Και στις διακοπές μας paokworld,αυτά είναι.
Θα ήθελα να τονίσω μια φράση του petrovgr ''Η ¨έλλειψη γραμμής¨ είναι για μένα κάτι το ουτοπικό.''
Το θέμα είναι τι κάνουμε για να κρατήσουμε μια ισορροπία.
Θα μιλήσω προσωπικά και μόνο.
Δεν δέχομαι από κανέναν συνοπαδό να με αποκαλεί φυτό,ότι θέλω πίσω γούμενο,μίζερο,γκρινιάρη,αχάριστο,ζώο,μαλάκα,με κόμπλεξ κατωτερότητας,ψευτοπερήφάνο όταν μόνο και μόνο έχω διαφορετική άποψη την οποία
την εκφράζω και την επεξηγώ.Δεν το δέχομαι ρε αδέρφια,απαιτώ σεβασμό.Ούτε πάει να πει επίσης το επειδή είμαι αντίθετος και επειδή και η ΑΜΘ είναι αντίθετη και κάνει 66 κωλοερωτήσεις,ταυτίζομαι με την ΑΜΘ επειδή απλά δεν είμαι από την μια πλευρά.
Ούτε πάει να πει ότι γουστάρω το paokg4.org επειδή και αυτό είναι αντίθετο.
Τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι,αυτό αντιλαμβάνομαι.
Δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα.Συγγνώμη δικέφαλε,αλλά αυτό είναι χαρακτηρισμός(και ούτε καν στηρίζεται σε κάτι),και είναι ενάντια στους κανονισμούς του σάιτ.
Και κυρίως δεν το δέχομαι,γιατί το ξενέρωμα και η αντίθεση με το συγκεκριμένο θέμα - μεταγραφή εκφράζει παραπάνω από το 1% του κόσμου.
Η ουσία είναι τα λεγόμενα του αζαζέλ
Pote den egrapsa kati tetoio. Egrapsa kai ksanagrafo, oti polla ar8ra tiw kentrikis ekpempoun akribos to idio minima. oti iparxoun kaloi kai kakoi paoktsides, xoris omos auti i katigoriopoiisi na basizetai se sigkekrimena dedomena. Diladi o azazel ΠΑΟΚτσής gi auto kai gi auto, o spartian "ΠΑΟΚτσής" gi auto kai gi auto. To mono kritirio gia na 8eori8ei kapoios ΠΑΟΚτσής i "ΠΑΟΚτσής" einai posoi simfonoun me auta pou grafei. Simfonoun polloi ΠΑΟΚτσής, simfonoun ligoi "ΠΑΟΚτσής", fito, 8elei goumeno, mporei na einai kai areianos. Kai akribos auto i katigoriopoiisi episimopoieitai me ta ar8ra tiw kentrikis selidas.
Συμφωνώ με τον petrovgr για το προσωπικό κύρηγμα που ακούει, αλλά πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές το paokg4.org χάνει.(αλλά άλλο θέμα αυτό)
Paokcure,πραγματικά φίλε, με το άρθρο διαφώνησα , αλλά το ανέβασμα στην κεντρική δεν έχει να κάνει με το ποιος έγραψε το άρθρο.Μην το εκλαμβάνεις προσωπικά.
Επιτέλους συζητάμε μετά από καιρό,χαίρομαι ιδιαίτερα γιαυτό.
Χαιρετισμούς,από την ασπρόμαυρη Σκόπελο.
ΠΑΟΚ παντού