Μάγκες, διαβάσα όλα τα πόστ και αμέσως ανέτρεξα στα περσινα και προπέρσινα post αντίστοιχα με ΑΕΚ και ντέρμπι γενικά. Το ΠΟΛΥ ευχάριστο φέτος είναι ότι μας διακατέχει μια απερίγραπτη αισιοδοξία σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.
Όμως, όσο και να προσπαθώ να παρασυρθώ και εγώ σε αυτό το κλίμα ,ρε γ@μώτο, δε μπορώ. Με φοβίζει το μάτς με την ΑΕΚ, όχι γιατί θα χάσουμε 3 βαθμούς, αλλά γιατί πολλοί θα προσγειωθούνε στην σκληρή πραγματικότητα αν χάσουμε ή φέρουμε Χ και θα αρχίσει η μίρλα...
Η πραγματικότητα μάγκες όπως τη βλέπω εγώ είναι η εξής:
Οι 8 απο τις 16 ομάδες της κλίκας είναι πολύ δυνατές και προβλέπεται σφαγή για τα ευρωπαικά εισητήρια. Όταν η Λάρισα ρε μάγκες, τα τυριά ρε!, αποκτούν παίχτες της αξίας του Mbo Mpenza και Nolberto Solano με θυτείες στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει φέτος. Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρης, Ξάνθη ακόμα και η γριά έχουν χτίσει ΟΜΑΔΕΣ.
Το πρωτάθλημα θα είναι 2 φορές πιό δύσκολο απο πέρσι και ακόμα ο ΠΑΟΚ δεν με έχει πείσει προσωπικά. Το ότι πήραμε τον ΟΦΗ με απουσίες και ξεκάθαρα ανέτοιμο δε μου λέει τίποτα. Η ομάδα θα φανεί πόσο μεγάλα αρχίδια έχει με την ΑΕΚ. Εκεί θα μπορέσω και εγώ να ονειρευτώ έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή φέτος, όπως κάποτε που καταπίναμε διπλά με γαύρους και βαζελοχάνουμα και τον ΠΑΟΚ τον φοβόντουσαν ΚΑΙ σεβόντουσαν όλες οι αθηναικές κότες.
Αδέρφια, αφήστε τα "θα τους μαμίσουμε, λιώσουμε..." κτλπ, γιατί θα προσγειωθείτε ανώμαλα και θα πονέσει. Η ΑΕΚ μπορεί να πέρασε τι πέρασε με Ομόνοιες και απώλειες παικτών, αλλά είναι μια σοβαρή ομάδα με αξιώσεις όχι μόνο φέτος αλλα κάθε χρόνο εδώ και 4 περίπου χρόνια. Το break των 15 ημερών είναι ΜΕΙΩΝ μας και ΣΥΝ τους για ευνόητους λόγους.
Απλά κάντε λίγο κράτει!