Author Topic: ΠΑΟΚ - σκουλικιάρης 1:0 , Κυριακή 28/9/2008 ώρα 21:15 Nova  (Read 14588 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
εγώ λέω ότι καλο είναι να περιμένουμε την αποστολή τους...έρχονται τους κράζουμε  από έξω και μπαίνοντας στο γήπεδο τους κράζουν και αυτοί που θα είναι μέσα....έρχεται η δίκια μας ομάδα την εμψυχώνουμε και μετά αποθεώνεται από αυτούς που είναι μέσα...και μετά μπαίνουμε και οι από έξω μέσα...εγώ νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές...μπορεί να είναι και παπαριές.... 8)  ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚ ---- ΠΑΤΗΣΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ  ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ----- ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

bagos1

• Guest
otan 8a anevenei to poulman tous tin klean8ous koitakste na deite ta fovismena kai xesmena vlemata ton roulidon to kanw ka8e xrono kai to euxaristiemai

ive4

• Guest
Αυτο ειναι ρε μαγκες.φωνη και τιποτα αλλο.ειμαστε οπαδοι του ΠΑΟΚ.εχουμε χρεος να φωναζουμε,εχουμε χρεος να συνεχισουμε αυτο που βλεπαμε μικροι και εκανε τον Παοκ γνωστο σε ολο τον κοσμο.η κερκιδα -και ειδικα η 4 -πρεπει να φλεγεται 90 λεπτα.και για μερικους.αφηστε τις γκομενες σπιτι για μια φορα.λεζαντα και δηθεν με το λεβαδειακο και τον θρασυβουλο

+1

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ... ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ...
ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ!

Offline hkp

• Αποστολή
  • **

http://www.youtube.com/watch?v=JiK246f_214&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=B2wtKw3ywA8 (Embedding disabled, limit reached)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
otan 8a anevenei to poulman tous tin klean8ous koitakste na deite ta fovismena kai xesmena vlemata ton roulidon to kanw ka8e xrono kai to euxaristiemai

ti ora peripou file tha anevainei h apostolh? 2 ores prin to mats?
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ!
No Gods,No Masters

Offline bozik

• Αλλαγή

ti ora peripou file tha anevainei h apostolh? 2 ores prin to mats?
με τα χανούμια που ήταν ίδια ώρα το παιχνίδι...ήρθαν 7.15 με 7.30 περίπου
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline piranhasgate4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Offline bozik

• Αλλαγή

Α-ρούλης: Η ομάδα που ιδρύθηκε απο Εβραίους της πόλης μας και απο πρώην μέλη της γριάς και ονομάστηκε "ΑΡΗΣ" για να έχει όνομα θεού και όχι ημίθεου που είχε τότε ο Ηρακλής (το κόμπλεξ ξεκινάει απο τότε) Η ομάδα με τη τρομερή ιστορία στο ποδόσφαιρο.. του ενός κυπέλλου και του ενός πουλημένου πρωταθλήματος στο Βόλο. Η ομάδα που τα τελευταία 2 χρόνια έκανε το τεράστιο κατόρθωμα να βγεί στο κύπελλο UEFA και έβγαλαν οι ανύπαρκτοι γλώσσα λες και πήραν το πρωτάθλημα, ενώ για τον ΠΑΟΚ αυτό είναι κατάντια. Η ομάδα που λόγω της αεκ απο σπόντα μπήκε και αυτή στο άρθρο 44 και διαγράφτηκαν όλα τα χρέη της, ενώ τον ΠΑΟΚ τον ταλαιπορούν τόσα χρόνια και είναι η μόνη ομάδα που ξεχρεώνει μόνη της με τον τεράστιο λαό της. Η ομάδα με το λαό "αφεντικό της πόλης" με ποσοστό 17%!! (καλα δε μιλάμε εκτός αυτής που είναι απλά..ανύπαρκτοι..). Ο λαός της οποίας δε μπορεί να γεμίσει γήπεδο 20.000 θέσεων και τη προπαγάνδα και το ψέμα το έχει κάνει επιστήμη. Για όλους αυτούς τους λόγους...

ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ http://www.paok-kordelio.gr/index2.html

DimNaoussa

• Guest
PSIXALIZEI PSYXALIZEI KAI O ROULIS TO TSIBOUKI SYNEXIZEI..

papas4

• Guest
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ!ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΑ!

Offline tsag

• Αλλαγή
Aderfia to mualo mas kai oi kardia mas 8a einai sthn Toumpa mazi sas. Liwste ta skoulikia lemeeeeee!!!

PAOK EMPROS KAI PROLOGO MHN TRWS
GIATI KA8E arianos EINAI KAI POUTANAS GIOS!!!!!

Xairetismata apo londino se ola ta talimpania!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Matador

• Αλλαγή
Καλη επιτυχια στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

giannis80

• Guest
PSIXALIZEI PSYXALIZEI KAI O ROULIS TO TSIBOUKI SYNEXIZEI..

Είσαι τεράστιος!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
κιτρινος λαγος ο μοναδικος αρης ο λαγος κωλοσυλλογος αρης ο λαγος

Offline ved

• Αλλαγή
σημερα θα τους καθαρισει ο ιβιτς...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
piranhasgate4 ti mou thimises tora ... Nalitzis-Frousos epithesi...popo
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Matador

• Αλλαγή
Πιστευω οτι το αλανι ο Μαλεζας θα βαλει γκολ σημερα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ αρη

καλα γουστα σε ολους
και προσοχη και ψυχραιμια σε τουρνικε και γηπεδο
φωναξτε και για μας εδω στην αγγλια

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ