Τα είπατε λίγο πολύ για το ματς. Έπρεπε να το είχαμε πάρει, αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος και με το Χ. Σε μέτρια επίπεδα η ομάδα, δεν ενθουσιάστηκα. Αντίθετα, βαρέθηκα σε κάποιες στιγμές. Καλά που έχασε το άχαστο ο Μπλάνκο και δεν είχαμε ομαδικές αυτοκτονίες.
Πάμε γερά, έχουμε καλή ομάδα και θα το βρούμε το δρόμο μας. Πανθρακικός τώρα. Διπλό οπωσδήποτε.
Εγώ ήθελα και κάτι άλλο να πω. Δε ξέρω τι γινόταν στις άλλες θύρες, αλλά στην 6 (8μιση η ώρα που μπήκα) δεν έλενχαν τα εισιτήρια. Έμπαινε όποιος γούσταρε. Τραγικό, ερασιτεχνικό και εξοργιστικό. Θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν (αυτοί που έχουν επιφορτιστεί με αυτή την αρμοδιότητα) ότι ο κόσμος δεν είναι ζώα να είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον. Επιπλέον, έχουμε πληρώσει διαρκείας και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καθόμαστε στη θέση μας και όχι να βλέπουμε το ματς από το κάγκελο και να παίζουμε σφαλιάρες με τον τζαμπατζή που μας πήρε τη θέση. Την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει αυτό θα κράξω ανελέητα.
Τέλος, δε ξέρω τι πρέπει να γίνει, αλλά δε μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίζει στο ερείπιο την Τούμπα. Ντροπή είναι αυτό το έκτρωμα για την ομάδα μας.
Πρέπει να απαιτήσουμε γήπεδο.