Πιστεύω πως χθες έγινε η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση του PAOKWORLD και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
Ευχομαι να ακολουθήσουν και άλλες ακόμα μεγαλυτερες, γνωρίσαμε άτομα που μιλάμε καθημερινά εδω μέσα και δεν είχαμε συνανρηθεί ούτε μια φορά.
Βέβαια υπήρξαν πηγαδάκια και κάποιοι ίσως να μη νιώσαν άνετα ''λεω εγώ'' αλλά ήταν τόσα τα άτομα που ήταν αδύνατο να μιλήσουμε όλοι μαζί, γι αυτο και πρότεινα αυτο το μέρος γιατί σε μαγαζί θα είχαμε πρόβλημα.
Οι παρέες αλλαζαν κάθε τόσο ο ένας πήγαινε απο εδεώ ο άλλος απο εκει χωρίς νομίζω και ελπίζω να δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα στην γειτονια.
Ειλικρινά χάρηκα που γνώρισα κάποια παιδιά με τα οποία μιλάμε τόσα χρόνια στο τηλέφωνο (εκτος νετ) και δεν ειχε δωθει η ευκαιρία να βρεθούμε μια φορά (the cure, PAOKCURE)
Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι, θα κάνω μια λίστα με αυτούς που ήταν γιατί θεωρώ πως τους είδα όλους σχεδόν.
giannis_depo_G4
tsakalaki
zagorakis
corrupt
serreos_4
goudas4
Dani -4-
ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4
GeorgT
corrupt
apaoki13
Geo_68
ppantelos
Scorpios4
PAOKCURE
HOMO PAOKUS
maria-mtb
Maria
LIN4
JamaicaN
diegito4
Capricorn
The_Cure
Georgie-4-
ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4
katisi4
alexisv
DiMarko
aderfia zeite
maria
TEO
zakyn8os
hot dog
frikoulas22
king
spartian
MILLWALL
shpongle4
petrousiwtis
koutsg4
BLACK DOG
Ρε παιδιά αν ξέχασα κανένα ας βάλει το όνομα του στην λίστα, εγω απλα εσβησα αυτους που δεν θυμάμαι αν ήρθατε και πάλι συγνώμη.