Σώπα ρε @vedder
Λοιπόν, επειδή δεν ξέρεις, καλό θα είναι να ρωτάς πρώτα. Εγώ πρότεινα προχθές στην συγκέντρωση των συνδέσμων να εξυπηρετηθούν πρώτα οι ΠΑΟΚτσήδες-συνδεσμίτες από την επαρχία και μετά οι Θεσσαλονικιοί-συνδεσμίτες, όσο και αν αυτό δεν συμφέρει τους συνδέσμους της Θεσσαλονίκης.
Αυτό επειδή υπάρχει η ανάγκη των συνδέσμων από επαρχία να γεμίσουν με 52 άτομα το λεωφορείο τους και αν πάρουν 20 εισιτήρια θα πρέπει να πληρώσουν τις 32 κενές θέσεις οι 20 που θα έχουν εισιτήρια ή ο σύνδεσμος.
Αναγνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα για όσους προέρχονται εκτός Θεσσαλονίκης, αλλά από την άλλη δεν παίζουμε σε γήπεδο 70.000 θέσεων.
Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και αυτό ήταν γνωστό.
Εσύ μιλάς για άτομα από επαρχία και καλά κάνεις και εγώ μιλάω για τα ατελείωτα τηλέφωνα που έχω από άτομα εντός Θεσσαλονίκης για να τους βρω εισιτήριο, λες και είμαι η ΠΑΕ.
Ορισμένοι από αυτούς, μου έλεγαν όσα έγραψα και εξακολουθούν να τα πιστεύουν.
Ε, λοιπόν για αυτούς, ας πρόσεχαν.
απαντας παντα και μιλας επι προσωπικου ...
οτι εκανες καλα το εκανες αλλα εγω μιλαω για την παε και αυτη με νοιαζει τι κανει
τα εισητηρια στην 4 παλευοντε αλλα στην 5-6 και λοπες θυρες ειναι ακριβα αυτη ειναι η αληθεια.
επισης ειμαι σιγουρος οτι ο κααθενας εδω μεσα μιλαει παντα με το δικο του παραδειγμα και αυτο ειναι φανερο σε ολους μας ετσι δεν χρειαζεται να το αναλυσουμε.
αυτος που τα εχει οντως ακουει 20 ευρω και γελαει,,αλλος ομως τα ακουει και ποναει.
και οπως και να το κανουμε ολοι γνωριζεται την αληθεια:
η δυναμη της ομαδας ειναι το κορδελιο οχι το πανοραμα,,,ετσι απλα.
οσο για τους αστακους να κανω την εξης ρητορικη ερωτηση...
δεν λεω οι μεταγραφες μου αρεσανε και πιστευω οτι παικτικα θα μαστε δυνατοι για την 4η θεση χαρη σε ζηση και διοικηση γνωριμιων κλπ. αλλα
εχουμε ποιο ακριβη ομαδα απο την τριπολη?
απο το σκουλικι?
απο τον πανιωνιο?
εχουν αυτες οι ομαδες μεγαλυτερα γηπεδα? εχουν αυτες οι ομαδες τοσο ακριβα εισητηρια?
καλα για αεκ μην μιλησω μονο 4 παικτες να βαλεις το πιασες το μπατζετ μας.
οσο για το γηπεδο συμφωνω και επαυξανω.
οπως ξαναεγραψα ονειρευομε γηπεδο 50,000 στην τουμπα με εισητηριο στο πεταλο 5 ευρω να γινεται παιδομαζωμα καθε κυριακη,
να αναστεναζουν τα λεωφορεια απο δυτικα με πιτσιρικια. ετσι θα γινεις μπαρτσελονα πραγματικα.