Author Topic: ΠΑΟΚ - αεκ 1:1 (Κυριακή 14/09/2008 ώρα 21:15)  (Read 16867 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: ΠΑΟΚ - αεκ 1:1 (Κυριακή 14/09/2008 ώρα 21:15)
« Reply #420 on: September 11, 2008, 14:17:39 »
ΑΣΧΕΤΟ αλλά να μην ανοίγω άλλο τόπικ.

Καμιά ενδιαφέρουσα πρόταση για Σάββατο πριν το ματς στη Θεσσαλονική ;
Μέχρι το μεσημέρι ελπίζω να τελειώσω με διαρκείας και μπουτίκ και μετά θα κάθομαι!
Ενδιαφέροντα : καφές, στοιχειωμένα σπίτια, σκυλάδικα, γκόμενες και φαγητό! pm αν χαλάει το τόπικ!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #421 on: September 11, 2008, 14:18:42 »
Ρε μάγκες ένα πράγμα έπρεπε να γίνει. Να πάει ένας από μας εκεί με μία κάμερα και να απαθανατίσει το χαμό, να το βγάλουμε πρώτη σελίδα για να γκαυλώνουμε όλοι με τη τρέλα μας και παράλληλα να βλέπουν οι γαυροβαζελοχανουλοσκώληκες και να χαζεύουν. Να νιώθουν ακόμα πιο λίγοι απέναντι στην ΠΑΟΚάρα και το κόμπλεξ τους να μην έχει σταματημό.
Πουθενάδες και τιποτένιοι ανύπαρκτοι όλοι αυτοί μπροστά στο μεγαλείο του μεγαλύτερου λαού στη γη.

Αυτοί ρε είμαστε! Αυτό είναι ΠΑΟΚ! Επιτέλους ξανά!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #422 on: September 11, 2008, 14:27:37 »

1 η ώρα,η photo από το paokmania

Και η παε μοιράζει νερά στον κόσμο.
« Last Edit: September 11, 2008, 14:50:19 by logothetis »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #423 on: September 11, 2008, 15:00:29 »
Απλα δεν υπαρχει αυτο που γινεται σημερα..
Περασα στις 7 το πρωι και ειχε 100 ατομα να περιμενουν!!Και κατα τη 1 που γυρνουσα απο τη δουλεια γινοταν Ο χαμος!!
Δεν νομιζω να εχει ξαναγινει κατι τετοιο..Δεν θυμαμαι
Με μακαμπι με γαυρο κλπ που ειχαν εξανλτηθει σε μια μερα δεν ειχε ουτε το 1/5 του κοσμου που ειδα σημερα στα εκδοτηρια...Τρελα.....
ΥΓ.Ποσο τυχερος νιωθω που εχω διαρκειας :D
ΠΑΟΚ G4Α

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #424 on: September 11, 2008, 15:55:20 »
Μάγκες, όσοι πηγαίνετε 7-8 το νού σας για γενιτσάρους ή κρυφο-πουστες χανουμάδες...

Γενίτσαροι, έχουν γνώση οι φύλακες... :b348: :b348: :b348:

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #425 on: September 11, 2008, 15:56:49 »
Δε θυμάμαι από πότε έχω να νιώσω τόσο έντονα συναισθήματα, τέτοια αδημονία για ματς του ΠΑΟΚ μας, να μην κυλάει η εβδομάδα με τίποτα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το καμάρι μας. Άρχισε πάλι όλο το σύστημα (ΛΑΟΣ-ΟΜΑΔΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ) να αποτελεί καμάρι, να γεμίζει με περηφάνια τα στήθη κάθε αδελφού ΠΑΟΚτσή. Στις εποχές Παντελάκη ήμουν πολύ μικρός, αλλά πρέπει να ήταν η μόνη φορά που όλα και όλοι λειτουργούσαν όπως λειτουργούν σήμερα. Είναι η πρώτη φορά μετά από το πρωτάθλημα του 85 που υπάρχει τέτοια τρέλα, τέτοιος παροξυσμός και γενικός ξεσηκωμός. Εγώ τουλάχιστον δε θυμάμαι ποτέ άλλοτε τέτοια συσπείρωση. Η μόνο ίσως εξαίρεση ήταν οι επιτυχίες που ήρθαν επί Αναστασιάδη και επί Μπάγεβιτς, αλλά και τότε υπήρχε γκρίνια, υπήρχαν έντονες αντιδράσεις και τελικά διχασμός, περισσότερο λόγω των αετονύχηδων τυχοδιωκτών που διαφέντευαν τις τύχες αυτής της ιστορικής ομαδάρας. Αδέρφια, είναι η πρώτη φορά που πορευόμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά, και ο δρόμος των επιτυχιών είναι μπροστά μας, η δυναμική που εκπέμπουμε είναι ασύλληπτη. Λίγη υπομονή ακόμη και το καμάρι μας θα φτερουγίσει ακόμα ψηλότερα. Λίγη υπομονή...
Υ.Γ: Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος, να έχω πάντα στο μυαλό μου το γεγονός ότι παίζουμε ντέρμπυ και όχι με τη Λιβαδειά, να επαναφέρω στην "τάξη" όποιον βλέπει "περίπατο" την Κυριακή με την κούλα, αλλά τελικά ΓΟΥΣΤΑΡΩ όλους όσους ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ με τίποτα! Γουστάρω την παλαβομάρα που έχει πιάσει τον λαό. Γουστάρω (γιατί παρασύρομαι κι εγώ μαζί) να ακούω από τα αδέρφια γύρω μου ότι δεν έχει καμία τύχη η κούλα μεθαύριο. Έτσι σε γουστάρω ΠΑΟΚτσή αδερφέ μου: Όπως παλιά ήσουν περήφανος και είχες την πεποίθηση, (ποια πεποίθηση?), ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ότι κανένας δεν περνάει από την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚτσής πάντα εμψυχωνόταν και εμψύχωνε την ομάδα με τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο, με τη λογική (...του παραλόγου) ότι "θα τους μαμίσουμε"! Είναι ώρα σιγά σιγά η έδρα που προκαλούσε τρόμο σε κάθε γατάκι του ΠΟΚ, να τρομοκρατεί ξανά και μόνο στο άκουσμά της. Και όταν μιλάμε για τρομοκρατία δεν εννοούμε "μαλακία". Τον ΠΑΟΚτσή έτσι τον θυμόμαστε, ακόμα και σε εποχές παρακμής, ειδικά μέχρι να γίνει η "''άλωση" της παράδοσης από τον γκαίη μετά από δυόμιση ολόκληρες δεκαετίες: Τρελαμένο και ανυπόμονο να πατήσει με τη δύναμή του κάθε βρωμιάρη του λεκανοπεδίου που τολμούσε να πατήσει στο αερόδρομιο της Θεσσαλονίκης, πριν καν φτάσει στην Τούμπα...
Εμπρός της κούλας παλικάρια...

RE FILE.....ME AGIKSES NA POUME...... POLI WRAIO POST..............! PAOK EPITELOUS...........!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
« Reply #426 on: September 11, 2008, 16:09:24 »
Δε θυμάμαι από πότε έχω να νιώσω τόσο έντονα συναισθήματα, τέτοια αδημονία για ματς του ΠΑΟΚ μας, να μην κυλάει η εβδομάδα με τίποτα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το καμάρι μας. Άρχισε πάλι όλο το σύστημα (ΛΑΟΣ-ΟΜΑΔΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ) να αποτελεί καμάρι, να γεμίζει με περηφάνια τα στήθη κάθε αδελφού ΠΑΟΚτσή. Στις εποχές Παντελάκη ήμουν πολύ μικρός, αλλά πρέπει να ήταν η μόνη φορά που όλα και όλοι λειτουργούσαν όπως λειτουργούν σήμερα. Είναι η πρώτη φορά μετά από το πρωτάθλημα του 85 που υπάρχει τέτοια τρέλα, τέτοιος παροξυσμός και γενικός ξεσηκωμός. Εγώ τουλάχιστον δε θυμάμαι ποτέ άλλοτε τέτοια συσπείρωση. Η μόνο ίσως εξαίρεση ήταν οι επιτυχίες που ήρθαν επί Αναστασιάδη και επί Μπάγεβιτς, αλλά και τότε υπήρχε γκρίνια, υπήρχαν έντονες αντιδράσεις και τελικά διχασμός, περισσότερο λόγω των αετονύχηδων τυχοδιωκτών που διαφέντευαν τις τύχες αυτής της ιστορικής ομαδάρας. Αδέρφια, είναι η πρώτη φορά που πορευόμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά, και ο δρόμος των επιτυχιών είναι μπροστά μας, η δυναμική που εκπέμπουμε είναι ασύλληπτη. Λίγη υπομονή ακόμη και το καμάρι μας θα φτερουγίσει ακόμα ψηλότερα. Λίγη υπομονή...
Υ.Γ: Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος, να έχω πάντα στο μυαλό μου το γεγονός ότι παίζουμε ντέρμπυ και όχι με τη Λιβαδειά, να επαναφέρω στην "τάξη" όποιον βλέπει "περίπατο" την Κυριακή με την κούλα, αλλά τελικά ΓΟΥΣΤΑΡΩ όλους όσους ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ με τίποτα! Γουστάρω την παλαβομάρα που έχει πιάσει τον λαό. Γουστάρω (γιατί παρασύρομαι κι εγώ μαζί) να ακούω από τα αδέρφια γύρω μου ότι δεν έχει καμία τύχη η κούλα μεθαύριο. Έτσι σε γουστάρω ΠΑΟΚτσή αδερφέ μου: Όπως παλιά ήσουν περήφανος και είχες την πεποίθηση, (ποια πεποίθηση?), ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ότι κανένας δεν περνάει από την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚτσής πάντα εμψυχωνόταν και εμψύχωνε την ομάδα με τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο, με τη λογική (...του παραλόγου) ότι "θα τους μαμίσουμε"! Είναι ώρα σιγά σιγά η έδρα που προκαλούσε τρόμο σε κάθε γατάκι του ΠΟΚ, να τρομοκρατεί ξανά και μόνο στο άκουσμά της. Και όταν μιλάμε για τρομοκρατία δεν εννοούμε "μαλακία". Τον ΠΑΟΚτσή έτσι τον θυμόμαστε, ακόμα και σε εποχές παρακμής, ειδικά μέχρι να γίνει η "''άλωση" της παράδοσης από τον γκαίη μετά από δυόμιση ολόκληρες δεκαετίες: Τρελαμένο και ανυπόμονο να πατήσει με τη δύναμή του κάθε βρωμιάρη του λεκανοπεδίου που τολμούσε να πατήσει στο αερόδρομιο της Θεσσαλονίκης, πριν καν φτάσει στην Τούμπα...
Εμπρός της κούλας παλικάρια...

file kofalale tha mas kanis olous koufalalous me to post sou!!
3 kai simera kai filakste ti lalia sas gia tin kuriaki.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #427 on: September 11, 2008, 16:26:29 »
Υπάρχουν τικέτα στο γήπεδο και δεν γίνεται ο χαμός που γινόταν το πρωί
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #428 on: September 11, 2008, 16:28:23 »
Παίδες καλά είναι η ψυχολογία να είναι στα ύψη, αλλά να μην την πατήσουμε σαν τα σκουλήκια, που είχαν κερδίσει τον ολυμπιακό από το προηγούμενο βράδυ και μετά πήραν την παπάρα τους! Για αυτό κρατάμε χαμηλούς τόνους και πάμε δυνατά! Αν και το να κρατήσεις χαμηλούς τόνους είναι λίγο δύσκολο με όλα αυτά που γίνονται, αυτήν την τρέλα που επικρατεί στον κόσμο όλοι μας νιώθουμε έναν ενθουσιασμό και δικαιολογημένα γιατί αυτά που γίνονται έχουν να συμβούν χρόνια στην Τούμπα, και αν μπορέσει και η ομάδα να κάνει ότι καλύτερο τότε θα μιλάμε για πρωτόγονα πράγματα!

Πότε θα έρθει η Κυρικακή!!

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #429 on: September 11, 2008, 17:13:58 »

http://www.youtube.com/watch?v=IoN1nZKz6_o (Embedding disabled, limit reached)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #430 on: September 11, 2008, 17:38:00 »
apisteuta videakia.......trella leme.

p.s: "ton paok mas latreuoume gi auto kai ...... perimenoume.."  :extralaugh:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
« Reply #431 on: September 11, 2008, 17:47:51 »
trela etsi...niwthw apisteuta tyxeros pou phra diarkeias...kai exei n ginei mia kerkida thn kyriakh..to niwthw..opws sto teleutaio m roulh p s kapoio shmeio dn akouges oute ton eauto sou...TRELAAAAA.kante fwnh 2 kai shmera..
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #432 on: September 11, 2008, 18:18:55 »
Άντε να έρθει η Κυριακή, γαμιέται η εξεταστική...  :05a: :05a: :05a:

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #433 on: September 11, 2008, 19:47:41 »
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Η ΗΠΕΙΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

moutsouris2

• Guest
« Reply #434 on: September 11, 2008, 20:02:54 »
- Ήταν ένα μεσημέρι Κυριακής, αν θυμάμαι καλά, του 1980. Η Τούμπα ήταν "καμίνι". Το αεκάκι ήρθε είδε και έφυγε
με μια τεσσάρα. Στα μάτια μου εκείνος ο αγώνας που ήταν ο δεύτερος ή τρίτος που έβλεπα τον Π.Α.Ο.Κ. στο "ναό"
έμεινε για πάντα στην ψυχή μου. Ήμουν 10 χρονών. Μέσα από την ψυχή μου εύχομαι σε όλα τα Παοκτσάκια και κυρίως στον γιο μου να ζήσουν την Κυριακή το βραδύ στιγμές καλύτερες από αυτές που έζησα εγώ στην Τούμπα.

Σ΄ευχαριστώ ρε.... Π.Α.Ο.Κ.

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
« Reply #435 on: September 11, 2008, 20:10:25 »
Aderfia .....

Einai aftes oi stigmes pou o PAOK megalwnei....EInai aftes oi stigmes pou kaneis olo kai perissotera paidakia na lene oti einai PAOK kai na to lene me tsampouka.....Einai aftes oi stigmes pou katalavainoume oloi emeis giati giname PAOK.....Einai aftes oi stigmes pou pou katalavaineis ti megaleio einai na eisai PAOKTSHS!!

H trella mas sta kokkina aderfia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H istoria mas einai o odigos mas kai i trella mas o dromos mas...........................

PAME RE PAOK!!! PAME SAN ALLOTE!!!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #436 on: September 11, 2008, 20:49:54 »
Αδέρφια προσοχή γιατί κάτι βρώμικο ψήνεται και θέλει να προσέξουμε. Κυκλοφορούν ξαφνικά δεξιά κι αριστερά (με προεξάρχοντα τον ζαγόρα-ποιον άλλον;) φήμες πως αύριο μάλλον, ίσως, μπορεί, πιθανόν και πούτσες μπλε να σκάσει λέει βόμβα με Άραβες επενδυτές που θα πάρουν και καλά την ομάδα.

Επειδή
από τους επενδυτικούς παπάδες πιστεύω πως χόρτασε και ο πιο ανυποψίαστος
επειδή
αν έρθουν κεφάλαια στην ομάδα θα το μάθουμε τελευταίοι κι όχι από το ζαγόρα φυσικά
επειδή
ο ΠΑΟΚ έτσι όπως είναι τώρα μια γροθιά και δυνατός δεν έχει αντίπαλο άλλον εκτός από τον εαυτό του
επειδή
ο στόχος μας είναι να σκίσουμε την κούλα και να κάνουμε ΠΑΟΚτσάκια από την κερκίδα κι όχι να περιμένουμε επενδυτές
επειδή
κάθε ελάχιστος αποπροσανατολισμός κάνει λιγότερη πιθανή τη νίκη μας
και επειδή
έρχεται και η ΑΜΚ και με το μέλλον του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίζει κανείς

για όλα αυτά ας κάνουμε το παν να μη πάρει διαστάσεις κανένα τέτοιο θέμα και ας μη μπούμε σε κανένα τρυπάκι. Ας μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο και έτσι υπέροχα τρελαμένοι με αυτό που ζούμε
Μακάρι και η ΠΑΕ να κάνει το παν ώστε όλοι στο αγωνιστικό τμήμα να μην επηρρεάζονται από κανέναν τέτοιου είδους ύπουλο πόλεμο πριν τα μεγάλα ματς και να μένουν προσηλωμένοι στους κακομοίρηδες αντιπάλους
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #437 on: September 11, 2008, 21:00:50 »
ΜΑΓΚΕΣ           Εισιτήρια τέλος

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=75138

ΠΑΟΚCURE   ++++++++++
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #438 on: September 11, 2008, 21:12:17 »
Aderfia .....

H trella mas sta kokkina aderfia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAME RE PAOK!!! PAME SAN ALLOTE!!!!!

τι κόκκινα λές ρε άδελφέ !!!!!!!!!! κόκκινο δεν πιάνουμε ούτε όταν περνάει μπροστά μας νεκροφόρα με ανοιχτή την κάσα και τον πεθαμένο τίγκα στου λουλουδικό . Χρησιμοποίησε άλλο χρώμα pls !!!!!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #439 on: September 11, 2008, 21:23:52 »
Αδέρφια προσοχή γιατί κάτι βρώμικο ψήνεται και θέλει να προσέξουμε. Κυκλοφορούν ξαφνικά δεξιά κι αριστερά (με προεξάρχοντα τον ζαγόρα-ποιον άλλον;) φήμες πως αύριο μάλλον, ίσως, μπορεί, πιθανόν και πούτσες μπλε να σκάσει λέει βόμβα με Άραβες επενδυτές που θα πάρουν και καλά την ομάδα.

Επειδή
από τους επενδυτικούς παπάδες πιστεύω πως χόρτασε και ο πιο ανυποψίαστος
επειδή
αν έρθουν κεφάλαια στην ομάδα θα το μάθουμε τελευταίοι κι όχι από το ζαγόρα φυσικά
επειδή
ο ΠΑΟΚ έτσι όπως είναι τώρα μια γροθιά και δυνατός δεν έχει αντίπαλο άλλον εκτός από τον εαυτό του
επειδή
ο στόχος μας είναι να σκίσουμε την κούλα και να κάνουμε ΠΑΟΚτσάκια από την κερκίδα κι όχι να περιμένουμε επενδυτές
επειδή
κάθε ελάχιστος αποπροσανατολισμός κάνει λιγότερη πιθανή τη νίκη μας
και επειδή
έρχεται και η ΑΜΚ και με το μέλλον του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίζει κανείς

για όλα αυτά ας κάνουμε το παν να μη πάρει διαστάσεις κανένα τέτοιο θέμα και ας μη μπούμε σε κανένα τρυπάκι. Ας μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο και έτσι υπέροχα τρελαμένοι με αυτό που ζούμε
Μακάρι και η ΠΑΕ να κάνει το παν ώστε όλοι στο αγωνιστικό τμήμα να μην επηρρεάζονται από κανέναν τέτοιου είδους ύπουλο πόλεμο πριν τα μεγάλα ματς και να μένουν προσηλωμένοι στους κακομοίρηδες αντιπάλους

PAOKCURE lol! Tι δικόγραφο είναι αυτό ρε φίλε! Με τόσα "επειδή" στη σειρά και με το "για όλα αυτά" στο τέλος ετοιμαζόμουνα να διαβάσω να ζητάς στο τέλος και δικαστική δαπάνη από τον Ζαγόρα ;D
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...