Bale auto to keimeno, sthn proth selida. Εγω ο Καζακος Βαρσαμης, γνωστος ως yang στην σελιδα,
www.paokworld.com, Ανακοινονω επισημα οτι ποτε δεν ειμουν ο webmaster τις σελιδας και ουδεποτε ειμουν ο νομικος υπευθηνος της σελιδας. Η σελιδα ειναι νομικα κατοχυρομενη στον Ιωαννη ********. Ζητω συγνωμη σε οσους εδωσα, με καποια λεγομενα μου, να καταλαβουν οτι εγω ειμουν ο webmaster. Εγω εχω κανει τα ποιο λιγα ως αναφορα την δημιουργια αυτης της σελιδας. Δυστηχως αννελημενες προσωπικες υποχρεωσεις με αναγκαζουν να αποχωρησω απο την εκτελιστικη επιτροπη και την σελιδα, μιας και δεν
μπορεσ α/ω να προσφερ ερα/ω οσο θα ηθελα. Ευχαριστω ολλους για τη παρεα, συμπαρασταση, και προσφορα υλικου απο την αρχη της σελιδας.
Μετα τιμης
Μακης/Yang
ΥΓ; Μια ζωη ΠΑΟΚ οπου και αν ειμαστε
eloy4 SakiS
Και γιατι ρε Μακη να δωθει τετοια εντυπωση; Σε παρακαλω σαν Σακης που σε εχει γνωρισει, ξερεις οτι σε εχει συμπαθησει (δε το συζηταμε αυτο, το ξερεις καλα) γιατι να δωθει τετοια αντυπωση. Κατα λαθος; Επιτηδες; Γιατι; Αν ειναι επιτηδες χρωστας Μακη μου μια συγνωμη οχι μομνο στο Γιαννη, αλλα και σε μενα, και στο Χρηστο, τον Πανο, το Billy, Το lue Προσωπικα δε μου ειχες δωσει ΠΟΤΕ κακια εντυπωση, εμαθα πολλα, αλλα,,,,,,,, μαζεμένα! Και οταν σου ερχονται μαζεμενα ρε Μακη ξερεις οτι αρχιζεις και σκεφτεσαι και αναρωτιεσαι πως και γιατι εγινε αυτο. Θα σε παρακαλουσα αλλη μια φορα να μου πεις! [/b]