Author Topic: ΠΑΟΚ - αεκ 1:1 (Κυριακή 14/09/2008 ώρα 21:15)  (Read 16685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Melb4

• Guest
Απ: ΠΑΟΚ - αεκ 1:1 (Κυριακή 14/09/2008 ώρα 21:15)
« Reply #400 on: September 11, 2008, 05:29:55 »
ego fovamai oti i dikoi mas paiktes tha fovithoun pio poli tin gemati Toumba para i antipaloi. An den valoun gol sta prota 30 i kerkida tha tous kopsei ta podia giati i megali kerkida hreiazetai kai analogous paiktes. Tespa to 1X2 to eho 30%, 50%, 20%.

ive4

• Guest
« Reply #401 on: September 11, 2008, 08:23:03 »
έλεγα ότι είναι λογικό να αυξηθούν οι τιμές αλλά αυτές που αποφάσισαν τελικά είναι απαράδεκτες. Ελπίζω να το ξανασκεφτούν την επόμενη.

GeorgT

• Guest
« Reply #402 on: September 11, 2008, 08:34:07 »
Ναι ρε παιδια η τιμες ειναι πολυ ακριβές (δεν πληρώνονται για ελληνικό πρωταθλ.) αλλα δε βλέπετε τη γίνετε για τα εισιτήρια θα ξεπουληθούν μέσα σε 10 λεπτά. Να δω όμως σε πόσο χρονο θα φύγουν τα εισιτήρια στα μικρά ματς που θα είναι κ πιο φθηνά!!

Κ εγω δε με φθάνανε για διαρκειας αλλα εκανα την πατέντα με τη mastercard κ θα δινω κάθε μηνα 15ευρα κ τελείωσε εκει το ζητημα απλα κ ωραια

makptol

• Guest
« Reply #403 on: September 11, 2008, 08:42:06 »
ego fovamai oti i dikoi mas paiktes tha fovithoun pio poli tin gemati Toumba para i antipaloi. An den valoun gol sta prota 30 i kerkida tha tous kopsei ta podia giati i megali kerkida hreiazetai kai analogous paiktes. Tespa to 1X2 to eho 30%, 50%, 20%.

ποιος θα φοβηθει ο κοντρερας ο μουσλιμοβιτς ο βερον ο κονσεισαο ?

GeorgT

• Guest
« Reply #404 on: September 11, 2008, 09:11:51 »
η ώρα ειναι 9 παρα τέταρτο κ τα εισιτήρια θα βγούνε 10:

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #405 on: September 11, 2008, 09:17:04 »
.......KAI SKOTWSA GIA ENA EISITIIIIRIO........ 8)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #406 on: September 11, 2008, 11:43:50 »
Έτσι θα πάει φέτος όλη η χρονιά.

...ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ...

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #407 on: September 11, 2008, 11:46:38 »
ta eisitiriame aek,skouliki,vazelo,gria,kai gauro tha exoun tis idies times....gouda....
P.A.O.K

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #408 on: September 11, 2008, 12:30:21 »
Δε θυμάμαι από πότε έχω να νιώσω τόσο έντονα συναισθήματα, τέτοια αδημονία για ματς του ΠΑΟΚ μας, να μην κυλάει η εβδομάδα με τίποτα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το καμάρι μας. Άρχισε πάλι όλο το σύστημα (ΛΑΟΣ-ΟΜΑΔΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ) να αποτελεί καμάρι, να γεμίζει με περηφάνια τα στήθη κάθε αδελφού ΠΑΟΚτσή. Στις εποχές Παντελάκη ήμουν πολύ μικρός, αλλά πρέπει να ήταν η μόνη φορά που όλα και όλοι λειτουργούσαν όπως λειτουργούν σήμερα. Είναι η πρώτη φορά μετά από το πρωτάθλημα του 85 που υπάρχει τέτοια τρέλα, τέτοιος παροξυσμός και γενικός ξεσηκωμός. Εγώ τουλάχιστον δε θυμάμαι ποτέ άλλοτε τέτοια συσπείρωση. Η μόνο ίσως εξαίρεση ήταν οι επιτυχίες που ήρθαν επί Αναστασιάδη και επί Μπάγεβιτς, αλλά και τότε υπήρχε γκρίνια, υπήρχαν έντονες αντιδράσεις και τελικά διχασμός, περισσότερο λόγω των αετονύχηδων τυχοδιωκτών που διαφέντευαν τις τύχες αυτής της ιστορικής ομαδάρας. Αδέρφια, είναι η πρώτη φορά που πορευόμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά, και ο δρόμος των επιτυχιών είναι μπροστά μας, η δυναμική που εκπέμπουμε είναι ασύλληπτη. Λίγη υπομονή ακόμη και το καμάρι μας θα φτερουγίσει ακόμα ψηλότερα. Λίγη υπομονή...
Υ.Γ: Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος, να έχω πάντα στο μυαλό μου το γεγονός ότι παίζουμε ντέρμπυ και όχι με τη Λιβαδειά, να επαναφέρω στην "τάξη" όποιον βλέπει "περίπατο" την Κυριακή με την κούλα, αλλά τελικά ΓΟΥΣΤΑΡΩ όλους όσους ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ με τίποτα! Γουστάρω την παλαβομάρα που έχει πιάσει τον λαό. Γουστάρω (γιατί παρασύρομαι κι εγώ μαζί) να ακούω από τα αδέρφια γύρω μου ότι δεν έχει καμία τύχη η κούλα μεθαύριο. Έτσι σε γουστάρω ΠΑΟΚτσή αδερφέ μου: Όπως παλιά ήσουν περήφανος και είχες την πεποίθηση, (ποια πεποίθηση?), ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ότι κανένας δεν περνάει από την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚτσής πάντα εμψυχωνόταν και εμψύχωνε την ομάδα με τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο, με τη λογική (...του παραλόγου) ότι "θα τους μαμίσουμε"! Είναι ώρα σιγά σιγά η έδρα που προκαλούσε τρόμο σε κάθε γατάκι του ΠΟΚ, να τρομοκρατεί ξανά και μόνο στο άκουσμά της. Και όταν μιλάμε για τρομοκρατία δεν εννοούμε "μαλακία". Τον ΠΑΟΚτσή έτσι τον θυμόμαστε, ακόμα και σε εποχές παρακμής, ειδικά μέχρι να γίνει η "''άλωση" της παράδοσης από τον γκαίη μετά από δυόμιση ολόκληρες δεκαετίες: Τρελαμένο και ανυπόμονο να πατήσει με τη δύναμή του κάθε βρωμιάρη του λεκανοπεδίου που τολμούσε να πατήσει στο αερόδρομιο της Θεσσαλονίκης, πριν καν φτάσει στην Τούμπα...
Εμπρός της κούλας παλικάρια...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #409 on: September 11, 2008, 12:36:53 »
Έτσι είναι!

όταν κάποιος θα παίζει με τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίζει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #410 on: September 11, 2008, 12:45:35 »
Δε θυμάμαι από πότε έχω να νιώσω τόσο έντονα συναισθήματα, τέτοια αδημονία για ματς του ΠΑΟΚ μας, να μην κυλάει η εβδομάδα με τίποτα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το καμάρι μας. Άρχισε πάλι όλο το σύστημα (ΛΑΟΣ-ΟΜΑΔΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ) να αποτελεί καμάρι, να γεμίζει με περηφάνια τα στήθη κάθε αδελφού ΠΑΟΚτσή. Στις εποχές Παντελάκη ήμουν πολύ μικρός, αλλά πρέπει να ήταν η μόνη φορά που όλα και όλοι λειτουργούσαν όπως λειτουργούν σήμερα. Είναι η πρώτη φορά μετά από το πρωτάθλημα του 85 που υπάρχει τέτοια τρέλα, τέτοιος παροξυσμός και γενικός ξεσηκωμός. Εγώ τουλάχιστον δε θυμάμαι ποτέ άλλοτε τέτοια συσπείρωση. Η μόνο ίσως εξαίρεση ήταν οι επιτυχίες που ήρθαν επί Αναστασιάδη και επί Μπάγεβιτς, αλλά και τότε υπήρχε γκρίνια, υπήρχαν έντονες αντιδράσεις και τελικά διχασμός, περισσότερο λόγω των αετονύχηδων τυχοδιωκτών που διαφέντευαν τις τύχες αυτής της ιστορικής ομαδάρας. Αδέρφια, είναι η πρώτη φορά που πορευόμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά, και ο δρόμος των επιτυχιών είναι μπροστά μας, η δυναμική που εκπέμπουμε είναι ασύλληπτη. Λίγη υπομονή ακόμη και το καμάρι μας θα φτερουγίσει ακόμα ψηλότερα. Λίγη υπομονή...
Υ.Γ: Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος, να έχω πάντα στο μυαλό μου το γεγονός ότι παίζουμε ντέρμπυ και όχι με τη Λιβαδειά, να επαναφέρω στην "τάξη" όποιον βλέπει "περίπατο" την Κυριακή με την κούλα, αλλά τελικά ΓΟΥΣΤΑΡΩ όλους όσους ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ με τίποτα! Γουστάρω την παλαβομάρα που έχει πιάσει τον λαό. Γουστάρω (γιατί παρασύρομαι κι εγώ μαζί) να ακούω από τα αδέρφια γύρω μου ότι δεν έχει καμία τύχη η κούλα μεθαύριο. Έτσι σε γουστάρω ΠΑΟΚτσή αδερφέ μου: Όπως παλιά ήσουν περήφανος και είχες την πεποίθηση, (ποια πεποίθηση?), ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ότι κανένας δεν περνάει από την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚτσής πάντα εμψυχωνόταν και εμψύχωνε την ομάδα με τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο, με τη λογική (...του παραλόγου) ότι "θα τους μαμίσουμε"! Είναι ώρα σιγά σιγά η έδρα που προκαλούσε τρόμο σε κάθε γατάκι του ΠΟΚ, να τρομοκρατεί ξανά και μόνο στο άκουσμά της. Και όταν μιλάμε για τρομοκρατία δεν εννοούμε "μαλακία". Τον ΠΑΟΚτσή έτσι τον θυμόμαστε, ακόμα και σε εποχές παρακμής, ειδικά μέχρι να γίνει η "''άλωση" της παράδοσης από τον γκαίη μετά από δυόμιση ολόκληρες δεκαετίες: Τρελαμένο και ανυπόμονο να πατήσει με τη δύναμή του κάθε βρωμιάρη του λεκανοπεδίου που τολμούσε να πατήσει στο αερόδρομιο της Θεσσαλονίκης, πριν καν φτάσει στην Τούμπα...
Εμπρός της κούλας παλικάρια...

Aδερφέ μου, απλά respect! Ρε δεν κρατιόμαστε άλλο......
Bring It On Motherfuckers.........

fatal_invasion

• Guest
« Reply #411 on: September 11, 2008, 12:54:15 »
πήγα από τις 9.30 να πάρω εισιτήριο για άλλον.Γίνεται ο πανικός.Σπρωξίματα ,κακό και λίγο γκρίνια για την αναμονή.Τα εισιτήρια καλές 2.και μέχρι 2 ο καθένας.Τελικά την έκανα.Δεν άντεχα άλλο την αναμονή.
Αν βγούμε ευρώπη φέτος και του χρόνου δεν βάλουν πλαφόν.Θα έχουμε χαλαρά 24-25 χιλιάρικα.

Ντου στην εφορία ΠΑΟΚ λε ολέ.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #412 on: September 11, 2008, 13:02:03 »
παιδια γινεται μακελειο,

οχι απλα εχει καντινα ,,αλλα η καντινα εχει και ουρα!

οχι απλα γινεται χαμος αλλα αρχισαν μολις να κανουν και κερκιδα!!

οχι απλα τους εχει φαει ο ηλιος απο το πρωι ορθιους αλλα ειδα και ανοιχτες ομπρελες στη ουρα για τον ηλιο!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #413 on: September 11, 2008, 13:05:10 »

οχι απλα εχει καντινα ,,αλλα η καντινα εχει και ουρα!

οχι απλα γινεται χαμος αλλα αρχισαν μολις να κανουν και κερκιδα!!

:extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #414 on: September 11, 2008, 13:18:38 »
Απίστευτη δίψα του κόσμου ρε γαμώτο για δει ΠΑΟΚάρα.
Τερματίσαμε 9οι και δε μας χωράει το γήπεδο. Όλη η Β. Ελλάδα εισιτήριο ψάχνει!

Τρομάζω μόνο και στην ιδέα να έκανε ο ΠΑΟΚ πρωταθλητισμό. Θα είχε γκρεμιστεί η Θεσσαλονίκη.

Θα είναι πραγματικά πολύ κρίμα για κάποιο παληκάρι που θα πάει και θα στηθεί σήμερα εκεί για ένα εισιτήριο να μη προλάβει να πάρει.

ΛΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #415 on: September 11, 2008, 13:24:48 »
πραγματικό καζάνι από τις 7:00 8α είναι το γήπεδο..
ψαρόσουπα θα κάνουμε την αεκτσουλα.. ;D

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ αεκ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
ΑΡχίΔια

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #416 on: September 11, 2008, 13:54:49 »
Δείτε ρε αλλόθρησκοι τις φωτογραφίες με τις ουρές καλά και προσκυνήστε το μεγαλείο του ΠΑΟΚ, που δεν θα φτάσετε ποτέ, όσους τίτλους και να κλέψετε.
Δεν υπάρχετε ρε πουθενάδες. Είστε ένα τίποτα μπροστά στον ΠΑΟΚ.

Η Τούμπα ξανάγινε τρελοκομείο, κόλαση, μαύρη τρύπα που σας ρουφάει.

Και σκότωσα για ένα εισιτήριο ρεεεεεεε!

Που να νιώσετε τι σημαίνει αυτό έτσι; Ε δείτε ρε χαμουτζήδες τι σημαίνει στη φωτογραφία. Εργάσιμη μέρα είναι παλιόπουστες και πέρυσι είμασταν 9οι. Άντε σκουπιστείτε τώρα σαλιάρηδες... που τρέμετε μόνο από τις φωτογραφίες

Την Κυριακή θα τρέμετε και από την τηλεόραση. 500 χλμ μακριά και θα τρέμουν τα ηχεία της τηλεόρασής σας και θα βαράνε τα τύμπανα των αστείων παιχτών σας.

Θρίλερ σε λέω χανουμάκι θα ζήσουν οι σκόκοι σου και από το λαό και από την ομαδάρα. Δεν μπορείς να φανταστείς σε λέω παλιοχαμουτζή γαμώ τη διαιτησία σου

Άντε ξαναδές τη φωτογραφία τώρα να χεστείς πάνω σου
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #417 on: September 11, 2008, 14:03:14 »
αυτο το ματς για μας εδω στην αθηνα σημαινει παρα πολλα . καντε μας το χατηρι .ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #418 on: September 11, 2008, 14:09:39 »
http://www.sport24.gr/html/ent/127/ent.252127.asp
-----------------------------------------------------------------------
Σκηνές ροκ για ένα εισιτήριο

Από τις 6:00 το πρωί είχαν αρχίσει να φθάνουν οι πρώτοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για το ντέρμπι της Κυριακής (14/09, 21:15) με την ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι η διάθεση των 9.500 εισιτηρίων ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει ώρα 13:00.

Όσο περνούσε η ώρα ο αριθμός αυξανόταν ολοένα και περισσότερο, δεν έλειψαν σκηνές ροκ στις ουρές που είχαν δημιουργηθεί, ενώ όπως γίνεται κατανοητό ο αριθμός των εισιτηρίων αναμένεται να αποδειχθεί μικρός με αυτά να μετατρέπονται σε μαγικά χαρτάκια.

-----------------------------------------------------------------------

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #419 on: September 11, 2008, 14:15:52 »
αυτο το ματς για μας εδω στην αθηνα σημαινει παρα πολλα . καντε μας το χατηρι .ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

+ 4-0 (pou 8a lhksei to matsaki  ;D)
ΑΡχίΔια