Δεν εχω διαβασει ουτε ενα ποστ και ξεκιναω ανεπηρεαστος να πω την δικη μυ γνωμη
1.Παμποριδη ΓΑΜΙΕΣΑΙ. Δε ξερω τι λετε εσεις αλλα για μενα αυτος ειναι ο κλασσικος ΣΤΗΜΕΝΟΣ διατητης. Οχι ανικανος, ΣΤΗΜΕΝΟΣ.Σφαξιμο με το μπαμπακι, επιστημονικο χειρουργειο.Μπορει να μην εγινε η μεγαλη σφαγη πχ με ανυπαρκτο πεναλτυ, αλλα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ συστηματικα και μεθοδικα την κουλα. Ανεχτηκε το σκληρο παιχνιδι της ενω αντιθετα σε αντιστοιχες δικες μας φασεις μας πηδουσε.Κατεστρεφε το οποιο παιχνιδι πηγαιναμε να κανουμε.
2. Η ομαδα μετρια στο α κακη στο β. Βασικα ολο το κεντρο υστερουσε απο λιγο ως πολυ, με εξαιρεση το α ημιχρονο του Βερον. Ο Μπαλαφας ανυπαρκτος, ο Βιερινια λιγα πραγματα (αντι για ταπες τακουνια φορουσε? 3 φορες γλιστρησε...), οσο για τον Κονσε, ναι ηταν μαχητικος αλλα περιμενω επιτελους καποιες καλες σεντρες.Ιβιτς τιποτα και αυτος. Αυτο που μου εκανε πολυ εντυπωση ειναι πως εχασαν πολλες μαχες και κεφαλιες, μερικες βεβαια με τα "στραβα ματια" του Παμποριδη.
3. Ο Μουσλιμοβιτς περα απο το γκολ, αναλογικα με την σχεδον μηδαμινη τροφοδοτηση που ειχε, ηταν καλος. Εδωσε πολλες μαχες, εφαγε πολυ ξυλο, του εγιναν παμπολλα καραμπινατα φαουλ που περασαν ατιμωρητα απο τον Παμπ@.
ΟΜΩΣ, για πολλοστη φορα μου δειχνει φετος οτι εκει μπροστα ειναι μονος και αβοηθητος. Τρωει ξυλο, εκνευριζεται, τρωει και καρτα. δε ξερω με ποιον τροπο μπορει να αλλαξει κατι με αυτον, ισως με δευτερο καθαραομαι επιθετικο, ισως με αλλο συστημα, ισως με το να παιζει πιο κοντα του ο Ιβιτς, δεν ξερω.
4.Αυτη η ομαδα που λεγεται κουλα θελει να παρει πρωταθλημα? Ε ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ! πολυ λιγα πραγματα, ηταν ευκαιρια να την πατησουμε κατω και να τη λιωσουμε. Δυστυχως αφενος δεν βρεθηκαν σε καλη μερα πολλοι παιχτες, αφετερου παιξαμε αρκετα συντηρητικα, τη γλιτωσε.
5. Υπαρχει παιχτης που νομιζω και γω και πολλοι αλλοι οτι μεχρι τωρα ειναι σαν τη μυγα μες το γαλα. Θα περιμενω λιγο ακομα ωστε να βγαλω ασφαλη συμπερασματα, αλλα αν συνεχισει τετοιες εμφανισεις οχι μονο εκτος δεκαοκταδας θα βρεθει αλλα νομιζω και εκτος ομαδας.
6. Δεν πειραζει, συνεχιζουμε. Τα παθηματα ας γινουν μαθηματα.