Ηρθε λοιπον η ωρα για το παιχνιδι με την γρια του νοτου...
για οσους δεν ξερουν,ας ρωτησουν καποιους μεγαλυτερους τι ειναι αυτη η ομαδα που ΠΟΛΛΑ αδερφια μας την βλεπουν με..."συμπαθεια".
μιλαμε για το πιο σιχαμενο σωματειο.πιο ελεεινο και απο τα ερπετα.γιατι συμβαινει ομως αυτο?γιατι το λεμε?
επειδη...επειδη πολυ απλα ο γαβρος σε μισει.στο λεει ρε παιδι μου μπροστα στην μαπα σου "ξερεις ρε,δεν σε γουσταρω,δεν σε παω μια για αυτο και αυτο".
το ιδιο και οι βαζελες.
αυτα τα σιχαματα ομως,οταν τους γνωριζεις απο κοντα ειναι ολο "ναι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ γουσταρουμε και ετσι και αδερφια και μπλα μπλα" οταν ομως ειναι μετακυ τους συνεχεια βγαζουν την λυσσα και το μισος τους για τον ΠΑΟΚ...γιατι οι φαπες ειναι παρα πολλες,γιατι αυτοι εχουν 20 τιτλους (ποδοσφαιρο) και εμεις 5 και ΠΑΛΙ εχουμε περισσοτερο κοσμο,γιατι πολυ απλα ειναι χανουμια ελεεινα...
κανενα ελεος στην πιο σιχαμενη οπαδικη φαρα.κανεναν οικτο στην ομαδα που της εχεις ΔΩΣΕΙ (κατα το παρελθον) παιχνιδια για να παρει αυτη το πρωταθλημα και οχι ο γαβρος η ο βαζελος...(τεραστιο λαθος που μακαρι να μην επαναληφθει).καμια λυπηση στους πραγματικους γενιτσαρους της χανουμομαδας που κρυβονται απο το 1986 στην πολη μας,και το λενε και υπερηφανευονται οτι εχουν ΓΚΟΣΤ ΚΛΑΜΠ(χαχαχαχαχα!).
για να καταλαβεται ποσο πουστρακια ειναι οι οπαδοι τους,ποσο αδερφουλες που δεν αντεχουν στα ΔΥΣΚΟΛΑ ακολουθουν 2 παραδειγματα...
α)ντεμης νικολαιδης-μικροε δηλωνε οπαδος του ΠΑΟΚ,αλλαξε ομως ομαδα γιατι την δεκαετια του 80 ειδε τΗΝ χανουμισσα να ανεβαινει...και ηθελε να υποστηριξει ομαδα της αθηνας κατα τα λεγομενα του.
β)χατζηχρηστος.ο γνωστος μουσατος κουλτουρομαλακας,ο ανθρωπος που εφτιαξε την φλοριτζιναλ και περασε την ιδεολογια του πρεζομενου χιππη στα χανουμια,καταγεται απο τον λαγκαδα,εμενε μετα στις συκιες και μαντεψτε τι ομαδα υποστηριζε μεχρι τα 14 του...οταν και μετακομισε στην αθηνα με τον πατερα του.η αιτια που αλλαξε ομαδα??"στον κοσμο του ΠΑΟΚ εβλεπες πραγματικα πολυ κακο κοσμο.ανθρωπους που εβγαιναν απο φυλακες,υποκοσμο γενικα,ατομα τα οποια δεν ειχαν σε τιποτα να κανουν κακο σε ολο τον κοσμο.αυτο με αηδιασε και εκει βρηκα την χανουμισσα..."
αυτοι ειστε ρε χανουμια.αυτοι.μια ζωη μπαισεξουαλ οπαδοι.
τεσπα,εγω το μονο που εχω να πω ειναι επιφυλακη την κυριακη,ειδικα στις θυρες 6-7-8.εχουν και χαρακτηριστικες γλειωδεις φατσες,θα τους καταλαβουμε....
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ,ΠΑΤΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ!