Author Topic: Συνάντηση μελών του φόρουμ πριν τον αγώνα με το χανούμι  (Read 3621 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
Ayto ton xoro apo to kalokairi perimenw na ton ma8w.

Offline Geo

• Αλλαγή
και εγώ μέσα είμαι

fatal_invasion

• Guest
παιδιά εγώ είμαι μέσα,απλά θα έχω και έναν αλλόθρησκο από γαυρονήσι μαζί μου.Θα τον φέρω να δει τούμπα.

ive4

• Guest

DimNaoussa

• Guest
παιδιά εγώ είμαι μέσα,απλά θα έχω και έναν αλλόθρησκο από γαυρονήσι μαζί μου.Θα τον φέρω να δει τούμπα.

ton allothrisko ti ton thes se tetoio mats..malakia den einai? ? tha sterithei ena paoktsaki to yperpolitimo eisitirio gia na niwsei enas allothriskos thn atmosfaira ths toumbas? ?

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
Κι εγω μεσα περιμενω pm...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

fatal_invasion

• Guest

ton allothrisko ti ton thes se tetoio mats..malakia den einai? ? tha sterithei ena paoktsaki to yperpolitimo eisitirio gia na niwsei enas allothriskos thn atmosfaira ths toumbas? ?
ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα.Αλλά δε γίνεται,είναι μουσαφίρης και καλός μου φίλος.Και στη τελική αν δεν έρθει θεσσαλονίκη και δε δει τα αξιοθέατα τι θα δει;Και αυτός μου το ζήτησε κιόλας.
Μπορεί να μην έρθω στη συνάντηση τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι λίγο μαλακία..η μπορεί απλά να περάσω.
Και να σε πώ και την αλήθεια.Ο ΠΑΟΚτσής που θέλει να δει φέτος ΠΑΟΚ έχει να πάει και σε άλλα ματς.Κάτσε μπας και τον αλλάξω πίστη.Αν είναι ντερμπάκιας ΠΑΟΚτσής αυτός που θα χάσει το εισιτήριο,δε με κόφτει και πολύ.
πριν έρθει ο ζαγόρ είχαμε χαμηλή προσέλευση.αυτός που πήγαινε τότε,να είσαι σίγουρος ότι πήρε διαρκείας.

Scorpion4

• Guest

Offline cure

• Αλλαγή
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Εσύ... μην ακούσεις για ρετσίνες και φαϊ... :D
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω τον PAOKCURE περιμενα να πει το ναι...Μεσα κι εγω

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline toy

• Αλλαγή
Εγώ αν και θα είμαι χαλκιδική θα προσπαθήσω να ρθω το συντομότερο.
Το μέρος να κανονίσεται και να χετε στο νου σας ότι θα έχει εκείνη τη μέρα καμιά 30.000 κόσμο που σημαίνει ότι περιξ του γηπέδου θα γίνεται πάτα με να σε πατώ.
Αν πάλι προτημήσεται μαγαζί κοντά στο γήπεδο να ξέρετε ότι θα πρέπει να σκάσουμε πολύ νωρίς για τραπέζια κλπ
Αναμένω προτάσεις για το που
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

DimNaoussa

• Guest

ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα.Αλλά δε γίνεται,είναι μουσαφίρης και καλός μου φίλος.Και στη τελική αν δεν έρθει θεσσαλονίκη και δε δει τα αξιοθέατα τι θα δει;Και αυτός μου το ζήτησε κιόλας.
Μπορεί να μην έρθω στη συνάντηση τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι λίγο μαλακία..η μπορεί απλά να περάσω.
Και να σε πώ και την αλήθεια.Ο ΠΑΟΚτσής που θέλει να δει φέτος ΠΑΟΚ έχει να πάει και σε άλλα ματς.Κάτσε μπας και τον αλλάξω πίστη.Αν είναι ντερμπάκιας ΠΑΟΚτσής αυτός που θα χάσει το εισιτήριο,δε με κόφτει και πολύ.
πριν έρθει ο ζαγόρ είχαμε χαμηλή προσέλευση.αυτός που πήγαινε τότε,να είσαι σίγουρος ότι πήρε διαρκείας.

tespa ti na se pw an thelei na dei ta a3iotheta pantwn to savvato to apogeyma na to dei to ghpedo pws einai..egw den allazw gnwmh giati to mats einai shmantiko kai oloi prepei na afhsoume tis fwnes mas sthn kerkida..tespa kane oti thes..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Εγώ αν και θα είμαι χαλκιδική

Για σας είναι η ζωή ρε...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline maria-mtb

• Βασικός

Maria

• Guest
k egw an de ginei nwris.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ας κάνουμε μια σούμα, να δούμε πόσοι ακόμα θα έρθουν και να αρχίσουμε τις συνεννοήσεις.
Επειδή απο την Παρασκευή το κόβω λίγο δύσκολο να μπω ξανά θα με ενημερώσει κανένας φίλος επάνω.
Αντε συμμετοχές δεν βλέπω, οι Αθηναίοι ?????????????????????????

giannis_depo_G4
gianniwths4
tsakalaki
zagorakis
corrupt
serreos_4
goudas4
thanos9t9
Serifis-4-
*Pelekanos*
Dani -4-
biv
ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4
GeorgT
zan
corrupt
apaoki13
Geo_68
ive4
ppantelos
Scorpios4
PAOKCURE
HOMO PAOKUS
toy
maria-mtb
Maria
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Τις σημαίες μη ξεχάσετε
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Ας κάνουμε μια σούμα, να δούμε πόσοι ακόμα θα έρθουν και να αρχίσουμε τις συνεννοήσεις.
Επειδή απο την Παρασκευή το κόβω λίγο δύσκολο να μπω ξανά θα με ενημερώσει κανένας φίλος επάνω.
Αντε συμμετοχές δεν βλέπω, οι Αθηναίοι ?????????????????????????

giannis_depo_G4
gianniwths4
tsakalaki
zagorakis
corrupt
serreos_4
goudas4
thanos9t9
Serifis-4-
*Pelekanos*
Dani -4-
biv
ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4
GeorgT
zan
corrupt
apaoki13
Geo_68
ive4
ppantelos
Scorpios4
PAOKCURE
HOMO PAOKUS
toy
maria-mtb
Maria
Spartian

Εγώ δεν ξέρω τί ώρα θα είμαι πάνω, και τί ώρα θα ξεμπερδέψω από την ΠΑΕ για το διαρκείας, αλλά θα έρθω κατά πάσα πιθανότητα.

apostolos

• Guest
giannis_depo_G4
gianniwths4
tsakalaki
zagorakis
corrupt
serreos_4
goudas4
thanos9t9
Serifis-4-
*Pelekanos*
Dani -4-
biv
ΔΑΣΚΑΛΟΣ-4
GeorgT
zan
corrupt
apaoki13
Geo_68
ive4
ppantelos
Scorpios4
PAOKCURE
HOMO PAOKUS
toy
maria-mtb
Maria

Pwpw ti all-star sunanthsh einai auth re? A, re koufales....ante kala na perasete...

Και που σαι ακόμη..... ;D
« Last Edit: September 10, 2008, 19:12:58 by Capricorn »