Author Topic: Δανεικοι 2008-2009  (Read 1230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Δανεικοι 2008-2009
« on: September 15, 2008, 22:02:36 »
Μιας και δεν υπαρχει τιποτα παραμφερες ειπα να ανοιξω νεο θεμα για τους δανεικους μας φετος για να μαθαινουμε νεα και την προοδο τους.

Δανεικοι φετος απο τον ΠΑΟΚ εφυγαν οι:
Τσουλακος - Ολ. Βολου
Κυριακιδης - Αγρ. Αστερας
Πεχλιβανης - Αγρ. Αστερας
Δελημπασης - Αγρ. Αστερας
Μουμιν - Παναιτωλικο
Παπαστεργιου - Δοξα Δραμας
Τσουκαλας - Δοξα Δραμας
Βοσκοπουλος - Πανσερραικος (εως Φεβρ.)
Μανουσαριδης - Πανσερραικος (εως Φεβρ.)
Γουνελας - Νικη Βολου
Κοσμιδης - Θερμη
Κουρδακης - Θερμη

Απο αυτους εμαθα οτι σκοραρε ο Τσουκαλας και οτι παει πολυ καλα στην Δραμα και επισης ο Βοσκοπουλος ηταν βασικος τις 2 πρωτες αγωνιστικες στις Σερρες αλλα εκανε το λαθος στο γκολ με τον Πανιωνιο..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Δανεικοι 2008-2009
« Reply #1 on: September 15, 2008, 22:09:25 »
Ωραιος αδερφε καλο ειναι να παρακολουθουμε και τους δανεικους παιχτες μας..
εδω στην Νικη Βολου υπαρχει και ο Μωϋσίδης Σεραφείμ.. προερχεται απο τα τμηματα υποδομης του ΠΑΟΚ.. αλλα περισυ επαιζε στην Μπρεσια στην Ιταλια.. δεν ξερω αν ανηκει ακομα σε εμας η εφυγε ως ελευθερος.. οποιος γνωριζει ας το αναφερει.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #2 on: September 15, 2008, 22:10:45 »
ελευθερος ηταν..

Panagiotis4

• Guest
« Reply #3 on: September 15, 2008, 22:14:54 »
ligo akuro me ti suzitisi.o voskopoulos euthunetai gia to goal pou dextikan oi serres.pantos persi pou ton eida se merika paixnidakia mou arese.den ksero an tha xoraei ston paok ton flevari.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #4 on: October 12, 2008, 20:43:53 »
εμαθα με χαρα οτι ο Σταυρος ο Τσουκαλας μαγεψε παλι στην Δοξα σημερα..2 γκολακια στο 4-0

στην Δραμα λενε τα καλυτερα για αυτον

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #5 on: October 12, 2008, 21:25:10 »
Εγω σημερα πηγα στο Νικη Βολου-Αναγεννηση Αρτας... για σκαουτινγκ(με εστειλε ο προεδρος.. χαχα :D) Στην Νικη παιζει ο Γουνελας δανεικος απο εμας... αμυντικος ειναι... επαιξε σε ολο το ματς.. καλος σε γενικες γραμμες(για την ηλικια του κιολας.. 18 ειναι..) αλλα μιλαμε τρελο κλωτσοσκουφι η Γ εθνικη... οπου φυγει φυγει η μπαλα..

Lydia_4

• Guest
« Reply #6 on: October 12, 2008, 22:36:39 »
Νικη Βολου-Αναγεννηση Αρτας ? Και πόσο πήγε ο αγώνας?

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #7 on: October 13, 2008, 00:05:37 »
εμαθα με χαρα οτι ο Σταυρος ο Τσουκαλας μαγεψε παλι στην Δοξα σημερα..2 γκολακια στο 4-0

στην Δραμα λενε τα καλυτερα για αυτον

στο παιχνίδι με το σκυουλικι συναντήθηκα με φίλους από την Δραμα και μου είπαν ότι είναι φοβερό ταλέντο και πως είναι όλη η δόξα πρέπει να τον προσέξουμε γιατί αυτός ο βοσκόπουλος k ο κλάους με τον γεωργίου είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #8 on: October 13, 2008, 09:54:04 »
North, τι θα γίνει με το πουλέν ρε αδερφέ?Βλέπω να μας τον μαζεύει καμια Μίλαν....Πάλι δίμπαλο ο αθεόφοβος?

northeagle_4

• Guest
« Reply #9 on: October 13, 2008, 10:46:37 »
Απο περσυ αδερφε Κλαμπ το λεγαμε οτι το πουλεν εχει πολλα προσοντα,το καλοκαιρι πισω και προετοιμασια με την πρωτη ομαδα.Κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ μας ο μικρος

northeagle_4

• Guest
« Reply #10 on: October 20, 2008, 20:43:55 »
Ειδα το ματς Καλαμαρια-Αγροτικος αστερας με την ελπιδα οτι θα δω Πεχλιβανη-Δελημπαση και επεσα πανω στον Κυριακιδη βασικο τερματοφυλακα οι αλλοι 2 δεν επαιξαν.
  Εκανε 4 πολυ καλες αποκρουσεις και εδειξε οτι πανω στην γραμμη ειναι πολυ καλος και εχει καλα ρεφλεξ.Επισης θετικο οτι φωναζε και μιλαγε στους μπροστα συνεχεια.Αμυνα της πλακας εχει παντως ο Αγροτικος.
  Θελει πολυ δουλεια ο Κυριακιδης παντως ειδικα στις εξοδους και σο παιχνιδι χαμηλα με μπαλα οπου εκανε μερικα τραγικα λαθη αλλα δεν τα πληρωσε.
  Καλο ειναι οταν φευγουν παικτες μας δανεικοι να γινετε συμφωνια να παιζουν τουλαχιστον στα μισα ματς του πρωταθληματος.Πιστευω οτι και του χρονου ο Κυριακιδης πρεπει να παει δανεικος γιατι ειδικα στην θεση του τερματοφυλακα θες πολλα ματς για να διορθωσεις τις αδυναμιες σου.
  Για τους αλλους δανεικους οποιος ξερει να γραφει.

kp-83

• Guest
« Reply #11 on: October 20, 2008, 21:57:59 »
Ο μόνος από τους δανεικούς που παίζει βασικός είναι ο Βοσκόπουλος του Πανσεραικού.Έχει ταλέντο αλλά θέλει δουλεία και βελτίωση.Πάντως δεν νομίζω να ναι καλύτερος ούτε του Μάρκου Αντώνιο ούτε του Μαλεζά.Αλλά σίγουρα έχει πολύ μέλλον  και θα πρέπει να προσεχθεί.Μπορεί σε 2 χρόνια να βοηθήσει την ομάδα.Έχουμε και άλλους 2 εκεί τον Μανουσαρίδη και τον Τσουλάκο αλλά δεν παίζουν φέτος.Πέρσι πήραν κάποια παιχνίδια στη β εθνική αλλά μέχρι εκεί.
    Επίσης ο Μουμήν είναι στον Ιωνικό αλλά δεν μπορεί το παιδί.Ούτε στις Σέρρες έπαιξε πέρσι ούτε φέτος.
    Γενικότερα για τα μικρά που πολύ ισχυρίζονται ότι πρέπει να παίζουν νομίζω ότι δεν μπορούν αφού δεν παίζουν ούτε στις ομάδες τους στη β εθνική.Δεν γίνεται να τους βάλεις σε να ντέρμπι και να περιμένεις να σε πάρουν το παιχνίδι.Πρέπει να χουν υπομονή και όρεξη για δουλειά όπως έκανε ο Μαλεζάς και μετά από 3-4 χρόνια καθιερώνεται.Το ίδιο ισχύει και για τους Γεωργίου Αθανασιάδη που είναι πολύ καλοί αλλά θέλουν πολύ δουλειά.   

northeagle_4

• Guest
« Reply #12 on: October 20, 2008, 22:08:19 »
Λαθος αδερφε εδω παιζουν οι δανεικοι μας.

Μιας και δεν υπαρχει τιποτα παραμφερες ειπα να ανοιξω νεο θεμα για τους δανεικους μας φετος για να μαθαινουμε νεα και την προοδο τους.

Δανεικοι φετος απο τον ΠΑΟΚ εφυγαν οι:
Τσουλακος - Ολ. Βολου
Κυριακιδης - Αγρ. Αστερας
Πεχλιβανης - Αγρ. Αστερας
Δελημπασης - Αγρ. Αστερας
Μουμιν - Παναιτωλικο
Παπαστεργιου - Δοξα Δραμας
Τσουκαλας - Δοξα Δραμας
Βοσκοπουλος - Πανσερραικος (εως Φεβρ.)
Μανουσαριδης - Πανσερραικος (εως Φεβρ.)
Γουνελας - Νικη Βολου
Κοσμιδης - Θερμη
Κουρδακης - Θερμη

Απο αυτους εμαθα οτι σκοραρε ο Τσουκαλας και οτι παει πολυ καλα στην Δραμα και επισης ο Βοσκοπουλος ηταν βασικος τις 2 πρωτες αγωνιστικες στις Σερρες αλλα εκανε το λαθος στο γκολ με τον Πανιωνιο..

Βοσκοπουλος βασικος ειναι(και καλος γεκικα),Μανουσαριδης εχει 2 συμμετοχες
Τσουκαλας κανει οργια στην Δραμα
για τους αλλους δεν ξερω τπτ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #13 on: October 20, 2008, 22:38:42 »
Γενικα απο τους μικρους μονο Βοσκοπουλο και Τσουκαλα βλεπω να γυρνανε πισω το καλοκαιρι..οι αλλοι δυσκολο

bagos1

• Guest
« Reply #14 on: October 20, 2008, 23:31:16 »

Edit Capricorn

Bagos1 αυτό που γράφεις είναι και off topic (εδώ είναι για τους δικούς μας δανεικούς), δεν έχει κάποιο λίνκ και επειδή είναι και αρκετά ύποπτη φήμη περισσότερο ζημιά θα κάνουμε αν την αναπαράγουμε εδώ παρά καλό.
Νομίζω με πιάνεις...
« Last Edit: October 20, 2008, 23:43:30 by Capricorn »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #15 on: October 20, 2008, 23:37:46 »
εγώ για μελίσσι άκουσα και είπα τη να το κάνουμε το παλτό,αφού έχουμε δέσει στην άμυνα και έχουμε καλύτερους...για ********  μου φαίνεται ποιο λογικό....τουτ-τουτ-τουτ....τη έγινε
« Last Edit: October 20, 2008, 23:44:13 by Capricorn »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
« Reply #16 on: January 08, 2009, 23:08:36 »
"Μόνιμος" στον Πανσερραϊκό ο Βοσκόπουλος

Η προσπάθεια της διοίκησης του Πανσερραϊκού να διατηρήσει στο ρόστερ του τμήματος τον Γιάννη Βοσκόπουλο έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα "λιοντάρια" ευνοήθηκαν από το γεγονός πως ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψαν μαζί του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. Ο Βοσκόπουλος κέρδισε με το... σπαθί του μια μόνιμη θέση στο δυναμικό των Σερραίων, καθώς εφέτος έπαιξε σε 14 παιχνίδια (13 ως βασικός), ενώ πέρσι ήταν από τους συντελεστές της ανόδου.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panserraikos/226528.html

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #17 on: January 08, 2009, 23:15:11 »
Αυτο ρε παίδες εμένα μου φάνηκε τελείως αψυχολόγητο.

21 χρονών απο τους καλύτερους (έτσι άκουγα). Μάλλον προσωπική του επιλογή?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #18 on: January 09, 2009, 00:12:21 »
Φιλαράκια από Σέρρες που παρακολουθούν πολύ την ομάδα της μου έχουν πει ότι είναι καλούτσικος αλλά όχι για τον ΠΑΟΚ. Κάτι παραπάνω θα ξέρει η διοίκηση και με το να δίνει τον παίκτη ελεύθερο, προφανώς κρατάει διαπραγματευτικό χαρτί. Μη ξεχνάτε ότι σχεδόν δεν τους πληρώσαμε για Αραμπατζή-Μελίσση.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #19 on: January 09, 2009, 00:13:33 »
http://www.metropolisradio.gr/1758

Ôïí 22÷ñïíï áìõíôéêü ÷áö, Êþóôá Ìáíïõóáñßäç, ðïõ áãùíéæüôáí óôïí Ðáíóåññáúêü, áðÝêôçóå ç ÊÝñêõñá ãéá 1,5 ÷ñüíï. Ï Ìáíïõóáñßäçò ðïõ åöÝôïò áãùíßóôçêå óå ðÝíôå ìáôò ôçò Óïýðåñ Ëßãêáò, îåêßíçóå ôçí êáñéÝñá ôïõ áðü ôïõò åñáóéôÝ÷íåò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ðñïùèÞèçêå óôçí ðñþôç ïìÜäá ôï êáëïêáßñé ôïõ 2006. Ôç óåæüí 2006-2007 äåí åß÷å óõììåôï÷Þ óôïõò áãþíåò ôïõ ÐÁÏÊ êáé Ýôóé ðáñá÷ùñÞèçêå äáíåéêüò óôïí Ðáíóåññáúêü üðïõ ôç óåæüí 2007-2008 óôÝöèçêå ðñùôáèëçôÞò ôçò Â’ ÅèíéêÞò, Ý÷ïíôáò 27 óõììåôï÷Ýò êáé Ýíá ãêïë åíþ åß÷å êáé ìéá óõììåôï÷Þ óôï Êýðåëëï.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ