Κάποτε κάψαμε τον Βρύζα, τώρα καίμε τον Μπαλάφα και λοιπούς. Και μην παρεξηγηθώ: Είναι ολοφάνερο ότι εχθές ήταν από τους πιο αρνητικούς. Αλλά μόνο ο Μπαλάφας? Ο Ίβιτς δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, πλην της φάσης στο 5', ο Κονσεισάο μόνο φλυαρία, ο Βιερίνια το ίδιο, ο Βερόν μέτριος, γενικά το χάσαμε νωρίς το κέντρο... Γενικά όταν δεν τραβάει η ομάδα, μην περιμένει κανείς να τραβήξει και ο Μπαλάφας. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Μην περιμένει κανείς να πάρει την ομάδα στις πλάτες του ο Μπαλάφας. Αν γινόταν αυτό, ίσως ήδη να έπαιζε στην Αθήνα. Όποιος δε γουστάρει Μπαλάφα και ψάχνει Ηλιάδη, θα αρχίσει να κράζει πάλι με την πρώτη στραβή τον Ηλιάδη. Για να τον κάψει και αυτόν. Γνωστό το έργο. Ξεκολλήστε με τον Μπαλάφα και με όλα τα ελληνόπουλα της ομάδας. Όλοι έχουμε μάτια, όλοι ξέρουμε μπάλα και όλοι μπορούμε να αξιολογήσουμε τις δυνατότητες του κάθε παίκτη. Να αρχίζουμε να κράζουμε είναι το πιο εύκολο. Χθες δαγκωνόμουνα κι εγώ με αυτά που έβλεπα. Σε κάποια φάση δεν άντεξα και μάλωσα με τον παραδιπλανό μου, ο οποίος είναι ο ΠΑΟΚτσής στον οποίο πρέπει να απαγορευτεί η είσοδος: Έκραζε ασταμάτητα τους πάντες και τα πάντα, από τον Μπαλάφα και τον Ίβιτς, μέχρι τον Σάντος και τη διοίκηση. Το έχω ξαναπεί και το επαναλαμβάνω: Λίγη υπομονή επιτέλους. Τώρα που το πράγμα πάει να στρώσει...
Υ.Γ.: Σε ενάμιση χρόνο νομίζω θα αρχίσει να ισχύει το μέτρο της υποχρεωτικής παρουσίας στην αρχική 11άδα κάθε ομάδας 5 ή 6 Ελλήνων παικτών. Η διοίκηση, πέρα από την πίστη της στις ικανότητες του κάθε Μπαλάφα που έχουμε στο ρόστερ, λαμβάνοντας προφανώς υπόψιν της και τις επερχόμενες αλλαγές στους κανόνες του πρωταθλήματος, φρόντισε να ανανεώσει τα συμβόλαια ορισμένων Ελλήνων (ελπιδοφόρων προφανέστατα κατ' αυτήν). Μέσα σε αυτούς είναι και ο Μπαλάφας. Ας κάνουμε λίγο υπομονή. Αν διαψεύσει τις προσδοκίες της διοίκησης στο χρόνο που αυτή πιστεύει, εύλογα θα απομακρυνθεί. Τι κακό είναι αυτό πια με εμάς?