aaaaaaa hr8a spiti kai brika to fws mou !
elew IE 7.xxx KAMIA ma KAMIA sxesh h arxikh opws me thn ebgaze sthn douleia me IE 6.xxx ! ! !
night and day ! twra thn eyxaristi8ika ! na symfwnisw APOLYTA sto e3hs pou eipe o NAI PE :
Θα πρότεινα τα αφιερώματα, που βρίσκονται στα δεξιά (με εικόνες) πάνω από το λάιβ, να μπουν οριζόντια .trwei apisteyto space apo aytous pou diale3an tis panw mpares na einai kleistes (sto 0 dhl.) Elpizw dik. na ginete ayto!
8a htan apisteyta xrhsimo mini patch an ginotan giati den 3erw ti paizete s'aytous pou exoun diale3ei tis mpares anoixtes kai
kata poso 8a exoun place aytes meta.
h dhmoskophsh den me poly-peirazei pou einai ka8eth mpara giati kata thn gnwmh mou den trwei kai TOOON xwro.
NAI PE ayto me to ''Διέλεξε τα χρώματα'' pou to leei pali kai den to blepw to strabadi?
POU einai to intro ?

8elw na pistepsw oti 8a mpei giati einai (gia mena toulaxiston) MUST !
trellh douleia kai trellh empneysh, den kanei na xa8ei !
To oti 8a alla3ei to orizontio site-logo, terma panw aristera (eimai sxedon sigouros oti kati tou katebike tou diegitou)
to 8ewrw dedomeno outos h' allos.
TWRA, apla gia na to 3anatonisw (kai na thn spasw

gia pollosth fora ston dikefalo) 8elw pisw thn MAYRILA mou !
An as poume SYMFWNOUME OLOI SXEDON E3'OLOKLHROU oti leitourgika einai ola ok, to mono "problhmataki" pou
paizei einai h epilogh tou xrwmatos. Ki edw eimai sigouros oti kapoia messaia lysh 8a bre8ei.
Apo leitourgikhs apopshs h arxikh gia mena ta spaei kyriolektika (me kati mini dior8osoules einai mourlia)
alla ontos 8elei
"kai" to analogo background gia mas pou gabgizoume astamathta ! ! !
I

you

kai pali ta sebh mou dikefale gia thn ateleiwth douleia pou eri3es.....
to mayraki re bro.....