Author Topic: Joe Emerson Bizera Bastos  (Read 5824 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Joe Emerson Bizera Bastos
« on: August 22, 2008, 16:02:53 »
kai epishma pleon

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080822155904315

Υπέγραψε ο Joe Emerson Bizera Bastos

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ουρουγουανού διεθνή ποδοσφαιριστή Joe Emerson Bizera Bastos, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

parizianos

• Guest
Απ: Joe Emerson Bizera Bastos
« Reply #1 on: August 22, 2008, 16:49:25 »
Καλώς μας ήρθε, λοιπόν! Υγεία και να γαμήσει πολλά επιθετικά κωλαράκια!

makptol

• Guest
« Reply #2 on: August 22, 2008, 16:55:39 »
ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΡΕ ΜΑΛΕΖΑΣ-ΜΑΡΚΟΣ-ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ-ΒΙΖΕΡΑ .....ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ....... ;D

DimNaoussa

• Guest
« Reply #3 on: August 22, 2008, 16:57:37 »
Καλως ήρθες TANO..το παρατσουκλι του λεει πολλά...

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: August 22, 2008, 18:11:37 »
http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=22916

Ï ÓÝñ÷éï ÌáñêáñéÜí äåí åß÷å êáíÝíá ðñüâëçìá íá óêéáãñáöÞóåé ôï ðñïößë ôïõ óõìðáôñéþôç ôïõ, Ýóôù êé áí üðùò ï ßäéïò óõìðëÞñùóå, ôá ôåëåõôáßá äýï ÷ñüíéá äåí Ý÷åé åéêüíá, áð’ áõôüí, êáèþò Ýðáéæå óôçí Éôáëßá, åíþ äåí áãùíßóôçêå óôçí åèíéêÞ ôçò ðáôñßäáò ôïõ. "Åßíáé Ýíáò óïýðåñ ðáßêôçò, Þôáí Ýíá áðü ôá êáëýôåñá ïíüìáôá ôçò ÷þñáò, üôáí Üöçóå ôçí Ðåíéáñüë ãéá íá ðÜåé óôçí Éôáëßá. Óôçí Ðåíéáñüë Ýðáéîå ðïëý êáëÜ, üðùò êáé óôçí åèíéêÞ. Ìå ôçí ïìÜäá ôïõ Ýêáíå ðñùôáèëçôéóìü êáé ðÞñå ôßôëïõò êáé åßíáé óõíçèéóìÝíïò íá ðáßæåé óå õøçëü åðßðåäï" åßðå ï ðñþçí ðñïðïíçôÞò ôïõ Ðáíáèçíáúêïý, ðïõ üôáí êëÞèçêå íá ôïí óõãêñßíåé ìå êÜðïéïí áìõíôéêü áðü ôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá, äåí ôï óêÝöôçêå ðïëý.

"Åßíáé Ýíáò áìõíôéêüò ìå ôá ÷áñáêôçñéóôéêÜ ôïõ Ãêïýìá. Åßíáé äõíáìéêüò, åßíáé ãñÞãïñïò, åßíáé êáëüò óôï øçëü ðáé÷íßäé êé Ý÷åé êáëÞ êåöáëéÜ, äéáâÜæåé ôéò öÜóåéò. Áêüìç êáé ç óùìáôïäïìÞ ôïõ, ìïéÜæåé ìå ôïõ Ãêïýìá", åßðå. ¼ðùò åîÞãçóå ï ÌáñêáñéÜí, ï ÌðéæÝñá äåí êáëåßôáé ðëÝïí óôçí åèíéêÞ ôçò ÏõñïõãïõÜçò, êáèþò ïé èÝóåéò ó’ áõôÞí åßíáé... êëåéóìÝíåò. "ÌÝ÷ñé ðñéí áðü äýï ÷ñüíéá Ýðáéæå óôçí åèíéêÞ. ÐëÝïí äåí êáëåßôáé, üðùò êáé ï ËÝìðï ôïõ ¢ñç. Óôçí åèíéêÞ ìáò ðáßæïõí ôþñá äýï áðü ôïõò ËïõãêÜíï, ÂáëíôÝò êáé Ãêïíôßí".

--------------

Ïëïé ëåíå êáëá ëïãéá. Ìáêáñé íá åðáëçèåõôïõí.

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #5 on: August 23, 2008, 04:18:33 »
kalws irthes ston PAOK.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #6 on: August 23, 2008, 04:32:02 »
Άντε ρε, και με τόσους λατινο-αμερικάνους στην άμυνα, πρωτάθλημα στις κάρτες φέτος! Α, και καλή ανάρρωση στο Μήτρογλου και τη μισοριξιά το Χαβίτο από μένα...

zan

• Guest
« Reply #7 on: August 23, 2008, 11:00:27 »
http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=22916

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν
--------------

Η αδυναμια μου μετα τον Σαντος ;)
 Welcome to PAOK Bizera!!!!

GeorgT

• Guest
« Reply #8 on: August 24, 2008, 17:57:08 »
«Ταύρος» ο Μπιζέρα

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση έδειξε ο Τζόε Μπιζέρα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί. Ο Ουρουγουανός αμυντικός έκανε το απόγευμα και την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, φανερώνοντας την ετοιμότητά του, καθώς όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος, η προετοιμασία που πραγματοποίησε με την Κάλιαρι τον έχει φέρει σε σημείο να είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

http://www.metropolisradio.gr/6879

chiltsid

• Guest
« Reply #9 on: August 24, 2008, 18:32:46 »
re ti mania einai avti tou contreras na sikonei to sortsaki?
mallon to palikari den mporei na perimenei allo.

pablo,pablo,bgale to papari......... ;D!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #10 on: August 24, 2008, 23:02:03 »
O Μπιζελια λεει ειχε βγαλει εκτος απο 3-4 μηνες στην Ιταλια Τοτι και Αντριανο..  :ambulance:

Offline peiraioths

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: August 24, 2008, 23:36:02 »
Βλέπω ηδη τον κοντό πουτάνας γιο να πετάει στα 3 μέτρα την 6 αγωστική....επιτέλους έχουμε άμυνα με @@

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: August 25, 2008, 10:02:48 »
Ε ναι ρε blue μιλαμε για Ουρουγουαη...Δεν εχει αστεια.. :b348:
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Athinaios--4

• Guest
« Reply #13 on: August 25, 2008, 13:15:24 »
Oi pio simantikes theseis amyntika gia mia omada einai ta center back kai ta amynika xaf. Oi Ethikotites olon (Contreras,Bizera , Garcia, Veron) apo mones tous apoteloun eggyisi oti tha pesei poly xylo k oti tha matonei o antipalos epithetikos!
Pera omos apo auto einai oloi poly kaloi paiktes!
Ara pame gia megala pragmata me isxyri amyna meta apo polla xronia!

DimNaoussa

• Guest
« Reply #14 on: August 25, 2008, 15:38:08 »
O Μπιζελια λεει ειχε βγαλει εκτος απο 3-4 μηνες στην Ιταλια Τοτι και Αντριανο..  :ambulance:

gia dwse parapanw plirofories..

GeorgT

• Guest
« Reply #15 on: August 29, 2008, 20:12:26 »
Μπιζέρα: Πρόκληση για μένα ο ΠΑΟΚ, θα δώσω το 100%

Πανευτυχής με την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ είναι ο Τζόε Μπιζέρα. Ο Ουρουγουανός αμυντικός, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, επεσήμανε πως ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν αυτός που τον έπεισε να δεχθεί την πρόταση του «δικέφαλου του βορρά», αλλά και ο κόσμος. Παράλληλα, υποστήριξε πως η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στον αγώνα με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τη Θεσσαλονίκη ως «μια μικρογραφία της Ουρουγουάης».

«Είναι αλήθεια ότι το συμβόλαιο μου είναι διάρκειας τριών ετών. Αποτελεί πρόκληση για μένα το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι κάτι καινούργιο και μου αρέσουν οι νέες εμπειρίες. Τα σχέδια της ομάδας με έπεισαν να έρθω, καθώς ο ΠΑΟΚ στοχεύει ψηλά, έχει πολύ κόσμο που προσδοκά από την ομάδα πολλά πράγματα. Το να παίξεις καλό ποδόσφαιρο και να βγεις στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ είναι πολύ σημαντικό», ήταν τα πρώτα λόγια του Μπιζέρα στο «Αθλητικό Metropolis».

«Με έπεισε ο Γκαρσία»

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ο Πάμπλο Γκαρσία μου μίλησε και η γνώμη του με έπεισε να έρθω. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω δεθεί από τις εθνικές ομάδες της Ουρουγουάης. Μου είπε για την οργάνωση, τον στόχο και τις προοπτικές της ομάδας. Είναι σημαντικό να έχεις κάποιον συμπατριώτη δίπλα σου όταν πηγαίνεις σε μια νέα ομάδα. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πόλη και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

«Ο κόσμος είναι κίνητρο για μένα»

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Με επηρέασε η παρουσία του κόσμου, μου άρεσε που τραγουδούσε επί 90 λεπτά στο περυσινό φιλικό με την Κάλιαρι. Αυτή η ατμόσφαιρα εντός κι εκτός έδρας, αποτελεί ένα κίνητρο για εμένα και για κάθε ποδοσφαιριστή».
«Θα δώσω το 100%».

Για το επίπεδο που βρίσκεται από πλευράς φυσικής κατάστασης: «Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είμαι έτοιμος και πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι και με την βοήθεια της διακοπής θα βοηθήσω την ομάδα. Θα δώσω το 100% για αυτήν. Θα πρέπει βέβαια να γνωρίσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τον τρόπο σκέψης του προπονητή μου. Αυτό χρειάζεται κάποιο χρόνο, αλλά θα δώσω τα πάντα για την ομάδα και τους φιλάθλους μας».

«Μπορεί τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ»

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Δεν μπορώ να συγκρίνω τον ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, καθώς δεν γνωρίζω τον αντίπαλο. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι βλέποντας την ομάδα από τις προπονήσεις, θεωρώ ότι η ομάδα θα διεκδικήσει τη νίκη, δεν έχει κανείς στο μυαλό του την ισοπαλία. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά και μπορούμε να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα».

Για τον Φερνάντο Σάντος: «Δεν μπορώ να πως ακόμη πολλά για τον προπονητή, καθώς είμαι λίγο χρονικό διάστημα στην ομάδα. Ωστόσο για να είναι τεχνικός στον ΠΑΟΚ, είμαι σίγουρος ότι ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και είναι σημαντικό για μένα που μιλάει Πορτογαλικά».

«Μια μικρογραφία της... Ουρουγουάης»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς παίκτες που κατάγονται από την Ουρουγουάη: «Θα μπορούσα να θεωρήσω την Θεσσαλονίκη μια μικρογραφία της Ουρουγουάης. Το βρίσκω διασκεδαστικό. Ήρθαμε για να ανοίξουμε τα σύνορα στο ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης. Είναι σημαντικό παίκτες, συμπατριώτες μου να παίζουν στην Ευρώπη. Είναι καλοί μου φίλοι οι Λέμπο και Ρεγκέιρο, αλλά από την στιγμή που είμαστε αντίπαλοι είναι ο καθένας υποχρεωμένος να τιμήσει την φανέλα της ομάδας που φοράει».

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=73985

Callahan

• Guest
« Reply #16 on: September 29, 2008, 23:37:11 »
Είναι καλός παίκτης και ψύχραιμος ο μάγκας. Λόγω της δύναμης και της καλής κεφαλιάς του στο κέντρο δίνει μεγάλει ισχύ. Μέσα σε κάτι γαυροβάζελους μπορεί άνετα να απαρτίζει τριπλέτα στο κέντρο με Βερόν, Γκαρσία. Μου φαίνεται ψιλο...πολυτέλεια που τον έχουμε στον πάγκο.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #17 on: September 29, 2008, 23:45:50 »
exw thn entypwsh oti den 8a ka8etai gia polu akomh ston pagko...

mazi me ton contreras 8a kanei kalo didymo e...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #18 on: September 29, 2008, 23:52:05 »
Ή μαζί με τον garcia και ο βερόν στην θέση του ivic?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #19 on: September 29, 2008, 23:55:08 »
poluergaleio.. :D
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ