Author Topic: ΠΑΟΚ - σκουλικιάρης 1:0 , Κυριακή 28/9/2008 ώρα 21:15 Nova  (Read 14564 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Η κερκίδα είχε και πάλι πρόβλημα, αλλά η βελτίωση σε σχέση με την κούλα ήταν αισθητή. Απόψε ο Σταυράκης έκανε τη δουλειά του χωρίς να κινδυνέψει να πάθει εγκεφαλικό, καθώς το τύμπανο και οι υπόλοιποι στο πανό της Θύρας 4 αναπαρήγαγαν την δική του έμπνευση, δεν τον "σαμποτάριζαν"  (:P) όπως πέρσι ή με την αεκ. Η κερκίδα δεν ήταν κολαστήριο εξαιτίας των (για άλλη μια φορά) πολλών και ανεξέλενγκτων τσαμπατζήδων, που πάντα μα πάντα θα χαλάνε τη φάση τραβώντας βίντεο με τα κωλλοκινητά τους (ναι ρε φίλε, να τραβήξεις μία-δύο αλλά όχι αυτό το πράμα να'σαι μονίμως με τη μαλακία στο χέρι και να τραβάς) ή επειδή είναι τόσο λιώμα που δεν αντιλαμβάνονται το τι συμβαίνει γύρω τους, ή απλούστατα επειδή είναι σκατόφλωροι και κοιτούν γύρω τους αποχαυνωμένοι, δίχως να ξέρουν τι να κάνουν... >:(

Όσο για τα μπουκάλια και την άσκοπη ρίψη στο κόρνερ τι να πω... έτσι δεν επιδεικνύεις μαγκιά, αντίθετα υιοθετείς συμπεριφορές οπαδών, από τους οποίους υποτίθεται ότι διαφέρεις... Κοινώς βλαχομαγκίζεις μικρέ μεθυσμένε μπαχαλάκο... Όλοι γουστάρουμε να τα πίνουμε πριν το ματς, είναι εθιμοτυπικό το θέμα, αλλά όχι και να μην μπορείς να φωνάξεις από τη σούρα, η να ρωτάς μετά το πόσο έληξε ο αγώνας...

ΤΑ ΤΟΥΡΝΙΚΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΓΚΕΣ...! Όχι τίποτα άλλο, μην ποδοπατηθούμε καμιά αποφράδα μέρα, με 1.000 και 2.000 κόσμο περισσότερο από αυτούς που φιλοξενεί η 4, 4α κανονικά... :(

Συμφωνώ 100% και να προσθέσω πως η κερκίδα ήταν ικανοποιητική κατά την γνώμη αν σκεφτεί κανείς και τον καιρό, κάποιοι έφαγαν βροχή 5-6 ώρες και γενικά δεν ήταν ο καιρός που σε ανεβάζει. Καλά για τα πανό δεν το συζητάω, απίστευτη ξεφτίλα! Πουν τα πανιά;;; Ένα άλλο θετικό στοιχείο είναι πως οι 5-6-7 ήταν αρκετά ανεβασμένες , συμμετήχαν στα συνθήματα και γενικά ήταν αρκετά θερμοί...

Κρατάμε τους 3 βαθμούς που μας βάζουν στην κορυφή, αλλά που δεν σημαίνει τίποτα, τα μυαλά μας αυτήν την φορά ας μην πονάνε αλλά και να μην παίρνουνε και αέρα. Μέχρι την τρίτη μιλάμε για το ματς με τους πουθενάδες γιατί τότε σκεφτόμαστε Εργοτέλη και την νέα απόβαση στην Κρήτη ;)

Σωστός για τις ανεβασμένες 7,8... Μου διέφυγε  :-[  +1000!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
pantws an kai ton garcia den ton vlepw akoma etoimo koitakste apo to goalnews.gr tin perigrafi tou film tou agwna parakatw.....

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
14΄: Ο Πάμπλο Γκαρσία εκτελεί φάουλ από δεξιά, ο Κοντρέρας που πιάνει την κεφαλιά, ο μπλοκάρει με δυσκολία
28΄: Ο Πάμπλο Γκαρσία σκάβει για τον Κωνσταντινίδη που προλαβαίνει πριν βγει η μπάλα άουτ και γυρίζει στον Μουσλίμοβιτς, που από καλή θέση χάνει μοναδική ευκαιρία, πλασάροντας άουτ
34΄: Ο Πάμπλο Γκαρσία εκτελεί φάουλ από δεξιά, οι αμυντικοί του Άρη δεν διώχνουν, ο Βιερίνια επωφελείται και σουτάρει συρτά, η μπάλα περνά άουτ
40΄: Ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκει με σέντρα τον Μουσλίμοβιτς, εκείνος με κεφαλιά στρώνει στον Κωνσταντινίδη που από πλάγια σουτάρει ελάχιστα άουτ
43΄: Στην πρώτη ευκαιρία του Άρη ο Νέτο σουτάρει από δεξιά, η μπάλα άουτ
64΄: Ο Βερόν κοντρολάρει με το στήθος και σουτάρει με τη μία από αρκετά μακριά, η μπάλα φεύγει άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κέλεμεν
68΄ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση φάουλ με δύναμη από τον Μουσλίμοβιτς, ο Κοντρέρας είναι στην πορεία της μπάλας και με το στήθος(!) την στέλνει στα δίχτυα του Κέλεμεν
84΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Πάμπλο Γκαρσία, η μπάλα ψηλά άουτ
86΄: Συρτό σουτ του Τιάγκο Ζεντίλ, ο Χαλκιάς μπλοκάρει χωρίς ανησυχία

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Και για να αλλάξουμε θέμα και να ξεφύγουμε από την αντιπαράθεση...
Τους καινούργιους πάγκους τους είδατε; Κανένας από την G7-8 μήπως είδε τι καθίσματα έχουν;

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Καθόμουν κάτω κάτω απέναντι από τον Σταύρο.Στο γκολ ,μπουκάλι μαλαματίνας που πετάχτηκε από πίσω, έσπασε στο κεφάλι του διπλανού μου.Ευτυχώς που το παλικάρι δεν τραυματίστηκε.Δεν ξέρω πως αλλά δεν είχε ούτε γραντζουνιά.Ευτυχώς.

Πόσο ανόητοι μπορεί να είναι κάποιοι?

Απύθμενα ανόητοι.
No Gods,No Masters

legones

• Guest
Και για να αλλάξουμε θέμα και να ξεφύγουμε από την αντιπαράθεση...
Τους καινούργιους πάγκους τους είδατε; Κανένας από την G7-8 μήπως είδε τι καθίσματα έχουν;

respect...
Τελικά πολλά αλλάζουν στην ομάδα...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Πάντως εγώ δε καταλαβαίνω γιατί δε σας άρεσε η κερκίδα. Μια χαρά ήταν. Μέρα με τη νύχτα αν τη συγκρίνεις με το ματς της αεκ.
Φώναξε στα σημεία που δε ''τραβούσε'' η ομάδα και αυτό είναι θετικό. Φώναζαν επίσης από όλες τις θύρες και όχι μόνο η 4. Χαρακτηριστικό είναι ότι και η 6 που πάω εγώ κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα ''πέσει''. Είχα χρόνια να το δω αυτό. Αγώνα με τον αγώνα θα υπάρχει βελτίωση. Σε φάσεις, διαφορετικές θύρες φώναζαν διαφορετικά συνθήματα και αυτό ακούστηκε λίγο άσχημα. Δε πειράζει ... σε ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο θα συμβαίνουν αυτά...

Για τα μπουκάλια δεν έχω να πω κάτι ... τα είπατε εσείς. Θα πρέπει από μόνοι μας να απομονώσουμε αυτούς που κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ. Δε ξέρω αν είναι ΠΑΟΚτσήδες ή όχι, αλλά δε σέβονται την ομάδα με τα 4 ιερά γράμματα. Της κάνουν κακό. Οικονομικό κυρίως και αυτό θα φανεί από το πρόστιμο που θα φάμε ...

Η ομάδα καλούτσικη ανα διαστήματα. Αμυντικά απροσπέλαστη. Επιθετικά λίγα πράγματα. Θα πρέπει ο Ίβιτς να ανέβει αισθητά.
Μετριάστηκε η χαρά μου για τη νίκη από τον τραυματισμό του Βιερίνια. Θα πάμε Κρήτη χωρίς τα 2 βασικά μας εξτρέμ.  Δε θέλω να δω Κωνσταντινίδη πάλι μέσα. Δε μπορεί ... Ίσως πρέπει να δοκιμαστεί ο Γεωργίου από εκεί και ο Λάκης (θεωρώ δεδομένο) θα παίξει δεξιά.

Περαστικά στον Βιερίνια και στα ... αφεντικά  :D :D :D

Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για Κρήτη ;)
Χιλιόμετρα θα κάνουμε και πάλι (αεροπορικώς βέβαια τώρα... δε παλεύεται πάλι το πλοίο )
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline cure

• Αλλαγή
Προσωπικά δεν το κρύβω πως φοβόμουν το ματς, όχι για το σκουλήκι, αλλά την αιώνια γκαντεμιά μας στα κρίσιμα ματς. Τελικά ο φετινός ΠΑΟΚ είναι πάνω από τέτοιες μαλακίες. Είναι πραγματικός ΠΑΟΚ! Μετά το ματς 9 στους 10 μου είπαν να μη πάρουν αέρα τα μυαλά μας και διαβάζω να το λέτε κι εδώ.
Καλά! Θα σας δω σιγά σιγά, σε ποια αγωνιστική θα πάψει να ακούγεται αυτή η μιζέρια. Αυτό για μένα το λένε όσοι φοβούνται το τι θα γίνει στην πρώτη ήττα ή φοβούνται μη ξυπνήσουν απότομα από το όνειρο. Ε, τίποτα δεν θα γίνει. Έχουμε μπει σε ένα μονόδρομο, που έχει έναν και μόνο προορισμό.
Προσωπικά  δεν παίρνουν τα μυαλά μου αέρα με τη νίκη απέναντι στην ομαδούλα-ασανσέρ που θα παλέψει για να σωθεί. Το σημερινό ήταν μακράν το ευκολότερο από τα 4 πρώτα. Τα μυαλά μου παίρνουν αέρα με αυτά που βλέπω.

Δυο λόγια για το ματς.
Η κερκίδα ήταν πολύ καλή και μου άρεσε που κρατήσαμε δυνάμεις για το ματς και δεν φωνάζαμε από πριν άσκοπα. Το πέταγμα μπουκαλιών στο κόρνερ ήταν μια μεγάλη μαλακία που θα πληρώσει η ομάδα, ενώ κατάφεραν αυτοί οι στόκοι να παγώσουν και τη Τούμπα για ένα μισάωρο. Ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρό αντίπαλο να το εκμεταλευτεί. Διαβάζω ότι χτυπήθηκαν και δικοί μας από μπουκάλια και αηδιάζω με τη μαλακία στο κεφάλι ορισμένων.

Η ομάδα ήταν καταπληκτική. Έχουμε κακομάθει να μην κινδυνεύουμε σε κανένα σημείο του αγώνα. 4 ματς και οι αντίπαλοι δεν πατάνε μεγάλη περιοχή με τίποτα. Σήμερα η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί και μόνη της να σηκώσει το γήπεδο και δεν παίρνει μόνο από το λαό, αλλά και δίνει.

Χαλκιάς: Τουρίστας στο ματς και όταν χρειάστηκε αλάνθαστος στις εξόδους του
Σνάουτσνερ: Απροσπέλαστος και πολύ σοβαρός
Δάρλας: Ο κορυφαίος σε πάθος, απόδοση και αλάνθαστος. Απίστευτη μεταγραφή!
Μαλεζάς: Σταθερός και δυνατός, χωρίς λάθη.
Κοντρέρας: Τι να ξαναπούμε; Εγώ πάντως δεν βαριέμαι να τον εκθειάζω. Είναι τιμή για τη σούπερ κλίκα να παίζει εδώ αυτός ο τεράστιος παίχτης. Τώρα άρχισε και να σκοράρει!!
Γκαρσία: Αν κατανοήσουμε ότι το σημερινό ήταν ματς του ανέτοιμου Γκαρσία, μετά ΙΣΩΣ φανταστούμε λίγο τι θα κάνει σε ένα μήνα. Μεγάλη κλάση και προσωπικότητα, έδειρε πολλά γατάκια και ύψωσε τείχος
Βερόν: Άλλο ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιχνίδι από τον παιχταρά. Τα κάνει όλα και προσφέρει και υπέροχες φάσεις. Μεγαλείο!
Βιερίνια: ΓΙΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
Κωνσταντινίδης: Πάρα πολύ πάθος, αλλά κάποιες κακές επιλογές, παρά την εμπειρία του έδειξαν ότι δεν είχε καθαρό μυαλό. Ίσως λόγω πάθους
Ίβιτς: Πολύ κακός σήμερα. Εκτός ρυθμού γενικά. Η ομάδα όμως νικάει έχοντας λάσπη και τον Ίβιτς και την αλλαγή του Μπακαγιόκο και τραυματία τον Βαγγελή. Μετά την άνοδο Γκαρσία περιμένουμε και την άνοδο αυτών για να κάνουμε ακόμα περισσότερες φάσεις!! Γι' αυτό λέμε ότι ξεφεύγουμε
Μουσλίμοβιτς: Στο γκολ το παίρνει πάνω του. Το είδα και μετά στο βίντεο το σουτ. Πήγαινε γάμα έτσι κι αλλιώς. Εκτός του ότι είναι κίνδυνος θάνατος κάθε στιγμή για τους δυστυχισμένους αμυντικούς, είναι φουλ παθιασμένος και μαλώνει όλη την ώρα και πιέζει μέχρι τελικής πτώσης τα μπακ. Στο 90 μαρκάρει με σπριντ 2 παίχτες του ρούλη

Λάκης: Τραγικός και κρίμα γιατί τον χρειαζόμαστε πολύ τώρα. Μακάρι να ανεβεί και να μην βουτάει συχνά. Στον ΠΑΟΚ παίζει. Δεν θα του δώσουν κάτι.
Μπιζέρα: Εγγύηση σοβαρότητας. Μπήκε 10 λεπτά και έκανε τη δουλειά του όμορφα κι ωραία

Το κοράκι ήταν προκλητικό για άλλη μια φορά. Κάθε αγωνιστική και χειρότεροι θα γίνονται και μετά θα έρχονται οι δημοσιοβλάχοι να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Άντε τώρα το διπλό στον τέλη.

ΕΔΩ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΤΟ ΚΡΥΟ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Το πόσο τουρίστας ήταν ο Χαλκιάς, φάνηκε από μια φάση στο 1ο ημίχρονο όπου η μπάλα ερχόταν αργά προς την εστία και εκείνος αγνάντευε στο υπερπέραν  :D

Μη του γίνει συνήθεια μόνο !!

(άντε ας ανοίξει κάποιος θέμα για το ματς στην Κρήτη γιατί εγώ είμαι καντέμης)

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Panigirismos Musli kai Maleza sto goal...
TA PAIDIA EINAI OMADA, NIW9OUN OMADA KAI 9A GAMOUN KAI 9A SPERNOUN

ANTE PAOKARA..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline PARVAS4

• Κερκίδα
  • *
απιστευτο παραληρημα του οδοντιατρου
οτι μαλακια μπορειτε να φανταστειτε ειπε

Για όσους δεν κατάλαβαν, ο οδοντίατρος κάνει αντιπερισπασμό ωστε να μην πέσει καμπάνα στον βίτολο.
ΒΑΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Γράφω χωρίς να διαβάσω τα όσα γράφτηκαν...
Είναι το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα που δεν μπήκα μέσα από το 1991. Κάθησα στον σύνδεσμο της Τούμπας, που για όσους δεν το ξέρουν είναι κάτω από το διάζωμα της Θύρα 4 και το είδα από την τηλεόραση.
Ο λόγος δεν ήταν το εισιτήριο, αφού έχω διαρκείας.
Ο λόγος δεν ήταν η βροχή, αφού έχω φάει και χιόνι στο παρελθόν στην Τούμπα.
Ο λόγος δεν ήταν η διοίκηση της ομάδας μου, αφού όσα λάθη έχει κάνει, τα έκανε χωρίς δόλο.
Ο λόγος δεν ήταν η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αφού κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού.

Ξέρετε ποιος ήταν ο λόγος?

Αυτά τα μαλακισμένα που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε σελίδα και δεν έχει Βουλινό, Μπατατούδη ή Γούμενο στην διοίκηση του για να κάνει τα όσα έκανε χθες πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα.
Ποια πόρτα σπάτε ρε τσογλάνια και για ποιον λόγο? Για να μπείτε τσάμπα εσείς και οι ρετσίνες σας?
Γνωρίζετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μπει εγγυητές (με υπογραφές) στην αστυνομία για την σωστή συμπεριφορά σας με μοναδικό σκοπό την απομάκρυνση των μπάτσων από τις εισόδους της Τούμπας?
Γιατί ξεφτυλίζετε αυτούς τους ανθρώπους και κυρίως τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη που πρώτος έβαλε την υπογραφή του?
Αν γυρίσουν οι Αστυνομικές δυνάμεις καταστολής έξω από την Τούμπα, ποιος θα φταίει?
Ο Ζαγοράκης?
η συντονιστική?
οι σύνδεσμοι?

ή τα γαμημένα μυαλά σας, που οι διάφορες ουσίες που παίρνετε έχουν καταστρέψει ανεπανόρθωτα τα εγκεφαλικά σας κύτταρα?

Πάρτε τον μπούλο από την ΠΑΟΚάρα ρε Ζώα!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Alamana συζητήθηκε πολύ αυτό εδώ. Αν και χρησιμοποιείς βαρύς χαρακτηρισμούς, θα συμφωνήσω μαζί σου.
Μαζί με την ομάδα πρέπει να αλλάξουμε και εμείς. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει μέσα στο γήπεδο.

Όταν καταλάβουμε ποιος είναι ο ρόλος μας και εμείς και ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, τότε θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ γενικά.
Κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ δυστυχώς έχουν τα μυαλά που είχαν πριν από 10 χρόνια.

Μόνοι μας πρέπει να προστατεψουμε την ομάδα μας. Όποιο κι αν είναι το κόστος. Κρίμα που κάποιοι αμαύρωσαν τη σημερινή γιορτή.
Ήταν η τελευταία φορά

shogoon

• Guest
1) apisteutoi darlas muslimovic contreras
2) o alamana exi 1000% dikio merikoi prepi na katalaboun oti o PAOK allaxe selida edo kai kero. imaste sto 2008 kai ta mats kerdizonte me foni pathos lao kai omada. ntou gia na mpis tzampa kai boukalia gia na timorithis armozoun se omades alon katigorion. filika panta elpizontas na min ine baria i timoria................................

Offline alexmelb_04

• Κερκίδα
  • *
PAIDIA KAI EGW DEN DIAVASA TIS ALLES SELIDES.
LIPON. TI GINETE STIN TOUMBA ????? I KERKIDA ITAN POLLI XALIA..
OPADIKA  XTHES AFTOS DEN ITAN O PAOK PO EXW MA8E APO PALIA...
EGW TO IDA TO PAIHNIDI APO TV STIS 4 TA XIMEROMATA KAI IMOUNA PARA POLLI STENAHOREMENOS GIATI TIN KERKIDA. OUTE ENA SYNTHIMA DEN BOROSAME NA TO SINEHISOME PANO APO 1 LEPTO.

OLLA TA DERBY TA PERASMENA 2 XPONIA I KERKIDES EINAI TRAGIKES.

KAPIOS BORI NA MOU ANALISI, TI EINAI TO PROVLIMA STA DERBY ?????
GIATI TA MATCH ME MIKRES OMADES STIN TOUMBA EMEIS GAMAME STA PETALA. I KERKIDES EINAI PIO FOVERES
FEREPIN ME OFI, PANIONIOS, XANTHI. EIMASTE PIO DYNATI, PIO ORGANOMENI, KRATAME SYNTHIMA PIO POLLI APO ENA LEPTO,

TELIKA 8A PO OTAN H TOUMBA EINAI  MISO GEMATO  AFTOS EINAI O PAOK PO EXO MA8I   

Καλό θα είναι να μην γράφεις μόνο με κεφαλαία είναι κουραστικό. Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές...
« Last Edit: September 29, 2008, 12:49:16 by GENTLESOS »

apostolos

• Guest
To da xthes to matsaki.

Kerkida: H nuxta me th mera se sxesh me to mats me to aekaki...Eidika otan ginan kana duo eukairies apo thn omada phre mpros kai edine gazia.
Me tous hlithious enas tropos uparxei. Antrhwpoi sundesmwn, oi aploi filoi tou PAOK ethelontes diaskorpismenoi, na moirazoun aploxera xastoukia se opoion petaei mpoukali.... aplo, eukolo, euxaristo, exw arxisei pleon na skeftomai sovara oti einai provokatsia, oti mpainoun skoulikia kai to kanoun tous exw ikanous.

Paiktes. Mia enstash gia PAOKCURE,, oxi tragikos o Lakis, kai perasmata ekane kai liga lathh de nomizw na htan kati tromero alla oxi tragikos se kamia periptwsh.

Mia diapistwsh. H elleipsh tou Sergio DUSTUXWS gia ton paikth kai oxi gia to mats, de fanhke katholou. Isa isa pou mporw na pw pws ta akra me ta wraia anevasmata twn full back doulepsan xthes kalutera apo kathe allo mats fetos.

Santos rikse ligo nero sto krasi sou ki arxise na etoimazeis Gewrgiou eidika meta ton traumatismo tou Bierinia....Den vgainei me Pantelo, Laki h douleia mono. Vevaia o PAntelis htan arketa kalos xthes, an sta teleiwmata (sentres kuriws) tou htan pio prosextikos, h genikotera o Pantelis pro 7etias tha htan super...Axasto ayto pou exase alla telospantwn, telos kalo, ola kala....

Ivic ti na pw. Fainetai na mhn exei vrei ton rolo tou sthn omada. Den einai oti einai entelws arnhtikos. Kai prospathei kai thelei to blepeis dhladh. Alla allou pataei kai allou vrisketai....Na doume ti tha ginei me auto to thema.

Darlas megistos xthes, eksafanise to gataki pou markare, anevhke swsta, texnikh kalh, bravo....

Snaucner, para para polu kalos, entaksei den einai to back pou perimeneis na anevei na kanei megalo epithetiko paixnidi alla einai amuntikos ogolithos kai enas apo tous megaluterous paragontes gia thn amuntikh mas parousia fetos sto prwtathlhma.....

O Malezas exei parei aera kai fainetai. Deixnei sigouros, den exei paniko, alla akoma den mporw na ton krinw 100% h na pw nai dwste tou fanela vasikou afova, tha ton doume parakatw....

Gia Pablo, Pablo, Matias, Zlatan den uparxei logos na grapsw kati...Tha einai ligo outws h allws...

Offline babis36

• Αλλαγή
Γράφω χωρίς να διαβάσω τα όσα γράφτηκαν...
Είναι το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα που δεν μπήκα μέσα από το 1991. Κάθησα στον σύνδεσμο της Τούμπας, που για όσους δεν το ξέρουν είναι κάτω από το διάζωμα της Θύρα 4 και το είδα από την τηλεόραση.
Ο λόγος δεν ήταν το εισιτήριο, αφού έχω διαρκείας.
Ο λόγος δεν ήταν η βροχή, αφού έχω φάει και χιόνι στο παρελθόν στην Τούμπα.
Ο λόγος δεν ήταν η διοίκηση της ομάδας μου, αφού όσα λάθη έχει κάνει, τα έκανε χωρίς δόλο.
Ο λόγος δεν ήταν η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αφού κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού.

Ξέρετε ποιος ήταν ο λόγος?

Αυτά τα μαλακισμένα που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ άλλαξε σελίδα και δεν έχει Βουλινό, Μπατατούδη ή Γούμενο στην διοίκηση του για να κάνει τα όσα έκανε χθες πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα.
Ποια πόρτα σπάτε ρε τσογλάνια και για ποιον λόγο? Για να μπείτε τσάμπα εσείς και οι ρετσίνες σας?
Γνωρίζετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μπει εγγυητές (με υπογραφές) στην αστυνομία για την σωστή συμπεριφορά σας με μοναδικό σκοπό την απομάκρυνση των μπάτσων από τις εισόδους της Τούμπας?
Γιατί ξεφτυλίζετε αυτούς τους ανθρώπους και κυρίως τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη που πρώτος έβαλε την υπογραφή του?
Αν γυρίσουν οι Αστυνομικές δυνάμεις καταστολής έξω από την Τούμπα, ποιος θα φταίει?
Ο Ζαγοράκης?
η συντονιστική?
οι σύνδεσμοι?

ή τα γαμημένα μυαλά σας, που οι διάφορες ουσίες που παίρνετε έχουν καταστρέψει ανεπανόρθωτα τα εγκεφαλικά σας κύτταρα?

Πάρτε τον μπούλο από την ΠΑΟΚάρα ρε Ζώα!

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
Gia ton PAOK ws omada ta logia einai perita opws proeipan ta aderfia pio panw.To paixnidi htan diko mas 1000000% apo to 1o mexri to 90o lepto.Gia thn kerkida ta pragmata htan polu kalitera ap' oti me thn AEK.Oso gia thn malakia pou egine sthn 4a ti na peis kaneis.Den einai oute h 1h oute h teleutaia fora.Egw me ton tsampouka mphka sthn 5.Phga kai eipa ston securita anoixe na mpw mh ginei ths poutanas giati apo dikies tous malakies anoixe h porta ths 4a.Sthn arxh phge na pei "ma mou" kai arxise na trwei kraximo.Ftanei pia auth h katastash.Sto telos 8a prepei na kanoume apo monoi mas elegxo eisitiriwn gia na profilaxoume panw ap' ola th DIKIA mas asfaleia kai ooooooolwn autwn twn an8ropwn pou steri8hkan ta lefta tous gia na paroun diarkeias h eisitirio.Mporei na akougetai malakismenh h apopsh mou alla re file 150 euro se 4 mhnes mporei o ka8enas na mazepsei.

Offline toy

• Αλλαγή
Από που να αρχίσω δε ξέρω,
ΝΑ συμφωνήσω 100% με τον Alamana και να κρούσω για άλλη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου, με αυτή την κολορετσίνα και τους ντερμπάκηδες που έρχοντε 4 ματς το χρόνο για να δείξουν τη βλακεία τους, Θεωρώ ότι πολύ γρήγορα θα ξανακάνουν οι μπάτσοι την εμφάνισή τους στα πέριξ του γηπέδου και το στριμωξίδι η ουρά κλπ θα είναι αποτέλεσμα της δικής μας μαλακίας 1000%.
Η κερκίδα σαφώς πιο βελτιωμένη σε σχέση με την αεκ44 αλλά θέλει ακόμα αρκετά για να φτάσει σε καλύτερα  επίπεδα, αν και γνώμη μου είναι ότι στο επόμενο (μη) ντέρμπυ εντός θα δούμε μια πολύ καλύτερη κερκίδα.
Αγωνιστικά τώρα κερδίσαμε τον 14ο της βαθμολογίας σε ένα ματσάκι σκληρό ΄που βασιζότανε στη δύναμη που πιστεύω φέτος δύσκολα να μη κερδίσουμε παρόμοια ματς.
Στο 1 ή 2 λεπτό πηδάει ο γκαρσία (του ρούλη) για κεφαλιά διώχνει και με το που διώχνει τη μπάλα του χώνει μια αγκωνιά ο πάμπλίτο έτσι για το καλημέρα, απο κει και μετά ο γκαρσία (του ρούλη) ψιλο εξαφανίστηκε.
Ο Βερόν εχθές ήταν ένα ποιήμα έκανε τα πάντα έτρεξε μάρκαρε ανέβηκε πάσαρε, μια ομάδα μόνος του.
Πάμπλο κοντρέρας... τα λόγια είναι περιττά πιστεύω ότι η παε θα πρέπει να βιντεοσκοπεί τα παιχνίδια του και να τα δείχνει στα τμήματα υποδομής για να φτιάξουμε μεγάλα σέντερ μπακ.
Μουσλίμοβιτς , ο γνωστός ζλάταν της καρδιάς μας , αν και δεν είχε καλά πατήματα στο ξεκίνημα, έτρεξε πίεσε πάσαρε σούταρε και αν είχε λίγο τύχη θα το χε καθαρίσει το ματς στο 40.
Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ ο μαλεζας, ο δάρλας που έκανε πλάκα στο χαβίτο δεν του πήρε σχεδόν καμία μονομαχία ο σνάουτσερ που ήταν σταθερός και δύσκολα τον περνάει κανείς.
Ο παντελής δυστηχώς είναι σκιά βασικά παίζεις με 10 και προσωπικά τον βλέπω και τσαντίζομαι,στα 100 μέτρα θέλει ταξί και μη μου πείτε για πάθος κλπ γιατί είναι τόσο επιρεπείς στην κάρτα λόγο της κακής του φυσικής κατάστασης.
Ο λάκης θέλει παιχνίδια (τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω)
ο χαλκιάς στα πεταλάκια έβλεπε το ματς.
Ο ιβιτς ήταν ο χειρότερος παίκτης μας και εχτές.
Και το αλάνι ο παμπλίτο θέλει ματσάκια γιατί ενώ το ξέρει το τόπι δεν έχει καθόλου τρεξίματα.
Εχθές παράλληλά κατάλαβα αν και δε συμφωνώ γιατί προτιμάει τον μπριζέρα απο τον ηλιάδη ή τον μπαλάφα.
Μακάρι να μην έχει κάτι σοβαρό ο βιερίνια που και εχτές ήταν καλός.
Πάμε τώρα στην λασποβιομηχανία με σήμα το μπουλντοκ, Ο λαός λέει ότι της κοντής ψ.... της φταίνε οι τρίχες, αυτό φυσικά αποδεδειγμένα είναι και το πρόβλημα του λάμπρου αλλά θα το αντέξει το παιδί, λοιπόν ο πολατιάν που δεν έβγαλε κόκκινη μαρς στο βίτολο που θα μπορούσε να βγάλει κόκκινη και στον κέλεμεν, που θα έπρεπε να χει δίξει τουλάχιστον ακόμα μία κόκκινη στο δεξί τους μπακ ο οποιός έκανε τάκλιν στο λαιμόκαι δυαμαρτυρόταν συνέχεια.
Εμένα πάντως εκτός απο το ότι μου αρέσει να ακούω τους κλαψομούνηδες να εφυερίσκουν μυστικους και μησιτούς εχθρούς, παράλληλα χαίρομαι γιατί βλέπω ότι είναι στην αρχή του τέλους τους και με την τακτική τους θα συνεχίσουν προς τον μονόδρομο που χαράξανε εκεί εκεί στη β΄εθνική
Κλείνω επαναλαμβάνοντας ότι χαλαρώστε τον 14ο της βαθμολογίας κερδίσαμε ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

ive4

• Guest
νίκη με μισό - 0 και απόλυση Κίκε Ερνάντεθ θέλω!
Επίσης για όσο κόσμο πάει γήπεδο, ελπίζω αν το ματς στραβώσει να φωνάζουμε ως το τέλος. Οχι όπως με αεκ μετά το 1-1

η νίκη με μισό - 0 ήρθε και φυσικά είμαι ευχαριστημένος!
Τώρα αν θα απολυθεί ο Κίκε δε με καίει καθόλου  ;D
Με ερπετολογία θα ασχοληθούμε πάλι στον Β γύρο.

Οποιος θέλει ρετσίνες, υπάρχουν ταβέρνες. Οχι μέσα στο γήπεδο. Να τελειώνουμε με αυτά, γιατί κάθε μπουκάλι ρετσίνα στοιχίζει 2000 ευρώ στην ΠΑΕ...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
sketh gavla htan to matsaki
afth h katastash me thn 4a exei arxisei na mou thn dinei sta nevra
goustarw xaos kai kerkida dinamikh alla me afto pou ginetai nomizw pezw korwna grammata ti swmatiki mou akereotita
stin eisodo kontepsan na me liwsoun
ti douleia exoun ta GYALINA mpoukalia mesa gamw th poutana mou???
sthn ousia an kai eixa diarkeias den ipirxe xwros oute gia na stekomai - me to zori mpika diladi - "ksenos sto spiti mou" sa na leme
to ti egine sto goal de to sizitaw. to provlima itan mallon enas methismenos dipla mou pou kounouse ti malamatina les kai itan kapnogono se apostash anapnohs apo to distixo kefali mou.

oti - na - nai