Author Topic: Περί περηφάνιας το ανάγνωσμα  (Read 940 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Απ: Περί περηφάνιας το ανάγνωσμα
« Reply #20 on: August 01, 2008, 20:37:44 »
Σέβομαι τη διαφωνία σου προφανώς όμως άλλο πράγμα η υπογραφή κι άλλο το όνομα μιας στήλης.
Πού ξέρω εγώ ότι στη στήλη Αντι-μυθολογίες γράφει ο petrovgr εάν δε με το πει ο ίδιος... Άσε που δε μπορώ να απευθυνθώ καν στον συντάκτη καθώς δεν υπάρχει ούτε email. Συνεπώς συνεχίζω να πιστεύω πως υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο ιστοσελίδων (ως προς το συγκεκριμένο θέμα) και ότι η σύγκριση των δύο ιστοσελίδων (ως προς αυτό το συγκεκριμένο θέμα) είναι ατυχής.

Διαφωνούμε και στο δεύτερο κομμάτι. Κείμενα συνδεσμιακού σάιτ μπορούν να φέρουν υπογραφή απλού μέλους και να μην εκφράζουν το σύνδεσμο. Παράδειγμα το σάιτ των Δυτικών το οποίο ουκ ολίγες φορές είχε φιλοξενήσει κείμενα τα οποία εκφράζαν απόψεις συνδεσμίτων και όχι του συνδέσμου. Αντίθετα, υπήρχαν πολλά άλλα που φέραν υπογραφή του συνδέσμου. Συνεπώς μπορείς να έχεις ένα σάιτ που φιλοξενεί και τις δύο μορφές και να είσαι και σύνδεσμος. Στο PAOKWORLD ναι μεν φιλοξενούμε και τις δύο μορφές (κείμενα μελών και κείμενα PAOKWORLD) αλλά δεν είμαστε σύνδεσμος. Προς αυτό η διευκρίνησή μου.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

fatal_invasion

• Guest
« Reply #21 on: August 01, 2008, 22:12:12 »
Και στις διακοπές μας paokworld,αυτά είναι.

Θα ήθελα να τονίσω μια φράση του petrovgr  ''Η ¨έλλειψη γραμμής¨ είναι για μένα κάτι το ουτοπικό.''
Το θέμα είναι τι κάνουμε για να κρατήσουμε μια ισορροπία.

Θα μιλήσω προσωπικά και μόνο.

Δεν δέχομαι από κανέναν συνοπαδό να με αποκαλεί φυτό,ότι θέλω πίσω γούμενο,μίζερο,γκρινιάρη,αχάριστο,ζώο,μαλάκα,με κόμπλεξ κατωτερότητας,ψευτοπερήφάνο  όταν μόνο και μόνο έχω διαφορετική άποψη την οποία την εκφράζω και την επεξηγώ.Δεν το δέχομαι ρε αδέρφια,απαιτώ σεβασμό.Ούτε πάει να πει επίσης το επειδή είμαι αντίθετος και επειδή και η ΑΜΘ είναι αντίθετη και κάνει 66 κωλοερωτήσεις,ταυτίζομαι με την ΑΜΘ επειδή απλά δεν είμαι από την μια πλευρά.
Ούτε πάει να πει ότι γουστάρω το paokg4.org επειδή και αυτό είναι αντίθετο.
Τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι,αυτό αντιλαμβάνομαι.

Δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα.Συγγνώμη δικέφαλε,αλλά αυτό είναι χαρακτηρισμός(και ούτε καν στηρίζεται σε κάτι),και είναι ενάντια στους κανονισμούς του σάιτ.

Και κυρίως δεν το δέχομαι,γιατί το ξενέρωμα και η αντίθεση με το συγκεκριμένο θέμα - μεταγραφή εκφράζει παραπάνω από το 1% του κόσμου.

Η ουσία είναι τα λεγόμενα του αζαζέλ

Pote den egrapsa kati tetoio. Egrapsa kai ksanagrafo, oti polla ar8ra tiw kentrikis ekpempoun akribos to idio minima. oti iparxoun kaloi kai kakoi paoktsides, xoris omos auti i katigoriopoiisi na basizetai se sigkekrimena dedomena. Diladi o azazel ΠΑΟΚτσής gi auto kai gi auto, o spartian "ΠΑΟΚτσής" gi auto kai gi auto. To mono kritirio gia na 8eori8ei kapoios ΠΑΟΚτσής i "ΠΑΟΚτσής" einai posoi simfonoun me auta pou grafei. Simfonoun polloi ΠΑΟΚτσής, simfonoun ligoi "ΠΑΟΚτσής", fito, 8elei goumeno, mporei na einai kai areianos. Kai akribos auto i katigoriopoiisi episimopoieitai me ta ar8ra tiw kentrikis selidas. 

Συμφωνώ με τον petrovgr για το προσωπικό κύρηγμα που ακούει, αλλά πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές το paokg4.org χάνει.(αλλά άλλο θέμα αυτό)

Paokcure,πραγματικά φίλε, με το άρθρο διαφώνησα , αλλά το ανέβασμα στην κεντρική δεν έχει να κάνει με το ποιος έγραψε το άρθρο.Μην το εκλαμβάνεις προσωπικά.

Επιτέλους συζητάμε μετά από καιρό,χαίρομαι ιδιαίτερα γιαυτό.

Χαιρετισμούς,από την ασπρόμαυρη Σκόπελο.
ΠΑΟΚ παντού

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #22 on: August 01, 2008, 23:00:21 »
Φυσικά και δεν είναι επιτρεπτό να σε αποκαλέσει κάποιος φυτό.
Όταν όμως κάποιος γράφει ένα άρθρο δεν έχει εσένα στο μυαλό του. Αντίθετα, όταν σε απαντάει μέσα σε ένα forum απαντάει προσωπικά σε εσένα.
Είναι τόσο απλή η διαφορά μεταξύ ενός άρθρου και ενός ποστ.
Η έκθεση είναι ένας μονόλογος, μια αράδα σκέψεων ενός συγγραφέα ο οποίος πρέπει να έχει πλήρη ελευθερία να εκφραστεί όπως θέλει.
Η συμμετοχή σε ένα forum δεν είναι έκθεση αλλά συμμετοχή σε διάλογο. Ο διάλογος έχει κανόνες.
Υπάρχει κάποια σύγχυση, και καλό είναι να μιλάμε με παραδείγματα όταν κρίνουμε κάτι γιατί αλλιώς συζητούμε γενικά και αόριστα.
Εάν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο το οποίο κατά τη γνώμη κάποιου είναι κατακριτέο ας το αναφέρει.
Η όλη συζήτηση ξεκίνησε από την απορία του fatal_invasion βάσει τί κριτηρίων μπαίνει ένα άρθρο στην κεντρική, και αυτή τη στιγμή συζητούμε τα αυτονόητα περί αλληλο-σεβασμού κτλ.
Αυτό που θέλω όλοι να κρατήσουμε από την συζήτηση αυτή είναι ότι:
1- Στα άρθρα της κεντρικής δεν υπάρχει λογοκρισία, αντίθετα με τα ποστ που λόγω του προσωπικού τους χαρακτήρα περιορίζονται από τους κανόνες του forum και ειδικότερα το άρθρο 8 περί σωστής συμπεριφοράς.
2- Η Articles Team είναι η ομάδα που εκφράζεται στην κεντρική σελίδα και η ομάδα αυτή είναι ανοικτή σε όλα τα μέλη του forum ανεξαιρέτως
3- Τα κείμενα εκφράζουν τους συντάκτες τους εκτός κι αν φέρουν την υπογραφή PAOKWORLD (τότε την ευθύνη "εκπροσώπησης" την αναλαμβάνουν οι Admin)
4- Η ίδια η Articles Team είναι υποσύνολο της κοινότητας του forum και συνεπώς τα μέλη της Articles Team είναι ισάξια μεταξύ τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το σύνολο των μελών στο forum. Δεν υπάρχει δηλαδή μέλος το οποίο να ορίζει τί θα γραφτεί ή σε τί στυλ.

Κι εγώ χαίρομαι όταν συζητούμε, αλλά η συζήτηση πρέπει να έχει κι ένα (και κατά προτίμηση κοινό σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτήν) αντικείμενο.

υγ/ Άλλοι στη Σκόπελο κι άλλοι στην Δυτική Ευρώπη... Για εσάς είναι η ζωή ρε...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #23 on: August 05, 2008, 11:40:01 »
Λυπάμαι που τα άρθρα μου γίνονται αφορμή αντιπαραθέσεων. Θα προτιμούσα σε όποιον δεν αρέσουν να τα έγραφε στ' αρχίδια του και να μη τα διάβαζε καν και όποιος θεωρεί ότι προσβάλλεται να το συζητούσαμε με καλή καρδιά, αλλά βλέπω πως δεν γίνεται αυτό.
Υγεία! Εγώ θα συνεχίσω να γράφω με το τρόπο που γράφω και να θέτω τα κείμενα υπόψη των υπολοίπων που αποφασίζουν αν θα ανέβουν ή όχι.

Αποστειρωμένα και politically correct κειμενάκια μην περιμένετε. Εγώ πάντα γράφω ό,τι νιώθω. Έτσι μιλάω κι έτσι γράφω. Αν νιώσω ότι κάποια αδέρφια κάνουν κακό στην ομάδα θα το γράψω, με τον τρόπο μου φυσικά. Άλλωστε το φυτά και "ΠΑΟΚτσήδες" που έγραψα ήταν απάντηση σε χειρότερους χαρακτηρισμούς για μένα.

Αλλά θεωρώ μαλακία να διαβάζουμε σε όλες τις οπαδικές σελίδες ειρωνείες, βρισιές, απειλές, πολιτικές θέσεις και ό,τι άλλο φανταστεί κανείς κι εδώ μέσα να είμαστε κατηχητικό.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apostolos

• Guest
« Reply #24 on: August 05, 2008, 12:34:09 »
grafontai ekatontades keimena me apopseis kai profanos den anebainoun ola stin kentriki. Auto pou den mporo na katalabo ego, einai giati apantas ESY se erotisi pou kano stou diaxeisristes tou forum. Den nomizo pos xreiazontai autokloitous uperaspistes. otan doun to post mou 8a apantisoun autoi. 

azazel είπαμε

11.1.1 : Η Articles team είναι υπεύθυνη για τα άρθρα και τις μεταφράσεις της κεντρικής σελίδας. Τα μέλη της ομάδας ξεχωρίζουν από το μωβ αστέρι ή/και το μωβ χρώμα που έχει το ψευδώνυμό τους.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html

Forum einai kai etsi goustarw kai sou apantaw, ante xalarwse ligaki....

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: August 05, 2008, 12:41:50 »
τουλάχιστον μην το κάνεις ετεροχρονισμένα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #26 on: August 05, 2008, 18:38:04 »
Αποστειρωμένα και politically correct κειμενάκια μην περιμένετε. Εγώ πάντα γράφω ό,τι νιώθω. Έτσι μιλάω κι έτσι γράφω. Αν νιώσω ότι κάποια αδέρφια κάνουν κακό στην ομάδα θα το γράψω, με τον τρόπο μου φυσικά. Άλλωστε το φυτά και "ΠΑΟΚτσήδες" που έγραψα ήταν απάντηση σε χειρότερους χαρακτηρισμούς για μένα

μπορείς να μου δώσεις link με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς προς εσένα?

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #27 on: August 06, 2008, 09:38:07 »
Όχι γιατί βαριέμαι πραγματικά να ψάχνω. Αν υπήρχε έστω 1% να συνεννοηθούμε ίσως το έκανα, αλλά εσύ δεν θα πάψεις να θεωρείς ότι αναφέρομαι έμμεσα σε σένα και έτσι άκρη δεν βρίσκουμε.

Λέω στην πρώτη νίκη με καλή εμφάνιση (δηλαδή το βράδυ) να γράψω ύμνους για το Σάντος, οπότε ετοιμάσου για νέο γύρο  8)

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #28 on: August 06, 2008, 09:39:42 »
ενταξει οι υμνοι για τον σαντος θα ειναι μια υπερβολη... ;D

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: August 06, 2008, 11:45:41 »
Όχι γιατί βαριέμαι πραγματικά να ψάχνω. Αν υπήρχε έστω 1% να συνεννοηθούμε ίσως το έκανα, αλλά εσύ δεν θα πάψεις να θεωρείς ότι αναφέρομαι έμμεσα σε σένα και έτσι άκρη δεν βρίσκουμε.

Λέω στην πρώτη νίκη με καλή εμφάνιση (δηλαδή το βράδυ) να γράψω ύμνους για το Σάντος, οπότε ετοιμάσου για νέο γύρο  8)

Κι εγώ όταν φύγει απο τον ΠΑΟΚ, θα ξαναγράψω τον "ύμνο εις την ελευθερία"

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #30 on: August 06, 2008, 11:48:35 »
Κράτα μία πισινή για κανά δυο αγωνιστικές και μετά άφησε το ταλέντο σου να ξεδιπλωθεί