Μεγάλη απώλεια ο Βιερίνια.Για να ήταν με πατερίτσες,είναι σοβαρά.Λείπει και ο Σέρτζιο,νομίζω οτι σιγά σιγά θα πρέπει να μπαίνει ο Αραμπατζής σε ρυθμούς αγώνων.Έχουν περάσει 6 μήνες από το τέλος της θεραπείας.Τέλοσπάντων.Με το ματς δεν ασχολούμε,οι σοβαροί επαγγελματίες και οι ισχυρές προσωπικότητες που έχουμε στο ρόστερ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε αυτά τα παιχνίδια και το έκαναν.4 αγώνες,έχουμε φάει γκολ από 5 κόντρες,και δεν μας έχει γίνει φάση.Ηθελα λυκόσκυλα στην 11αδα που να τρώνε σίδερα και ο Ζήσης μου τα φερε.Επίσης κάτι γενικό.Ας μην αρχίσουν οι δημοσιογραφάρες της ελλάδας τα ''μην μας ζαλίσει η κορυφή,και να μείνουμε προσγειωμένοι και παπαριές'' , αφού έχω πλέον παίκτες που απλά ήταν συνηθισμένοι να κυνηγούν τίτλους.Έλεος δηλαδή, σιγά μην μασίσει ο Πάμπλο από κορυφή κτλ,Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε.Εντάξει,κάθε παιχνίδι ξεχωριστά,συμφωνώ,αλλά αν βγάλει η ομάδα τα 2 επόμενα παιχνίδια αήτητη,εγώ θα βγω να μιλήσω για τίτλο.Επιμένω,η ισχύς των προσωπικοτήτων στον άξονα (Κοντρέρας, Πάμπλο, Βερόν, Ίβιτς, Μούσλι συν τον Κονσεισάο) δεν υπάρχουν σε ελληνική ομάδα.
Υ.Γ Σήμερα, καναδυο φορές ο Κοντρέρας προωθήθηκε μέχρι και κάτω από το κέντρο,και έκανε κάτι μικρολαθάκια.Σε μια στιγμή στο Β' και μετά από μια τέτοια φάση, γυρνάει ο Γκαρσία και του κάνει με τα χέρια ''ήρεμα,δώστην σε μένα''. Ο Κοντρέρας έσκυψε το κεφάλι και δεν ξαναβγήκε μπροστά.Σεβασμός στην προσωπικότητα του συμπαίκτη.Τέλος.