Author Topic: Φίλιππος Δάρλας  (Read 5460 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

aplas

• Guest
Απ: Φίλιππος Δάρλας
« Reply #40 on: August 08, 2008, 19:18:43 »
EGO PISTEUO OTI SE 3-4 XRONIA OTAN THA LENE OTI O VAZELOS EDOSE 2 EKATOMIRIA KAI TRAMPA TON DARLA GIA TON MELLISI THA GELAI K TO PARDALO KATSIKI....

3.1 Τα μέλη καλούνται να είναι ενεργά στο forum. Ενεργά μέλη θεωρούνται τα μέλη που την ίδια στιγμή:
3.1.2 έχουν συμπληρώσει το Τόπο στο προφίλ τους

4.6 Τα μέλη καλούνται να μη γράφουν με κεφαλαία παρά μόνο εάν θέλουν να τονίσουν κάποια λέξη ή συναίσθημά τους.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html
« Last Edit: August 08, 2008, 19:21:40 by tsakalaki »

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: August 09, 2008, 07:11:49 »
o darlas einai megalos paikteras lene ta vazelia alla kanei astati zoi ektos gipedon
tou aresoun ta mparakia prosixi stis piatses

xameleon

• Guest
« Reply #42 on: August 12, 2008, 04:09:45 »
figei de figei to palikari gia na girisei sto vazelo kapoia stigmi simasia exei na paiksei kali mpala kai na voithisei tin omada oso einai ston paok . Kai to an kanei astati zwi de paizei kanena rolo ... oloi oi podosfairistes kanoun ... To 8ema einai na min to paramaman to 8ema giati meta tous pairnei apo katw

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: August 12, 2008, 08:35:58 »
αυτος ο παίκτης όταν μπήκε στην Α ομάδα έμεινε βασικός για πολλά παιχνίδια

Μετα τον τραυματισμό του ουσιαστικα τέθηκε εκτός πλάνων.

Έχει όρεξη θέλει να παίξει μπάλα.Το μόνο κακό οτι ανεβαίνει αρκετά και δεν ξέρω κατα πόσο οταν θα κουράζεται θα καταφέρει να έχει επιστροφές

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #44 on: August 12, 2008, 12:47:15 »
Ρε παιδια εμενα δεν μου αρεσε στο φιλικο,, ειχε αρκετες λαθος μεταβιβασεις. Τεσπα, περιμενω να δω τι θα δειξει αν κ δεν νομιζω να ξεφυγει απο την μετριοτητα του Κουτσοπουλου κ του Καραδημου!  :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zan

• Guest
« Reply #45 on: August 19, 2008, 10:31:26 »
Ολα τα λεφτα!! Χρονια ειχαμε να δουμε πραγματικο αριστερο μπακ στον ΠΑΟΚ. Μακαρι να συνεχισει ετσι.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #46 on: August 19, 2008, 11:41:07 »
Λοιπόν μάγκες..πείτε ότι θέτε αυτός παίζει μπάλα! (δε λέω ότι είναι και ο Ρομπέρτο Κάρλος αλλά το παιδί προσπαθεί και παθιάζεται)
τεσπά άντε να δούμε!

thomas

• Guest
« Reply #47 on: August 19, 2008, 12:50:43 »
Nα ρωτήσω πάλι για τον Δάρλα:Τελικά υπάρχει όρος με τον οποίο τον αγοράζει πίσω ο Παναθηναικός ή όχι?

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #48 on: August 19, 2008, 12:57:14 »
«Αποτυχία αν δεν βγούμε στο UEFA»  18-08-2008

Αλλη μία από τις επιλογές του Ζήση Βρύζα αποδεικνύεται με το «καλημέρα» όχι απλώς χρήσιμη, αλλά η καλύτερη δυνατή για την κάλυψη μιας θέση που στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είσαι υποχρεωμένος να την πληρώσεις αδρά για να την καλύψεις σωστά. Ο Φίλιππος Δάρλας πρόλαβε να κάνει δύο εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι σήμερα στο αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, θέση όπου τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε τεράστιο πρόβλημα η ομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου τον ήθελε πριν προκύψει το θέμα Μελίσση, όμως, στην Παιανία είχαν ανάψει κόκκινο. Ο Παναθηναϊκός τον χρειαζόταν έστω για να καλύψει τη θέση του Νίκου Σπυρόπουλου, όμως, προέκυψε το θέμα Μελίσση. Ο πρακτικός στη σκέψη Βρύζας και ο ρεαλιστής Θοδωρής Ζαγοράκης κατάλαβαν ότι με έναν σμπάρο θα μπορούσαν να έχουν δύο τρυγόνια και το αποτέλεσμα ήταν τόσο εντυπωσιακό που οι πάντες έβγαλαν το καπέλο στους δύο βετεράνους ποδοσφαιριστές και νυν ισχυρούς του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Ο Μελίσσης έφυγε, οι Θεσσαλονικείς έβαλαν δύο υπερπολύτιμα εκατομμύρια στο ταμείο τους και κάλυψαν χωρίς να ξοδέψουν μεγάλο ποσό μία από τις πλέον δύσκολες θέσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Ο Φίλιππος Δάρλας ξεκίνησε φουριόζος την καριέρα του, όμως, είχε αρκετές ατυχίες -κυρίως τραυματισμούς-, αλλά και αρκετούς ανθρώπους που δεν τον εμπιστεύτηκαν. Ο Βρύζας όχι μόνο τον εμπιστεύτηκε, αλλά βρήκε στήριγμα και στον Φερνάντο Σάντος που τον ήθελε στην ομάδα θυμούμενος τις καλές ποδοσφαιρικές εποχές του 25χρονου πλέον αριστερού αμυντικού. Κάτι τέτοια για τον Πορτογάλο αποτελούν μέγιστη πρόκληση. Ο κάποτε άναρχος και ενθουσιώδης ποδοσφαιρικά Δάρλας αποτελεί προϊόν μελέτης για τον Σάντος και τα πρώτα δείγματα γραφής εμφανίζουν έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει πώς να διαχειριστεί το ταλέντο του προς όφελος της ομάδας. Ο ίδιος ο Δάρλας φαίνεται να το διασκεδάζει.

- Πώς είναι οι πρώτες σου εβδομάδες στον ΠΑΟΚ;

«Δεν ήμουν από την αρχή, όμως, είχα κάνει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό και όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ δεν ήμουν πίσω από τα υπόλοιπα παιδιά. Συνάντησα ένα κλίμα άριστο, όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι και τον προπονητή. Ηρθα σε μία ομάδα όπου με εμπιστεύονται οι πάντες, γεγονός που θεωρώ πολύ σημαντικό. Ο προπονητής, ο Ζήσης Βρύζας, ο πρόεδρος είναι άνθρωποι που με το 'καλημέρα' μου έδωσαν να καταλάβω ότι πιστεύουν σε εμένα. Είναι κάτι που το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό για να αποδώσω σύμφωνα με τις δυνατότητές μου».

- Την ομάδα πώς τη βλέπεις; Εχεις ήδη παίξει δύο αγώνες μαζί της.

«Ηρθα σε μία εποχή που χρειαζόμουν ανανέωση, αλλαγή περιβάλλοντος. Ηταν και δική μου επιθυμία να έρθω στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο της ομάδας. Ηρθα σε μία ομάδα που δουλεύει συστηματικά, που ο προπονητής της έχει μία σωστή φιλοσοφία πάνω στο ποδόσφαιρο, που υπάρχει ποιότητα και παίκτες υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πετύχεις τα πάντα από τη μία στιγμή στην άλλη. Είναι προφανές -και έτσι το αισθάνομαι μέσα στο γήπεδο- ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα ανεβαίνουμε, γιατί έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, η οποία αποκλείεται να μη φανεί μέσα στο γήπεδο. Εχουμε θέσει στόχο την έξοδο στο UEFA και αν δεν τον πετύχουμε θα είναι μεγάλη αποτυχία».

- Πώς είναι για έναν ποδοσφαιριστή να χαρακτηρίζεται ως «αντάλλαγμα» σε μία μεταγραφή;

«Σίγουρα είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Παλαιότερα είχα παίξει και ως δανεικός στον Απόλλωνα Αθηνών. Είναι ένα παράξενο συναίσθημα το οποίο ζυγίζεις και κρίνεις ότι πρέπει να το χειριστείς για να σε ωφελήσει. Αυτή τη στιγμή το γεγονός ότι είμαι αντάλλαγμα σε μία μεταγραφή περνάει σε δεύτερη μοίρα γιατί ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα που μου παρέχει τα πάντα, καλύπτει τις φιλοδοξίες μου και μου δίνει τη δυνατότητα μέσα από την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του να σταθώ σε υψηλό επίπεδο. Είναι μία εξέλιξη στην καριέρα μου που την ήθελα και πλέον μόνο ο ΠΑΟΚ είναι στο μυαλό μου».

- Ξεπέρασες αρκετές δυσκολίες, είχες τραυματισμούς, έχασες χρόνο. Πλέον σε τι κατάσταση είσαι;

«Είμαι 100% έτοιμος για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Εχω ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζα και πιστεύω ότι έχω βγει πιο δυνατός από αυτά. Το ποδόσφαιρο έχει πολλές δυσκολίες για εμάς τους ποδοσφαιριστές και αφού τις ξεπέρασα το μόνο που μου λείπει είναι οι αγώνες. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μου λέει ο προπονητής μου για να καθιερωθώ και χρειάζομαι μία γεμάτη χρονιά στον ΠΑΟΚ για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω».

- Ανυπομονείς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα;

«Πώς και πώς περιμένω. Είναι αλήθεια ότι το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι τέτοιο. Οι πάντες ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε πρωτάθλημα και παράλληλα την προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπάρχει πίστη μέσα στην ομάδα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε ικανοποιημένοι».

- Βλέπεις ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;

«Οντως έτσι είναι. Είδα τις ομάδες στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσαν και δεν διαπίστωσα ούτε μεγάλες διαφορές ούτε ένα απλησίαστο επίπεδο. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα».

- Ποιο ατού έχει ο ΠΑΟΚ; Πού μπορεί να ποντάρει περισσότερο;

«Είναι σημαντικό ότι ελέγχεται η ομάδα από ανθρώπους που γνωρίζουν ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το στοιχείο, γιατί μπορούν να εντοπίσουν ανά πάσα στιγμή ένα πρόβλημα από τη μέρα που θα εμφανιστεί. Ξέρουν πώς να προσεγγίσουν τους παίκτες, γνωρίζουν τι ζητάει ο προπονητής. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο πλεονέκτημα από το συγκεκριμένο γεγονός. Αλλο πλεονέκτημα; Ο κόσμος. Αυτό που συμβαίνει και το ζω από τη μέρα που ήρθα είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να εκφράσει με λόγια. Εμφανίστηκαν 600 άνθρωποι στη Ρώμη για να δουν ένα φιλικό και μάλιστα απ' ό,τι έμαθα οι περισσότεροι οδικώς. Γέμισε ένα γήπεδο 30 χιλιάδων θέσεων σε ένα φιλικό που έγινε στις 6 Αυγούστου. Ολα αυτά εμφανίζουν και τη δυναμική της ομάδας. Αν έχεις τέτοια στήριξη δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν. Ελπίζω να τους ικανοποιήσουμε στο τέλος της σεζόν και να χαμογελάσουν γιατί γνωρίζουμε όλοι ότι τα τελευταία χρόνια δεν ήταν τα καλύτερα δυνατά».

- Εσύ πιστεύεις ότι είσαι σε θέση να πείσεις τον ΠΑΟΚ με την απόδοσή σου να πληρώσει σε δύο χρόνια ρήτρα για να σε αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό;

«Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να με θέλει ο ΠΑΟΚ. Τώρα αν στο τέλος θα χρειαστεί να πληρώσει ρήτρα και πόσο θα είναι αυτή, είναι κάτι που εξαρτάται από πολλές παραμέτρους και σίγουρα όχι μόνο από εμένα και την απόδοσή μου».

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=7620&catid=24

Αρκετα σοβαρη συνενετευξη, για τα ποδοσφαιρικα στανταρ. Το παλικαρι φαινεται να εχει κινητρο και ορεξη για να παιξει ποδοσφαιρο και οι μεχρι τωρα εμφανισεις του μαλλον δικαιωνουν τη διοικηση. Ισως τελικα με διαψευσει, γιατι, ειλικρινα, δε ηταν στις συμπαθειες μου ως ποδοσφαιριστης...

Σταυρο Κολκα να'σαι καλα που δε ρωτησες τα καρακλισαρισμενα: τι εντυπωση σου εκανε ο κοσμος... μπλαμπλαμπλα οι οπαδοι...μπλαμπλαμπλα ο λαος του ΠΑΟΚ κτλ. Πλεον προκαλουν εμετο αυτες οι αχρειαστες αβαντες, εμεις δεν ειμαστε σκουληκια και εσεις δεν ειστε σκουληκορεπορτερ!...Οι παικτες μπορουν να αναφερουν μονοι τους τον κοσμο οποτε νοιωθουν οτι πρεπει να το κανουν. Δε χρειαζεται να ξοδευονται οι μισες συνεντευξεις ή και δηλωσεις στα αυτονοητα!

thomas, ο παικτης για τα επομενα δυο χρονια ανηκει σε εμας, ως δυναμικο της ομαδας οχι ως συμβολαιο. Αν τον θελουμε, φυσικα...Ο παο τον παιρνει πισω μετα το τελος των δυο χρονων ή πληρωνουμε τη ρητρα και τον κραταμε.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #49 on: August 19, 2008, 17:22:14 »
προσωπικά δεν πολυγουστάρω τις δηλώσεις,αλλά είναι πράγματι,από τις πιο σοβαρές που έχω διαβάσει.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #50 on: August 19, 2008, 21:14:18 »
Δεν θέλω να πω μεγάλη κουβέντα, αλλά νομίζω ότι ο Δάρλας είναι σαν ποδοσφαιριστής καλύτερος του Μελίσση.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά εισπράξαμε και 2 εκ. ευρώ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά του χρόνου που δεν θα θέλει ο Βάζελος τον Μελίσση και θα του λύσει το συμβόλαιο, μπορεί να τον πάρουμε πίσω τσάμπα. ;D
gdaou
"γάβροι=κότες"

zan

• Guest
« Reply #51 on: August 19, 2008, 21:20:26 »
αλλά του χρόνου που δεν θα θέλει ο Βάζελος τον Μελίσση και θα του λύσει το συμβόλαιο, μπορεί να τον πάρουμε πίσω τσάμπα. ;D

Ουτε για πλακα ;D Τελειωμενους απο το ΠΟΚ δεν θελουμε ;D

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #52 on: August 27, 2008, 14:25:56 »
Ï Ößëéððïò ÄÜñëáò ìßëçóå óÞìåñá óôï Áèëçôéêü Metropolis, ìå áöïñìÞ ôçí áíáìÝôñçóç ôïõ ÓáââÜôïõ êüíôñá óôïí ÏÖÇ ãéá ôçí ðñåìéÝñá ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò, áëëÜ êáé ãéá ôçí áðïõóßá ôïõ éäßïõ, ëüãù ôçò ôéìùñßáò. «ËõðÜìáé ðïõ äåí èá âñßóêïìáé óôï ÇñÜêëåéï. Ç ïìÜäá ùóôüóï ìðïñåß íá êáôáöÝñåé êáé ÷ùñßò åìÝíá. ¸÷åé ôçí ðïéüôçôá êáé ôéò éêáíüôçôåò ãéá íá ðÜñåé ôç íßêç. ¹ìïõí ôéìùñçìÝíïò áðü ôá ðåñóéíÜ ðëÝé ïö. ¸÷ïõìå êÜíåé Ýíá êáëü óýíïëï. ÕðÜñ÷åé êáëü êëßìá êáé äéÜèåóç. Ìðïñåß íá ìçí Þìïõí áðü ôçí áñ÷Þ ôçò ðñïåôïéìáóßáò, ùóôüóï ðéóôåýù üôé ï ÐÁÏÊ Ýêáíå Ýíá êáëü óýíïëï. Ï ÏÖÇ Ý÷åé êáëÞ Ýäñá, èåùñþ üìùò üôé ôá ðñÜãìáôá Üëëáîáí óôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ êáé áõôü ðéóôåýù üôé èá åßíáé Ýíá äõíáôü óçìåßï ôá åêôüò Ýäñáò ðáé÷íßäéá. Äåí Ý÷ïõìå íá öïâçèïýìå ôßðïôá. ¸÷ïõìå õøçëïýò óôü÷ïõò ðÜíôá, ßóùò íá ÷ôõðÞóïõìå êáé ôçí Ýîïäï óôï ÔóÜìðéïíò Ëéãê. Ôá ðñÜãìáôá åßíáé äéáöïñåôéêÜ. ¸÷ïõìå êáé ðáßêôåò ìå ðñïóùðéêüôçôá. Ï êüóìïò èá åßíáé óôï ðëåõñü ôçò ïìÜäáò, ôï Ý÷åé äåßîåé, åßíáé êïíôÜ, äéøÜåé êáé èåùñþ üôé èá êÜíïõí ôá ðáéäéÜ üôé åßíáé äõíáôü ãéá íá ðÜñïõí ôïõò ôñåéò âáèìïýò. Åßíáé ï äùäÝêáôïò ðáßêôçò ï êüóìïò ìáò», åßðå ãéá íá êáôáëÞîåé… “Ï ÐÁÏÊ ðñÝðåé íá åßíáé ðÜíôá óôéò ôñåéò ðñþôåò èÝóåéò ôçò âáèìïëïãßáò”. Ï ßäéïò äåí èá ðáßîåé ôï ÓÜââáôï, áëëÜ èá áãùíéóôåß êüíôñá óôçí ÁÅÊ ôç äåýôåñç áãùíéóôéêÞ. “ÊÜôé ÷ñùóôÜù óôçí ÁÅÊ”, ôüíéóå ï ÄÜñëáò ðïõ åß÷å äå÷ôåß êÜñôá óôï ìáôò ôùí ðëÝé ïö ìå ôç öáíÝëá ôïõ Ðáíáèçíáúêïý, êüíôñá óôçí ¸íùóç.

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Athinaios--4

• Guest
« Reply #53 on: August 27, 2008, 15:48:36 »
Προσωπικά δεν τον θεωρούσα ποτέ καλό παίχτη τον Δάρλα . Ίσως γιατί αγωνίστηκε στον βάζελο και σε άλλες θέσεις . Πάντως από τα φιλικά βλέπω ότι κάτι έχει να δώσει . Μακάρι το παλικάρι .

zan

• Guest
« Reply #54 on: September 08, 2008, 01:15:13 »
Δεν ειμουν εκει αλλα εμαθα πως το πουλεν μου πηγε παρα πολυ καλα...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #55 on: September 08, 2008, 01:52:11 »
Ο καλυτερος του γηπεδου ηταν!Απλα εκπληκτικος!
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #56 on: September 08, 2008, 14:24:39 »
Καλός γενικά αλλά στο γκολ έχασε τον παίκτη του δύο φορές στην ίδια φάση
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

northeagle_4

• Guest
« Reply #57 on: September 16, 2008, 01:07:52 »
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=75504

ÄÜñëáò: H ÁÅÊ ðéï ðïëý Ýðáéæå... îýëï ðáñÜ ðïäüóöáéñï

ÄåõôÝñá 15 Óåðôåìâñßïõ 2008, 20:47
ÃñÜöåé: Êþóôáò Ìáêñßäçò
ÄÜñëáò: H ÁÅÊ ðéï ðïëý Ýðáéæå... îýëï ðáñÜ ðïäüóöáéñï
Öüñìá ÏìÜäáò – 5 Ôåëåõôáßïé Áãþíåò
Íßêåò    Éóïðáëßåò    ¹ôôåò    Ãêïë ÕðÝñ    Ãêïë ÊáôÜ
3    1    1    7    4
Eêôýðùóç ÁðïóôïëÞ óå ößëï A- A+

ÁñêåôÜ óôåíá÷ùñçìÝíïò áðü ôçí Ýêâáóç ôïõ ÷èåóéíïâñáäéíïý áãþíá óôçí Ôïýìðá, Þôáí ï Ößëéððïò ÄÜñëáò óå äçëþóåéò ôïõ óôïí ñáäéïöùíéêü óôáèìü ôçò Èåóóáëïíßêçò, “Libero”.

Ï áìõíôéêüò ôïõ ÐÁÏÊ õðïóôÞñéîå ðùò ç ïìÜäá ôïõ Þôáí êáëýôåñç áðü ôçí ÁÅÊ óôï íôÝñìðé «äéêÝöáëùí» ôçò ÊõñéáêÞò åíþ öÜíçêå åíï÷ëçìÝíïò áðü ôïí ôñüðï ðïõ áíôéìåôþðéóáí ôï ìáôò ïé ðáßêôåò ôçò «¸íùóçò».

«Óßãïõñá Ýðñåðå íá ðÜñïõìå êÜôé ðåñéóóüôåñï áðü ôï 1-1, áðü ôç óôéãìÞ ðïõ áãùíéæüìáóôáí ìÝóá óôçí Ýäñá ìáò. ÊÜíáìå Ýíá êáëü ðáé÷íßäé, ôá äþóáìå üëá. Ôï 1-1 äåí Þôáí ôï éäáíéêü áðïôÝëåóìá, ôþñá üìùò êïéôÜìå ôï åðüìåíï ðáé÷íßäé. ¹ìáóôáí óôá ðñþôá 30 ëåðôÜ ðïëý êáëïß. ×áëáñþóáìå ìåôÜ ôï ãêïë êáé Ýðåóå ï ñõèìüò. Ìðïñïýóáìå óôçí áñ÷Þ íá âÜëïõìå äåýôåñï ãêïë, áëëÜ äåí ôá êáôáöÝñáìå. Äå÷ôÞêáìå áðü Ýíá ëÜèïò ôçí éóïöÜñéóç.

Ç ÁÅÊ Ýñé÷íå ðéï ðïëý îýëï, äåí Ýðáéæå ðïäüóöáéñï. Áõôü åêíåýñéóå åìÜò êáé ôïí êüóìï. ×Üóáìå ôçí áõôïóõãêÝíôñùóÞ ìáò êáé äåí Ýðñåðå íá ãßíåé áõôü. Ç ìüíç åõêáéñßá ðïõ åß÷å ç ÁÅÊ óôï äåýôåñï çìß÷ñïíï ðñïÞëèå áðü Ýíá äéêü ìáò ëÜèïò êáé äåí ôï ðëçñþóáìå. Ï ÐÁÏÊ Ýðáéæå óôï ìéóü ãÞðåäï ôçí ÁÅÊ êáé áí äåí ôñþãáìå ôï ãêïë, èá Üëëáæå ç ìïßñá ôïõ áãþíá».

¼óï ãéá ôçí èåñìÞ óõìðáñÜóôáóç ôùí ößëùí ôïõ ÐÁÏÊ: «Ãéá ìÝíá Þôáí êÜôé îå÷ùñéóôü, äåí Ý÷ù îáíáäåß êÜôé ôÝôïéï óôçí ðñïóùðéêÞ ìïõ êáñéÝñá. ¹ôáí öïâåñü óõíáßóèçìá ê üðùò åßäáôå ï ê. Äþíçò ìßëçóå óôç óõíÝíôåõîç Ôýðïõ ãéá ôïí êüóìï. ¼ðïéïò Ýñ÷åôáé óôçí Ôïýìðá ôï ìüíï ðñÜãìá ðïõ Ý÷åé íá ðåé åßíáé ãéá ôïí êüóìï. Ôïí åõ÷áñéóôïýìå ãéá ôç óõãêëïíéóôéêÞ ðáñïõóßá êáé æçôïýìå óõããíþìç ðïõ äåí êáôáöÝñáìå íá ôïõ äþóïõìå ôç ÷áñÜ ôçò íßêçò».

«Åßíáé äåýôåñç áãùíéóôéêÞ êáé äå ìðïñïýìå íá âãÜëïõìå óõìðåñÜóìáôá. ÈÝëïõìå íá êÜíïõìå ìßá êáëÞ ðïñåßá íá ôá äßíïõìå üëá óå êÜèå ðáé÷íßäé. Áí ãßíåé áõôü èá ðÜíå üëá êáëÜ êáé èá âãïýìå óôçí Åõñþðç ðïõ åßíáé ï óôü÷ïò ìáò», óõìðëÞñùóå ï ÄÜñëáò ðïõ ìßëçóå êáé ãéá ôï åðüìåíï ìáôò ôïõ ÐÁÏÊ ìå áíôßðáëï ôïí Ðáíèñáêéêü.

«Ôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Ðáíèñáêéêü äåí åßíáé åýêïëï, üðùò êÜèå ðáé÷íßäé. ÐñÝðåé íá äåßîïõìå óïâáñüôçôá. ¼ëåò ïé ïìÜäåò Ý÷ïõí äõíáìþóåé êáé åßíáé êáëÝò. ÐñÝðåé íá ìáò åíäéáöÝñåé ìüíï ôé èá êÜíïõìå åìåßò êáé íá ôá äþóïõìå üëá óôï ìáôò».

Edit ÄéêÝöáëïò: Óå Ýöôéáîá ëßãï ôï ðïóô
« Last Edit: September 16, 2008, 01:11:49 by ÄéêÝöáëïò »

apostolos

• Guest
« Reply #58 on: September 16, 2008, 10:07:32 »
ÄÜñëáò: «Èá áäéêÞóïõìå ôïõò åáõôïýò ìáò…»
Äçìïóßåõóç : 09:32 am 16 Óåðôåìâñßïõ 2008
Ï Ößëéððïò ÄÜñëáò óôï ðáé÷íßäé ìå ôçí ÁÅÊ Ýêáíå ôï åðßóçìï íôåìðïýôï ôïõ ìå ôç öáíÝëá ôïõ ÐÁÏÊ, óôçí êáôÜìåóôç Ôïýìðá. ×ôåò ìßëçóå óôï «Ì» ãéá ôçí éóïðáëßá (1-1) ìå ôçí «¸íùóç» ôçí ïðïßá üëïé óôï ÄéêÝöáëï ôïõ ÂïññÜ åîÝëáâáí ùò áðþëåéá âáèìþí, ãéá ôéò öéëïäïîßåò ôïõ ãéá ôï öåôéíü ÐÁÏÊ êáé ôïí êüóìï ôçò ïìÜäáò, åêöñÜæïíôáò ôï èáõìáóìü ôïõ ãéá ôçí áôìüóöáéñá ôçò Ôïýìðáò.

«¼ôé êáé íá ðåéò åßíáé ëßãï ãéá ôçí áôìüóöáéñá ôçò Ôïýìðáò. Íéþèåéò ôç äüíçóç óôéò êåñêßäåò áðü ôá áðïäõôÞñéá! Ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé óõãêëïíéóôéêüò êáé åßíáé õðÝñï÷ï óõíáßóèçìá íá ôïí Ý÷åéò óôï ðëåõñü óïõ. Áõôü ðïõ Ýæçóá óôçí Ôïýìðá ôçí ÊõñéáêÞ Þôáí êÜôé ðñùôüãíùñï êáé îå÷ùñéóôü ãéá ìÝíá. Äõóôõ÷þò äåí êáôÜöåñáìå íá äþóïõìå ôç ÷áñÜ ôçò íßêçò óôïõò öéëÜèëïõò ìáò. ÐñáãìáôéêÜ äåí Ý÷ù îáíáäåß êÜôé ôÝôïéï óôç æùÞ ìïõ óå êÜíåíá ãÞðåäï», ôüíéóå áñ÷éêÜ ï Ößëéððïò ÄÜñëáò.

-Ôï ðñþôï ðñÜãìá ðïõ ñþôçóåò ìüëéò óõíáíôçèÞêáìå Þôáí ôé ëÝåé ï êüóìïò ãéá ôï 1-1 ìå ôçí ÁÅÊ. Ãéáôß;

«Äéüôé ôï ðñþôï ðñÜãìá ðïõ åíäéáöÝñåé üëïõò óôïí ÐÁÏÊ åßíáé íá éêáíïðïéÞóïõìå ôïí êüóìï. Ï êüóìïò æåé ãéá ôçí ïìÜäá êáé åìåßò èÝëïõìå íá ôïõ äþóïõìå ÷áñÝò».

-Ôé ãåýóç óáò áöÞíåé ôï 1-1 ìå ôçí ÁÅÊ;

«Äåí åßìáóôå éêáíïðïéçìÝíïé óå êáìßá ðåñßðôùóç ìå ôçí éóïðáëßá. Ôþñá äåí ìðïñïýìå íá áëëÜîïõìå êÜôé, áëëÜ ìå ëßãï ðåñéóóüôåñç ðñïóï÷Þ èá ìðïñïýóáìå êÜëëéóôá íá ðÜñïõìå ôïõò ôñåéò âáèìïýò ôçò íßêçò. ÐñÝðåé íá êïéôÜîïõìå ôá ëÜèç ìáò, ãéáôß êÜíáìå ëÜèç, þóôå íá ôá äéïñèþóïõìå óôç óõíÝ÷åéá êáé íá Ý÷ïõìå ìåãáëýôåñç óõãêÝíôñùóç êáèüëç ôç äéÜñêåéá ôùí áãþíùí. Äåí ðñÝðåé íá ÷áëáñþíïõìå ïýôå ëåðôü, ãéáôß åßäáìå ðùò ôï ðëçñþóáìå ìå ôçí ÁÅÊ. Ìßá áäñÜíåéá ôçò Üìõíáò Ýöåñå ôï äþñï ôçò éóïöÜñéóçò óôïí áíôßðáëï êáé Ýíá áêüìç äéêü ìïõ ëÜèïò óôï äåýôåñï çìß÷ñïíï ëßãï Ýëåéøå íá ìáò êáôáäéêÜóåé. Ôá ðáèÞìáôá ðñÝðåé íá ãßíïíôáé ìáèÞìáôá êáé íá ðñï÷ùñÜìå. Ç ÁÅÊ äå ìáò áðåßëçóå óå üëï ôï ðáé÷íßäé. Ìüíï áðü äéêÜ ìáò áôïìéêÜ ëÜèç åß÷å äýï åõêáéñßåò»

- Ãéáôß Ýãéíáí áõôÜ ôá ëÜèç;

«Åßíáé êáèáñÜ èÝìá áõôïóõãêÝíôñùóçò. Ôï ãêïë ðïõ äå÷èÞêáìå óôéò êáèõóôåñÞóåéò ìáò óôïß÷éóå. Ìáò åðçñÝáóå êáé øõ÷ïëïãéêÜ. Óôï çìß÷ñïíï õðÞñ÷áí ðïëëÜ íåýñá ìå ôçí åîÝëéîç ôïõ áãþíá, íá äå÷ôïýìå ãêïë óôï ôåëåõôáßï äåõôåñüëåðôï ôïõ ðñþôïõ çìé÷ñüíïõ. Ç éóïðáëßá Þôáí ãéá ìáò óáí Þôôá! ÅðåéäÞ äåí êåñäßóáìå Ýíáí âáèìü, áëëÜ ÷Üóáìå äýï! ¸ðñåðå íá ðÜñïõìå ôï «ôñßðïíôï» êáé ôåëéêÜ ðÞñáìå ìüíï Ýíá âáèìü. Óôçí Ôïýìðá ìå ôÝôïéï êüóìï äåí ðñÝðåé íá ÷Üóïõìå Üëëïõò âáèìïýò áðü êáíÝíáí! Ç éóïðáëßá åßíáé áðþëåéá…».

-ÌÞðùò õðÞñ÷å ìåãÜëç áéóéïäïîßá óôïí ÐÁÏÊ, óôïõò ðáßêôåò áëëÜ êáé óôïí êüóìï, ãé’ áõôü êáé ç éóïðáëßá ìå ôçí ÁÅÊ Üöçóå óå üëïõò ìßá ðéêñÞ ãåýóç;

«Åßíáé ãåãïíüò üôé õðÞñ÷å ìåãÜëç áéóéïäïîßá óôéò ôÜîåéò ôçò ïìÜäáò. Åìåßò ïé ðáßêôåò ìðÞêáìå óôï ðáé÷íßäé ìüíï ãéá ôç íßêç. ÈÝëáìå ôï ðáé÷íßäé ðéï ðïëý áðü ôçí ÁÅÊ êáé áõôü öÜíçêå óå üëç ôç äéÜñêåéá ôïõ áãþíá. Ç ÁÅÊ äåí Ýêáíå ôßðïôá! ÌðÞêáìå ðïëý äõíáôÜ, åß÷áìå öïâåñü ñõèìü êáé áí åêåß âÜæáìå Ýíá äåýôåñï ãêïë, ðéóôåýù üôé ôï ðáé÷íßäé èá ôåëåßùíå…»
-Ãéáôß Ý÷áóå ï ÐÁÏÊ ôïí åêðëçêôéêü ñõèìü ôùí ðñþôùí 30 ëåðôþí;

«Ç ÁÅÊ Üëëáîå ôïí ôñüðï ðáé÷íéäéïý ôçò. Äåí ðñïóðáèïýóå íá ðáßîåé ðïäüóöáéñï, áëëÜ íá ìáò åêíåõñßóåé ìå äéÜöïñá óêëçñÜ öÜïõë, ôá ïðïßá Ýìåéíáí áôéìþñçôá ÷ùñßò êÜñôá áðü ôï äéáéôçôÞ. Åêåß ðÝóáìå óå êÜðïéåò «ðáãßäåò» ìÝóá óôïí åíèïõóéáóìü ðïõ åß÷áìå êáé ìå ôá öÜïõë ç ÁÅÊ Ýóðáóå ôï ñõèìü ìáò. ÐáñÜëëçëá Ýðåóå êáé ç áðüäïóÞ ìáò, ïðüôå éóïññïðÞèçêå ôï ðáé÷íßäé. Ç ÁÅÊ Ýóðáóå ôï ñõèìü ìáò ìå áíôéáèëçôéêü ôñüðï…»

-Ï ÐÁÏÊ öÜíçêå íá ãõñßæåé ðéï ðßóù ìåôÜ áðü ôï 30’. ÕðÞñ÷å åíôïëÞ ôïõ ðñïðïíçôÞ ãéá êÜôé ôÝôïéï;

«Óå êáíÝíá óçìåßï äåí åß÷áìå åíôïëÞ íá ãõñßóïõìå ðéï ðßóù. Ï ÐÁÏÊ Ýêáíå ôï ðáé÷íßäé ôïõ. ÁðëÜ ðéóôåýù üôé ç ôáêôéêÞ ôçò ÁÅÊ ìå ôá óêëçñÜ öÜïõë ìáò Ýâãáëå áðü ôï ñõèìü ìáò».

-ÌÞðùò ðñÝðåé êáé ï ÐÁÏÊ íá ãßíåé ðéï óêëçñüò;

«Ï ÐÁÏÊ åßíáé óêëçñüò. Ôï ðáé÷íßäé áðÝêôçóå ðïëý äýíáìç êáé äåí ðáß÷èçêå êáëü ðïäüóöáéñï, áëëÜ êáé ðÜëé åìåßò åß÷áìå ôïí Ýëåã÷ï êáé äåí êéíäõíåýóáìå óå êáíÝíá óçìåßï áðü ôçí ÁÅÊ. Åß÷áìå ðÜèïò, êåñäßóáìå ðïëëÝò ìÜ÷åò, áëëÜ ðëçñþóáìå ôï ëÜèïò ìáò ìå ôçí éóïöÜñéóç».

-Ôé Ýëåéðå áðü ôïí ÐÁÏÊ ãéá íá öôÜóåé óôç íßêç ìå ôçí ÁÅÊ;

«Ç äéáôÞñçóç ôïõ ñõèìïý ðïõ åß÷áìå óôçí áñ÷Þ ôïõ áãþíá. Äåí Ýëåéðå êÜôé Üëëï. Äåí ðéÜóáìå ôçí êáëýôåñç äõíáôÞ áðüäïóç, áëëÜ ìðïñïýóáìå ìå ëßãï ðåñéóóüôåñç ðñïóï÷Þ íá ðÜñïõìå ôç íßêç. Ç óõíïëéêÞ áìõíôéêÞ ëåéôïõñãßá ôçò ïìÜäáò Þôáí óùóôÞ, åß÷áìå êáé 2-3 êáëÝò öÜóåéò åêôüò áðü ôï ãêïë åíþ ç ÁÅÊ áðåßëçóå ìüíï óôá äýï äéêÜ ìáò ëÜèç. Ï öåôéíüò ÐÁÏÊ Ý÷åé ìåãÜëåò äõíáôüôçôåò êáé áõôÝò èá öáíïýí óôç óõíÝ÷åéá üôáí áðïêôÞóïõìå êáëýôåñï áãùíéóôéêü ñõèìü ìÝóá áðü ôá ðáé÷íßäéá. Ìçí îå÷íÜìå üôé åßìáóôå ìßá ïìÜäá ìå ðïëëïýò êáéíïýñéïõò ðáßêôåò êáé ìüíï ìÝóá áðü ôïõò áãþíåò èá âãÜëïõìå ôï êáëýôåñü ìáò ðñüóùðï».

-¸ðáéîå ñüëï óôçí ðñïåôïéìáóßá ãéá ôçí ÁÅÊ ç áðïõóßá áñêåôþí äéåèíþí;

«Óßãïõñá Ýðáéîå ñüëï ôçò. Ìçí îå÷íÜìå üôé ï ÊïíôñÝñáò åðÝóôñåøå óôç Èåóóáëïíßêç ôçí ÐáñáóêåõÞ, êáé Üëëïé ôÝóóåñéò ðáßêôåò ðïõ Þôáí âáóéêïß ìå ôçí ÁÅÊ Ýëåéðáí ìÝ÷ñé ôçí ÐÝìðôç. Äåí øÜ÷íïõìå üìùò äéêáéïëïãßåò. ¸ëåéðå êáé Ãêáñóßá, ï ïðïßïò äßíåé Üëëç ðïéüôçôá óôï êÝíôñï. ÁëëÜ äå óôåêüìáóôå åêåß. ¼ëïé ïé ðáßêôåò åßìáóôå Ýôïéìïé íá ìðïýìå íá âïçèÞóïõìå ôïí ÐÁÏÊ áíÜ ðÜóá óôéãìÞ…».

-ÖÝôïò öáßíåôáé üôé õðÜñ÷åé ìåãÜëïò áíôáãùíéóìüò, ü÷é ìüíï ãéá ìßá èÝóç óôçí 11Üäá, áëëÜ áêüìç êáé ãéá ìßá èÝóç óôç 18Üäá!

«¼íôùò! ÊáíÝíáò äåí åßíáé óßãïõñïò ãéá ôï âáóéêü ó÷Þìá, êáé áõôü åßíáé êáëü ãéá ôïí ÐÁÏÊ. ¼ðïéïò äïõëåýåé óùóôÜ êáé ðçãáßíåé êáëýôåñá óôéò ðñïðïíÞóåéò, áõôüò ðáßæåé. Ï ðñïðïíçôÞò åßíáé äßêáéïò êáé ï ðéï Ýôïéìïò áãùíßæåôáé».

-ÌðñïóôÜ óáò ôþñá õðÜñ÷åé ôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Ðáíèñáêéêü.

«Ãéá ìáò äåí áëëÜæåé êÜôé. Ï ÐÁÏÊ óå êÜèå ìáôò èá êáôáâáßíåé óôï ãÞðåäï ãéá ôç íßêç. Ï ÐÁÏÊ åßíáé ìåãÜëç ïìÜäá êáé ìå üðïéïí êé áí ðáßæåé Ý÷åé óôü÷ï ðÜíôá ôïõò ôñåéò âáèìïýò. Ãéá ôç íßêç ëïéðüí èá ðÜìå êáé óôï ìáôò ìå ôïí Ðáíèñáêéêü, áëëÜ óôï ìáôò ìå ôïí ¢ñç ðïõ áêïëïõèåß. Ï óôü÷ïò ôïõ ÐÁÏÊ öÝôïò åßíáé îåêÜèáñïò áðü ôçí áñ÷Þ. ÈÝëïõìå üëïé íá âãÜëïõìå ôïí ÐÁÏÊ îáíÜ óôçí Åõñþðç. Ðñùôáñ÷éêüò óôü÷ïò åßíáé áõôüò. Áðü åêåß êáé ðÝñá äå èá ðïýìå ü÷é óå üôé êáëýôåñï ðñïêýøåé. Åìåßò èá ôá äþóïõìå üëá ãéá ôï êáëýôåñï äõíáôü ãéá ôïí ÐÁÏÊ».

-¹ñèåò äáíåéêüò áðü ôïí Ðáíáèçíáúêü óôïí ÐÁÏÊ. Ðùò íéþèåéò ìåôÜ áðü 1,5 ìÞíá óôçí ïìÜäá;

«Ï ÐÁÏÊ åßíáé ôï ðïäïóöáéñéêü ìïõ óðßôé! ÁðëÜ êáé êïöôÜ! Äåí óêÝöôïìáé ôßðïôá Üëëï åêôüò áðü ôïí ÐÁÏÊ. Áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ üëïé ìïõ Ý÷ïõí öåñèåß Üøïãá. Ôüóï óôçí ïìÜäá, üóï êáé ï êüóìïò ðïõ ìå áãêÜëéáóå êáé ìå Ýêáíå íá íéþóù üðùò åðéèõìåß êÜèå ðáßêôçò óôçí ïìÜäá ðïõ âñßóêåôáé. Ï êüóìïò ìå äÝ÷èçêå ðïëý æåóôÜ êáé ïöåßëù íá ôïí åõ÷áñéóôÞóù ãéá ôçí õðïäï÷Þ ðïõ åß÷á óôçí ïéêïãÝíåéá ôïõ ÐÁÏÊ. Áðü ôçí ðñþôç ìÝñá ðïõ Þñèá óôç Èåóóáëïíßêç Ý÷ù íéþóåé áõôÞ ôç óõóðåßñùóç êáé ôçí ôñÝëá ðïõ Ý÷åé ï êüóìïò ãéá ôïí ÐÁÏÊ. Åßíáé áðßóôåõôï ôï óõíáßóèçìá ðïõ óïõ âãÜæåé ï êüóìïò ìå ôç óõìðáñÜóôáóÞ ôïõ. ÎÝñù üôé ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ æåé íá áíáðíÝåé ãéá ôçí ïìÜäá! Ï ÐÁÏÊ ìå åìðéóôåýåôáé êáé ãéá ôïí ÐÁÏÊ èá êÜíù ôá ðÜíôá».

-Ï öåôéíüò ÐÁÏÊ Ý÷åé äåßîåé ùò ôþñá üôé åßíáé äõíáôüò. Ðüóï äõíáôüò èåùñåßò üôé åßíáé;

«Áðü ôçí áñ÷Þ ôçò ÷ñïíéÜò Ý÷åé ãßíåé öïâåñÞ äïõëåéÜ. Ìðïñåß åãþ íá ìçí Þìïõí áðü ôçí áñ÷Þ – áñ÷Þ, áëëÜ áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ ðïõ Þñèá êáôÜëáâá üôé ï öåôéíüò ÐÁÏÊ äéáèÝôåé Ýíá ðïëý äõíáôü óýíïëï. Ï ê. ÓÜíôïò Ý÷åé êÜíåé öïâåñÞ äïõëåéÜ, áëëÜ êáé üëïé ïé ðáßêôåò ðñïóðáèïýí óå êÜèå ðñïðüíçóç, óå êÜèå ìáôò íá äþóïõí ôï 100%. Äýóêïëá ïìÜäá èá êåñäßóåé ôï öåôéíü ÐÁÏÊ! Èá åßíáé êñßìá íá ìçí ðÜåé öÝôïò êáëÜ ç ïìÜäá. Èá áäéêÞóïõìå êáôáñ÷Üò ôïõò åáõôïýò ìáò, áí äåí ðåôý÷ïõìå ôïõò óôü÷ïõò ìáò…»

http://www.metropolisradio.gr/8295

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #59 on: September 16, 2008, 14:06:04 »
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=21599
"Συγγνώμη που δεν κερδίσαμε"

"Η μοναδική ευκαιρία που είχε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο προήλθε από ένα δικό μου λάθος. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Γενικότερα όμως πρέπει να αποφύγουμε λάθη που δίνουν το δικαίωμα στον αντίπαλο να σημειώσει τέρματα", είπε ο Δάρλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107.4".

Αναφερόμενος γενικότερα στο παιχνίδι, στάθηκε κυρίως στους φιλάθλους της ομάδας. "Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και του ζητάμε συγνώμη που δεν καταφέραμε να του δώσουμε τη χαρά της νίκης. Εκτιμώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, τα δώσαμε όλα, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το ιδανικό. Η ΑΕΚ έριχνε πιο πολύ ξύλο. Θεωρώ ότι δεν έπαιζε ποδόσφαιρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον δικό μας εκνευρισμό, αλλά και των φιλάθλων. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί", κατέληξε.

Μπράβο ρε Φίλιππε, αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να διέπει όλους τους ΠΑΟΚτσήδες παίκτες αλλά και το λαό.
Δυστυχώς όμως θεωρώ πως αυτή τη συναίσθηση της ευθύνης του να φοράς "βαριά" φανέλα τη κουβαλάει ο Δάρλας από το βάζελο. Ελπίζω από φέτος να αρχίσουμε να γαλουχούμε και εμείς τους παίκτες μας με αυτή τη winner mentality.

ΥΓ. Πέρυσι τα δημοσιουπαλληλικά γομάρια μας ξευτέλιζαν συνεχώς και ουτε μια φορά δε ζήτησαν δημόσια συγγνώμη.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!