω για Κωνσταντινίδη και Λάκη. Ουσιαστικά δίχως εξτρέμ παίζαμε σήμερα.
Το ματς ήταν βαρετό και για να λέμε και τα στραβά μας, η κερκίδα στο 2ο ημίχρονο έπεσε αρκετά και δε πολυβοήθησε.

Περιμένω να μας δω βελτιωμένους την άλλη Κυριακή γιατί έτσι δε πας πουθενά.

Για να είμαι ειλικρινής, σήμερα τη φοβήθηκα την ομάδα. Φοβήθηκα ότι θα φάμε γκολ.

Να δώσω τα χαιρετίσματα μου στον Παύλο και τον Τάσο που γνώρισα στο αεροπλάνο.
Για άλλη μια φορά οι Κρητικές ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ έκλεψαν την παράσταση. Πασαρέλα το κέντρο του Ηρακλείου (αυτές μου έμειναν πιο πολύ από το ταξίδι. Την εμφάνιση της ομάδας θέλω να την ξεχάσω)

Υ.Γ. Συμπολίτηηη συμπολίτηηη (όποιος ήταν στην πτήση της ASTRA κατάλαβε  ;) )

...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...